2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Dr bende artık balıkyağını kesti, zaten ben çok kısa bir süre kullanmıştım. Doğuma yaklaşırken keselim dedi. Ama bir çoğunu örneğin iyot ve demir ilaçlarını emzirme döneminde de içecekmişim ...
Sevgiler

Özellikle bu bir kaç gündür benim de aynı ağrılarım ouyor, ek olarak soldan sırt üstüne dönmek istediğimde karnımın içi ağrıyor hatta sancıyor bazen. Normaldir amahep aynı tarafa yata yata kaslar kemikler artık ağrı yapıyor tabii. Neyseki az kaldı kısmetse sağlıkla alalım da bebişlerimizi kucaklarımıza o zaman ilk becerebildiğimde hemen yüz üstü yatacağım, çok özledim yahu :)

Ay evet, oğlum ilk altı ay gece uykusuna doğru düzgün geçememişti, yavrum bir de nasıl gazlı kabızlı bir bebeklik yaşadı yakışıklım kasık fıtığı olmuştu artık ıkınmaktan inşallah kızımda o kadar gaz problemi olmaz, yemesine uyumasına o kadar etki ediyor ki o gaz illeti Tamamen sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olarak gelsinler dünyaya inşallah, öyle de büyüsünler inşallah
Ben de geçen haftaya kadar hep hortluyordum geceleri ama ne olduysa şu yaklaşık bir haftadır bir uykum var anlatamam. Dün öğlen yemek yedim çamaşır astık oturdum, dr a kontrole de gideceğiz eşimi bekliyorum, hangi ara nasıl uyumuşsam 10-12 dk uyumuşum ama ona uyumak denmez baygınlık gibi hiç hatırlamıyorum.. Bir uyandım ki eşim işten çıkmış yolda gelmesi zaten arabayla 15 dk. Hemen kalkıp giyindim ilaçlarımı aldım derken eşim hadi geldim in diye aradı. Hatta şuan bunları yazarken bile im uyuyor desem yalan olmaz, kızı da hıçkırık tuttu :)

günaydıııınnn
sabahın 8inde fırladım valla yataktan cin gibi

şöyle bir geçmişe baktım şikayetler hep aynı valla az kaldı sabır annişler.

kemik ağrısından bahsedilmiş gece yataktan dönerken uyanıyorum ağrıdan benim de çok ağrıyor hem de uzun zamandır bazen yürürken bile zorlanıyorum ayağımı her yere bastığımda fena bi ağrı oluyo ananem gibiyim yürürken bazen ay ay ay ay diye diye gidiyorum

nst konusunda ise ben aile hekimiğinde bedavaya çekiliyorum sizler aile hekimliğinde takip ediliyor musunuz hanımlar bılmıyorum. tahlıllerımı de orda yaptırıyorum hepsi ücretsiz.
doktorum 3 hafta önce gittiğimde 2 hafta da bir takıbe başlayacağını söylemişti ama benım evım uzak hastaneye o yüzden senı yormayalım 2 hafta sonra orda nst nı çekıl sıkıntı yoksa 3. hafta gel dedi. bugün gidiyoruz kontrole tekrar nst ye bakar mı bilmiyorum ücreti falan ne kadar onu da bılmıyorum. 20-30 yine fena değil o bile fazla aslında bişey yaptıkları yok ama 200 neymiş yaaa anaam bır de bir kerelik değil arada bakıcaklar artık nst ye uçuk yanı.

benim ödemim yok çok şükür ama yıllardır sabahları uyandığımda el uyuşukluğu olur ben de kanımla alakalı bı durum ellerinizi açıp kapatın ellerinize spor yaptırın yanı çok iyi geliyor uyuşukluğa falan.

Sgk anlaşmalı bir hastane benim gittiğim Kozyatağı Central Hosp. . Ama haftaya başka bir hastanede diğer dr um çekilmesini istedi orada sgk anlaşması yok, bakalım bana ne kadara mâl olacak?

Kizlar merhaba
vajinaya igne batar gibi biseyler olmasi dogum oldu olacak anlamina mi gelio?????bu durumu yasayanlariniz var mi?

Bana da oluyor arada, sanırım önce enfeksiyon durumunu düşündürüyor. Dr a kontrole gidince sor derim...
Ben antibiyotik bir fitil kullandım sonra batma hissi azalarak geçti gibi.

Aynen benm de hayalim o hatta eşime diyrm su yatağın ortasını karnıma göre oysan da yüzüstü yatsam kemiklerim ağrımasa baya yaratıcı fikirler var bende :)

Kızıma annemin komşusu, kızı, gelini, ben hediyeler almıştık. Onları yıkamıştım, onları ütüleyeyim, biberonlarımıza kaynatayım, çantadaki eksikleri gözden geçireyim. Sonra oturup dinleneyim :)
Annem de ta benim ilk battaniyemi bulmuş yine, oğluma da kullanmıştım :) onu da ütüleyeyim, 38 senelik koton battaniye hala misler gibi duruyor, eski zaman malzemeleri daha sağlammış

Gün içerisinde tekrar uğrarım fırsat buldukça , herkese sağlıklı güzel bir gün, hatta güzel sağlıklı bir ömür diliyorum evlatlarımız ve tüm sevdiklerimizle inşallah

Nst ye para akıyorlarsa sadece nst icin ozele gitmeyn kızlar. Nstyi devlette yptırın kıntrole hastanenize gidin. Fazladan niye para vereceksnzki. Hem muayeneye Bir suru para ver bide. Nstni bile parayla ceksinler olmayack is

O kolikten biz de maaile çektiğimiz için bebekten nası korkuyoruz uykusuz geceler bizleri bekliyor diye. annaanne dede baba anne nöbetleşe kalkardık geceleri. şimdi bu bebekte de olur mu diye herkes de bir gerginlik bir tırsma durumu mevcut ama o 10-12 dakka bile yetiyor bazen. her durum ve şartta uyumayı öğrenmek lazım

vay beeee bide ben bi önce gittiğim hastaneye pahalı dersdim acaba orda nst ne kadarmış? Bi sorayım merak ettim.. Bende İstanbul'dayım Kavacık Medistate'e gidiyorum.. Bakalım nst için kaç isticekler bizden

ben de özele gidiyorum nst için ayrı para mı alıyorlar çok şaşırdım. benim yaşadığım şehirde 2 tane özel var sadece. çok lüks değil ama devletten iyi yine . kan ve İdrarda ayrı ücret ödemiyorum

O dedigin seyi ben sik sik yasamaya basladim o anlama mi geliyo bilmiyorum ben de

bende oluyor o ağrı ama enfeksiyon çıkmıştı bende sanırım enfeksiyondan oluyor.

canım ben diyarbakırda memorial e gidiyorum.32. haaftada nst ye basladık 9 tl ödedim sadece:)ben de netten arastırmıstm 180-200 tl arası yazıyodu cok sasırdım.güya çok pahalı bir hastane orası ama muayeneye de 70 tl veriyorum doğum için de 1000-1500 tl arası dedi doktor

kızlar cok acil cevaplarsanız sevinirim.midemi üsütmüsüm sanırım afedersiniz ishalim dün aksamdan beri sabaha kadar uyuyamadm su dısında da bir sey yiyip icemedim.bu problemi yasayan var mı ne yapmalıyım endiseleniyorum bebeğim etkilenir mi

Sgk anlaşmalı bir hastane benim gittiğim Kozyatağı Central Hosp. . Ama haftaya başka bir hastanede diğer dr um çekilmesini istedi orada sgk anlaşması yok, bakalım bana ne kadara mâl olacak?

Ben de Central Hospitala gidiyorum. Figen hanım doktorum. Evime yakın olması ve diğer hastanemin hem karşıda hem de 10.000 tutacak olması nedeniyle büyük ihtimal doğum orda olacak. Ayrıca orada doğum yapan ve memnun olanlar tanıyorum. 7000 fark var, o parayla 7 kere doğum yapılacak çok yer var :)

su kaybı yaşarsınız. bi yakınımda da aynı durum olmuştu. hamileliliğinin son haftalarında ishal olmuştu. drunu aradı. acil hastaneye gelmeisni söyleyip serum takviyesi yaptılar. sonra da düzeldi zaten. bence drunu ara konuş. danış en azından

Evet öyle aslında ama ben ışıkta uyuyamam, uyanınca çabuk dalamam uykuya vs ama sanırım bu defa uyurum her şart altında :)
Oğlum zamanı yaş 22 idi, vücut daha genç daha dayanıklıydı :) şimdi yaşlandım artık, uyku ihtiyaç halini alır sanırım. Bakalım babamız şimdilerde iddia ettiği gibi kalkıp yardımcı olacak mı geceleri :) sanmam ama :)

Benim de diğer hastanem karşıda, orada da 12000 küsür lira ama indirim mindirim bakalım ne kadara gelecek? Benim akrabam diğer hastanede prof. Benim de astımım var, narkozla ilgili nahoş bir geçmişimiz var oğlumla ilgili, bu yüzden akrabam istiyor ki elinin altında onun kontrolünde olayım. Ama yine de bir dünya fiyat farkı var, Central bana da yakın, ablama, babama yakın bakacağız artık, hala kararsızım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…