2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

tamam canım ben bı göstereyim bakalım su sonucları haberleşiriz. senınde yükselmez insallah

benim 33 te 2060 dı 36 da 2800 olmuş normal bence kilosu
görümcem dalga geçiyo 5 kilo doğcak diye

kızlar bende temmuz annesi olucam ama benm bebeğim iri bebek cuma günü gittiğimde bebeğin kilosunun1980 gr oldugunu söledi doktor 2 haftada önde gidiyormuş. doğum iznine de ayırmadı beni daha var dedi 23 mayısta izne ayrılıcam erken doğumdanda tırsıyorum ama sizcede bebeğin kilosu çok değilmi 100grlık şeker yüklemesinde 1. saat 184 2. saat 138 3.saatte de 68 çıkmıştı açlık şekerimde 94 doktor diyet verdi arada uyamıyorum bazen dondurma ve sütlaç yiyorum canım acayip tatlı istiyor ama şekerin hertürlüsü yasak peynir yoğurt süt ayran yiyip içmekten gınaa geldii büyük ihtimalle bebeğin iri bebek dedi bana doktor sizce erken doğum olur mu? hakkaride çalışıyorum memleketim çankırı yola çıkıcam bide çok karışık duygular içindeyim napmalıyım sizce 2 haftada bir kontrole gidiyorum.

2 haftada bır gıdıyoruz cnm sız kaç hafatda gıdıyorsunuz

Ben artık her hafta gidiyorum. Ama bu ara daha sık gidiyorum, amniyo sıvısında azalma var, plasenta beslenmiyormuş yeteri kadar. Takip ediyorlar. Ama herşey normal de olsa her hafta gidecektim. Hafta olarak biraz daha ilerideiö ama ben sanırım. Belkiiki hafta sonra sana da her haftagelartık derler

Dr gerekli takibi yapıyordur sanırım. Mümkün olduğunda perhizine uymaya çalış, erken doğum herkesin taşıyabileceği bir risk. Bu durumda en iyi dr önerilerine uyarak önlem almış olursun sanırım.
Sağlıkla ve vaktiyle bebeğinle kucaklaşmanızı dilerim :)

Cevap verdiginiz icin cok teşekkür ederim kizlar. Simdi biraz daha iyiyim

ya bişi sorcam emzirmek için hep çatlaklardan konuşuyoruz ama utanarak söylüyorum göğüs ucum çok küçük benim bunun için bişi yapan var mı yada aynı durumda olan var mı

Benim boynumdaki en güzel mücevher, yanımın yarısının o muhteşem güzel yüreğin boynuma doladığo kollarıdır. Allah hiç bir anayı evladından, evladı da anasından ayırmasın. Hakka kavuşanların mekanları cennet olsun... Yaşayanların da evlatlarıyla dünyada cenneti yaşamak nasip olsun ... İyi ki varsınız tüm evlatlar... ❤️
Anneler ve anne adayları, bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla ve vaktiyle kucaklarımıza alalım inşallah :) Önümüzdeki sene bebişlerimizle anneler gününü keyifle kutlamamızı diliyorum 😊
Sevgiler...

Amin kızlar sağolun.allah hepimizi bir nefeste kurtarsın.

Kızlar biz hastanedeyiz ağrılı bir gündü eşim çok telaş yapınca geldik iyi ki de gelmişiz erken doğum sancılarım varmış meğer nidilat başlandı ciğer iğnesini de oldum serum takıldı tabi hemen ama yine de hastaneye yatış dedi doktor bakalım beklemedeyiz.. daha erken diye moralim bozuk dualarınızı eksik etmeyin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya bişi sorcam emzirmek için hep çatlaklardan konuşuyoruz ama utanarak söylüyorum göğüs ucum çok küçük benim bunun için bişi yapan var mı yada aynı durumda olan var mı

Gogus ucu aparatı varmıs alıp kullanabilirsn. Hatta kızlar onu takıyormus uclaru buyuyormus ama kullanmadgm icin Tam bilmyrm

moralini bozma canım.... ilaçlarını kullan ve bol bol dinlen... allah yardımcın olsun

Uzme kendini canim. Insallah bebegin zamaninda gelir. Benimde bugun agrim çoktu. Senin agrilarin nasildi ki.

Ben 33+1 haftaligim.belim.cok agriyo ve geceleri.de kasiklarim.agrio.adet olacakmisim gibi. Doktorumda erken.dogumla.ilgli.bisey soylemedi.ama.ben.cok.korkuyorum. Acaba erken.dogummu.yapacagim.kizlar.yoksa normalmi.bu.agrilar

bnm de kontrolm vardı da bugm cnm doktor bnm plesantaya da beslenemiyor yeterince dedi o yüzden çok kilo alamamış miniğim kireçlenme olmş yaşlanmaya başlamış dedi senin de aynı mı doktorun ne dedi?

Ben 33+1 haftaligim.belim.cok agriyo ve geceleri.de kasiklarim.agrio.adet olacakmisim gibi. Doktorumda erken.dogumla.ilgli.bisey soylemedi.ama.ben.cok.korkuyorum. Acaba erken.dogummu.yapacagim.kizlar.yoksa normalmi.bu.agrilar

Aynı şey bendede vardi cnm doktoruma soyledim rahim agzi açıklığına bakti. Bir sorun yok bu haftalarda olur böyle agrilar dedi.magnezyum verdi icmeye basladigimdan beri ağrım olmuyor. Korkma bir sorun yoktur ama yinede doktoruna sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…