Yaşadıklarını okudum ve inan çok üzüldüm canımDiyecek hiç birşey bulamıyorum.
Sadece hakkında hayırlı olan neyse o olsun inşallah.
Rabbim bu sıkıntıdan kararsızlıktan bir an önce kurtarsın seni inşallah.
Dualarımda olacaksın.
EMA'cım sen nasıl oldun?? Nasıl gidiyor canımcım??
Dün gece hastanedeydim yine sancılarım vardı serumla geçti çok şükür canım.
Artık size hastaneye gittiğimde yazmıyorum.
Herkes son dönemlerinde ve tedirgin zaten.
Bugüne kadar dayandı oğlum maşallah.
Kritik dönemi atlattık dedi doktorum.Öğleye doğru eve geldim dinleniyorum şimdi.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım beni düşünüp yazman çok hoşuma gitti :103::103:
azcık daha dayansın paşa sonra pırtlar hayırlısıyla inş
allah yardımcın olsun çok zor devamlı yatmak
Dün gece hastanedeydim yine sancılarım vardı serumla geçti çok şükür canım.
Artık size hastaneye gittiğimde yazmıyorum.
Herkes son dönemlerinde ve tedirgin zaten.
Bugüne kadar dayandı oğlum maşallah.
Kritik dönemi atlattık dedi doktorum.Öğleye doğru eve geldim dinleniyorum şimdi.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım beni düşünüp yazman çok hoşuma gitti :103::103:
Yatmak gerçekten bunaltıyor bazen ama şikayet etmek istemiyorum halimden canım.
Bazen dayanamıyorum ağlıyorum tabii o başka :)
Özellikle eşimin dışarı çıkıp bahar kokusu alamıyorsun bahar kokusu senin yanına gelsin deyip çiçeklerle geldiği zaman daha çok duygulanıyorum.
Ama az kaldı çok şükür.Rabbim hepimizi hayırlısıyla sağlıkla zamanında kurtarsın inşallah.
artık böyle hastaneye gide gele 37'leri bulcan inşallah canım..Allah hayırlı zamanda nasip etsin,zaten herkes artık 31'den fazla hafta olarak..Allah'ın izniyle bişeycik olmaz hiçbi bebişe..şu süreci bi atlatalım,sonra gazdı uykusuydu oyunlarıydı onları konuşcaz inşallah..
hâlâ "gereğidüşünüldü" den haber yok ses yok...
aaah be arkadaşım naptın noluyo acaba?4-5 gün oldu nerdeyse...
inşallah yoğunluktan girememiştir de,sorun yoktur :18:
amaannromantik koca iyidir bak şimdi yatasım geldi benimki çiçek alıp gelmiyo
amin sağlıklı olsunlarda katlanılıyo herşeye işte 2-3 ay sonra başka dertlerimiz olcak unutcaz bile bunları inş hayırlısıyla
Tesekkur ederim canim senin bebegin de hayirli olsun, daha once dondurucuya kek atmadim hic nasil olur ki acaba cozununce bozulmaz mi
selamlar annişler ve bebişler
kontrolden geldik maşallah çok iyimişiz
2800 gr olmuş bebiş herşey yolunda normal dedi 10 haziran doğum tarihi dedi kalp atışı kan akışına baktı
2 hafta sonra çatıya bakcak ondan sonra tam net olcak herşey
kanaman olursa suyun gelirse hemen gel dedi annemde kalıcam artık bizim evimiz uzak hastaneye 1.5 saat nerdeyse yol annemden 20 dk eşim bıraktı beni gitti bişey olursa naparım ben kafayı yiyim nasıl gelcez diye dedi kal sen dedi bakalım inş bi sorun çıkmadan tamamlarız bu süreci
merhaba tatlı hamişlerim..sabahtan beri karnımda sanki regli ağrısı gibi bir ağrı var ama ne kanamam nede herhangi başka bir şey var.sizinde böyle oluyormu?yalancı kasılmalarımız bunlar herhalde...
kızlar ya 34+2 deyım dün kontole gıttım vitamin haparını bıraktıgım halde bebeğim 2650 kilo çok kılo alıyor.şeker var bende o yüzden bi de normal doğum olacak doğuma kadar 3,5 geçer napcam ben.zayıf olsa dert olmasa dert
Ya ne garip bir dünya sabah haberlerde bir kadından bahsettiler, güvenlik kameralarından ve kullandığı kredi kartından buluyorlar kadını;
Kadın 2 günlük bebeğini pazar arabasıyla taşıyıp bir poşette çöpe atıyor, ardından müthiş bir soğuk kanlılıkla alışverişe gidip kredi kartıyla ödeme yapıyor. Kadını bulduklarında 4 çocuğum daha var bakamayacaktım ondan çöpe attım diyor yahu
Az önce de çocuk sahibi olmayı çok isteyip olamayınca evlatlık alan bir aile 4 aylıkken aldıkları evlatlarının 4 yaşında engelli olduğunu öğreniyorlar ve herkesin geri verin canım demesine rağmen sahip çıkıp 22 yaşına getiriyorlar. Bu arada da bu evlatları hayatta yalnız kalmasın diye tedavilmaya devam ediyorlar ve 1,5-2 yaşlarında ikizleri de kucaklarında televizyon programına geliyorlar. O engelli olan büyük evlatları nasıl koruyor ve seviyor kardeşlerini görmeliydiniz. Ağalaattılar beni
Sana akalım sırrım ermiyor ey hayat..
Herkese hayırlı güzel haberlerle dolu günler diliyorum..
keşke öyle bişey olsaydı...
Bi daha hiç eskisi gibi olunmayacak, güvensiz bi ilişkide mutlu rolü yapılacak ya da mutlu olunsa da içimde hep derinden yanacak bi ateş bırakacak bi olay...
Derdim var'a konu açtım. Kendi başıma üstesinden gelemezdim. Sağolsun baya yardımcı oldu kızlar.
İnsan annesine babasına anlatamadığı şeyleri burda hiç tanımadığı insanlara anlatıp yardım dileniyor.
göz atmak isterseniz olay bu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716279
Tesekkur ederim canim senin bebegin de hayirli olsun, daha once dondurucuya kek atmadim hic nasil olur ki acaba cozununce bozulmaz mi
Ben pişmiş halde o kadar çok şey koyuyorum ki çok rahat oluyor... Ama sarmayı hiç denemedim o nasıl olur acaba bazı şeyler çözülünce parçalanabiliyor fakat hamur işleri vs. konusunda çok iyi...
canım topik arkadaşlarım çok sıkıntılı günler geçirdim
pazar gecesi sancılarım vardı acile gittik nst ye bağladılar düzenli sancı çıktı hemen kendi dr olduğu hastaneye sevk edildim
orda da dr geldi 2cm açıklık oluşmuş hemen yatıiş yapılıp iğne serum vs.yaparak sancıyı durdurmaya çalıştılar çok şükür şimdi iyiyim
dün taburcu oldum ama ayağa kalkmak yasak sürekli yatacağım artık oğluşu ne kadar içeri de durdurabilirsek çok korktum çok hazırlıksız yakalandım
dua edin de bir kaç hafta daha beklesin benim sıpam
pazar gecesi sancılarım vardı acile gittik nst ye bağladılar düzenli sancı çıktı hemen kendi dr olduğu hastaneye sevk edildim
orda da dr geldi 2cm açıklık oluşmuş hemen yatıiş yapılıp iğne serum vs.yaparak sancıyı durdurmaya çalıştılar çok şükür şimdi iyiyim
dün taburcu oldum ama ayağa kalkmak yasak sürekli yatacağım artık oğluşu ne kadar içeri de durdurabilirsek çok korktum çok hazırlıksız yakalandım
keşke öyle bişey olsaydı...
Bi daha hiç eskisi gibi olunmayacak, güvensiz bi ilişkide mutlu rolü yapılacak ya da mutlu olunsa da içimde hep derinden yanacak bi ateş bırakacak bi olay...
Derdim var'a konu açtım. Kendi başıma üstesinden gelemezdim. Sağolsun baya yardımcı oldu kızlar.
İnsan annesine babasına anlatamadığı şeyleri burda hiç tanımadığı insanlara anlatıp yardım dileniyor.
Canim.cok kotu bir durum.ben de simdi senin yazdiklarini okudum.cok etkilendim gercekten Allah yardimcin olsun.sen sikma caninj duzelir hersey bir anlik bosluk.olabilir esinin bu yaptiklari. Bu erkekleri de anlamiyorm dogmams cocuklarinin ustune yemin ediyorlar.
iNŞALLAH. BENDE 33. HAFTAYA GİRDİM AZ KALDI 1 AY DAHA HAYIRLISI İLE DAYANABİLSELER. BEN SENİN YERİNE OLSAM KAFAYI YEMİŞTİM ŞİMDİ. ONU TAKİP ETMEKTEN UYUYAMAZDIM HERHALDE YADA YATARDIM BİR HASTANEYE BÜYÜK KONUŞMAYIM DA.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DİKKAT ET VE BUGÜN CUMA HERKES HERKES İÇİN DUA ETSİN HEPİMİZ SAĞLIKLA KUÇAKLARIMIZA ALALIM BEBEKLERİMİZİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?