Kızlar ben de haziran annesi olacam inşallah.Eşimle kaç günüdür dükkan dükkan geziyoruz iki şey için bir bebek arabası için ve park yatak için kafam iyice karıştı şöyle fiyatı 750tl.yi geçmeycek kullanışlı ve kaliteli bir bebek arabası öenerebilir misiniz?Travel sitem istiyorum chıcconun lite vay plusı beğend,k ama içime tam sinmedi.
Kızlar ben de haziran annesi olacam inşallah.Eşimle kaç günüdür dükkan dükkan geziyoruz iki şey için bir bebek arabası için ve park yatak için kafam iyice karıştı şöyle fiyatı 750tl.yi geçmeycek kullanışlı ve kaliteli bir bebek arabası öenerebilir misiniz?Travel sitem istiyorum chıcconun lite vay plusı beğend,k ama içime tam sinmedi.
günaydın canlarım.
bu c.tesi bebek odamız geldi. Odam çok büüyk olmadığından ortada küçük bir yolluk serecek kadar yarım kaldı. Şimdi böyle küçük bir odanın penceresine nasıl bir perde düşünmeliyim. Ben diyorumki zebra perde yaptırayım.
birde kızlar şuan oda havalanıyor. Acaba silsem mi yoksa 2 hafta sonra falan mı silsem mobilyayı
bende casual travel air aldım canım 900 TL. Kraft twist ile aynı özelliklere sahip. Düşünebilirsin.
ben internetten beğendim aldım canım / m a r k a e v . c o m'dan..
ben Kraft Twist Rlx Travel Sistem aldım canım.. Aldığım zaman 1200'den 1000'e düşmüştü..
canım bizim bebek odası da hem ufak hem de apartman bosluguna bakıyor o yüzden bende desensiz mavi zebra yaptırdım sadece yeterli bence.mobilyamız da haftaya gelck kaç gün havalandırmak gerektiğini ben de bilmiyorum:)
İyi bari sevindim. Kalıp sabun derken şu hacışekirlerden micanım bana da mobilyacımız kalıp sabunla sil demişti bede bütün kapakları açıp sabahtan akşma kadar hep havalndrdım ama dert etme 2 haftada geçti kokusu hatta mobilyacımız bize 1 ay da ancak geçer demesine rağmen:)
İyi bari sevindim. Kalıp sabun derken şu hacışekirlerden mi
dün canımın içi eşim bana sürpriz yaptı ve beni anneme götürdü en güzel hediyeydi benim için musmutlu bir gün geçirdim.
dün giremedim foruma biraz geç olsada anneler gününüz kutlu olsun güzel annişler seneye kuzularımızla geçireceğimiz harika bir anneler günü olacak inşallah.
kızlar bu arada bende cumartesi dr gittim çok şükür oğlum iyiymiş:) artık dönmüş doğum pozisyonunda idi ve bu yüzden maalesef yüzünü göremedik:) dr 2800 gr ve 50 cm boyu var dedi kuzuma maşalllah deyin:) kuzucuğum 2 hafta önden gdyrmuş:) sezeryan tarihi olarak da 6 haziran olabilişr hem bak 06 06 14 güzel tarih olacak dedi ama bana çok geç geldi(( ben 31 mayıs istyrm ama dr çok erken dedi 31 mayısda 37+ 5 oluyr zaten bebeğin kilosuda iyi ... 6 hazirana kalırsa 4 kilo olur diyr kuzuma:)ben ramazana kadar toparlanmak istyrm kızlar yaaa hem bebek mevlüdü içinde 22 haziranda yer tuttum onun içinde sanırım biraz erken olmasını istiyorum:) si.z ne dersiniz ısrar edeyim mi
arkadaşım seninle benim zamanlarımız aynı.. bence bebek anne karnında ne kadar fazla durursa o kadariyi olur.. 1 gün bile çok farkediyor diyor dr lar...bence dr a bırak herşeyi,dr a da güven .....22 hazirana kadar da toplanırsın.. ben 10 gün sonra herşeyi eskisi gibi yapabiliyordum 1. oğluşda...
kızlar bu arada bende cumartesi dr gittim çok şükür oğlum iyiymiş:) artık dönmüş doğum pozisyonunda idi ve bu yüzden maalesef yüzünü göremedik:) dr 2800 gr ve 50 cm boyu var dedi kuzuma maşalllah deyin:) kuzucuğum 2 hafta önden gdyrmuş:) sezeryan tarihi olarak da 6 haziran olabilişr hem bak 06 06 14 güzel tarih olacak dedi ama bana çok geç geldi(( ben 31 mayıs istyrm ama dr çok erken dedi 31 mayısda 37+ 5 oluyr zaten bebeğin kilosuda iyi ... 6 hazirana kalırsa 4 kilo olur diyr kuzuma:)ben ramazana kadar toparlanmak istyrm kızlar yaaa hem bebek mevlüdü içinde 22 haziranda yer tuttum onun içinde sanırım biraz erken olmasını istiyorum:) si.z ne dersiniz ısrar edeyim mi
Senden güzel haberler bekliyoruz canım. Gergin olma, bebeğini de germe herşey yolunda olacak merak etmeMerhaba kızlar,
Bu aralar biraz gerginim doğrusu, burayı dahi pek takip edemedim. Umarım herkes iyidir.
Dün çok karın ağrım ve ayıptır söylemesi çok gazım vardı. Kaç akşamdır akşam yemeklerinden sonra 1 saatte 10 hareket sayıyoruz eşimle, dün 8 de kaldık ama bugün kontrole gideceğiz diye dr a değil ama hemşireye haber verdim. Bakalım umarım iyi haberler alırız hayırlısıyla, dua edin bizim için. Ben artık her duama sizleri eklemeyi alışkanlık edinmişim geçen gün farkettim :)
Bugün de sabahtan beri hareketleri az ve cılız kızımın umarım suyu tehlikeli bir boyutta azalmamıştırsaat 16:00 olmuyor bir türlü sanki. Neyse çok şişişrmeyeyim kafanızı :)
Herkese sevgiler ve iyi dileklerimizle ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sakin ol tatlım. Herşey iyi olacak inşallahKizlar surekli takipteyim çok yazamasamda buraya artik çok agirlastim ben ve yarin doktor randevum var karar verilecek dogum seklime ve ben çok stresliyim nolur bana dua edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben cassual cadıllac aldım 750 tl idi travel sistem ve çok hoş bakmanı tavsiye ederim:)
arkadaşım seninle benim zamanlarımız aynı.. bence bebek anne karnında ne kadar fazla durursa o kadariyi olur.. 1 gün bile çok farkediyor diyor dr lar...bence dr a bırak herşeyi,dr a da güven .....22 hazirana kadar da toplanırsın.. ben 10 gün sonra herşeyi eskisi gibi yapabiliyordum 1. oğluşda...
bende cassual cadillac air aldım 900 gerçekten gzel arabalar
Senden güzel haberler bekliyoruz canım. Gergin olma, bebeğini de germe herşey yolunda olacak merak etme
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sakin ol tatlım. Herşey iyi olacak inşallah
Kocaman maşallah kuzuna canım. Bence de ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi. O yüzden doktoruna bıraksan daha iyi olur
canım ne yiyip içiyosun merak ettim:)ben de bebeğime kilo aldırmak istiyorum ya cumartesi kontrolümüz var söyle de benmki de alır belki
eğer değişme ya da Efe acele etmez ise, 17 haziran sezeryan tarihim vardı en başından beri...
bu durumda -----------> ŞaFaK 36
** pufpuff heyecanlı ve sabırsız hissediyor...😍
az kaldı vallahii :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?