2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

bu konuda bı fıkrı olan varsa yazabılır mı?

bende sana birinin cevap yazmasını bekliyordum hemen hemen aynı değerlerimiz benimde açlıkta sorun yok birinci saatim yüksek çıkıyor genellikle diyet yapıyorum ama kadındoğumcu çok yüksek değil çok sıkmayın kendinizi diyor dahiliyeci diyetinize uyun diyor,haftalar ilerledikçe diyete uymakta zorlaştı özellikle sabah 1.saat tokluğum daha yüksek çıkıyor son günlerde sabah dikkat etmeye çalışıyorum insülin vermedi dahiliyeci evde sürekli kendim ölçüyorum tekrarda gitmedim dahiliyeye pazartesi tekrar kadın doğumcuyla konuşucam ama oda önemsemiyor pek

gözün aydın canım hayırlı olsun hepsi çok güzel. duvar rengını cok ıyı düşünmüşsün nil yeşili pembeyle kombinlenınce süper oluyo. kırlentleri de aynı renklerde konbinleyebılırsın hatta krem pembe ve yeşil tonlarının kombini de güzel olur bence hem halıyla hem de mobilyayla süper olur. bitmiş halını merak ettim simdi.

gözün aydın canım Allah ayırmasın bi daha. analı babalı saglıkla büyütün bebişinizi insallah. duan için de amiiinnn diyorum.

hımmmm anladım canım tamam..hani konuştuk ya,sende belki gelirim dedin o yüzden haber vereyim dedim ben

haklısın, ben de çok istiyordum seninle karşılaşabilmeyi ama bu amniyo sıvısının azalması durumundan ötürü akrabam olan kadın doğumcum başka yere yönlendiremiyorum seni, burada ben takip edeyim dedi de o yüzden...
Çok öpüyorum Canım seni

bitmiş halni bende çok merak ediyorum biter bitmez fotolar yüklenicek inşallah canım

Oh maşallah, gözünüzaydın Canım :) sağlıklı uzun mutlu huzurlu bir ömrünüz olsun :)
Oğluşunuz analı-babalı nüyüsün Canım inşallah :)
Sevgiler

amin inşallah canım gözün aydın...:)

benim de midem çok bulanıyor ya
ilk aylar bu kadar bulantım olmamıştı

Tansiyonlarınızı ölçtürüyor musunuz düzenli olarak ?
Bir ölçtürün isterseniz, dr bana birçhafta boyunca sürekli her gün ölçtür demişti. Baş ağrısı ve mide bulantısında önce tansiyona bir baktırın derim. Bir de ben acıktığımı hiç anlamıyorum, dün özellikle dikkat ederek 2-3 saatte bir meyve tarzı şeyler atıştırarak var olan hafif mide bulantılarımın kesildiğini fark ettim uzun süreli aç kalıyır olabilirsiniz belkide

tansiyonum genelde düşük :S
aç kalmamaya çalışıyorum ama bilemiyorum.
bebeğim çok hareket ediyor yukarı doğru da çok baskı yapıyor o da benim midemi bulandırıyor sanırım.

Sağlıkla güzellikle güle güle kullansın inşallah bebişin :)
Senin içinden ne geliyorsa en güzeli öylesidir bence, ama fikir olarak kırlentte pembe ve krem kullanabilirsin diyebilirim sadece :)

tansiyonum genelde düşük :S
aç kalmamaya çalışıyorum ama bilemiyorum.
bebeğim çok hareket ediyor yukarı doğru da çok baskı yapıyor o da benim midemi bulandırıyor sanırım.

O da olabilir tabii :) benim kızım 34. Haftadan beri baş aşşağı durduğu için artık mideme baskı yapmıyor ama kasık bölgesine baskı yapıyor :)
Sağlıkla bebişlerimizle kucaklaşmamızı diliyorum her duamda

amin canım inşallah
hayırlısıyla şu günleri atlatalım artık
son ay geçmeyecek gibi geliyor

aaaaay canımmmm ya cidden harikaaaaa olmuş vallaaaaa bayıldım ben herşey çokta güzel...Allah sağlıkla mutlulukla uyumayı nasip etsin bu odada,sonrada oynamayı eğlenmeyi inşallah..

tamam canım içine sinen nasılsa öyle yap..buraya gelcek olursanda haber ver bana denk geliriz belki

valla kızlar benim şeker normal çıkmışto o yüzden detayını araştırmadım,çok bi fikrim yok açıkçası..ama bazen diyete gerek duymadan bazen ise ciddi diyete ihtiyaç duyularak bu süreç devam ettiriliyor..bide cambazzz'ın dediği gibi evde hergün ölçmesi ve çıkan değeri yazması gerekenlerde var..

Evet canim biraz bosaliyo hafta sonlari....
Gozunaydin oncelikle anneler bi baskadir.
Bende annemi bekliyom carsiya cikicaz canim annemle.
Annenle gecirecegin zamanin tadini iyi cikar.....

aaay cok sevindim yaa cok sukur dedigin gibi darisi basimiza

canım gözüaydın rabbim analı-babalı büyütsün darısı bizlere olsun

Veririm Canım haber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…