İnsallah canim bi arkadasiminda oyleydi dr beklete beklete 40i buldu simdi cok tatli bebegi var masallah..insallah bekler senin bebiste biraz annesiYarın 34 bitiyor canım 35-36yı beklese çok iyi olur dedi doktor hanım ama pek umudum yok 1 cm açılma da oldu bu arada
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Henüz net bir değerlendirme yapmadı doktor bey ama ben normal istiyorum inş. 2 haftada bir gidiyorum cnm ben de yeni geldim konyaya zaten. Sen kaç haftalıksın?Canim hic konusmadik dr beyle ama evet normal dusunuyorum aksini gerektirecek bi durum olmadikca...sen? Bide kac haftada gidiyorsun dr.a ben iki seferdir gittim sagolsun cok memnun kaldim sakin birisi.Allah utandirmasin ins
İnsallah canim bi arkadasiminda oyleydi dr beklete beklete 40i buldu simdi cok tatli bebegi var masallah..insallah bekler senin bebiste biraz annesi
Yok öyle bir şey söylemedi dr ama yarın yine kontrolüm var. İnşallah sağlıkla alalım Canım bebişlerimizi kucağımıza...
Erken alacaklar mı bebişi ? Sonuç olarak ne dediler sana ?
Canım nidilat kesti mi peki sancılarını günde kaç tane alıyorsun?
Yarın 34 bitiyor canım 35-36yı beklese çok iyi olur dedi doktor hanım ama pek umudum yok 1 cm açılma da oldu bu arada
Canim benim 33+1..bana 35 te gel dedi dr.bey..bende oyle istiyorum insallah ama hangiai hayirli ise oyle olsun diyelim :)) senin kac haftaHenüz net bir değerlendirme yapmadı doktor bey ama ben normal istiyorum inş. 2 haftada bir gidiyorum cnm ben de yeni geldim konyaya zaten. Sen kaç haftalıksın?
Canim benim 33+1..bana 35 te gel dedi dr.bey..bende oyle istiyorum insallah ama hangiai hayirli ise oyle olsun diyelim :)) senin kac hafta
Masallahh baya olmus senin canim35+6 olduk canım biz de...
Kızlar perşembe doktora gıttık bizim kereta 49 cm 3150 gr olmuş sezeryan randevumuz 22 mayıs mayıs annesı olucam yanı hatırlarsanız benım erken doğum riskim vardı 26 haftadan itibaren evde raporluydum bu haftada doktorum belkı sezeryan tarıhını beklemez dogum kanalına girmiş kafası dedı belki bu haftada olabılır dogum çok heycanlıyım ya gecelerı uyayamıyorum sürekli kendımı dınlıyorum inşallh 22 mayısı bekler çünkü 38+3 olcak o zaman bakalım bu haftayı atlatabılcz mi
Slm arkadaslar..bende 35 haftaya girdim hayirlisiyla simdiye kadar 4 kilo aldim ve istahim azaldi birden midem yanmayada basladi. Bu zamana kadar rahat bir hamilelik gecirirken adet olcakmisim gibi bacaklarim agrimaya basladi;-( magnezyum kullaniyorum zaten.ara ara karnimda sertlesme oluyor ve catima igne batiyor iki gündür. Sizdede varmi böyle durumlar. Ya acikiyorum bu seferde ne yicem diye dusunmeye basliyorum canim hic birsey cekmior bu zamana kadar tatli cikolata olmadan duramayan bana biseyler oldu az bise findik yesem midem sikisiyor benim oglan dayiyor ayaklarini mideme eylenceli dakikalar basliyor;-)))
Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin ve bir avazda kurtarsin hepimizi insallah.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Pufpuf un yazmasina gerek yok ayni tepkiyi bendeee verebilirimmmmmm:))))))))nasilll yaniiii 4kiloooooPuff puf Yazdigin okunmuyor bende tekrar yazarmisin;-(((
Kizlar bugun esim beni cok duygulandirdi, henuz bebegimiz dogmadi ama esim anneler gunu icin hediye almis bana anneler gunumu kutladi surpriz yaparak
cok istedigim bi gunes gozlugu vardi onu almis icine de dogmamis oglumuzun agzindan cok guzel bi not yazmis acayip mutlu oldum:))))
Valla basbaya aynen 4 kilo;-) gecen ay sadece yarim kilo almisim simdide istahsizlik gidiyor
kesti canım şükür arada kasılmalarım oluyor ama az günde 6tane içiyorum nidilatı sancın kaç çıkıyor ben hastanedeyken 80leri görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?