2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

EMA'cım sen nasıl oldun?? Nasıl gidiyor canımcım??

EMA'cım sen nasıl oldun?? Nasıl gidiyor canımcım??

Dün gece hastanedeydim yine sancılarım vardı serumla geçti çok şükür canım.
Artık size hastaneye gittiğimde yazmıyorum.
Herkes son dönemlerinde ve tedirgin zaten.
Bugüne kadar dayandı oğlum maşallah.
Kritik dönemi atlattık dedi doktorum.Öğleye doğru eve geldim dinleniyorum şimdi.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım beni düşünüp yazman çok hoşuma gitti :103::103:

azcık daha dayansın paşa sonra pırtlar hayırlısıyla inş
allah yardımcın olsun çok zor devamlı yatmak

azcık daha dayansın paşa sonra pırtlar hayırlısıyla inş
allah yardımcın olsun çok zor devamlı yatmak

Yatmak gerçekten bunaltıyor bazen ama şikayet etmek istemiyorum halimden canım.
Bazen dayanamıyorum ağlıyorum tabii o başka :)
Özellikle eşimin dışarı çıkıp bahar kokusu alamıyorsun bahar kokusu senin yanına gelsin deyip çiçeklerle geldiği zaman daha çok duygulanıyorum.
Ama az kaldı çok şükür.Rabbim hepimizi hayırlısıyla sağlıkla zamanında kurtarsın inşallah.

artık böyle hastaneye gide gele 37'leri bulcan inşallah canım..Allah hayırlı zamanda nasip etsin,zaten herkes artık 31'den fazla hafta olarak..Allah'ın izniyle bişeycik olmaz hiçbi bebişe..şu süreci bi atlatalım,sonra gazdı uykusuydu oyunlarıydı onları konuşcaz inşallah..

hâlâ "gereğidüşünüldü" den haber yok ses yok...
aaah be arkadaşım naptın noluyo acaba?4-5 gün oldu nerdeyse...
inşallah yoğunluktan girememiştir de,sorun yoktur
:18:

amaann romantik koca iyidir bak şimdi yatasım geldi benimki çiçek alıp gelmiyo
amin sağlıklı olsunlarda katlanılıyo herşeye işte 2-3 ay sonra başka dertlerimiz olcak unutcaz bile bunları inş hayırlısıyla

İnşallah canımcım.
Açılma 3 cm olmuş 4 olursa artık alırım dedi dr.
Sezeryan olacağı için son haftayı beklemeye gerek yok zaten.
Uykusuz gecelerimizi konuşacaz bol bol inşallah.

hâlâ "gereğidüşünüldü" den haber yok ses yok...
aaah be arkadaşım naptın noluyo acaba?4-5 gün oldu nerdeyse...
inşallah yoğunluktan girememiştir de,sorun yoktur
:18:

Bende çok merak ediyorum inan.
İnşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırız canım.

Aman aman siz yatmadan getirsin kocalarınız çiçek inşallah.
Çok vakit bulamayacaz nete girmeye ama ne olursa olsun kopmayalım birbirimizden canım.
Çok güzel arkadaşlıklar edindik burda.

Tesekkur ederim canim senin bebegin de hayirli olsun, daha once dondurucuya kek atmadim hic nasil olur ki acaba cozununce bozulmaz mi

Canim hic bisey olmuyor kalipta yap pisir servisten once cikar donu acilinca isitmana bile gerek kalmiyo tabi migrodalgan varsa isitabilirsin

Maşallah canım bebişine... Hastanenin uzak olması kötü hakikaten ben o yüzden hiç sevmesem de burnumun dibindeki hastaneyi seçtim yollarda doğurmak istemiyorum çünkü... Allah dan annene yakınmış canım rahat edersin...

merhaba tatlı hamişlerim..sabahtan beri karnımda sanki regli ağrısı gibi bir ağrı var ama ne kanamam nede herhangi başka bir şey var.sizinde böyle oluyormu?yalancı kasılmalarımız bunlar herhalde...

Ara sıra bende de oluyor geçen neredeyse bütün gün sürdü ama doktorum normal diyor en azından beraberinde başka belirtilerde yoksa yada şiddeti artmıyorsa endişeye gerek yokmuş... Yalancı kasılmalar daha ziyade sertleşme şeklinde oluyor canım...

En fazla sezeryan olursun artık canım... benim için durum öyle 4 ü geçerse bende sezeryan olucam hem iyi tarafından bebek ele avuca gelince daha rahat oluyor...

Böyle şeyleri duydukça çok üzülüyorum madem bakamıyacakmış niye tedbirini almıyor ha alır da olursa yinede çöpe atmak ne demek yaa...

Allah yardımcın olsun canım... Bence bu konular son derece kişisel ve dışarıdan konuşmak çok kolay bi o kadar da yanlış... Naçizane fikrim bi takım kararlar vermeden önce üstünde çok düşün bu öyle sinirli üzgün bi anda verilebilecek bi karar değil bazı şeylerin sonradan dönüşü olmuyor yada söylenen sözler sonradan hafızadan silinemiyor... Gerçi sen zaten ne yapacağını bilirsin çünkü onu en iyi tanıyan sensin...

Tesekkur ederim canim senin bebegin de hayirli olsun, daha once dondurucuya kek atmadim hic nasil olur ki acaba cozununce bozulmaz mi

Ben pişmiş halde o kadar çok şey koyuyorum ki çok rahat oluyor... Ama sarmayı hiç denemedim o nasıl olur acaba bazı şeyler çözülünce parçalanabiliyor fakat hamur işleri vs. konusunda çok iyi...

Ben pişmiş halde o kadar çok şey koyuyorum ki çok rahat oluyor... Ama sarmayı hiç denemedim o nasıl olur acaba bazı şeyler çözülünce parçalanabiliyor fakat hamur işleri vs. konusunda çok iyi...

sarma mı dediniz? biz yaprak sarmayı hep koyuyoruz. zaten tane tane donuyor. çıkarıp tencereye dizip pişiriyoruz. çok güzel oluyor

canım topik arkadaşlarım çok sıkıntılı günler geçirdim
pazar gecesi sancılarım vardı acile gittik nst ye bağladılar düzenli sancı çıktı hemen kendi dr olduğu hastaneye sevk edildim
orda da dr geldi 2cm açıklık oluşmuş hemen yatıiş yapılıp iğne serum vs.yaparak sancıyı durdurmaya çalıştılar çok şükür şimdi iyiyim
dün taburcu oldum ama ayağa kalkmak yasak sürekli yatacağım artık oğluşu ne kadar içeri de durdurabilirsek çok korktum çok hazırlıksız yakalandım
dua edin de bir kaç hafta daha beklesin benim sıpam

çok geçmiş olsun. kuzucuk sizi üzmeyip bekleyecek inşallah. bol bol dinlenin

geçmiş olsun dinlenin bol bol ya

SUAN KAC HAFTALİK.PEKİ BEBEGİN.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin Canım... İnşallah dediğin gibi hayırlısı ve sağlıklısıyla alalım kucaklarımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…