Kadın dogumcum 22. haftada seker testini yaptırdı. 50 gr lık yüklemede aclık 84 1.saat sonunda 164 cıktı. bunun üzerine 100 grlık bı yukleme yaptırmamı istedi. o da aclık 95 1. saat 164 2. saat 102 cıktı. bi problem olmaz demıştı. bu sonucları endokrin doktorum yuksek buldu ve dıyet yapmamı ıstedı. dun kontrolum vardı endokrınde. doktor aclık tokluk sekerıne baktırdı yukleme yapılmadan aclık alında kahvaltıdan 1 saat sonra ve 2. saatte bakıldı onlarda aclık 89 1.saat 196 2. saat 128 cıktı. pazartesi sonucları göstericem. sızce durum nedır. insallah bısı yoktur dıyet falan vermesın lutfen. bu konuyu yasayan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.
bu konuda bı fıkrı olan varsa yazabılır mı?
Eki Görüntüle 1108792 Eki Görüntüle 1108793 Eki Görüntüle 1108794 Eki Görüntüle 1108795 Eki Görüntüle 1108798 Eki Görüntüle 1108800
kızlar bizim mobilyamız geldiii çok şükür :) kokusunun çıkmasını bekliyorum...korkuluklu ve korkuluksuz halini yükledim yatagın.ilk başlarda korkulugu kullanmıcam çünkü bebek beşikte yatıcak ilk 6 ay daha sonra korkuluk takılacak ve odasında yatıcak kızım inşaallahodayı nil yeşiline boyattım ama yanılmayın bu bi kız odası pembelerle süslicem heryer pespembe olsun istemedim renk kombini yapak istedim.erkek çocugum olursa da odayı kullanabilieyim diye çoookkk eksiğim var çok yatak alınacak fotograftaki cibinnikten diktiricem dekoratif kırlentler alıcam yataga ah ahh bunların hepsini bir an önce halletmem lazım zira sancılarım oluyor.normal diyorlar ama insan yine de erken mi gelir acaba diye düşünüyor...yataga alcagım kırlentler sadece pembe tonlar mı olsun kızlar yoksa pembe turkuaz renklimi yapsam kararsızım siz ne düşünüyorsunuz ?kuşlu olan resimde seçtiğim halı.pierre cardinin web sitesinden seçtim mağazalara henüz gelmediğinden yerinde bir türlü göremedim...yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum kzlr
Kizlar biz oglusumla ilk gecemizdeyizŞükürler olsunki 10 gun sonra bugün cikardik arinimizi geldik evimize emiyoruz, bol bol altimiza yapiyoruz ve biz çok mutluyuz duygularim tarif edilemezzz..allahim bi daha hasretlik yasatmasin..Hayirli zamanda bebislerinize kavusmanin darisi sizlere olsun arkadaşlar
hımmmm anladım canım tamam..hani konuştuk ya,sende belki gelirim dedin o yüzden haber vereyim dedim ben
gözün aydın canım hayırlı olsun hepsi çok güzel. duvar rengını cok ıyı düşünmüşsün nil yeşili pembeyle kombinlenınce süper oluyo. kırlentleri de aynı renklerde konbinleyebılırsın hatta krem pembe ve yeşil tonlarının kombini de güzel olur bence hem halıyla hem de mobilyayla süper olur. bitmiş halını merak ettim simdi.
gözün aydın canımAllah ayırmasın bi daha. analı babalı saglıkla büyütün bebişinizi insallah. duan için de amiiinnn diyorum.
Kizlar biz oglusumla ilk gecemizdeyizŞükürler olsunki 10 gun sonra bugün cikardik arinimizi geldik evimize emiyoruz, bol bol altimiza yapiyoruz ve biz çok mutluyuz duygularim tarif edilemezzz..allahim bi daha hasretlik yasatmasin..Hayirli zamanda bebislerinize kavusmanin darisi sizlere olsun arkadaşlar
benim de midem çok bulanıyor ya
ilk aylar bu kadar bulantım olmamıştı
Tansiyonlarınızı ölçtürüyor musunuz düzenli olarak ?
Bir ölçtürün isterseniz, dr bana birçhafta boyunca sürekli her gün ölçtür demişti. Baş ağrısı ve mide bulantısında önce tansiyona bir baktırın derim. Bir de ben acıktığımı hiç anlamıyorum, dün özellikle dikkat ederek 2-3 saatte bir meyve tarzı şeyler atıştırarak var olan hafif mide bulantılarımın kesildiğini fark ettimuzun süreli aç kalıyır olabilirsiniz belkide
Eki Görüntüle 1108792 Eki Görüntüle 1108793 Eki Görüntüle 1108794 Eki Görüntüle 1108795 Eki Görüntüle 1108798 Eki Görüntüle 1108800
kızlar bizim mobilyamız geldiii çok şükür :) kokusunun çıkmasını bekliyorum...korkuluklu ve korkuluksuz halini yükledim yatagın.ilk başlarda korkulugu kullanmıcam çünkü bebek beşikte yatıcak ilk 6 ay daha sonra korkuluk takılacak ve odasında yatıcak kızım inşaallahodayı nil yeşiline boyattım ama yanılmayın bu bi kız odası pembelerle süslicem heryer pespembe olsun istemedim renk kombini yapak istedim.erkek çocugum olursa da odayı kullanabilieyim diye çoookkk eksiğim var çok yatak alınacak fotograftaki cibinnikten diktiricem dekoratif kırlentler alıcam yataga ah ahh bunların hepsini bir an önce halletmem lazım zira sancılarım oluyor.normal diyorlar ama insan yine de erken mi gelir acaba diye düşünüyor...yataga alcagım kırlentler sadece pembe tonlar mı olsun kızlar yoksa pembe turkuaz renklimi yapsam kararsızım siz ne düşünüyorsunuz ?kuşlu olan resimde seçtiğim halı.pierre cardinin web sitesinden seçtim mağazalara henüz gelmediğinden yerinde bir türlü göremedim...yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum kzlr
tansiyonum genelde düşük :S
aç kalmamaya çalışıyorum ama bilemiyorum.
bebeğim çok hareket ediyor yukarı doğru da çok baskı yapıyor o da benim midemi bulandırıyor sanırım.
O da olabilir tabii :) benim kızım 34. Haftadan beri baş aşşağı durduğu için artık mideme baskı yapmıyor ama kasık bölgesine baskı yapıyor :)
Sağlıkla bebişlerimizle kucaklaşmamızı diliyorum her duamda
haklısın, ben de çok istiyordum seninle karşılaşabilmeyi ama bu amniyo sıvısının azalması durumundan ötürü akrabam olan kadın doğumcum başka yere yönlendiremiyorum seni, burada ben takip edeyim dedi de o yüzden...
Çok öpüyorum Canım seni
bu konuda bı fıkrı olan varsa yazabılır mı?
bende sana birinin cevap yazmasını bekliyordum hemen hemen aynı değerlerimiz benimde açlıkta sorun yok birinci saatim yüksek çıkıyor genellikle diyet yapıyorum ama kadındoğumcu çok yüksek değil çok sıkmayın kendinizi diyor dahiliyeci diyetinize uyun diyor,haftalar ilerledikçe diyete uymakta zorlaştı özellikle sabah 1.saat tokluğum daha yüksek çıkıyor son günlerde sabah dikkat etmeye çalışıyorum insülin vermedi dahiliyeci evde sürekli kendim ölçüyorum tekrarda gitmedim dahiliyeye pazartesi tekrar kadın doğumcuyla konuşucam ama oda önemsemiyor pek
Canlaar canlar haftasonu yine kimsecikler yok...Herkes facede artık burası unutuldu iiceben bugün ayrı bir sevinçliyim yarın anneler günü ve yarın annem geliyor..Dört gözle bekliyorum ne zamandır yaa canım annem bu akşam binecek 18 saatlik yol hayırlısıyla gelir inşallah Bu arada eşim hazırlıklarda zavallım kayınvalidem annem ve ben üçledik bu sene
senin bebiş kaç kiloki ayşenazim?
aaay cok sevindim yaa cok sukur dedigin gibi darisi basimizaKizlar biz oglusumla ilk gecemizdeyizŞükürler olsunki 10 gun sonra bugün cikardik arinimizi geldik evimize emiyoruz, bol bol altimiza yapiyoruz ve biz çok mutluyuz duygularim tarif edilemezzz..allahim bi daha hasretlik yasatmasin..Hayirli zamanda bebislerinize kavusmanin darisi sizlere olsun arkadaşlar
salı günü benım de randevum
çok önemsemedım başta ama baya baya rahatsız edıyor artık midem ağzımda afedersin.
sorayım ben gidince. mideye baskı yapıyor ondan olabılır dıye düşünüyorum.
aaaaay canımmmm ya cidden harikaaaaa olmuş vallaaaaa bayıldım ben herşey çokta güzel...Allah sağlıkla mutlulukla uyumayı nasip etsin bu odada,sonrada oynamayı eğlenmeyi inşallah..
tamam canım içine sinen nasılsa öyle yap..buraya gelcek olursanda haber ver bana denk geliriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?