aksam bi kac dizi var ama onlarda pek sarmiyo ki:/ hafta sonu survivor iyi gidiyor amaaynen ... daraldım resmen ... izlicek bişeyde yok
Canım, eminönü kalabalık ama havuzlu handa çeşit çok, bi kere gitmiştim, herşey var. Bi de hiç gitmedim ama şark han varmış. Benim de yanımda kimsem yok. Eşimde yalnız hafta sonu boş. O nedenle bu cumartesi yollardayım.
aksam bi kac dizi var ama onlarda pek sarmiyo ki:/ hafta sonu survivor iyi gidiyor ama
canım topik arkadaşlarım çok sıkıntılı günler geçirdim
pazar gecesi sancılarım vardı acile gittik nst ye bağladılar düzenli sancı çıktı hemen kendi dr olduğu hastaneye sevk edildim
orda da dr geldi 2cm açıklık oluşmuş hemen yatıiş yapılıp iğne serum vs.yaparak sancıyı durdurmaya çalıştılar çok şükür şimdi iyiyim
dün taburcu oldum ama ayağa kalkmak yasak sürekli yatacağım artık oğluşu ne kadar içeri de durdurabilirsek çok korktum çok hazırlıksız yakalandım
dua edin de bir kaç hafta daha beklesin benim sıpam
sağol tatlımçok geçmiş olsun. kuzucuk sizi üzmeyip bekleyecek inşallah. bol bol dinlenin
dinleniyorum canım annem geldi çok şükür ben sadece yatıyorumgeçmiş olsun dinlenin bol bol ya
canım 34+1 canım yani 35.haftaya girdikSUAN KAC HAFTALİK.PEKİ BEBEGİN.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sağol canım evet ilaç kullanıyorum pre par tablet canımCanım çok geçmiş olsun bende geçen hafta aynı şeyleri yaşadım stres yapma hic yat kalkmadan ilac kullanıyor musun ben nidilat kullanıyorum şükür suan iyiyim durdu şimdilik az daha sabretse bebislerimiz hızlı çıktı bebekler
aynen öyle canım doğum pozisyonuna geçer geçmez yol almış çıkmak için elimizden geleni yaptık dediğin gibi rabbim korusun inşallah hepimizin bebeişlerini
bu haylazlar erken doğan arkadaşlarını göre göre özeniyor mu napıyor böyle..
her gün yeni bi haber nerdeyse..
hay Allah,çok geçmiş olsun canım..neyse ki şmdi iyiymişsin..inşallah 1-2 hafta daha durır en az..
artık sen elinden geleni yapta,gerisi Allah'tan..
inşallah canım benimBu bebekler ne sabırsız çıktılar böyle inşallah az daha beklerde vaktinde gelir dünyaya bebişin canım..
çok geçmiş olsun arkadaşım.. dr gerekli şeyleri yapmış dediklerini tutacaksın artık.. benim de bir arkadaşım aynen sen,in gibi oldu ıstırahat dediler arkadaş dr nın dediklerini uyguladı hem de ikiz gebeliği vardı sonra 38. haftada dr aldı ikizleri şu an çok iiler
selamlar annişler....
bugün kontrolümüz vardı.. teyzeleri 45cm olmuş benim kuzucum 2750kg da kilosu... dr herşey normal dedi.. nst de de sancı çıkmadı... çok rahatladım.. ben de haberler böyleeee
selamlar annişler....
bugün kontrolümüz vardı.. teyzeleri 45cm olmuş benim kuzucum 2750kg da kilosu... dr herşey normal dedi.. nst de de sancı çıkmadı... çok rahatladım.. ben de haberler böyleeee
tatlım ben 16'sına saat 1'e aldım randevu
kızlar serumun yaptığı ödemi şişliği ne nasıl geçirir. bu doğumdan sonra gider mi
selamlar annişler....
sağol tatlım
dinleniyorum canım annem geldi çok şükür ben sadece yatıyorum
canım 34+1 canım yani 35.haftaya girdik
çok sağol canım evet ilaç kullanıyorum pre par tablet canım
aynen öyle canım doğum pozisyonuna geçer geçmez yol almış çıkmak için elimizden geleni yaptık dediğin gibi rabbim korusun inşallah hepimizin bebeişlerini
inşallah canım benim
sağol tatlım inşallah canım dediğin gibi olur
canım benım kı sgk dan deıl , ben normal maasımı alıyorum,sgk da nasıl oluyor tam bılemıyorum, o yuzden yardımcı olamıycamyaaa işyerinden çalışabildiğinin kadar maaşını aldın mı peki canım ben mayıs aylığımı alabileyim sonrasında rapor parası beklicem sgkdan sıkışırız diye sabrediyorum
Kizlar biz oglusumla ilk gecemizdeyizŞükürler olsunki 10 gun sonra bugün cikardik arinimizi geldik evimize emiyoruz, bol bol altimiza yapiyoruz ve biz çok mutluyuz duygularim tarif edilemezzz..allahim bi daha hasretlik yasatmasin..Hayirli zamanda bebislerinize kavusmanin darisi sizlere olsun arkadaşlar
Allah anali babali saglikli buyutsun insallah minigini canim...bizlerede nasip etsin ins bu duyguyu yasamayi..dogumin nasil oldu canim.paylastinmiii daha once..dogum.hikayeleride oldukcaa etkiliyor beniKizlar biz oglusumla ilk gecemizdeyizŞükürler olsunki 10 gun sonra bugün cikardik arinimizi geldik evimize emiyoruz, bol bol altimiza yapiyoruz ve biz çok mutluyuz duygularim tarif edilemezzz..allahim bi daha hasretlik yasatmasin..Hayirli zamanda bebislerinize kavusmanin darisi sizlere olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?