2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uzme kendini canim. Insallah bebegin zamaninda gelir. Benimde bugun agrim çoktu. Senin agrilarin nasildi ki.

Canım şiddetli adet ağrısı gibi bir de karnım taş gibiydi sürekli bir türlü kasılma geçmiyordu ağrı daha çok bıçak saplanması gibiydi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bnm de bugün 34+4 kontrolüm vardý 2060 gr dedi doktorum ama bana plesanta yaþlanmasý var dedi seninki baþtan beri minyon bi bebk mi aysenazim?
Yok caniim baslarda hep onde gidiyodu.sonradan geriledi.
Doktor anormallik yok ama zayif olacak dedi.saglikli olsunda dogdumu buyur

benim 33 te 2060 dý 36 da 2800 olmuþ normal bence kilosu
görümcem dalga geçiyo 5 kilo doðcak diye

Ayy ne guzel masallah ins 27sinde gidicem biraz kilo alir benimkide.
Amaaan 5 kiloda normal dogmaz.saglikli olsunlarda...

Son düzenleme:
Aysenazim alıntı yapamadım telefondan giriyorum malum nidilat başladı doktorum işte yarın sabaha durum netleşir inşallah vaktini bekler bebişlerimiz..

Canım, Allah sana öyle güzel şeyler versin ki, bunları hiç yaşamamışa dön en kısa zamanda. Diyecek birsey bulamıyorum. Hamilelik çok farklı bir süreç. Birinin ters bakmasıyla bile oturup aglayabiliyorken bunları yaşamak cok ağır. Ben Allah'tan er geç mükafatını alacağına inanıyorum.

Bencede burdan kopmayın, face e girsemde buradan daha düzenli ve kolay takip ediyorum
Hem burada kaç haftalık olduğunu görüyorum, facede her yorumda kaç haftalıksın diye sormak gerekiyor

facede nereyi takip ediyorsunuz ben kadınlar kulübü sayfasında yorumları göremedim.

Canım gözünaydın RABBİM hep böyle mutlu eylesin hiç ayırmasın inşaallah sana anneler günü hediyesi olmuş bu ama en güzel hediye :)

canım korkma ben de geçen hafta hastanede yattım aynı senin gibi bende bide açılma da vardı şimdi evde yatıyorum ilaç kullanıyorum
rabbimin emaneti ne gelirse ondan gelir öyle düşünmeye çalış

Anladim canim benim de adet olacak gibi agriyordu belim bacaklarim kasiklarim ama kasilma yoktu. Bugun de daha iyiyim dune göre. Insallah sende daha iyi olursun, geçer kasilmalarin.

bnm de kontrolm vardı da bugm cnm doktor bnm plesantaya da beslenemiyor yeterince dedi o yüzden çok kilo alamamış miniğim kireçlenme olmş yaşlanmaya başlamış dedi senin de aynı mı doktorun ne dedi?

Yok öyle bir şey söylemedi dr ama yarın yine kontrolüm var. İnşallah sağlıkla alalım Canım bebişlerimizi kucağımıza...
Erken alacaklar mı bebişi ? Sonuç olarak ne dediler sana ?

Canım geçmiş olsun korkma on gün önce bende senin gibi oldum suan nidilat kullanıyorum iyiyim

ya bişi sorcam emzirmek için hep çatlaklardan konuşuyoruz ama utanarak söylüyorum göğüs ucum çok küçük benim bunun için bişi yapan var mı yada aynı durumda olan var mı

saglik ocagindaki ebe gogus ucunu iki parmaginla ara sira sık cikarmaya calis filan dedi banada simdiden alistir kendini dedi bilmiyorum ise yarar mi

aaay cok guzel yamissin insallah bi dahaki anneler gununde bebislerimizle mutlu mesut oluruz hepimizin anneler gunu kutlu olsun

Eki Görüntüle 1109504 Eki Görüntüle 1109505 hazırlıklarımız bitti cok şükür geriye beklemek kaldı

ooo hepsi cok guzel masallah

ya bişi sorcam emzirmek için hep çatlaklardan konuşuyoruz ama utanarak söylüyorum göğüs ucum çok küçük benim bunun için bişi yapan var mı yada aynı durumda olan var mı

merak etme canım bebegın emmeye bır baslasın hem gogusun buyuyucek hemde ucları bende senın gıbı dıyodum nasıl tutacak dıye ama bebek emdıkce ucları acılıyor,catlamalara dıkkat et bebek emmeden once nemlendır gogus ucunu kremı de mutlaka al.

ınsallah bır sey olmaz canım dualarım senınle sakin olmaya calıs

Haftaya kontrlm var cnm sorucam o zaman. İcim rahatladi valla saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…