2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Aynen benimde sol kalçamda yürürken çok ağrı oluyordu, ağrıdan hastaneye gittim parol verdi bişey yapamayız dediler. İnternetten biraz araştırdım D vitamini eksikliği olduğu zaman oluyormuş. Geçen Hafta sonu hava güneşliydi eşimle yürüyüş yaptık 1 saat yürüdük durmadan eve geldiğimde ağrı kesildi çok şükür halada yok. İnşallah bir dahada olmaz ayakkabımı bile yardım almadan giyemiyordum.

Tüm anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.. Allah Hayırlı Sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah..

Çok saol inş gitmek zorunda kalmayız :)

Valla öyle böyle idare ediyoruz ışte çok oturunca da çok ayakta durunca da çok yatınça da var çok takmiyorum artık :)

selam kızlar , bugün kontrolüm vardı 34+5 teyim , kızım 2138 gr , bana az geldi kilosu dr çok iri bi bebek olmayacak dedi ama yinede normal değerlerde olduğunu söyledi sizde durumlar nasıl çokmu az kilosu ???

selam kızlar , bugün kontrolüm vardı 34+5 teyim , kızım 2138 gr , bana az geldi kilosu dr çok iri bi bebek olmayacak dedi ama yinede normal değerlerde olduğunu söyledi sizde durumlar nasıl çokmu az kilosu ???

Bende Bugun baktilar 34+1 deyim 2450gr dedi dr ayni banada iri bebek olmicak dedi. 4 haftada 900 gr almis ama Ben sadece yarim kilo aldim. Icim rahatladi cok iri istemiyorum zaten zor dogum olmasin diye. memnunum. Sendende güzel bence zayif doganlar irilere Göre Daha iyi toparliyor dogumdan sonra.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

doktor sorunlu görmedikten sonra kiloya boya bu kadar takılmayın bence arkadaşlar..iri bebek olsa nolcak zayıf olsa nolcak?önemli olan doğduktan sonrası zaten..

inşallah , ben çok iri olsun demiyorum ama 2500 olsa içim rahatlıcak en azından

bende öyle düşünüyorum ama kendini kurtarması için sanırım en az 2500 olması lazım ben ona razıyım :)

Olur insallah bazi seyler annenin elinde olmuyor bence valla ben kafama göre besleniyorum niye yalan söylum yok illa sunu yemem lazim
Bunu yemem lazim yapmiyorum alan aliyor almayan almiyor bence kardesim 35 kilo almisti ve bebegi 2250 gr dogdu ve herseyi yemeye dikkat ediyordu simdi kizi büyüdü hayatta demez insan ugacik dogdu diye maasallahi var 4 yasina girdi boylu poslu bit cimcime oldu. Bebek zaten ihtiyaci olani aliyor. Alica varsa alir canim doguma kadar alir zaten daha

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

heeeeh işte bu yaaaa sonunda ben gibi olan biri 👏 👍 süpersin valla..aynen öyle,bende yememe içmeme dikkat edip öyle özen göstermedim..canım ne istiyosa ne zaman istiyosa yedim..18 kilo aldım şu ana dek..he gerçi ellerimin uyuşukluğu ve ağrısı acısı şu an canımı çok yakıyor zor dayanıyorum hatta bazen ama yinede şükür..Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız

kızımın ismi Ayza olacak eklermisin.

tamam canım...

sağol motive olmaya ihtiyacım vardı

Slm canim bende simdi geldim 36+1 deyim ve 2900 deyiz haftasiyla uyumlu dedi doktor sana tavsiyem sut ve meyve kilo aldiran bunlar ayrica yemeyle deil cocuga yaramasi gerekiyo yediklerinin bunye meselesi ama son haftalarda aliyo zaten cocuk icini ferah tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sabahlik alicam internetten ama bedenini nasil almaliyim normalde 38 bedenim 4 hafta kaldi doguma onlarin kaliplari buyukmu oluyor alanlar bi yardimci olurmusun lutfen

Bide siz nerden aldiniz hastahanede giyceginiz takimlari fiyatlar cok pahali en uygun gecelik sabahlik 60 tl

Canim tuzu kes istiyorsan ben bayadir kestim böyle uyusukluk yada ödem olmasin diye

1 hafta oldu kestim tuzu canım.. Ama uyuşukluktan ziyade ağrısı acısı mahvediyo beni canımı çok yakıyo özellikle sabahları 😔 😪 damarlarımı 2 yandan farklı yöne çekiyo gibiler,sanki bileğime fil oturmuş saatlerce gibi ağrı oluyo anlatamıyorum bile..bide fazla kilodan oluyor dedi doktor normal dedi ama ne bileyim 😨

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…