2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

evet 2 yeri tavsıye ettıler ama nasıl vakıt bulup gideceksem her cumartesı bir iş var havalarda serınken gitsem süper olacak

çok geçmiş olsun arkadaşım.. dr gerekli şeyleri yapmış dediklerini tutacaksın artık.. benim de bir arkadaşım aynen sen,in gibi oldu ıstırahat dediler arkadaş dr nın dediklerini uyguladı hem de ikiz gebeliği vardı sonra 38. haftada dr aldı ikizleri şu an çok iiler

Kadın dogumcum 22. haftada seker testini yaptırdı. 50 gr lık yüklemede aclık 84 1.saat sonunda 164 cıktı. bunun üzerine 100 grlık bı yukleme yaptırmamı istedi. o da aclık 95 1. saat 164 2. saat 102 cıktı. bi problem olmaz demıştı. bu sonucları endokrin doktorum yuksek buldu ve dıyet yapmamı ıstedı. dun kontrolum vardı endokrınde. doktor aclık tokluk sekerıne baktırdı yukleme yapılmadan aclık alında kahvaltıdan 1 saat sonra ve 2. saatte bakıldı onlarda aclık 89 1.saat 196 2. saat 128 cıktı. pazartesi sonucları göstericem. sızce durum nedır. insallah bısı yoktur dıyet falan vermesın lutfen. bu konuyu yasayan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.

selamlar annişler....
bugün kontrolümüz vardı.. teyzeleri 45cm olmuş benim kuzucum 2750kg da kilosu... dr herşey normal dedi.. nst de de sancı çıkmadı... çok rahatladım.. ben de haberler böyleeee

çok geçmiş olsun. kuzucuk sizi üzmeyip bekleyecek inşallah. bol bol dinlenin
sağol tatlım

geçmiş olsun dinlenin bol bol ya
dinleniyorum canım annem geldi çok şükür ben sadece yatıyorum

SUAN KAC HAFTALİK.PEKİ BEBEGİN.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım 34+1 canım yani 35.haftaya girdik

çok sağol canım evet ilaç kullanıyorum pre par tablet canım

aynen öyle canım doğum pozisyonuna geçer geçmez yol almış çıkmak için elimizden geleni yaptık dediğin gibi rabbim korusun inşallah hepimizin bebeişlerini
Bu bebekler ne sabırsız çıktılar böyle inşallah az daha beklerde vaktinde gelir dünyaya bebişin canım..
inşallah canım benim

sağol tatlım inşallah canım dediğin gibi olur

selamlar annişler....
bugün kontrolümüz vardı.. teyzeleri 45cm olmuş benim kuzucum 2750kg da kilosu... dr herşey normal dedi.. nst de de sancı çıkmadı... çok rahatladım.. ben de haberler böyleeee

Mssallah suphanallah.senpe gunlerimiz ayni canim ama benim bebis ufak tefek olcak heralde

tatlım ben 16'sına saat 1'e aldım randevu

Anladım Canım ama bu aralar ben bu sıkıntılı durumlardan dolayı şimdilik Memorial deki akrabama gidiyorum kontrole, sanırım 16 sına randevu almam. Çok fazla değişik dr olmasın şimdi.
Bakalım durumlar ne gösterecek, p.tesi tekrar prenatologda randevum var...

kızlar serumun yaptığı ödemi şişliği ne nasıl geçirir. bu doğumdan sonra gider mi

Ne serumu canim.ben hastanede erken dogum riskiyle yatmistim.aynen kolum ellerim ve ayaklarim cok sismisti ama ertesi gun gecti.simdi normal sisliklerim var bol bol su iciyorum herseye iyi

Geçmiş olsun Canım .. İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla gelirler ...

yaaa işyerinden çalışabildiğinin kadar maaşını aldın mı peki canım ben mayıs aylığımı alabileyim sonrasında rapor parası beklicem sgkdan sıkışırız diye sabrediyorum
canım benım kı sgk dan deıl , ben normal maasımı alıyorum,sgk da nasıl oluyor tam bılemıyorum, o yuzden yardımcı olamıycam

Kizlar biz oglusumla ilk gecemizdeyiz Şükürler olsunki 10 gun sonra bugün cikardik arinimizi geldik evimize emiyoruz, bol bol altimiza yapiyoruz ve biz çok mutluyuz duygularim tarif edilemezzz..allahim bi daha hasretlik yasatmasin..Hayirli zamanda bebislerinize kavusmanin darisi sizlere olsun arkadaşlar

gözünüz aydın

Allah anali babali saglikli buyutsun insallah minigini canim...bizlerede nasip etsin ins bu duyguyu yasamayi..dogumin nasil oldu canim.paylastinmiii daha once..dogum.hikayeleride oldukcaa etkiliyor beni))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…