Gunaydin hanimlar. Siz de artik en cok 5-6 saat uyuyorsunuz benim gibi galiba :)
Günaydın kızlar bende 2 3 gündür sabahları acayip mide bulantısı oluyor normalmiki acaba resmen hamileliğin ilk aylarına döndm
Kizlar biz oglusumla ilk gecemizdeyizŞükürler olsunki 10 gun sonra bugün cikardik arinimizi geldik evimize emiyoruz, bol bol altimiza yapiyoruz ve biz çok mutluyuz duygularim tarif edilemezzz..allahim bi daha hasretlik yasatmasin..Hayirli zamanda bebislerinize kavusmanin darisi sizlere olsun arkadaşlar
Hiç pişmişini de denediniz mi gerçi buda olur ama..
Sabah cimcimem beni erkenden uyandiracak olmasina ragmen uyuyamadim
Bazen dusunuyorumda saka gibi... dort yıl kizimin yolunu gözledik. Evde idrar testi yaptigim gun bugun gibi aklımda.. elim ayagim zangır zangır titriyor gözyaşlarim kendiliğinden akiyor ve resmen konusamiyordum, lal olmustum sanki. Heyecandan dusup bayılacaktım. Dort tane idrar testi yaptiktan sonra kan tahlili yaptirdimşükürler olsunki sağ salim aldim yavrumu kucagima.
Simdi tekrar hamileyim.. ve sekiz ayi geride biraktim. Insallah hayirlisiyla yavruma kavusacagim günler az kaldi. Zaman nasil da akip gidiyor.. Evlat, bir cifte verilebilecek en güzel armagan. Biz cok sansli kullariz. Rabbim emanetine layikiyla sahip cikmayi nasip etsin bizlere ve hayirli evlatlar olmayi nasip etsin yavrularimiza. Ve evlat sahibi olmak icin agirliginca gozyasi döken binlerce cifte hayirli evlatlar nasip etsin. Kimsenin kucagi bos kalmasin, Rabbim kimseyi evlat acisiyla, evlat hasretiyle sinamasin.
amiinn canım inşaallah :) bende bazen mızmızlanıyorum sonra kızıyorum kendime şikayet ettiğim için.düşünüyorum da rabbim 9 ay karnımızda dünyanın en rahat yerinde bebeklerimizi belli bir olgunluga eriştiriyor.bizim bunu yapabilmemiz imkansız... aslında bebek bile elimize hazır geliyor.sonra sütünü de veriyor cenab-ı hak.biz hiç yapabilir miyiz onun ihtiyacı oan şeyleri bir araya getirebilir miyiz? imkansız...işte buları düşününce de oflayıp pufladıgım zamanlar için kııyoum kendime.ne olursa olsun şükretmemiz lazım allah olmayalara da versin.hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin...
Amin Allah isteye herkese versim. Senim yazini okuyunca benim anim geldi aklima. Iki tane köpegim
Var benim biri elimde büyüdü kangal.kangallar hisli olurlsr 7 sene evliyim ve 6 sene vajinismusla savastim sonunda yendim etrafima hep cocuk istemiyorum dedim
Icim aglaya aglaya.Herkesinki büyüdü gitti ikinci ücüncü oldu ben hep yegen ve köpek sevdim. Test yaptim baktim negatif sinirlendim attim kenara sonra köpegim toprak cama yaklasti kapiyo actim burnuyle itti beni dürtükledi hadi hayirlisi dedim gittim yine baktim teste bide ne görim POZITIF hadi ya diyebildim inanamadim. Topragin yanina gittim baktim uzanmis ama gözlerini bana dikmis oturdum yanima KIZIM BENIM BEBEGIM OLCAK SEN BUNU ANLADIN ONADA ARKADASLIKMI ETCEKSIN dIye konusmaya basladim ve bide görim topragin gözlerinden yaslar dökülüyor. Sonra benimde tabi..esimle paylastim daha sonra yavas yavas herkesle. Ama önce birebir sahidim 7 haftalikken alip elimde büyüttügüm topragimdi. Zaten o basindan beri anlatiyordu sanki bana üzerime ziplayan cocuk gibi oynayan topraktan eser kalmamisti daha dikltliydi aslinda belli ediyordu hep biseylerin oldugunu. Allah herkese nasip etsin isteyen herkese insallah bu güzel duyguyu.
Böyle uc saat uykuyla uyanmak bile deyiyor. Resmen baykus gibi gec yatip erken kalkiyorum ya ama yinede nedense uykusuzlugun verdigi yorgunluk yok keske olsada uysam;-())
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
çok güzel yazmışsın canım amin Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin, bizlere de kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Inanin az bile yazdim. Ilk kez anne olanlar icin konusuyorum, annelik ic gudusunun, bagliliginin, sevgisinin, duygusalliginin henuz ilk adimlarini atiyorsunuz. Dogunca ve her gecen gun daha da guclenen bir bag olusuyor aranizda. Onun varligi, sizi emisi bakisi gulusu mimikleri cikardigi ilk sesler emeklemesi ilk adimi ilk kelimesi... hepsi sizin icin essiz birer nese kaynagi huzur sebebi olacak. Mutlulugunuza mutluluk katacak.
günaydın canlarım.
bu c.tesi bebek odamız geldi. Odam çok büüyk olmadığından ortada küçük bir yolluk serecek kadar yarım kaldı. Şimdi böyle küçük bir odanın penceresine nasıl bir perde düşünmeliyim. Ben diyorumki zebra perde yaptırayım.
birde kızlar şuan oda havalanıyor. Acaba silsem mi yoksa 2 hafta sonra falan mı silsem mobilyayı
ve 3)kendi isteğin ile
malum ben kendim sezeryancıyım yahahahahahha
aaaay benimde yarın kontrolüm var,3 haftadan sonra..
bakalım benim köfte nasıl
günaydın canlarım.
bu c.tesi bebek odamız geldi. Odam çok büüyk olmadığından ortada küçük bir yolluk serecek kadar yarım kaldı. Şimdi böyle küçük bir odanın penceresine nasıl bir perde düşünmeliyim. Ben diyorumki zebra perde yaptırayım.
birde kızlar şuan oda havalanıyor. Acaba silsem mi yoksa 2 hafta sonra falan mı silsem mobilyayı
Canim simdi sil ve cami hic kapatma sonra yine sil yerlestirmeden cunku koku kolay kolay gitmiyor ben biraz erken almistim iyiki de oyle yapmisim iki ay havalandi hala cok az var simdi temizlik yapiliyo ben de yerlestiricem esyalari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet haklsın bir silmek lazım. sonra havalandotan sonra dizerken yine sileriz.Hayirli olsun canim bence desenli zebra perde yeterli.bide temiz temiz havalansin odaniz,duzecegin zaman gene silersin
bende de var canım son aylarda mideye baskı artıo yer bulamadıgından bebiş ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?