Hımm anladım canım... Bu arada çok da farksız değiliz tabi sen daha fazla şey alıyorsun ne diyelim seninde dediğin gibi az daha sabredeceğiz... Doğumdan sonra vitamin ve balıkyağına bende devam edicem bebek için...
Günaydın kızlar ya şikayet gibi olmasın Allah affetsin ama artık yatmak istemyrm yattgm taraf kalça kemiklerim acayip agrıyor resmen kemik agrısı nedir biliyrm calsiyum süt de içiyrm ama ne fayda sizde durumlar nasıl yoksa bu anormallik Bende mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dediklerine göre son aylardaki ağrıdan sızıdan kaynaklı veya sebepsiz uykusuzluklar bizleri doğum sonrasına hazırlıyormuş. çünkü kuzucuklar bizi ilk zamanlar biraz uykusuz bırakacaklar ya. uyuyup uyuyup da pat diye uykusuz kalınacak bir döneme girmek daha zor olmasın diye vücut kendini uykusuzluğa hazırlıyorörneğin ben geceleri bazen saat başı bazen 2 saatte bir wc'ye kalıyorum. bazen sebepsiz uyanıp zombi gibi dolanıyorum evin içinde. e malum ilk günler 2 saatte bir emzirmeye kalkmak gerekecek, sanırsam şimdiden hazırlıyor beni ufaklık sağlıkla gelsinler inşallah
kızlar sımdı okudumda merak ettım, nts ıcın ek ucret alınıyor 20 tl - 35 tl vs yazmısınızda bunlar hangı hastanede merak ettım , bende gecen hafta gıttıgımde ılk defa banada cekıldı benım nts ucretı 200 tl , sızınkıler bayag uygunmus fıyatı !!??
Kizlar merhaba
vajinaya igne batar gibi biseyler olmasi dogum oldu olacak anlamina mi gelio?????bu durumu yasayanlariniz var mi?
Özellikle bu bir kaç gündür benim de aynı ağrılarım ouyor, ek olarak soldan sırt üstüne dönmek istediğimde karnımın içi ağrıyor hatta sancıyor bazen. Normaldir amahep aynı tarafa yata yata kaslar kemikler artık ağrı yapıyor tabii. Neyseki az kaldı kısmetse sağlıkla alalım da bebişlerimizi kucaklarımıza o zaman ilk becerebildiğimde hemen yüz üstü yatacağım, çok özledim yahu :)
Aynen benm de hayalim o hatta eşime diyrm su yatağın ortasını karnıma göre oysan da yüzüstü yatsam kemiklerim ağrımasa baya yaratıcı fikirler var bende :)
Ay evet, oğlum ilk altı ay gece uykusuna doğru düzgün geçememişti, yavrum bir de nasıl gazlı kabızlı bir bebeklik yaşadı yakışıklımkasık fıtığı olmuştu artık ıkınmaktan inşallah kızımda o kadar gaz problemi olmaz, yemesine uyumasına o kadar etki ediyor ki o gaz illeti Tamamen sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olarak gelsinler dünyaya inşallah, öyle de büyüsünler inşallah
Ben de geçen haftaya kadar hep hortluyordum geceleri ama ne olduysa şu yaklaşık bir haftadır bir uykum var anlatamam. Dün öğlen yemek yedim çamaşır astık oturdum, dr a kontrole de gideceğiz eşimi bekliyorum, hangi ara nasıl uyumuşsam 10-12 dk uyumuşum ama ona uyumak denmez baygınlık gibi hiç hatırlamıyorum.. Bir uyandım ki eşim işten çıkmış yolda gelmesi zaten arabayla 15 dk. Hemen kalkıp giyindim ilaçlarımı aldım derken eşim hadi geldim in diye aradı. Hatta şuan bunları yazarken bile im uyuyor desem yalan olmaz, kızı da hıçkırık tuttu:)
vay beeee bide ben bi önce gittiğim hastaneye pahalı dersdimacaba orda nst ne kadarmış? Bi sorayım merak ettim.. Bende İstanbul'dayım Kavacık Medistate'e gidiyorum.. Bakalım nst için kaç isticekler bizden
O dedigin seyi ben sik sik yasamaya basladim o anlama mi geliyo bilmiyorum ben de
Günaydın kızlar ya şikayet gibi olmasın Allah affetsin ama artık yatmak istemyrm yattgm taraf kalça kemiklerim acayip agrıyor resmen kemik agrısı nedir biliyrm calsiyum süt de içiyrm ama ne fayda sizde durumlar nasıl yoksa bu anormallik Bende mi
ben de sağ dönüyorum sağ taraf sola dönüyorum sol taraf ağrıyor canım,sırt üstü de yatamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhaba
vajinaya igne batar gibi biseyler olmasi dogum oldu olacak anlamina mi gelio?????bu durumu yasayanlariniz var mi?
kızlar sımdı okudumda merak ettım, nts ıcın ek ucret alınıyor 20 tl - 35 tl vs yazmısınızda bunlar hangı hastanede merak ettım , bende gecen hafta gıttıgımde ılk defa banada cekıldı benım nts ucretı 200 tl , sızınkıler bayag uygunmus fıyatı !!??
Sgk anlaşmalı bir hastane benim gittiğim Kozyatağı Central Hosp. . Ama haftaya başka bir hastanede diğer dr um çekilmesini istedi orada sgk anlaşması yok, bakalım bana ne kadara mâl olacak?
kızlar cok acil cevaplarsanız sevinirim.midemi üsütmüsüm sanırım afedersiniz ishalim dün aksamdan berisabaha kadar uyuyamadm su dısında da bir sey yiyip icemedim.bu problemi yasayan var mı ne yapmalıyım endiseleniyorum bebeğim etkilenir mi
O kolikten biz de maaile çektiğimiz için bebekten nası korkuyoruz uykusuz geceler bizleri bekliyor diye. annaanne dede baba anne nöbetleşe kalkardık geceleri. şimdi bu bebekte de olur mu diye herkes de bir gerginlik bir tırsma durumu mevcutama o 10-12 dakka bile yetiyor bazen. her durum ve şartta uyumayı öğrenmek lazım
Ben de Central Hospitala gidiyorum. Figen hanım doktorum. Evime yakın olması ve diğer hastanemin hem karşıda hem de 10.000 tutacak olması nedeniyle büyük ihtimal doğum orda olacak. Ayrıca orada doğum yapan ve memnun olanlar tanıyorum. 7000 fark var, o parayla 7 kere doğum yapılacak çok yer var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?