bende sana birinin cevap yazmasını bekliyordum hemen hemen aynı değerlerimiz benimde açlıkta sorun yok birinci saatim yüksek çıkıyor genellikle diyet yapıyorum ama kadındoğumcu çok yüksek değil çok sıkmayın kendinizi diyor dahiliyeci diyetinize uyun diyor,haftalar ilerledikçe diyete uymakta zorlaştı özellikle sabah 1.saat tokluğum daha yüksek çıkıyor son günlerde sabah dikkat etmeye çalışıyorum insülin vermedi dahiliyeci evde sürekli kendim ölçüyorum tekrarda gitmedim dahiliyeye pazartesi tekrar kadın doğumcuyla konuşucam ama oda önemsemiyor pek
bitmiş halni bende çok merak ediyorumbiter bitmez fotolar yüklenicek inşallah canım
valla kızlar benim şeker normal çıkmışto o yüzden detayını araştırmadım,çok bi fikrim yok açıkçası..ama bazen diyete gerek duymadan bazen ise ciddi diyete ihtiyaç duyularak bu süreç devam ettiriliyor..bide cambazzz'ın dediği gibi evde hergün ölçmesi ve çıkan değeri yazması gerekenlerde var..
içim rahatladı biraz canım tesekkür ederim:))seninki kaç haftalık peki
Persembe 34+4te 2.100 du canim.karnimda cok kucuk zaten alakasi varmi bilmiyorum.
Ama saglikli beslendimi dusunuyorum.
Persembe 34+4te 2.100 du canim.karnimda cok kucuk zaten alakasi varmi bilmiyorum.
Ama saglikli beslendimi dusunuyorum.
Evet canim biraz bosaliyo hafta sonlari....
Gozunaydin oncelikle anneler bi baskadir.
Bende annemi bekliyom carsiya cikicaz canim annemle.
Annenle gecirecegin zamanin tadini iyi cikar.....
Selam kızlar ben Mayıs annesiyim bdt 23 mayis.tabi hazirana da sarkabilir zira normal doğum istiyorum ve kızım yerinden memnun görünüyor şimdilik.bizim topikte doğuran doğurana ben de size bir bakayım dedim ama buralar da pek sessiz.
ay kızlar yazılarımı alıntılamıssınız ama bana hıc bıldırım gelmıyor tesadufen gördüm. neden kı acaba. eskılden yazım alıntılandıgında bıldırım gelıyordu :44: bu da nereden cıktı sımdı
ttet fotoları beklıyorum
cambazz ve pufpuf pazartesı gıdıcem sonuc göstermeye bakalım ne dıyecek. demekkı farklı farklı uygulamalar yapılıyo. hamılelıkte dıyette cok can sıkıcıcambazz neden böyle oluyomus pekı sana bısey söyledimi doktor?
Kizlar belim bacaklarim ara ara kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor. Normal mi bu. Doktoruma da ulasamadim. Ayaga kalkmaya korkuyorum, birsey olacak diye. Yorgun da değilim. Kizima gebeyken hic agri sizi bilmedim o yuzden anlamlandiramiyorum su anki agrilarimi. Bebegim de ancak sirt üstü uzanip karnima ufak ufak vurunca kipirdiyor. Uyuyor mu ki acaba.
Slm kzlar kontrolden gldim prensesimle 2300 kilomuz boyumuzda 44 cm olmus gayet iyiyiz sukur ntsdede tansiyonum dustu durmdm pekbide makat gelis pozisyonda doner miki :18:
Maşallah size :)
Döner herhalde, zaten kontrollerin sıklaşacak dr takip eder
Kizlar biz oglusumla ilk gecemizdeyizŞükürler olsunki 10 gun sonra bugün cikardik arinimizi geldik evimize emiyoruz, bol bol altimiza yapiyoruz ve biz çok mutluyuz duygularim tarif edilemezzz..allahim bi daha hasretlik yasatmasin..Hayirli zamanda bebislerinize kavusmanin darisi sizlere olsun arkadaşlar
Canlaar canlar haftasonu yine kimsecikler yok...Herkes facede artık burası unutuldu iiceben bugün ayrı bir sevinçliyim yarın anneler günü ve yarın annem geliyor..Dört gözle bekliyorum ne zamandır yaa canım annem bu akşam binecek 18 saatlik yol hayırlısıyla gelir inşallah Bu arada eşim hazırlıklarda zavallım kayınvalidem annem ve ben üçledik bu sene
Selam kızlar ben Mayıs annesiyim bdt 23 mayis.tabi hazirana da sarkabilir zira normal doğum istiyorum ve kızım yerinden memnun görünüyor şimdilik.bizim topikte doğuran doğurana ben de size bir bakayım dedim ama buralar da pek sessiz.
Kizlar belim bacaklarim ara ara kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor. Normal mi bu. Doktoruma da ulasamadim. Ayaga kalkmaya korkuyorum, birsey olacak diye. Yorgun da değilim. Kizima gebeyken hic agri sizi bilmedim o yuzden anlamlandiramiyorum su anki agrilarimi. Bebegim de ancak sirt üstü uzanip karnima ufak ufak vurunca kipirdiyor. Uyuyor mu ki acaba.
Slm kzlar kontrolden gldim prensesimle 2300 kilomuz boyumuzda 44 cm olmus gayet iyiyiz sukur ntsdede tansiyonum dustu durmdm pekbide makat gelis pozisyonda doner miki :18:
2 haftada bır gıdıyoruz cnm sız kaç hafatda gıdıyorsunuz
Merhaba güzel anneler 6 hazirana doğum randevumumuzu aldık.Heyecan sarmaya başladı yavaş yavaş
Pazartesi kontrolümüz var kızımı göreceğim çok mutluyum.
Doğum yapan annişler allah analı babalı sağlıkla büyütsün güzel bebişlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?