2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım üzülme ben 32haftalıkken oldu kasılmam 2cm de açıklığım vardı silinmede başlamıştı ama şükür üzerinden 12gün geçirdik sürekli yatıyorum evde

Canım bi izin versin çıkmama hep yatıcam hiç yormıycam kendimi valla Rabbim bebişlerimizi hayırlı vaktinde göndersin inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vay canına...o zaman maşallah arkadaşım..nazar değmesin..süper yaaaa ama şok olmuş şekilde açılan gözlerim kapanmıyor valla

Olsun evOTE=cerik;35259166]Canım bi izin versin çıkmama hep yatıcam hiç yormıycam kendimi valla Rabbim bebişlerimizi hayırlı vaktinde göndersin inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Olsun canım ev hastane fark etmez yeter ki bebislerimiz iyi olsun bu günleri de atlaticaz inşallah

kızlar geçte olsa tüm anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.
artık yürümekte zorlanıyorum. makat geliş olduğu için ayakları resmen vajinadan çıkacakmış gibi oluyor

Kizlar iyi geceler sidlere bisey sorcam ;

Gobek deligimin cevresi , ust ve yan taraflarim sertken gobek deligimin alt tarafi ise tam tersi pamuk gibi yumusacik ve lop lop sallaniyo...boyle olan ya da konu hakkinda bilgi sahibi olan sizlerden cvp boylalli

tekrar kontrole gideceğim 2 hafta sonra.kilo alımı durmuşsa 36. haftada alırız dedi dokror.daha çok küçük ya.. plesanta yaşlanması varmş o yüzden kilo alımı zor olurmş artk

Evet erken ama eğer 2500 gr olursa küvezsiz yaşama tutunma imkanı yüksek oluyormuş. Ben de yarın gideceğim kontrole bakalım bizim durumumuz ne olmuş. Hakkımızda hayırlısı...

kızlar sancınız oluyor m çok merak ediyorum? benim son bir haftadır artık sancılarım bayagı hissdilir derecede ve artık eskisi gibi rahat raat yürüyüp gezemiyorum.resmen bir aftada evrim geçirmiş gibiyim o hareketli fittiri fittiri ben gitti yerine ay oyy amann diyen ben geldi agırlaşmak kavramını yeni yeni anlıyorum :) sancılarının olması iyi diyorlar dogumun kolay olur diyorlar ama merak ediyorum sizinde sancılarınız canınızı yakıyor mu ?

Aynen bendede fittiri fittiri ben gitti ah ah geldi;-)) iki gundur kasilmalarim ve catimda igneler basladi normalmi bilmiyorum bide nefes darligim basladi 35 haftaya girdik. Zamanimi acaba? Ya dogum sancisini nasil anlicam en cok ondan korkuyorum.sanci geliyormus ama ben bormal saniyormusum felan diye düsünüyorum mesela cok korkuyorum ya ayirt edemezs diye.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ben salı günü 37. haftama giricem inşallah.dogum sancısı daha sık aralıkalrla gelicek canım bu yaşadıkalrımız yalancı sancılar.çatı da igne batmaları bende de var :) 55 yazısıı gördüm samsundan mısın canım ? burda tek samsunlu benim sanıyordum

Evet samsunluyum ama yurtdisinda yasiyorum;-)))) carsambaliyim hatta;-) sen neresindensin

Evet samsunluyum ama yurtdisinda yasiyorum;-)))) carsambaliyim hatta;-) sen neresindensin

ben merkezdeyim canım.baruthanede :) bi memleketlmi buldum o da yaban elelrdeymiş olsun evlenip mi gittin canım

Sabah cimcimem beni erkenden uyandiracak olmasina ragmen uyuyamadim
Bazen dusunuyorumda saka gibi... dort yıl kizimin yolunu gözledik. Evde idrar testi yaptigim gun bugun gibi aklımda.. elim ayagim zangır zangır titriyor gözyaşlarim kendiliğinden akiyor ve resmen konusamiyordum, lal olmustum sanki. Heyecandan dusup bayılacaktım. Dort tane idrar testi yaptiktan sonra kan tahlili yaptirdim şükürler olsunki sağ salim aldim yavrumu kucagima.
Simdi tekrar hamileyim.. ve sekiz ayi geride biraktim. Insallah hayirlisiyla yavruma kavusacagim günler az kaldi. Zaman nasil da akip gidiyor.. Evlat, bir cifte verilebilecek en güzel armagan. Biz cok sansli kullariz. Rabbim emanetine layikiyla sahip cikmayi nasip etsin bizlere ve hayirli evlatlar olmayi nasip etsin yavrularimiza. Ve evlat sahibi olmak icin agirliginca gozyasi döken binlerce cifte hayirli evlatlar nasip etsin. Kimsenin kucagi bos kalmasin, Rabbim kimseyi evlat acisiyla, evlat hasretiyle sinamasin.

en kocamanından "amin" 🙏 Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin..bu yolda uğraşmak sabretmek cidden çok zor çünkü..ve ben gibi 2'yi 3'ü isteyenlerede versin inşallah 😁

amiinn canım inşaallah :) bende bazen mızmızlanıyorum sonra kızıyorum kendime şikayet ettiğim için.düşünüyorum da rabbim 9 ay karnımızda dünyanın en rahat yerinde bebeklerimizi belli bir olgunluga eriştiriyor.bizim bunu yapabilmemiz imkansız... aslında bebek bile elimize hazır geliyor.sonra sütünü de veriyor cenab-ı hak.biz hiç yapabilir miyiz onun ihtiyacı oan şeyleri bir araya getirebilir miyiz? imkansız...işte buları düşününce de oflayıp pufladıgım zamanlar için kııyoum kendime.ne olursa olsun şükretmemiz lazım allah olmayalara da versin.hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin...

Amin Allah isteye herkese versim. Senim yazini okuyunca benim anim geldi aklima. Iki tane köpegim
Var benim biri elimde büyüdü kangal.kangallar hisli olurlsr 7 sene evliyim ve 6 sene vajinismusla savastim sonunda yendim etrafima hep cocuk istemiyorum dedim
Icim aglaya aglaya.Herkesinki büyüdü gitti ikinci ücüncü oldu ben hep yegen ve köpek sevdim. Test yaptim baktim negatif sinirlendim attim kenara sonra köpegim toprak cama yaklasti kapiyo actim burnuyle itti beni dürtükledi hadi hayirlisi dedim gittim yine baktim teste bide ne görim POZITIF hadi ya diyebildim inanamadim. Topragin yanina gittim baktim uzanmis ama gözlerini bana dikmis oturdum yanima KIZIM BENIM BEBEGIM OLCAK SEN BUNU ANLADIN ONADA ARKADASLIKMI ETCEKSIN dIye konusmaya basladim ve bide görim topragin gözlerinden yaslar dökülüyor. Sonra benimde tabi..esimle paylastim daha sonra yavas yavas herkesle. Ama önce birebir sahidim 7 haftalikken alip elimde büyüttügüm topragimdi. Zaten o basindan beri anlatiyordu sanki bana üzerime ziplayan cocuk gibi oynayan topraktan eser kalmamisti daha dikltliydi aslinda belli ediyordu hep biseylerin oldugunu. Allah herkese nasip etsin isteyen herkese insallah bu güzel duyguyu.
Böyle uc saat uykuyla uyanmak bile deyiyor. Resmen baykus gibi gec yatip erken kalkiyorum ya ama yinede nedense uykusuzlugun verdigi yorgunluk yok keske olsada uysam;-())

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…