2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün mutlu gZl günler nasip etsin

Ayyy ne güzel, allah daim etsin birlikteliğinizi :) allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Canim Allah mutlulugunuzu daim etsin .... Hayirli ugurlu olsun. Darisi bizlere olsun :)

Ben de kizimin besigiyle bakisiyorum su anda bir ay sonra insallah icinde olur diyorum.. Uyku tutmayinca hayal kuruluyo.. Sinir olmaya alternatif..

gözünaydın arincm ne mutlu sana darısı başımıza gerçektenallah mutluluğunuzu daim etsin

Günaydın kızlar bende 2 3 gündür sabahları acayip mide bulantısı oluyor normalmiki acaba resmen hamileliğin ilk aylarına döndm

Alllah mutlulugunuzu daim etsin canim....

Devamli onu izlemekten kendini alikoyamiorsun degil mi.. Allah anali babali büyütsün canim. Rabbim hepimizin yavrularini bagislasin seninkini de

Herkese iyi hafta sonları...

Gözün aydın canım Allah daim etsin...:) darısı başımıza şurda bi aya cümbür cemaat bebişlerimizi kucağımıza alırız İnşallah...

Canlaar canlar haftasonu yine kimsecikler yok...Herkes facede artık burası unutuldu iice ben bugün ayrı bir sevinçliyim yarın anneler günü ve yarın annem geliyor..Dört gözle bekliyorum ne zamandır yaa canım annem bu akşam binecek 18 saatlik yol hayırlısıyla gelir inşallah Bu arada eşim hazırlıklarda zavallım kayınvalidem annem ve ben üçledik bu sene

Oyyy gözün aydın canım doya doya içine çek miss kokusunu..Darısı başımıza bu arada doğum hikayeleri topicimize yazmaya başlayalım artık dimi yavaş yavaş

gözün aydın arin .. senden bir haber alamıyorduk.. çok sevindim.. sağlıcakla büyüt bebişini.........

Dr una sordun mu canm ne dedi benm randevuma 10gün var telefonla da rahatsz etmek istemyrm

salı günü benım de randevum
çok önemsemedım başta ama baya baya rahatsız edıyor artık midem ağzımda afedersin.
sorayım ben gidince. mideye baskı yapıyor ondan olabılır dıye düşünüyorum.

canımmmm çok sevindim harika bi haber bu ve çokta güzel olduğunu yazıl tarzından bile tahmin edebiliyorum..güzel duan içinde kocaman "amin" diyorum 🙏

hımmmm anladım canım tamam..hani konuştuk ya,sende belki gelirim dedin o yüzden haber vereyim dedim ben

kızlar bizim mobilyamız geldiii çok şükür :) kokusunun çıkmasını bekliyorum...korkuluklu ve korkuluksuz halini yükledim yatagın.ilk başlarda korkulugu kullanmıcam çünkü bebek beşikte yatıcak ilk 6 ay daha sonra korkuluk takılacak ve odasında yatıcak kızım inşaallah odayı nil yeşiline boyattım ama yanılmayın bu bi kız odası pembelerle süslicem heryer pespembe olsun istemedim renk kombini yapak istedim.erkek çocugum olursa da odayı kullanabilieyim diye çoookkk eksiğim var çok yatak alınacak fotograftaki cibinnikten diktiricem dekoratif kırlentler alıcam yataga ah ahh bunların hepsini bir an önce halletmem lazım zira sancılarım oluyor.normal diyorlar ama insan yine de erken mi gelir acaba diye düşünüyor...yataga alcagım kırlentler sadece pembe tonlar mı olsun kızlar yoksa pembe turkuaz renklimi yapsam kararsızım siz ne düşünüyorsunuz ?kuşlu olan resimde seçtiğim halı.pierre cardinin web sitesinden seçtim mağazalara henüz gelmediğinden yerinde bir türlü göremedim...yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum kzlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…