2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canım çok geçmiş olsun bende geçen hafta aynı şeyleri yaşadım stres yapma hic yat kalkmadan ilac kullanıyor musun ben nidilat kullanıyorum şükür suan iyiyim durdu şimdilik az daha sabretse bebislerimiz hızlı çıktı bebekler

canım baş geliş diyorsa dönmüş demekki benimkinde makat geliş diyor bugün gittim son kontrolüme nst ye bende hiç girmedim kasılmamda yok sanırım yada ben hissetmiyorum herşey normal dedi ters oluşu dışında son gün bile dönebilir kafana takma dedi rahatladım biraz :)

Bencede canimm otuz bes otuz altidan sonra donebiliyo diye duymustum bende..saglikla gelsinlerde napalim:))benide otuzbesimde cagirdi galiba ozaman nst ye gircm.rahatla rahatla iyi olsunlardaaaa :))))) bak kontrolunde guzel gecmis ..kizinmi olcak oglusunmuu

aynen canım tek dileğim zamanında ve sağlıkla gelsin :) oğluşum olcak seninn :) kuzucuğumu hep kız diye sevdim geç gösterdi biraz :) sonradan oğlan dedi doktorum kabullenemedim ilk kızım olcaktı benim diye :)))) kız yada oğlan o benimm bitanem hayırlısıyla gelsinde :)))

Kesinlikleee:))) banada dr.um erkek demisti ilk..maviler aldik felan:) ama ogrendimki sonra prensesim olcak:))aynen canim ne farkederkii :) nasip olursa ilk olcak oda ayri bi heycanli :))))
Haziran annesiyiz ins ama son gunleri temmuzmu olcak haziranmi merak icindeyimm vakti zamaninda gelsinlerde ins

bu haylazlar erken doğan arkadaşlarını göre göre özeniyor mu napıyor böyle..
her gün yeni bi haber nerdeyse..
hay Allah,çok geçmiş olsun canım..neyse ki şmdi iyiymişsin..inşallah 1-2 hafta daha durır en az..
artık sen elinden geleni yapta,gerisi Allah'tan..

selam kızlar nasılsınız bakalım...

selam canım...
valla kendi adıma söyliyim : genel anlamda iyiyim bikaç şikayetim dışında 😡
hava bugün sabahtan beri yağışlı ve kapalı İst'da,hatta uzun zamandan beri ilk kez şüsüm desem yeridir (habire sıcak basıyordu oysa) kaloriferi yaktım valla..oturuyorum öyle boş boş,sıkıcı..
sen nasılsın?

benimde ilk :) birazda süpriz bi gebelikti ben temmuzu görmem diyorum ama bellide olmaz :) zamanında gelsin diyorum ama bian önce doğsunda kokusunu içime çekeyim diyede iç geçiriyorum :)) biz kadınlar gerçekten tuhafız

Ben daha hiç bişi hazırlamadım :/ çantayı ptesi alcam. Kıyafetleri alındı ama daha yıkayıp ütülemedim.

Benm kızında boyu 47 kusur :) ve başı sağ kasığımın olduğu yerdeymiş gömmüş kafasını poz vermiyo demişti :)

1 ayım kaldı ama nedense bana çoook uzun zaman varmış gibi geliyor :) beşiğini gördükce bi heyecanlanıyom hemn geçsin istiyorum zmn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım ben 16'sına saat 1'e aldım randevu

Hava kapalii olunca bende oyle oluyorum..burdada oylee..bide izin aldim isyerinden ...evde dinleneyim diye bi hafta oldu..kacgundurde hava boyle bi ruhum.daraliyo

aynen ... daraldım resmen ... izlicek bişeyde yok

Kızlar merhaba,
Ben Eylül annesiyim ve daha deneyimli olan sizlerin yardım ve yorumuna ihtiyacım var.
Geçen gün detaylı ultrasonum vardı. Detaylı ultrasonu yapan radyolog bebeğin kalbinde intrakardiyak odak gördüğünü bunun tek başına birşey ifade etmediğini sık görülen birşey olduğunu amniyosentez önermediğini amniyosentez yaptırmaya kalksam onun riskinin bile bundan fazla olduğunu söyledi ve ben kafam allak bullak çıktım tabi ordan. Sonra kendi doktoruma gittim ve bu durumun beni korkuttuğunu amniyosentez veya harmony testi yaptırmak istediğimi anlattım. Kendi doktorum yine bunun
çok sık rastlanan bişey olduğunu hiçbirşey ifade etmediğini amniyosentezi nerden çıkardığımı zorla sağlıklı bebeği rahatsız etmeye çalıştığımı eğer kendi ikna edemediyse bide istersem perinataoloğa görünmemi söyledi. Bende bu seferde Prof ve riskli gebelik uzmanı bir perinataoloğa gittim. Oda bakıp aynı şeyi gördüğünü ama bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi.
Bu görünen şeyin farklı isimleri; kalpte intrakardiyak odak, kalpte hiperokojen fokus, kalp kalsifikasyonu, kalpte beyaz leke, kalpte kireçlenme olarak geçebiliyo. Farklı bulgularla birlikte görüldüğünde bir anomali belirtisi olarak algılanabiliyor. Kalpte olan bir rahatsızlıktan olmadığını hamileliğin son aylarında kendiliğinden kaybolacağını söylediler bana.
Merak ettiğim şey kızlar, bunu duyanınız var mı??
Madem sık olan bişey burda kaç kişiyiz bizde niye kimseden böyle bişey duymadım
Konuyla ilgili bilgi veya tecrübesi olan varsa merak ve tedirginlikle bekliyorum.
Hepinize sağlıklı güzel doğumlarve çok sevgiler..

Aynen canım beni anlattın sanki malum bir ay oldu evden cıkmyrm Dr dışında bgn de ne annem var ne kayınvalidem hava da yağışlı cok bunaldm doğurmadn sanki lohusa psikolojisine girdm

Selam, öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkürler, inşallah sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın, bahsettiğin konuyu bende detaylı ultrasonda öğrendim, benim bebeğimde de kalbinde parlak nokta olduğunu söyledi doktor, seninde belirttiğin bir çok ismi var bu durumun. Bende çok endişelenmiştim ama 24.haftada kayboldu, doktorum çok sık rastlanan bir şey olduğunu söyledi korkma sakın, kaybolacaktır.

Çok teşekkür ederim umarım benimkide kaybolur biran önce..
Harmony de yaptırmayacağım sanırım.
Tekrar iyi doğumlar

Bu bebekler ne sabırsız çıktılar böyle inşallah az daha beklerde vaktinde gelir dünyaya bebişin canım..

güzel dileklerin için çok sağol umarım sorunsuz bişekilde hamileliğini bitirir bebişini kucağına alırsın:) bende detaylı ultrasona gittim fakat bende delik olarak söyledi ve gösterdi küçük beyaz bir noktaydı aynı şeymi bilmiyorum söylediğinle, bu durumun gayet normal olduğunu doğumdan sonra kapanacağını çok nadir bazı bebeklerinkinin kapanmadığını söylemişti eğer önemli bişey olsaydı doktorun zaten yapılması gerekenleri söylerdi bence kafana takma üzme kendini sen üzülünce bebeğinde etkilenir içini ferah tut canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…