moralini bozma canım.... ilaçlarını kullan ve bol bol dinlen... allah yardımcın olsun
Uzme kendini canim. Insallah bebegin zamaninda gelir. Benimde bugun agrim çoktu. Senin agrilarin nasildi ki.
Yok caniim baslarda hep onde gidiyodu.sonradan geriledi.bnm de bugün 34+4 kontrolüm vardý 2060 gr dedi doktorum ama bana plesanta yaþlanmasý var dediseninki baþtan beri minyon bi bebk mi aysenazim?
benim 33 te 2060 dý 36 da 2800 olmuþ normal bence kilosu
görümcem dalga geçiyo 5 kilo doðcak diye
Kýzlar biz hastanedeyiz aðrýlý bir gündü eþim çok telaþ yapýnca geldik iyi ki de gelmiþiz erken doðum sancýlarým varmýþ meðer nidilat baþlandý ciðer iðnesini de oldum serum takýldý tabi hemen ama yine de hastaneye yatýþ dedi doktor bakalým beklemedeyiz.. daha erken diye moralim bozuk dualarýnýzý eksik etmeyin..
Canim moralini bozma ben cok gectim o yollardan 29. Haftamdan beri sancilar kesilmedi.
Cok sukur bu aralar iyiyim.cok kaldim hastanede.
Sancini durdururlar kanaman yoksa.rabbim zamaninda dogum nasip etsin ins...
iPhone 'den Kadýnlar Kulübü aracýlýðý ile gönderildi
keşke öyle bişey olsaydı...
Bi daha hiç eskisi gibi olunmayacak, güvensiz bi ilişkide mutlu rolü yapılacak ya da mutlu olunsa da içimde hep derinden yanacak bi ateş bırakacak bi olay...
Derdim var'a konu açtım. Kendi başıma üstesinden gelemezdim. Sağolsun baya yardımcı oldu kızlar.
İnsan annesine babasına anlatamadığı şeyleri burda hiç tanımadığı insanlara anlatıp yardım dileniyor.
göz atmak isterseniz olay bu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716279
Bencede burdan kopmayın, face e girsemde buradan daha düzenli ve kolay takip ediyorum
Hem burada kaç haftalık olduğunu görüyorum, facede her yorumda kaç haftalıksın diye sormak gerekiyor
Kizlar biz oglusumla ilk gecemizdeyizŞükürler olsunki 10 gun sonra bugün cikardik arinimizi geldik evimize emiyoruz, bol bol altimiza yapiyoruz ve biz çok mutluyuz duygularim tarif edilemezzz..allahim bi daha hasretlik yasatmasin..Hayirli zamanda bebislerinize kavusmanin darisi sizlere olsun arkadaşlar
canım korkma ben de geçen hafta hastanede yattım aynı senin gibi bende bide açılma da vardı şimdi evde yatıyorum ilaç kullanıyorumkızlar biz hastanedeyiz ağrılı bir gündü eşim çok telaş yapınca geldik iyi ki de gelmişiz erken doğum sancılarım varmış meğer nidilat başlandı ciğer iğnesini de oldum serum takıldı tabi hemen ama yine de hastaneye yatış dedi doktor bakalım beklemedeyiz.. Daha erken diye moralim bozuk dualarınızı eksik etmeyin..
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım şiddetli adet ağrısı gibi bir de karnım taş gibiydi sürekli bir türlü kasılma geçmiyordu ağrı daha çok bıçak saplanması gibiydi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bnm de kontrolm vardı da bugm cnm doktor bnm plesantaya da beslenemiyor yeterince dedi o yüzden çok kilo alamamış miniğimkireçlenme olmş yaşlanmaya başlamış dedi senin de aynı mı doktorun ne dedi?
Aminn canimmDeğerli anneler ve anne adayları anneler gününüz kutlu olsun..Allah evlatlarımıza iyi anneler olmayı, evlatlarımızında hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin inşallah :))))
Aysenazim alıntı yapamadım telefondan giriyorum malum nidilat başladı doktorum işte yarın sabaha durum netleşir inşallah vaktini bekler bebişlerimiz..
Çok güzel olmuşlar, sağlıkla gelsin minişin inşallah :)
Değerli anneler ve anne adayları anneler gününüz kutlu olsun..Allah evlatlarımıza iyi anneler olmayı, evlatlarımızında hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin inşallah :))))
ya bişi sorcam emzirmek için hep çatlaklardan konuşuyoruz ama utanarak söylüyorum göğüs ucum çok küçük benim bunun için bişi yapan var mı yada aynı durumda olan var mı
Benim boynumdaki en güzel mücevher, yanımın yarısının o muhteşem güzel yüreğin boynuma doladığo kollarıdır. Allah hiç bir anayı evladından, evladı da anasından ayırmasın. Hakka kavuşanların mekanları cennet olsun... Yaşayanların da evlatlarıyla dünyada cenneti yaşamak nasip olsun ... İyi ki varsınız tüm evlatlar... ❤️
Anneler ve anne adayları, bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla ve vaktiyle kucaklarımıza alalım inşallah :) Önümüzdeki sene bebişlerimizle anneler gününü keyifle kutlamamızı diliyorum 😊
Sevgiler...
ya bişi sorcam emzirmek için hep çatlaklardan konuşuyoruz ama utanarak söylüyorum göğüs ucum çok küçük benim bunun için bişi yapan var mı yada aynı durumda olan var mı
Kızlar biz hastanedeyiz ağrılı bir gündü eşim çok telaş yapınca geldik iyi ki de gelmişiz erken doğum sancılarım varmış meğer nidilat başlandı ciğer iğnesini de oldum serum takıldı tabi hemen ama yine de hastaneye yatış dedi doktor bakalım beklemedeyiz.. daha erken diye moralim bozuk dualarınızı eksik etmeyin..
Aynı şey bendede vardi cnm doktoruma soyledim rahim agzi açıklığına bakti. Bir sorun yok bu haftalarda olur böyle agrilar dedi.magnezyum verdi icmeye basladigimdan beri ağrım olmuyor. Korkma bir sorun yoktur ama yinede doktoruna sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?