Selam anneler bugun bebişimi gördüm yine nst de sancım çıkmadı suyumuzda gayet iyimiş doktorumuz herşey yolunda dedi.34+5 2.400Gram olmuş kızım bana zayıf geldi çünkü hep 1-2 hafta önden gidiyordu.haftaya tekrar nst miz var.Doğum günlerimiz hepimizin yaklaştı artık.Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize..
35.haftaya göre o kilo az değil ki ama..yani bana az gibi gelmedi,en dazla 200-300 gr farkediyordur..
haberlerinde iyi ama,maşallah canım
evet,aslında az kaldı ama 1 haftada kalsa bana sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor! Uyuz oluyorum! Amma sabırsız bi insanım
bugün doktor günümdü.konustugumuz arkadaslar harırlar sekere bakılmıstı. endokrin baktı sonuclarıma bı sorun gözükmüyor dedi. doktorunuzun önerdiği gebelık beslenmesıne dıkkat edın dedı. cok ferahladım.sonraaa kadın dogumcuya gittik. oğlıusum yıne kapadı yuzunu, göremedik. suyu falan herseyı ıyıymıs. sutler ayranlar ıse yaramıs. 2200-2400 civarı olmus artı eksi degerlerle. boyu da 42 cm. acıgı kapatmısız yanı. 2 hafta once bıraz mınyon 1 hafta kadar geride gibi demişti. hareketlerı az oluyo gun içinde, öyle cok hareketlı bı bebek degıl demıstım o yuzden nst istedi. (bu arada nst için ayrı ücret ödedik sizdede öylemi oldu? 20 tl aldılar)nst cekılırken hemsıre basımdaydı cıhazı tutuyordu oglusum ona sov yaptı resmen bı hareketler bı tekmeler nst sonuclarıda güzel cıktı. ciger ignemız başlayacaktı ama hareketlerı cok sık degıl dedıgım ıcın erteledı cunku o ıgnede hareketlerı etkılıyormus bıraz. kasıklarda bazen sıslık doluluk hıssı vb. oluyor demıstım enfeksıyondan suphelendı tek kullanımlık fıtıl ve ılac verdı. bı dahakı randevu 21 mayıs . o zamn rahım agzını da kontrol edecekmıs enfeksıyon olmasın dedı. bebişim doğum pozisyonuna girmiş. gayet saglıklı görünüyor. ordan cıkınca da cok ferahladım mutluyum Allah saglık sıhhatımızı daim etsin insallah hepimizin tam tarıh vermemekle bırlıkte hazıranın 5-10-15 gibi bakıcaz dedı yıne. bakalım. yasayıp görecegiz. herkese guzel haberler ve saglık dılıyorum.
bugün doktor günümdü.konustugumuz arkadaslar harırlar sekere bakılmıstı. endokrin baktı sonuclarıma bı sorun gözükmüyor dedi. doktorunuzun önerdiği gebelık beslenmesıne dıkkat edın dedı. cok ferahladım.sonraaa kadın dogumcuya gittik. oğlıusum yıne kapadı yuzunu, göremedik. suyu falan herseyı ıyıymıs. sutler ayranlar ıse yaramıs. 2200-2400 civarı olmus artı eksi degerlerle. boyu da 42 cm. acıgı kapatmısız yanı. 2 hafta once bıraz mınyon 1 hafta kadar geride gibi demişti. hareketlerı az oluyo gun içinde, öyle cok hareketlı bı bebek degıl demıstım o yuzden nst istedi. (bu arada nst için ayrı ücret ödedik sizdede öylemi oldu? 20 tl aldılar)nst cekılırken hemsıre basımdaydı cıhazı tutuyordu oglusum ona sov yaptı resmen bı hareketler bı tekmeler nst sonuclarıda güzel cıktı. ciger ignemız başlayacaktı ama hareketlerı cok sık degıl dedıgım ıcın erteledı cunku o ıgnede hareketlerı etkılıyormus bıraz. kasıklarda bazen sıslık doluluk hıssı vb. oluyor demıstım enfeksıyondan suphelendı tek kullanımlık fıtıl ve ılac verdı. bı dahakı randevu 21 mayıs . o zamn rahım agzını da kontrol edecekmıs enfeksıyon olmasın dedı. bebişim doğum pozisyonuna girmiş. gayet saglıklı görünüyor. ordan cıkınca da cok ferahladım mutluyum Allah saglık sıhhatımızı daim etsin insallah hepimizin tam tarıh vermemekle bırlıkte hazıranın 5-10-15 gibi bakıcaz dedı yıne. bakalım. yasayıp görecegiz. herkese guzel haberler ve saglık dılıyorum.
bende senin yazmanı bekliyordum iyiymiş sonuçlar sevindim
Oh maşallah Canım :) nst de benden de ek ücret alıyorlar her seferinde (35tl)...
Merhaba,
Geldik dr dan yine akşam yemeği sonrası saymaya devam dedi. Amniyo sıvısında yine azalma olmuş, cuma günü tekrar kontrole çağırdı. Bu arada da malt içecek içecekmişim. Aldığım vitaminlere ek olarak malt içecek de içeceğim artık. Meyve suyuna da ek. Anladığım kadarıyla biraz kilosunu arttırsa kızım, erken merken demeyip alacaklar. Şimdiki kilosu ortalama 2800 gibi. Bakalım...
Herkese sevgiler, sağlıkla hayırlısıyla vaktiyle ve sıhhatle bebişlerimize kavuşmak dileklerimle
Kizlar biz bugun oglumla 38. Hatamiza girdik ve benim sancilarim ve kasilmalarim artti baya, vajinamda igne batmasi gibi aci hissediyorum oglum sert hareketler yaptigi zaman da canim cok yaniyo artik
bu cuma cati muayenesi yapicak doktorum o da ayri bi stres yaratiyo bende
eger sezeryan derse cok beklemeden alicak sanirim normal derse de beklicez ama ben gecen kontrolde doktoruma eger alt tarafimda cok fazla dikisim olcaksa sezeryan olsun daha iyi dedim o da senin bebeginin kfasi biraz buyuk dikis olabilir cati muayeneni yapayim ondan sonra karar veririz dedi
Ne zaman kac haftalikken basladi kasilmalarin alttarafta sancilarin benimde basladi iki gündür korkuyorum.;-(((
Tam hatirlamiyorum ama kasilmalar 7 aydan sonra ufak ufak basladi ama son 1 haftadir yogunlasti, 2 kez nst ye girdim simdiye kadr hicbisey cikmadi gerci
sanci ve kasilmalar bu haftalarda normalmis doktorum oyle soyledi gun sancilari deniyomus bunlara
ben hic korkmuyorum o yuzden sen kac haftaliksin su an
Ne zaman kac haftalikken basladi kasilmalarin alttarafta sancilarin benimde basladi iki gündür korkuyorum.;-(((
Tam hatirlamiyorum ama kasilmalar 7 aydan sonra ufak ufak basladi ama son 1 haftadir yogunlasti, 2 kez nst ye girdim simdiye kadr hicbisey cikmadi gerci
sanci ve kasilmalar bu haftalarda normalmis doktorum oyle soyledi gun sancilari deniyomus bunlara
ben hic korkmuyorum o yuzden sen kac haftaliksin su an
35 haftaya girdik bacaklarim feci sekilde agriyor bebegimin oynamalsri bile agri yapiyo benim adet sancim
Böyle olur ayni o sanciyi yasiyorum. Asagida batmalar hatta bebegimin oynamasino hissediyorum.iki gündür böyle oldum simdiye kadar cok iyidim hic birseyim yoktu. Erken dogum olur diye korkuyorum. Carsamba ramdevum var dr da cati muaynesini her kontrolde yapiyolar burda bakalim
Ne cikcak nst de bagliyolar zaten ama insallah dayanirim o zamana agridan agladim resmen. Dogumdan korkmuyorum derdim herkese ama yavastan korkmayada basladim stres yapmaya basladi bu bende sünnet cocuklari gibi kacabilirmiyim diye düsündüm bugun ama nereye kadar;-)))
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
35 haftaya girdik bacaklarim feci sekilde agriyor bebegimin oynamalsri bile agri yapiyo benim adet sancim
Böyle olur ayni o sanciyi yasiyorum. Asagida batmalar hatta bebegimin oynamasino hissediyorum.iki gündür böyle oldum simdiye kadar cok iyidim hic birseyim yoktu. Erken dogum olur diye korkuyorum. Carsamba ramdevum var dr da cati muaynesini her kontrolde yapiyolar burda bakalim
Ne cikcak nst de bagliyolar zaten ama insallah dayanirim o zamana agridan agladim resmen. Dogumdan korkmuyorum derdim herkese ama yavastan korkmayada basladim stres yapmaya basladi bu bende sünnet cocuklari gibi kacabilirmiyim diye düsündüm bugun ama nereye
anladim canim benim sancilarim aglaticak kadar olmuyo ama rahatsiz ediyo tabi ozellikle kasilma gelince kalakaliyorum yuruyemiyorum nerdeyse
bu arada sen cati muayenesi oldun mu nasil bisey doktorun dogum sekliyle ilgili bisey soyledi mi
Merhaba,
Geldik dr dan yine akşam yemeği sonrası saymaya devam dedi. Amniyo sıvısında yine azalma olmuş, cuma günü tekrar kontrole çağırdı. Bu arada da malt içecek içecekmişim. Aldığım vitaminlere ek olarak malt içecek de içeceğim artık. Meyve suyuna da ek. Anladığım kadarıyla biraz kilosunu arttırsa kızım, erken merken demeyip alacaklar. Şimdiki kilosu ortalama 2800 gibi. Bakalım...
Herkese sevgiler, sağlıkla hayırlısıyla vaktiyle ve sıhhatle bebişlerimize kavuşmak dileklerimle
neden azalıyormus kı sıvı? ama bence ıyı tarafı kılosu ve senın 36. haftada olman. benım 2 arkadasımda yaklasık 38. hafta cıvarı dogurdular ve kıloları 2800 du. dusunsene senınkının kılosu gayet ıyı bu sevıundırıcı. ıyı haberlerını beklerız.
Ne cikcak nst de bagliyolar zaten ama insallah dayanirim o zamana agridan agladim resmen. Dogumdan korkmuyorum derdim herkese ama yavastan korkmayada basladim stres yapmaya basladi bu bende sünnet cocuklari gibi kacabilirmiyim diye düsündüm bugun ama nereye
anladim canim benim sancilarim aglaticak kadar olmuyo ama rahatsiz ediyo tabi ozellikle kasilma gelince kalakaliyorum yuruyemiyorum nerdeyse
bu arada sen cati muayenesi oldun mu nasil bisey doktorun dogum sekliyle ilgili bisey soyledi mi
Ben Yurtdisinda yasiyorum burda her kontrolde yapiliyor cati muaynesi ve hamilelik boyuncada uc yada dört kez ultrason yapiliyor;-( en sinir oldugum
Sey. Cati muaynesi kasmazsan kendini iyi ama bende vajinismus var yani zor geciyor benim fakat bu kadarini yapabildigime sükür diyorum daha beterdim;-) burda bu muayne cok normal karsilandigi ve cok sik yapildigi icin dr larda sabirsizlar maalesef benim normal dogum görünüyor yani bi sorun yok bebegimin 24 haftaliktan beri basi asagida ve hersey uygun duruyor. Vajinismus yüzünden sezeryan tavsiye ediyolar ama ben normal istiyorum. Nedensiz sezeryanda yapamiyolar burda öyle istege göre secemiyorsun yani hayati tehlile olusursa ve yas ilerlemisse müsade ediliyor bendede iste vajinismus yüzünden istisna var ama istemiyorum. Yarin hastanede dogum sekilleriylr ilgili görüsmem var sabah kesin gene basimi yicekler sezeryan diye;-) hatta gecenlerde kendine özel ebe tut panige girersin bile dedilerde esimde onlara siz ne ise yapiyorsunuz ya dedi ;-) yarinda esimle gitcem
Iyi cvp veriyor;-) burda cati felan hep yapildigindan herkesin aliskin olup kolay yapmasi beklemiyor. Asagidan ölcüyolar cubuk gibi kamerayla iceri iterek rahime kadar ve parmaklarla ayni islem yapilarak ölcülüyor dogumda yapilacagi gibi yani;-((((
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
malt içecek süt arttırmak için değil mi cnm? doğum yaklaştığı için başlatmıştır belki de.ben de humananın çayına başladım 1 haftadır.9.aya girince başlıyorlarmış genelde hemen etki etsin diye. 36.haftadan sonra ciğer gelişimini tamamlıyorlar ztn kilosu da güzel maşallah.inşallah sorun olmaz bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?