2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar merhaba uzun süredır gıremiyodum forma sayfalar uçmuş gıtmiş herkez ıyıdır umarım buarada hepimizin anneler günü kutlu olsunnn

Coook guzel yazmissin
.

Canim Allah yardimciniz olsun...profilie baktm konya yaziyo hangisine gidiyosun cnm dr.

canım korkma ben de geçen hafta hastanede yattım aynı senin gibi bende bide açılma da vardı şimdi evde yatıyorum ilaç kullanıyorum
rabbimin emaneti ne gelirse ondan gelir öyle düşünmeye çalış

Canım nidilata rağmen sancım çıkıyor nstde şimdi biraz sırtıma da vurmaya başladı dediğin gibi herşey Allah'tan yapılabilecek herşey yapılıyor sonuçta şu an..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladim canim benim de adet olacak gibi agriyordu belim bacaklarim kasiklarim ama kasilma yoktu. Bugun de daha iyiyim dune göre. Insallah sende daha iyi olursun, geçer kasilmalarin.

İnşallah canım şimdilik periyodik sancılar devam ediyor malesef

Kızlar perşembe doktora gıttık bizim kereta 49 cm 3150 gr olmuş sezeryan randevumuz 22 mayıs mayıs annesı olucam yanı hatırlarsanız benım erken doğum riskim vardı 26 haftadan itibaren evde raporluydum bu haftada doktorum belkı sezeryan tarıhını beklemez dogum kanalına girmiş kafası dedı belki bu haftada olabılır dogum çok heycanlıyım ya gecelerı uyayamıyorum sürekli kendımı dınlıyorum inşallh 22 mayısı bekler çünkü 38+3 olcak o zaman bakalım bu haftayı atlatabılcz mi

Masallah canim benimm...suan 36 haftalikmisin ..insallah hayirlisi ile dogumun olurr cnm benim...dinlen bol bol?

Eki Görüntüle 1109504 Eki Görüntüle 1109505 hazırlıklarımız bitti cok şükür geriye beklemek kaldı

hepside birbirinden cici ve çok hoşgörünüyor canım..eveeet artık çoğumuz sadece zamanı bekliyoruz bakalım

vaaaaav senin şafak baya azalmış kızzz ay çok heyecanlı..

Anneler günümüz kutlu olsun değerli anneler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seninde canim kutlu olsun

Evet 2 saatte 1 nstye giriyorum sancı çıkıyor 5 dk aralıklarla o yüzden bırakmıyorlar hastaneden

Canim bencede hastanede kalman daha iyi zaten..kontrol altinda olman..kac haftalikti senin

merhaba kızlar nasılsınız ? bende durumlar pek iyi değil sankii bir iki gündür başa döndük gibi cok fazla mide bulantım ishal halsizlik ve ağrılarım var korkuyorum hastane ye de gitmeye her gittiğimde yatırıyolar cunkü acaba normal seyler mii yoksa gitmemm gerekir mi ki

Seninde canim kutlu olsun

Canim bencede hastanede kalman daha iyi zaten..kontrol altinda olman..kac haftalikti senin

Yarın 34 bitiyor canım 35-36yı beklese çok iyi olur dedi doktor hanım ama pek umudum yok 1 cm açılma da oldu bu arada

herkese merhaba.................
annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun..............

Canım ben de konyadayım fuat demire gidiyorum. Normal doğum mu istiyorsun sen de ?
Canim hic konusmadik dr beyle ama evet normal dusunuyorum aksini gerektirecek bi durum olmadikca...sen? Bide kac haftada gidiyorsun dr.a ben iki seferdir gittim sagolsun cok memnun kaldim sakin birisi.Allah utandirmasin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…