günaydın canlarım.
bu c.tesi bebek odamız geldi. Odam çok büüyk olmadığından ortada küçük bir yolluk serecek kadar yarım kaldı. Şimdi böyle küçük bir odanın penceresine nasıl bir perde düşünmeliyim. Ben diyorumki zebra perde yaptırayım.
birde kızlar şuan oda havalanıyor. Acaba silsem mi yoksa 2 hafta sonra falan mı silsem mobilyayı
offff yaaa... Tamamen satıcınn yanlış bilgilendirmesi sonucu madur olacaım sanırım. Bana 2 haftada gider kokusu dedi. Yoksa biz çokdan almıştık mobilyasını. Evet senin dediğin gibi kurarken üstün körü sildiler. Şimdi bende bütün kapaklarını çekmecelerini açtım camıda hiç kapatmıyorum nede olsa parmaklık var camda havalansın diye. Olmadı bu hafta sonu bi silerim sonra en son dizerken silerim ama eşyaları yığdım benim odaya göçebe eci gibi oldu. Biran önce düzenemek istiyorum odayı. daha halısı perdesi var offff çok iş var çokk...
canımcım bizim oda gelince kurarken sildiler üstünkörü 1 hafta sonra bizde sildik kendimiz..ve her gün sabah kalkınca camları açıp akşam yatana kadar havalandırıyorduk..dolap çekmeceler falanda hep açıktı..bu şekilde 1 ayda anca hafifledi sonra son kez daha silip yerleştirdik herşeyi..ama hâlâ tam geçmiş sayılmaz koku
Cok haklisin canim.
Ahhh annelik ahh sabaha kadar kizimin basindaydim.malum havalar bulanti kusma grip.
Simdi yeni doktordan geldik.uyuyo kizim canim aysenazim istahida kesildi.
Kramplarim sancilarim hicbirini hissetmedim kizim hasta olunca.
Canm sen bilirsin ama beze biraz Elmalı sirke damlat öyle sil nazar olmaz derler hem mobilya kokusunu da azaltıyor biz öyle yaptık snaa da tavsiye ederimya ne bileyim aldığım yerdeki kişi 2 haftada gider kokusu deyince ona yanılarak teslimatı geç istedik aslıda erken aldık odayı ama teslimatı geç istedik. O zaman sileceğim nemli deterjanlı bir bezle sileyim değil mi. gün aşırı silmek mi lazım daha çabuk gitsin diye koku
Evet erken ama eğer 2500 gr olursa küvezsiz yaşama tutunma imkanı yüksek oluyormuş. Ben de yarın gideceğim kontrole bakalım bizim durumumuz ne olmuş. Hakkımızda hayırlısı...
Hayirli olsun canim bence desenli zebra perde yeterli.bide temiz temiz havalansin odaniz,duzecegin zaman gene silersin
offff yaaa... Tamamen satıcınn yanlış bilgilendirmesi sonucu madur olacaım sanırım. Bana 2 haftada gider kokusu dedi. Yoksa biz çokdan almıştık mobilyasını. Evet senin dediğin gibi kurarken üstün körü sildiler. Şimdi bende bütün kapaklarını çekmecelerini açtım camıda hiç kapatmıyorum nede olsa parmaklık var camda havalansın diye. Olmadı bu hafta sonu bi silerim sonra en son dizerken silerim ama eşyaları yığdım benim odaya göçebe eci gibi oldu. Biran önce düzenemek istiyorum odayı. daha halısı perdesi var offff çok iş var çokk...
günaydın annişler ve yavruları beişiğimiz bitti inşllah fotoğrafını ekleyebilirim haftasonu temizlik ve koşturma ile geçti saolsun oğlumda geceleri uyutmuyor 29 mayısı beklıyorum dört gözle izne bi çıksam
Merhaba kızlar,
Bu aralar biraz gerginim doğrusu, burayı dahi pek takip edemedim. Umarım herkes iyidir.
Dün çok karın ağrım ve ayıptır söylemesi çok gazım vardı. Kaç akşamdır akşam yemeklerinden sonra 1 saatte 10 hareket sayıyoruz eşimle, dün 8 de kaldık ama bugün kontrole gideceğiz diye dr a değil ama hemşireye haber verdim. Bakalım umarım iyi haberler alırız hayırlısıyla, dua edin bizim için. Ben artık her duama sizleri eklemeyi alışkanlık edinmişim geçen gün farkettim :)
Bugün de sabahtan beri hareketleri az ve cılız kızımın umarım suyu tehlikeli bir boyutta azalmamıştırsaat 16:00 olmuyor bir türlü sanki. Neyse çok şişişrmeyeyim kafanızı :)
Herkese sevgiler ve iyi dileklerimizle ...
bu hafta benim son izine ayrılıyorum. İzinde hepsini halledeceğin allahın izniyle. Sen halını nereden almıştın?
aaaay en çok halı ve perdede zorlanmıştım bende..odayı bile çabucak seçip beğenmiştim..ama hallet bir an önce,bugün itibari ile face grubundan bi arkadaş daha (burdaki nick : babygel) doğum yaptı..zaman artık iyice daralmış durumda,her an gelmek isteyebiliyor bebişler
canım bizim bebek odası da hem ufak hem de apartman bosluguna bakıyor o yüzden bende desensiz mavi zebra yaptırdım sadece yeterli bence.mobilyamız da haftaya gelck kaç gün havalandırmak gerektiğini ben de bilmiyorum:)
Merhaba kızlar,
Bu aralar biraz gerginim doğrusu, burayı dahi pek takip edemedim. Umarım herkes iyidir.
Dün çok karın ağrım ve ayıptır söylemesi çok gazım vardı. Kaç akşamdır akşam yemeklerinden sonra 1 saatte 10 hareket sayıyoruz eşimle, dün 8 de kaldık ama bugün kontrole gideceğiz diye dr a değil ama hemşireye haber verdim. Bakalım umarım iyi haberler alırız hayırlısıyla, dua edin bizim için. Ben artık her duama sizleri eklemeyi alışkanlık edinmişim geçen gün farkettim :)
Bugün de sabahtan beri hareketleri az ve cılız kızımın umarım suyu tehlikeli bir boyutta azalmamıştırsaat 16:00 olmuyor bir türlü sanki. Neyse çok şişişrmeyeyim kafanızı :)
Herkese sevgiler ve iyi dileklerimizle ...
amin cnm hayırlısı.insan kendisine olsa o kdr kafaya takmz da onlara kıyılmıyo hiç..ben de yarın tekrar başka bi doktora gideceğim bakalım o da aynı şeyleri söyleyecek mi ya da yapılacak birşey olur mu diye bi umut..
en azından hareketli canım,şükür..bugüde göreceksin en azından bebişini,inşallah her şey yolundadır..Haberdar etmeyi unutma sakın,uygun olup fırsatını bulunca yaz lütfen..
zaten gereğidüşünüldü'den hâlâ haber yok
canim icini ferah tut ins hersey yolunda gider az kaldi zaten alcaz ins sag salim yavrulari kucagimiza ve bu tedirginlikler son bulacak kacinci haftandasin suan buarada?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu hafta benim son izine ayrılıyorum. İzinde hepsini halledeceğin allahın izniyle. Sen halını nereden almıştın?
Kızlar ben de haziran annesi olacam inşallah.Eşimle kaç günüdür dükkan dükkan geziyoruz iki şey için bir bebek arabası için ve park yatak için kafam iyice karıştı şöyle fiyatı 750tl.yi geçmeycek kullanışlı ve kaliteli bir bebek arabası öenerebilir misiniz?Travel sitem istiyorum chıcconun lite vay plusı beğend,k ama içime tam sinmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?