Benim boynumdaki en güzel mücevher, yanımın yarısının o muhteşem güzel yüreğin boynuma doladığo kollarıdır. Allah hiç bir anayı evladından, evladı da anasından ayırmasın. Hakka kavuşanların mekanları cennet olsun... Yaşayanların da evlatlarıyla dünyada cenneti yaşamak nasip olsun ... İyi ki varsınız tüm evlatlar... ❤️
Anneler ve anne adayları, bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla ve vaktiyle kucaklarımıza alalım inşallah :) Önümüzdeki sene bebişlerimizle anneler gününü keyifle kutlamamızı diliyorum 😊
Sevgiler...
Canim Allah yardimciniz olsun...profilie baktm konya yaziyo hangisine gidiyosun cnm dr.Kızlar biz hastanedeyiz ağrılı bir gündü eşim çok telaş yapınca geldik iyi ki de gelmişiz erken doğum sancılarım varmış meğer nidilat başlandı ciğer iğnesini de oldum serum takıldı tabi hemen ama yine de hastaneye yatış dedi doktor bakalım beklemedeyiz.. daha erken diye moralim bozuk dualarınızı eksik etmeyin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seninde kutlu olsunn tatlimmm..Kızlar merhaba uzun süredır gıremiyodum forma sayfalar uçmuş gıtmiş herkez ıyıdır umarım buarada hepimizin anneler günü kutlu olsunnn
canım korkma ben de geçen hafta hastanede yattım aynı senin gibi bende bide açılma da vardı şimdi evde yatıyorum ilaç kullanıyorum
rabbimin emaneti ne gelirse ondan gelir öyle düşünmeye çalış
Anladim canim benim de adet olacak gibi agriyordu belim bacaklarim kasiklarim ama kasilma yoktu. Bugun de daha iyiyim dune göre. Insallah sende daha iyi olursun, geçer kasilmalarin.
Canım geçmiş olsun korkma on gün önce bende senin gibi oldum suan nidilat kullanıyorum iyiyim
ınsallah bır sey olmaz canım dualarım senınle sakin olmaya calıs
Coook guzel yazmissin
.
Canim Allah yardimciniz olsun...profilie baktm konya yaziyo hangisine gidiyosun cnm dr.
Benimde sibel hn.di cnm ama degstrdm medline fuat by.gdyrm ..nasil oldun hastanedemisin halaŞükran doğruya gidiyorum canım akademi hastanesinde sen kime gidiyorsun
Kızlar perşembe doktora gıttık bizim kereta 49 cm 3150 gr olmuş sezeryan randevumuz 22 mayıs mayıs annesı olucam yanı hatırlarsanız benım erken doğum riskim vardı 26 haftadan itibaren evde raporluydum bu haftada doktorum belkı sezeryan tarıhını beklemez dogum kanalına girmiş kafası dedı belki bu haftada olabılır dogum çok heycanlıyım ya gecelerı uyayamıyorum sürekli kendımı dınlıyorum inşallh 22 mayısı bekler çünkü 38+3 olcak o zaman bakalım bu haftayı atlatabılcz mi
Kızlar perşembe doktora gıttık bizim kereta 49 cm 3150 gr olmuş sezeryan randevumuz 22 mayıs mayıs annesı olucam yanı hatırlarsanız benım erken doğum riskim vardı 26 haftadan itibaren evde raporluydum bu haftada doktorum belkı sezeryan tarıhını beklemez dogum kanalına girmiş kafası dedı belki bu haftada olabılır dogum çok heycanlıyım ya gecelerı uyayamıyorum sürekli kendımı dınlıyorum inşallh 22 mayısı bekler çünkü 38+3 olcak o zaman bakalım bu haftayı atlatabılcz mi
Benimde sibel hn.di cnm ama degstrdm medline fuat by.gdyrm ..nasil oldun hastanedemisin hala
Seninde canim kutlu olsunAnneler günümüz kutlu olsun değerli anneler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet 2 saatte 1 nstye giriyorum sancı çıkıyor 5 dk aralıklarla o yüzden bırakmıyorlar hastaneden
Seninde canim kutlu olsun
Canim bencede hastanede kalman daha iyi zaten..kontrol altinda olman..kac haftalikti senin
Benimde sibel hn.di cnm ama degstrdm medline fuat by.gdyrm ..nasil oldun hastanedemisin hala
Canim hic konusmadik dr beyle ama evet normal dusunuyorum aksini gerektirecek bi durum olmadikca...sen? Bide kac haftada gidiyorsun dr.a ben iki seferdir gittim sagolsun cok memnun kaldim sakin birisi.Allah utandirmasin insCanım ben de konyadayım fuat demire gidiyorum. Normal doğum mu istiyorsun sen de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?