2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam kızlar ben Mayıs annesiyim bdt 23 mayis.tabi hazirana da sarkabilir zira normal doğum istiyorum ve kızım yerinden memnun görünüyor şimdilik.bizim topikte doğuran doğurana ben de size bir bakayım dedim ama buralar da pek sessiz.

Son düzenleyen: Moderatör:

bitmiş halni bende çok merak ediyorum biter bitmez fotolar yüklenicek inşallah canım

ay kızlar yazılarımı alıntılamıssınız ama bana hıc bıldırım gelmıyor tesadufen gördüm. neden kı acaba. eskılden yazım alıntılandıgında bıldırım gelıyordu :44: bu da nereden cıktı sımdı

ttet fotoları beklıyorum
cambazz ve pufpuf pazartesı gıdıcem sonuc göstermeye bakalım ne dıyecek. demekkı farklı farklı uygulamalar yapılıyo. hamılelıkte dıyette cok can sıkıcı cambazz neden böyle oluyomus pekı sana bısey söyledimi doktor?

Persembe 34+4te 2.100 du canim.karnimda cok kucuk zaten alakasi varmi bilmiyorum.
Ama saglikli beslendimi dusunuyorum.

bnm de bugün 34+4 kontrolüm vardı 2060 gr dedi doktorum ama bana plesanta yaşlanması var dedi seninki baştan beri minyon bi bebk mi aysenazim?

Evet canim biraz bosaliyo hafta sonlari....
Gozunaydin oncelikle anneler bi baskadir.
Bende annemi bekliyom carsiya cikicaz canim annemle.
Annenle gecirecegin zamanin tadini iyi cikar.....

öyle canım bambaşka onlar..bol bol zamanımız olacak inşallah annem ağustosa kadar yanımda kalacak,bu arada babamda gelecek haziran ortası gibi.Sonra birlikte memelekete gideceğiz derken ben ekim gibi anca evime dönücem Allah nasip ederse tabi..Bu sefer oğluşum sayesinde bol bol doyacağız birbirimize

allah zamanında sağsalim bağışlasın evladını inşallah canım...

Buralar h.sonu böyle sessiz oluyor ama 1-2 hafta öncesinde bile doğum yapan arkadaşlar oldu bizde,nerdeyse 6-7 kişi oldu..şükür ki hepsi iyi şimdi..

Kizlar belim bacaklarim ara ara kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor. Normal mi bu. Doktoruma da ulasamadim. Ayaga kalkmaya korkuyorum, birsey olacak diye. Yorgun da değilim. Kizima gebeyken hic agri sizi bilmedim o yuzden anlamlandiramiyorum su anki agrilarimi. Bebegim de ancak sirt üstü uzanip karnima ufak ufak vurunca kipirdiyor. Uyuyor mu ki acaba.

kadındoğumcum çok yüksek değil kasmayın sabah akşam yarım saat yürüyüş yapın dedi,dahiliyeci diyetinizi mutlaka uygulayın bu değerlere insülin iğnesi vermeye gerek yok dedi biraz önce misafir geldi çikolata getirmiş kızıma dayanamadım ondan çok yedim bakalım bir saat sonra 200 e yakın çıkar ölçücem

Slm kzlar kontrolden gldim prensesimle 2300 kilomuz boyumuzda 44 cm olmus gayet iyiyiz sukur ntsdede tansiyonum dustu durmdm pek bide makat gelis pozisyonda doner miki :18:

Ağrılar sancılar ara ara düzensiz ve şiddeti artmıyorsanormal Canım bazen bana da oluyor, geneldedinlenince soluma yatınca geçiyor. Ama bebek hareketleri önemliymiş, bana akşam yemeğinden sonra 1 saat içinde 10 hareket hissetmelisin bu sayı azalırsa hemen gel dedi dr. Gün içinde hareket halindeyken hissetmeyebilirmişiz. Uzanıp 2 saat hala hareket yoksa da dr bildirmeliymişşiz.
Umarım sıkıntılı bir durum değildir ama hep söylüyorum sonlardayız artık ihmal etmemek ve bizi endişelendiren her durumda dr a ulaşmamız gerek. Ben hemşirenin de numarasını almıştım, dr a ulaşamazsam hemşiremize soruyorum, o acil gördüğü ya da endişelendiği durumlarda bir şekilde dr a ulaşıyor.

Valla ben de oğlumda hiç bu denli sıkıntı yaşamamıştım, 16 sene önce. Tabii o zaman serde gençlik de vardı :)

Bu muhteşem bir haber canım gözünüz aydın.
Çok ama çok sevindim Rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah.
Minik oğluşunu kocaman öp bizim için annesi

Hayırlısıyla kazasız belasız gelsin anneciğin inşallah canım.

Rabbim size ve hepimize hayırlı sağlıklı zamanında kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

O ağrılar bende de uzun süredir var ama düzenli olmayınca çok takmıyorum.
Perşembe günü başka bir şikayetle gittim acile nst de sancım çıktı.
Ama benim hiç sancım yoktu.
Adet olacakmışım gibi sancım olduğunda da sancı çıkmıyor nst de.
Bir türlü anlam veremiyorum bu işe canım.

Slm kzlar kontrolden gldim prensesimle 2300 kilomuz boyumuzda 44 cm olmus gayet iyiyiz sukur ntsdede tansiyonum dustu durmdm pek bide makat gelis pozisyonda doner miki :18:

Maşallah prensesine canım
Hayırlısıyla döner inşallah.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

o zaman kocaman bir maşallah prensese bu arada benim sıpa da yatar pozisyonda karnımın sağ tarafında kafası sol tarafında bacakları duruyor..Annem daha döner o dedi.Önümüzdeki hafta kontrolüm bakalım doktor amcamız ne diyecek.Gerçi sezeryan olacağım için sanırım pek te önemli değil pozisyon.Ama annemin dediği dönermiş seninki de döner o zaman inşallah

Merhaba güzel anneler 6 hazirana doğum randevumumuzu aldık.Heyecan sarmaya başladı yavaş yavaş
Pazartesi kontrolümüz var kızımı göreceğim çok mutluyum.
Doğum yapan annişler allah analı babalı sağlıkla büyütsün güzel bebişlerinizi

o zaman haberlerine maşallah canım..haberler güzel

seninki yokluyordur kızzz belkide

vaaaaay günde alınmış aaaay ne güzel..artık kesin ve net olarak (Allah'tan bi mani gelmedikçe) gün sayıyorsun..

vaaaaay günde alınmış aaaay ne güzel..artık kesin ve net olarak (Allah'tan bi mani gelmedikçe) gün sayıyorsun..[/QUOTE]

Evet canım gün saymak çok heyecanlı tabi sürpriz yapmazsa bizim cimcime:))

Arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için ayri ayri tesekkur ederimmm. Sevincimi sizlerle paylaşmak çok guzell. Opuyorum sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…