2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

İstanbul da isen ve Anadolu yakasına yakınsan o fiyatlara demstock mağazasında( mathercare in outlet mağazası oluyor)bulabilirsin sanırım.
Ama biraz daha fiyatı arttırabiliriz dersen de e-bebek mağazasından biz nuna marka diye bir hollanda markası araba aldık. Çok hafif, kolay bir modeldi. Chicco nunkiler bize ağır geldi, istersen chicco da var e-bebek de

Bizim arabanın fotosu

Son düzenleme:

canım ben cassual cadıllac aldım 750 tl idi travel sistem ve çok hoş bakmanı tavsiye ederim:)

canım bana da mobilyacımız kalıp sabunla sil demişti bede bütün kapakları açıp sabahtan akşma kadar hep havalndrdım ama dert etme 2 haftada geçti kokusu hatta mobilyacımız bize 1 ay da ancak geçer demesine rağmen:)

canım bizim bebek odası da hem ufak hem de apartman bosluguna bakıyor o yüzden bende desensiz mavi zebra yaptırdım sadece yeterli bence.mobilyamız da haftaya gelck kaç gün havalandırmak gerektiğini ben de bilmiyorum:)

Canim hayirli olsun odaniz.minigin iyi gunlerde kullansin ins.
Renkli zebralarda guzel,aslinda sade perde kullanirsan odayi suslersin .oylede hos olur.1 hafta kapaklari acik kalsin bence ama cok kokmuyosa 2-3
gun havalansin camda acik tabi.kolay gelsin canimmmmm

kızlar bu arada bende cumartesi dr gittim çok şükür oğlum iyiymiş:) artık dönmüş doğum pozisyonunda idi ve bu yüzden maalesef yüzünü göremedik:) dr 2800 gr ve 50 cm boyu var dedi kuzuma maşalllah deyin:) kuzucuğum 2 hafta önden gdyrmuş:) sezeryan tarihi olarak da 6 haziran olabilişr hem bak 06 06 14 güzel tarih olacak dedi ama bana çok geç geldi(( ben 31 mayıs istyrm ama dr çok erken dedi 31 mayısda 37+ 5 oluyr zaten bebeğin kilosuda iyi ... 6 hazirana kalırsa 4 kilo olur diyr kuzuma:)ben ramazana kadar toparlanmak istyrm kızlar yaaa hem bebek mevlüdü içinde 22 haziranda yer tuttum onun içinde sanırım biraz erken olmasını istiyorum:) si.z ne dersiniz ısrar edeyim mi

arkadaşım seninle benim zamanlarımız aynı.. bence bebek anne karnında ne kadar fazla durursa o kadariyi olur.. 1 gün bile çok farkediyor diyor dr lar...bence dr a bırak herşeyi,dr a da güven .....22 hazirana kadar da toplanırsın.. ben 10 gün sonra herşeyi eskisi gibi yapabiliyordum 1. oğluşda...

canım çokk teşekkür ederim sanırım en büyük korkum toparlanamamak bünyem çok zayıf ayağa kalkamıcam gibi düşünüyrm inşallah hayrlısı olur..

canım ben ayrı ayrı aldım chicconun liteway travel sist seti 850 tl falandı o zaman.araba güzeldi ama puseti cok agırdı o yüzden istemedim.arabayı chicco dan liteway aldm üç günlük bir kampanya vardı 250 tlydi.oto koltuğunu da cok arastırdım maxi cosi yi önerdiler kampanya ya denk geldm onu da aldm:)cok hafif ve bircok sertifikası var.araba ve koltuğu 550 tl ye almıs oldum yani daha kullanamadık ama cok kaliteliler.

resimleri de bunlar

canım ne yiyip içiyosun merak ettim:)ben de bebeğime kilo aldırmak istiyorum ya cumartesi kontrolümüz var söyle de benmki de alır belki

Senden güzel haberler bekliyoruz canım. Gergin olma, bebeğini de germe herşey yolunda olacak merak etme
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sakin ol tatlım. Herşey iyi olacak inşallah

Kocaman maşallah kuzuna canım. Bence de ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi. O yüzden doktoruna bıraksan daha iyi olur

bende cassual cadillac air aldım 900 gerçekten gzel arabalar

canım ne yiyip içiyosun merak ettim:)ben de bebeğime kilo aldırmak istiyorum ya cumartesi kontrolümüz var söyle de benmki de alır belki

canım yaa normal yiyip içiyrm ama sütüme yoğurtuma dikkat ediyrm ama zaten bebeğin çok kilolu doğmasına gerek yok hepsi büyüyor :) 2500 gr doğdumu yeterlki bence çünkü doğduktan sonra daha hızlı kilo alıyorlar:)

eğer değişme ya da Efe acele etmez ise, 17 haziran sezeryan tarihim vardı en başından beri...
bu durumda ----------->
ŞaFaK 36

** pufpuff heyecanlı ve sabırsız hissediyor...😍

Selam anneler bugun bebişimi gördüm yine nst de sancım çıkmadı suyumuzda gayet iyimiş doktorumuz herşey yolunda dedi.34+5 2.400Gram olmuş kızım bana zayıf geldi çünkü hep 1-2 hafta önden gidiyordu.haftaya tekrar nst miz var.Doğum günlerimiz hepimizin yaklaştı artık.Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…