2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Malt icecegini soguk icersen daha kolay iciliyor hatta insanin hararetini alip serinletiyor;-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bol bol kilo yapsın o içecekler insallah sen de bira niyetine götür boşver heeeyyyyyyyytttt bebişimlen içiyoruz uleeyyyyyyyynnnnnnnn var mı bize yan bakan

Malt icecegini soguk icersen daha kolay iciliyor hatta insanin hararetini alip serinletiyor;-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Yarınkini soğuk içmeye çalışayım bari, teşekkürler önerin için çünkü bu şekilde çok kötü tadı.
İçim kalktı gerçekten içerken ...

Hayırlısı olsun canım 38. hafta olduğuna göre bişey kalmamış...:) Dikiş konusunda bende endişe ediyorum ama ya üstten kesecekler ya alttan kesecekler diyip kendimi avutuyorum...

Gözünaydın canım şeker iyi çıkmış...:)

Amin canım... Bence haftasına göre gayet iyi endişe etme önemli olan herşeyin yolunda gitmesi...

Sen bilirsin canım ama zamanını doldursa daha iyi olur bebek için... En azından 38 i bitirmelisin ki zaten doktorlar da mecbur kalmadıkça 38 den önce sezeryan yapmazlar...

Meyve suyunun kalorisi yüksektir de malt da mı öyleymiş ben bunu bilmiyordum...

Hay sen çok yaşa :) gülümsettin beni, allah da senin yüzünü güldürsün inşallah:)

amiiiinnnnnnnnnnn

evet cok sağol canım

Kizlar merhaba
vajinaya igne batar gibi biseyler olmasi dogum oldu olacak anlamina mi gelio?????bu durumu yasayanlariniz var mi?

Meyve suyunun kalorisi yüksektir de malt da mı öyleymiş ben bunu bilmiyordum...

İçinde arpa var ya herhalde ondan. Bir de içşnde bol miktarda B vitamini varmış. Ne bileyim her gün bir tane diye reçeteye yazdı, ilqç niyetine. Diğer aldığım vitamin, folik asit vs onları da almaya devam edecekemişim. Boş biranım kalmadı, ya ilaç ya meyve suyu ya da malt günün her saati bir ilacımsı. Demir ilacını zaten yemekten 1 saat önce ve 1 saat sonraalmalıyız ya zamanı organize etmekte zorlanıyorum artık. Demir aldım magnezyumu şu kadar sonra akşam yemeğiyle meyve suyu, sabah folik akşam folik, arada iyot için başka bir ilaç hee bir de multi vitamin için bir ilaç daha... Üstelik bir kaç tanesini emzirirken de devam edeceğim. Ay neyse söylenmeyeyim susayım şükredeyim... Ha gayret bana :)

bende bugün 35.haftaya girdim ve kontrolüm bu cuma günü olucak..bende daha hiç girmedim nst'ye,belkide bazen gerek duyulmuyordur bilmemki
:26:
Ama öyle çokta heves ettiğim bişey değil zaten.. Çünkü bebişi görmücez,bitek kalp atışı..sorun yoksa doktor açısından,nst'de bakılmasada olur bence

iyi bari,için rahatlamış olarak dönmüşsün kontrolden,haberlerde güzel maşallah canım

Hımm anladım canım... Bu arada çok da farksız değiliz tabi sen daha fazla şey alıyorsun ne diyelim seninde dediğin gibi az daha sabredeceğiz... Doğumdan sonra vitamin ve balıkyağına bende devam edicem bebek için...

Bu ara benim gibi sağ eli şişen var mı acaba hani genel bi ödem herkes de vardır herhalde ama benim sabahları kalktığımda parmaklarım katlanmıyor sonra kendi kendine geçiyor acaba üstüne mi yatıyorum dedim ama oda değil solda olmayıp da sağda olması ilginç geldi bana perşembe doktora gidince sorucam zaten ama merak ettim doğrusu...

sana kendi hâlimi anlatayımda, hâline şükret arkadaşım...

2 hafta önce başladı bende el ve ayak şişlikleri,ödem.. ilk zaman bir tek hafiften uyuşma oluyordu ellerimde (orta ve yüzük parmağında) hadi bu neyse zorlamıyordu beni.. Ama 1 haftadır öyle zor ki bununla yaşamak.. Hem sağ hem sol elim parmaklar gün içinde dahi devamlı uyuşuk.. Özellikle gece vc'ye kalktığımda ve sabahları uyandığımda uyuşukluğun yanısıra ağrıda ekleniyor.. Tarif bile edemiyorum çok garip bi ağrı.. Sanki elimin,bileğimin üstüne tonlarca yük binmiş gibi sanki 2 yandan aynı anda ters yönlere damarlarımı çekiyorlar gibi.. O kadar acıyor ki canım anlatamam,çoğu zaman ağlıyorum hatta istemsizce.. Zaten uyuşukluk hiç geçmiyor gün içinde..

doktor normal dedi..
sağlık ocağı hemşiresi normal dedi..
internette araştırıyorum normal yazıyor..
ama gel de bana sor 😔
8 ayı rahat geçirdim,şu son 1 ay burnundan gelicek gibi..yinede şükür Allah'ım,en azından bende ya da köftemde sağlıksız bi durum yok..napalım katlanıcaz..

hee bu arada doktor bana tuzu karbonhidratı kes dedi..zaten bu olayın şiddetli olması fazla kilodan,öyle söyledi..
aklında bulunsun seninde 😉

sağol canım. ne rahatlamak hemde

Oh maşallah Canım :) nst de benden de ek ücret alıyorlar her seferinde (35tl)...
kızlar sımdı okudumda merak ettım, nts ıcın ek ucret alınıyor 20 tl - 35 tl vs yazmısınızda bunlar hangı hastanede merak ettım , bende gecen hafta gıttıgımde ılk defa banada cekıldı benım nts ucretı 200 tl , sızınkıler bayag uygunmus fıyatı !!??

200 tl mi neeeeeeeeey 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 o ne öyle be muayene parası gibi hatta çok daha fazlası..arkadaşım sen hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun?

Halime şükrediyorum canım etmezmiyim...:) ama ağrım sızım olmuyor mu oluyor özellikle pubik kemiğim çok fena ağrıyor ama ciddiye almamaya çalışıyorum yeter ki normal bi durum olsun ki doktorun söylediğine göre de normalmiş... Benim genel anlamda bi ödem durumum da var zaten yüzüğümü filan takamıyorum ama kafamı karıştıran sağ elimin fazla şişmesi oldu sol elimi katlayabiliyorum ama sağ elimi katlayamıyorum oda bitek uykudan uyandığımda oluyor... Kilo konusunda doktorum normal dediği için fazla olduğunu hiç düşünmedim toplamda 12 bazende 13 çıkıyorum değişiyor o da ödemden herhalde ama bu aralar tuza dadamdım galiba çünkü yediğim herşey tuzsuz geliyor bana...

valla ben 20 tl almalarına bile kızdım napıyolarkı sankı. senın 200 tl sadecce nst ücreti oldugundan emin misin? nst için çok fazla bı mıktar bence.

İlk nst için 80 vermiştim ikincisinde 10 gün geçmedi için kontrolden sayıyorlar 20 verdim ama 200 baya fazlaymış gerçi benimkinde sigortanın da etkisi var. Gittiğim yerde her ne kadar hiç sevmesem de sırf doktorum için devam ettiğim Kolan hastanesi...

fazla kilodan kastım,aldığın toplam kilo değil normalde ulaştığın kilo önemli olan o...bide benimde ilk başladığı zaman bitek sağ elimdi,şimdi ikiside oldu ve durum fena,zor dayanıyorum bazen...inşallah ben kadar şiddetli olmaz seninkide...sende sor doktoruna ama normal diyecek,ona eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…