200 tl mi neeeeeeeeey 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 o ne öyle be muayene parası gibi hatta çok daha fazlası..arkadaşım sen hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun?
malesef oyle , 198 tl faturayı cok dıkattlı bakıp ımzalıyorum her seferınde.valla ben 20 tl almalarına bile kızdım napıyolarkı sankı. senın 200 tl sadecce nst ücreti oldugundan emin misin? nst için çok fazla bı mıktar bence.
İlk nst için 80 vermiştim ikincisinde 10 gün geçmedi için kontrolden sayıyorlar 20 verdim ama 200 baya fazlaymış gerçi benimkinde sigortanın da etkisi var. Gittiğim yerde her ne kadar hiç sevmesem de sırf doktorum için devam ettiğim Kolan hastanesi...
yok gercekten öyle, benım sıgortam var özel ( tabı bellı bır kısmını ben oduyorum sonra ) sozde bıde daha ucuz anlasmalı oldugun ıcın , o yuzden faturayı ımzalarken dıkkatlıce bakıyorum. muayene 98 tl nts 198 tl - duz 200 de yanı. bıde kadın her hafta cekılcek geldıgınızde dıyor. (medıcal park ıst. )
bende ılk defa gecen hafta gırdım 36 yada 37 den sonra gırılıyormus. valla hıc vermeyen devlet hastanesıdır ozelde vermeyen yoktur sanırıım, tum ozeller soygun kı medıcal park tam soygun malesef
çok enteresan gerçekten..ben daha girmedim nst'ye ama her giren ya bedava diyo,ya da 20-30 tl falan..
bende ılk defa gecen hafta gırdım 36 yada 37 den sonra gırılıyormus. valla hıc vermeyen devlet hastanesıdır ozelde vermeyen yoktur sanırıım, tum ozeller soygun kı medıcal park tam soygun malesef
vay beeee bide ben bi önce gittiğim hastaneye pahalı dersdimacaba orda nst ne kadarmış? Bi sorayım merak ettim.. Bende İstanbul'dayım Kavacık Medistate'e gidiyorum.. Bakalım nst için kaç isticekler bizden
Noldu canım hayırdırrrr?biri yardım etsin bana nolur çok kötüyümhiç kimse yok ortalarda
Noldu canım hayırdırrrr?
konunuzla alakalı değil çok özür dilerim ama hiçkimse yok burda hiç ihtimal vermeyerek nişanlımın face te geçmiş aramalarına baktm ve yemin ederimhiç ihtimal vermiyordum ve eskşi sevgilisini sürerkli aratmış yetmemiş kardeşini aratmış yetmemiş, askerlik tarihinin belli olduğu tarih aratmış, onun dışında bi kaç kişi da ha var sürekli aratılan onlar kim bilmiyorum ama eşşekten düşümülşe döndüm hiç ihtimal vermiyordum meraktan baktı desem sürekli mi bakılır birine ;Allahım ona da ulkaşamıyorum askerde ulaşşam sağlam yeri kallmayacak
çok özür dilerim forum takipten baktım burası aktifti yazdım kusura bakmayınevet bıraz alakasız olmus ama
eg canım meraktan bakmıstır, adam askerde canı sıkılıyordur her seye bakıyordur yanı nolcak ben bıle bazen bakıyorum eskı cıktıgım vs falan hanı sırf meraktan . bence cok buyutulcek bır sey deıl ama takıp altında tutmakta fayda var, sadece bakıyorsa cok buyutmemelı , ama ıs faalıyete gecıp yazısma mesaj vs varsa o tehlıkelı tabı kı
Kizlar merhaba
vajinaya igne batar gibi biseyler olmasi dogum oldu olacak anlamina mi gelio?????bu durumu yasayanlariniz var mi?
O dedigin seyi ben sik sik yasamaya basladim o anlama mi geliyo bilmiyorum ben de
Günaydın kızlar ya şikayet gibi olmasın Allah affetsin ama artık yatmak istemyrm yattgm taraf kalça kemiklerim acayip agrıyor resmen kemik agrısı nedir biliyrm calsiyum süt de içiyrm ama ne fayda sizde durumlar nasıl yoksa bu anormallik Bende mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayni sikinti bende de var canim. Oyle boyle bir agri degil. Uyumaktan nefret ettirdi zaten.
Günaydın kızlar ya şikayet gibi olmasın Allah affetsin ama artık yatmak istemyrm yattgm taraf kalça kemiklerim acayip agrıyor resmen kemik agrısı nedir biliyrm calsiyum süt de içiyrm ama ne fayda sizde durumlar nasıl yoksa bu anormallik Bende mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?