Selamlar şikayetler ağrılar hep aynı benimde sol kalcama igne batıyor sanki yürürken bel ağrısı şişlik hepsi yakın zamanda geccek inşallah bebisler gelince
Bende doktor nst neden istemiyor diyodum madem o da ayrı paraymis aman istemesin hastaneyi zengin ettik
Sosyal güvenlik kurumu ziraat bankası aracılığıyla sizin hesabınıza yatırıyor. şirketinizin rapor ve hesap bilgilerini bildirmesi gerekir. onlara güvenmezseniz bir kopyasını bulundurun nolur nolmaz Sgk'ya gitmek zorunda kalmazsınız inşallah. burdaki şirket görevlisi eskisi gibi zor olmadığını otomatik olduğunu söylüyor ama ne bilim belli olmaz :26:
Aynen benimde sol kalçamda yürürken çok ağrı oluyordu, ağrıdan hastaneye gittim parol verdi bişey yapamayız dediler. İnternetten biraz araştırdım D vitamini eksikliği olduğu zaman oluyormuş. Geçen Hafta sonu hava güneşliydi eşimle yürüyüş yaptık 1 saat yürüdük durmadan eve geldiğimde ağrı kesildi çok şükür halada yok. İnşallah bir dahada olmaz ayakkabımı bile yardım almadan giyemiyordum.
selam kızlar , bugün kontrolüm vardı 34+5 teyim , kızım 2138 gr , bana az geldi kilosu dr çok iri bi bebek olmayacak dedi ama yinede normal değerlerde olduğunu söyledi sizde durumlar nasıl çokmu az kilosu ???
selam kızlar , bugün kontrolüm vardı 34+5 teyim , kızım 2138 gr , bana az geldi kilosu dr çok iri bi bebek olmayacak dedi ama yinede normal değerlerde olduğunu söyledi sizde durumlar nasıl çokmu az kilosu ???
Bende Bugun baktilar 34+1 deyim 2450gr dedi dr ayni banada iri bebek olmicak dedi. 4 haftada 900 gr almis ama Ben sadece yarim kilo aldim. Icim rahatladi cok iri istemiyorum zaten zor dogum olmasin diye. memnunum. Sendende güzel bence zayif doganlar irilere Göre Daha iyi toparliyor dogumdan sonra.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
doktor sorunlu görmedikten sonra kiloya boya bu kadar takılmayın bence arkadaşlar..iri bebek olsa nolcak zayıf olsa nolcak?önemli olan doğduktan sonrası zaten..
Aynen katiliyorum
kendini kurtarsin yeter;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
bende öyle düşünüyorum ama kendini kurtarması için sanırım en az 2500 olması lazım ben ona razıyım :)
Olur insallah bazi seyler annenin elinde olmuyor bence valla ben kafama göre besleniyorum niye yalan söylum yok illa sunu yemem lazim
Bunu yemem lazim yapmiyorum alan aliyor almayan almiyor bence kardesim 35 kilo almisti ve bebegi 2250 gr dogdu ve herseyi yemeye dikkat ediyordu simdi kizi büyüdü hayatta demez insan ugacik dogdu diye maasallahi var 4 yasina girdi boylu poslu bit cimcime oldu. Bebek zaten ihtiyaci olani aliyor. Alica varsa alir canim doguma kadar alir zaten daha
kızımın ismi Ayza olacak eklermisin.
Olur insallah bazi seyler annenin elinde olmuyor bence valla ben kafama göre besleniyorum niye yalan söylum yok illa sunu yemem lazim
Bunu yemem lazim yapmiyorum alan aliyor almayan almiyor bence kardesim 35 kilo almisti ve bebegi 2250 gr dogdu ve herseyi yemeye dikkat ediyordu simdi kizi büyüdü hayatta demez insan ugacik dogdu diye maasallahi var 4 yasina girdi boylu poslu bit cimcime oldu. Bebek zaten ihtiyaci olani aliyor. Alica varsa alir canim doguma kadar alir zaten daha
heeeeh işte bu yaaaa sonunda ben gibi olan biri 👏 👍 süpersin valla..aynen öyle,bende yememe içmeme dikkat edip öyle özen göstermedim..canım ne istiyosa ne zaman istiyosa yedim..18 kilo aldım şu ana dek..he gerçi ellerimin uyuşukluğu ve ağrısı acısı şu an canımı çok yakıyor zor dayanıyorum hatta bazen ama yinede şükür..Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız
Canim tuzu kes istiyorsan ben bayadir kestim böyle uyusukluk yada ödem olmasin diye
tamam canım...
Canim tuzu kes istiyorsan ben bayadir kestim böyle uyusukluk yada ödem olmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?