2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

35.haftaya göre o kilo az değil ki ama..yani bana az gibi gelmedi,en dazla 200-300 gr farkediyordur..
haberlerinde iyi ama,maşallah canım

evet,aslında az kaldı ama 1 haftada kalsa bana sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor! Uyuz oluyorum! Amma sabırsız bi insanım

banada bu son ay hiç geçmiyomuş gibi geliyor bi yandan hemen geçsin istiyorum ama bi yandan da hala taşınamadım taşınma işi de hallolsun ondan sonra gelsin istiyorum bebişim çok karışık duygular içerisindeyim

bu benim doktor beni hiç nst ye sokmadı anlamadım ben herşey normal yolunda diyo ama ultrasondan kalp atışına falan da baktı iki yeri işaretledi arasındaki farka falan ondan heralde gerekli görmedi :26:

Merhaba kızlar bgn doktora gittik kontrolümüz vardı kızımı gördüm çok şükür iyiydi suyu herşeyi güzel kilosu 2135 gr boyu 44 cm maşalallah. İlk kez nstye girdim o da iyi.ama geçen gittiğimde bir hafta önden gidiyordu şimdi günüyle aynı hatta bi diğer ölçümde gününden iki gün geri gözüküyordu doktor çok iyi kafana takcak bişey yok dedi buarada bgn 32+6 yız. İnşallah sağsalim doğar da bebeklerimiz bugünler geçer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bugün doktor günümdü.konustugumuz arkadaslar harırlar sekere bakılmıstı. endokrin baktı sonuclarıma bı sorun gözükmüyor dedi. doktorunuzun önerdiği gebelık beslenmesıne dıkkat edın dedı. cok ferahladım. sonraaa kadın dogumcuya gittik. oğlıusum yıne kapadı yuzunu, göremedik. suyu falan herseyı ıyıymıs. sutler ayranlar ıse yaramıs. 2200-2400 civarı olmus artı eksi degerlerle. boyu da 42 cm. acıgı kapatmısız yanı. 2 hafta once bıraz mınyon 1 hafta kadar geride gibi demişti. hareketlerı az oluyo gun içinde, öyle cok hareketlı bı bebek degıl demıstım o yuzden nst istedi. (bu arada nst için ayrı ücret ödedik sizdede öylemi oldu? 20 tl aldılar)nst cekılırken hemsıre basımdaydı cıhazı tutuyordu oglusum ona sov yaptı resmen bı hareketler bı tekmeler nst sonuclarıda güzel cıktı. ciger ignemız başlayacaktı ama hareketlerı cok sık degıl dedıgım ıcın erteledı cunku o ıgnede hareketlerı etkılıyormus bıraz. kasıklarda bazen sıslık doluluk hıssı vb. oluyor demıstım enfeksıyondan suphelendı tek kullanımlık fıtıl ve ılac verdı. bı dahakı randevu 21 mayıs . o zamn rahım agzını da kontrol edecekmıs enfeksıyon olmasın dedı. bebişim doğum pozisyonuna girmiş. gayet saglıklı görünüyor. ordan cıkınca da cok ferahladım mutluyum Allah saglık sıhhatımızı daim etsin insallah hepimizin tam tarıh vermemekle bırlıkte hazıranın 5-10-15 gibi bakıcaz dedı yıne. bakalım. yasayıp görecegiz. herkese guzel haberler ve saglık dılıyorum.

bende senin yazmanı bekliyordum iyiymiş sonuçlar sevindim

kızlar yatak baktık bugün ben genç odası şeklinde aldıgım için 90x190 yatak baktım fakat işin içinden çıkamadım.iki tane iyi markanın mağazasına girdik biri yaylı kesinlikle olmasın tavsiye etmem iyor diğeri yaylı olmalı diyor.siz nasıl yatakları tercih ettiniz kafam çok karıştı.ben işbire ve yataşa baktım

Merhaba,
Geldik dr dan yine akşam yemeği sonrası saymaya devam dedi. Amniyo sıvısında yine azalma olmuş, cuma günü tekrar kontrole çağırdı. Bu arada da malt içecek içecekmişim. Aldığım vitaminlere ek olarak malt içecek de içeceğim artık. Meyve suyuna da ek. Anladığım kadarıyla biraz kilosunu arttırsa kızım, erken merken demeyip alacaklar. Şimdiki kilosu ortalama 2800 gibi. Bakalım...
Herkese sevgiler, sağlıkla hayırlısıyla vaktiyle ve sıhhatle bebişlerimize kavuşmak dileklerimle

Oh maşallah Canım :) nst de benden de ek ücret alıyorlar her seferinde (35tl)...

bende senin yazmanı bekliyordum iyiymiş sonuçlar sevindim

Oh maşallah Canım :) nst de benden de ek ücret alıyorlar her seferinde (35tl)...

çok teşekkürler kızlar...gerçekten maşallahı hakettı oglum. cunku ben kılo almamısım o almıs evet cambazz ozellıkle seker konusunda acayıp mutlu oldum insallah senınde düzelir.

neden azalıyormus kı sıvı? ama bence ıyı tarafı kılosu ve senın 36. haftada olman. benım 2 arkadasımda yaklasık 38. hafta cıvarı dogurdular ve kıloları 2800 du. dusunsene senınkının kılosu gayet ıyı bu sevıundırıcı. ıyı haberlerını beklerız.

Kizlar biz bugun oglumla 38. Hatamiza girdik ve benim sancilarim ve kasilmalarim artti baya, vajinamda igne batmasi gibi aci hissediyorum oglum sert hareketler yaptigi zaman da canim cok yaniyo artik
bu cuma cati muayenesi yapicak doktorum o da ayri bi stres yaratiyo bende
eger sezeryan derse cok beklemeden alicak sanirim normal derse de beklicez ama ben gecen kontrolde doktoruma eger alt tarafimda cok fazla dikisim olcaksa sezeryan olsun daha iyi dedim o da senin bebeginin kfasi biraz buyuk dikis olabilir cati muayeneni yapayim ondan sonra karar veririz dedi

Ne zaman kac haftalikken basladi kasilmalarin alttarafta sancilarin benimde basladi iki gündür korkuyorum.;-(((

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

malt içecek süt arttırmak için değil mi cnm? doğum yaklaştığı için başlatmıştır belki de.ben de humananın çayına başladım 1 haftadır.9.aya girince başlıyorlarmış genelde hemen etki etsin diye. 36.haftadan sonra ciğer gelişimini tamamlıyorlar ztn kilosu da güzel maşallah.inşallah sorun olmaz bundan sonra

Bir haftadır meyve suyu içiyorum, şimdi de malt içeceğini açtım içmeye çalışıyorum ...
İğrenç bişey :) gazı alınmış bira gibi :)
Kilo yapsın ve beslensin bebek diye verdi dr. Sıvının azalması plasentanın bebeği yeterince besleyemediğinden oluyormuş. Yeterli beslenme olmayınca da bebek sıvı salmıyormuş, yani çişini yapmıyormuş :) yani yapıyormuş ama az. Bu yüzden de sıvı azalıyormuş

İnşallah dediğin gibi sorun olmaz bundan sonra
Belki de erken doğum olursa diye sütümü destekliyor da olabilirler, ben bebeği beslemek amacıyla verdiklerini düşündüm. Meyve suyunu ondan verdiler çünkü. Sıvının plasentadan geçip bebeği beslemesi daha kolay oluyormuş. Ama bu kadar şekerli şeyi de ben pek sevmiyorum doğrusu. İçiyoruz mecburen ilaç niyetine ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…