2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın anneler. Bu aralar geçmişi okuyamıyorum pek. Umarım kontroller iyi geçiyordur, bebekler iyidir. Hepimize güzel bir hafta diliyorum

amin canım gözün aydın

günaydın annişler ve yavruları beişiğimiz bitti inşllah fotoğrafını ekleyebilirim haftasonu temizlik ve koşturma ile geçti saolsun oğlumda geceleri uyutmuyor 29 mayısı beklıyorum dört gözle izne bi çıksam

Kızlar bebek magnetlerm bitti. Etiket i kaldı. İnternetten hazır etiket bukup yazıcıdan cıkarmayı planlıyrm nerden bulablrm.

çok güzel yazmışsın canım amin Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin, bizlere de kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

çok güzel yazmışsın canım amin Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin, bizlere de kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Inanin az bile yazdim. Ilk kez anne olanlar icin konusuyorum, annelik ic gudusunun, bagliliginin, sevgisinin, duygusalliginin henuz ilk adimlarini atiyorsunuz. Dogunca ve her gecen gun daha da guclenen bir bag olusuyor aranizda. Onun varligi, sizi emisi bakisi gulusu mimikleri cikardigi ilk sesler emeklemesi ilk adimi ilk kelimesi... hepsi sizin icin essiz birer nese kaynagi huzur sebebi olacak. Mutlulugunuza mutluluk katacak.

günaydın canlarım.

bu c.tesi bebek odamız geldi. Odam çok büüyk olmadığından ortada küçük bir yolluk serecek kadar yarım kaldı. Şimdi böyle küçük bir odanın penceresine nasıl bir perde düşünmeliyim. Ben diyorumki zebra perde yaptırayım.

birde kızlar şuan oda havalanıyor. Acaba silsem mi yoksa 2 hafta sonra falan mı silsem mobilyayı

Cok haklisin canim.
Ahhh annelik ahh sabaha kadar kizimin basindaydim.malum havalar bulanti kusma grip.
Simdi yeni doktordan geldik.uyuyo kizim canim aysenazim istahida kesildi.
Kramplarim sancilarim hicbirini hissetmedim kizim hasta olunca.

Canim simdi sil ve cami hic kapatma sonra yine sil yerlestirmeden cunku koku kolay kolay gitmiyor ben biraz erken almistim iyiki de oyle yapmisim iki ay havalandi hala cok az var simdi temizlik yapiliyo ben de yerlestiricem esyalari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun canim bence desenli zebra perde yeterli.bide temiz temiz havalansin odaniz,duzecegin zaman gene silersin

ya ne bileyim aldığım yerdeki kişi 2 haftada gider kokusu deyince ona yanılarak teslimatı geç istedik aslıda erken aldık odayı ama teslimatı geç istedik. O zaman sileceğim nemli deterjanlı bir bezle sileyim değil mi. gün aşırı silmek mi lazım daha çabuk gitsin diye koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…