kadındoğumcum çok yüksek değil kasmayın sabah akşam yarım saat yürüyüş yapın dedi,dahiliyeci diyetinizi mutlaka uygulayın bu değerlere insülin iğnesi vermeye gerek yok dedi biraz önce misafir geldi çikolata getirmiş kızıma dayanamadım ondan çok yedim bakalım bir saat sonra 200 e yakın çıkar ölçücem
Ben facete yokum ama burasi iyce dutluk oldu mayis anneleri cok daha aktif paylasimlar yapiyolar. Burayi da boslamayin kizlar..
benim 33 te 2060 dı 36 da 2800 olmuş normal bence kilosu
görümcem dalga geçiyo 5 kilo doğcak diye
2 haftada bır gıdıyoruz cnm sız kaç hafatda gıdıyorsunuz
kızlar bende temmuz annesi olucam ama benm bebeğim iri bebek cuma günü gittiğimde bebeğin kilosunun1980 gr oldugunu söledi doktor 2 haftada önde gidiyormuş. doğum iznine de ayırmadı beni daha var dedi 23 mayısta izne ayrılıcam erken doğumdanda tırsıyorum ama sizcede bebeğin kilosu çok değilmi 100grlık şeker yüklemesinde 1. saat 184 2. saat 138 3.saatte de 68 çıkmıştı açlık şekerimde 94 doktor diyet verdi arada uyamıyorum bazen dondurma ve sütlaç yiyorum canım acayip tatlı istiyor ama şekerin hertürlüsü yasak peynir yoğurt süt ayran yiyip içmekten gınaa geldii büyük ihtimalle bebeğin iri bebek dedi bana doktor sizce erken doğum olur mu? hakkaride çalışıyorum memleketim çankırı yola çıkıcam bide çok karışık duygular içindeyim napmalıyım sizce 2 haftada bir kontrole gidiyorum.
evet yaaaa
ilk gözağrımız burası!!!
Ağrılar sancılar ara ara düzensiz ve şiddeti artmıyorsanormal Canım bazen bana da oluyor, geneldedinlenince soluma yatınca geçiyor. Ama bebek hareketleri önemliymiş, bana akşam yemeğinden sonra 1 saat içinde 10 hareket hissetmelisin bu sayı azalırsa hemen gel dedi dr. Gün içinde hareket halindeyken hissetmeyebilirmişiz. Uzanıp 2 saat hala hareket yoksa da dr bildirmeliymişşiz.
Umarım sıkıntılı bir durum değildir ama hep söylüyorum sonlardayız artık ihmal etmemek ve bizi endişelendiren her durumda dr a ulaşmamız gerek. Ben hemşirenin de numarasını almıştım, dr a ulaşamazsam hemşiremize soruyorum, o acil gördüğü ya da endişelendiği durumlarda bir şekilde dr a ulaşıyor.
Valla ben de oğlumda hiç bu denli sıkıntı yaşamamıştım, 16 sene önce. Tabii o zaman serde gençlik de vardı :)
Bu muhteşem bir haber canım gözünüz aydın.
Çok ama çok sevindim Rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah.
Minik oğluşunu kocaman öp bizim için annesi
Hayırlısıyla kazasız belasız gelsin anneciğin inşallah canım.
Rabbim size ve hepimize hayırlı sağlıklı zamanında kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
O ağrılar bende de uzun süredir var ama düzenli olmayınca çok takmıyorum.
Perşembe günü başka bir şikayetle gittim acile nst de sancım çıktı.
Ama benim hiç sancım yoktu.
Adet olacakmışım gibi sancım olduğunda da sancı çıkmıyor nst de.
Bir türlü anlam veremiyorum bu işe canım.
Maşallah prensesine canım
Hayırlısıyla döner inşallah.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
o zaman haberlerine maşallah canım..haberler güzel
seninki yokluyordur kızzz belkide
vaaaaay günde alınmış aaaay ne güzel..artık kesin ve net olarak (Allah'tan bi mani gelmedikçe) gün sayıyorsun..
Slm kzlar kontrolden gldim prensesimle 2300 kilomuz boyumuzda 44 cm olmus gayet iyiyiz sukur ntsdede tansiyonum dustu durmdm pekbide makat gelis pozisyonda doner miki :18:[/QUOT
Canim benim dogumum da 27 haziran:)32+1deyken 1850 grdi bebegim bana az gbi geldi seninki nasildi o zaman?fazla endiselenyorum sanirim bi dahaki kontrolumz 17 mayista
allah zamanında sağsalim bağışlasın evladını inşallah canım...
Buralar h.sonu böyle sessiz oluyor ama 1-2 hafta öncesinde bile doğum yapan arkadaşlar oldu bizde,nerdeyse 6-7 kişi oldu..şükür ki hepsi iyi şimdi..
Bu muhteşem bir haber canım gözünüz aydın.
Çok ama çok sevindim Rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah.
Minik oğluşunu kocaman öp bizim için annesi
Hayırlısıyla kazasız belasız gelsin anneciğin inşallah canım.
Rabbim size ve hepimize hayırlı sağlıklı zamanında kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
O ağrılar bende de uzun süredir var ama düzenli olmayınca çok takmıyorum.
Perşembe günü başka bir şikayetle gittim acile nst de sancım çıktı.
Ama benim hiç sancım yoktu.
Adet olacakmışım gibi sancım olduğunda da sancı çıkmıyor nst de.
Bir türlü anlam veremiyorum bu işe canım.
Maşallah prensesine canım
Hayırlısıyla döner inşallah.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
ya bişi sorcam emzirmek için hep çatlaklardan konuşuyoruz ama utanarak söylüyorum göğüs ucum çok küçük benim bunun için bişi yapan var mı yada aynı durumda olan var mı
Kızlar biz hastanedeyiz ağrılı bir gündü eşim çok telaş yapınca geldik iyi ki de gelmişiz erken doğum sancılarım varmış meğer nidilat başlandı ciğer iğnesini de oldum serum takıldı tabi hemen ama yine de hastaneye yatış dedi doktor bakalım beklemedeyiz.. daha erken diye moralim bozuk dualarınızı eksik etmeyin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar biz hastanedeyiz ağrılı bir gündü eşim çok telaş yapınca geldik iyi ki de gelmişiz erken doğum sancılarım varmış meğer nidilat başlandı ciğer iğnesini de oldum serum takıldı tabi hemen ama yine de hastaneye yatış dedi doktor bakalım beklemedeyiz.. daha erken diye moralim bozuk dualarınızı eksik etmeyin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bnm de kontrolm vardı da bugm cnm doktor bnm plesantaya da beslenemiyor yeterince dedi o yüzden çok kilo alamamış miniğimBen artık her hafta gidiyorum. Ama bu ara daha sık gidiyorum, amniyo sıvısında azalma var, plasenta beslenmiyormuş yeteri kadar. Takip ediyorlar. Ama herşey normal de olsa her hafta gidecektim. Hafta olarak biraz daha ilerideiö ama ben sanırım. Belkiiki hafta sonra sana da her haftagelartık derler
Ben 33+1 haftaligim.belim.cok agriyo ve geceleri.de kasiklarim.agrio.adet olacakmisim gibi. Doktorumda erken.dogumla.ilgli.bisey soylemedi.ama.ben.cok.korkuyorum. Acaba erken.dogummu.yapacagim.kizlar.yoksa normalmi.bu.agrilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?