2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Böyle agri yok bende cok sukur. 6.aydan sonra tuzu hep azalttim önceden önlem aldim yani cunku kolrtum cevremde herkeste ödem oldugunu görünce bide ben baya bi tatli canliyim agri siziya dayanamiyorum dikkat ettim hep agri sizi olmasin diye;-) yeni yeni ayak agrilarim basliyor ölüyorum resmen yikiliyorum hemen;-)dune kadar kosa kosa merdiven iner cikardim ikiser ikiser ahhh ahhhh

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ben normal alt ust takim aldim öyle özel bise almadim burdada yok zaten yurtdisinda orda nasil bilmiyorum bende 36 bedenim ve 36 aldim her zaman kullanabilecegim bise aldim burda gecelil ve sabahlik giyen yok genelde alt üst giyilir;-)

Saol cnm ama ben sezeryan olucam ondan gecelik oneriyor herkes alt ust takim aldim ama mutlaka gecelik sabahlikta al dediler bende yine dustum bi arayisa ista

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebek mevlütünde yiyecek olarak ne dagıtmayi düsünüyorsunuz

Cnm biz pilav ustu et kavurma yapicaz yaninda ayran, sarma,tatli herhalde baklava olur bide borek olucak buyuk ihtimalle sen neler yapmayi dusunuyorsun

benimde canım çok tatlıdır..başkasına "amaaaan ne var onda" diyeceği bişey bana göre ölüm mesela naz değil bu ama yapım böyle,Allah böyle yaratmış napiyim...
ben hiçbişey kesmeden öyle çokta dikkat etmeden geldim 8 ayın sonuna ama şimdi çekmeye başladım işte..yinede bunada şükür tabi,9 ay çekenler oluyor,şükür benim bulantım bile olmadı..

Saol cnm ama ben sezeryan olucam ondan gecelik oneriyor herkes alt ust takim aldim ama mutlaka gecelik sabahlikta al dediler bende yine dustum bi arayisa ista

O zaman saten bise degilde rahat uzun ve koyu renk daha iyi gider bence basit bise yani. Koyu renk en önemli nokta;-)

O zaman saten bise degilde rahat uzun ve koyu renk daha iyi gider bence basit bise yani. Koyu renk en önemli nokta;-)

Tmm cnm önerileri ni dikkate alicam :)

Merhaba kizlar nasilsiniz
Gecmisi okuyamadim. Dogum yapan annelerimizden haber var mi. Ozellikle geregi dusunulduyu cok merak ediyorum

Merhaba kizlar nasilsiniz
Gecmisi okuyamadim. Dogum yapan annelerimizden haber var mi. Ozellikle geregi dusunulduyu cok merak ediyorum

1 hafta olcak nerdeyse son haber aldığımız zamandan bu yana..
bilmiyorum hayra alamet mi ama hiç ses çıkmaz mı yaaa noldu acaba,.
bende çok merak ediyorum valla
gereğidüşünüldü'yü...
:18:

bende özel hastaneye gidiyorum. 30. haftadan beri nst.ye giriyorum hiç ücret almadılar.
kızlar malt içeceğinde %1in altında da olsa alkol olduğu söyleniyo malum alkol de bebiş için riskli içmek ne derece doğru iyi araştırmak lazım.
artık bacaklarımı ayır ayıra yürüyorum sünnet olmuş çocuklar gibiyim. ödemim yok çok şükür. gebeliğim boyunca toplam 2 kilo aldım ama yinede çok zorlanıyorum hareket ederken

Yokmu sorumu cevapliycak olan (

Canim ben de netten almistm camasirpazari.com dan kendi bedeni ni al bence ben s giymeme ragmen m beden aldm ve buyuk geldi degistirmedm ama diger pijamalarmi 38 beden aldm

Saol cnm cevabin icin

cnm bn de sezeryan olacağım büyük ihtimalle o yüzden hem gecelik hem de alt üst pijama aldım.beden olarak ben normalde s beden giyiyorm ama m beden aldım. ben internetten almadım üzerime deneyerek aldım.tabi çok da kilo aldım ben şuan 20 oldu. çok kilo aldıysan 1 beden büyük al

Bende bulanti oldu hatta hala devam ediyor cok kotude olmasada ama alistim;-)) yeterki bi yerim agrimasin dogum nasil yapcam bakalim onun derdindeyim

Arkadaslar merhaba
benim burnhmdaki polip cok buyudu ve ara sira kaniyo.doktorlar onumuzdeki carsambaya suni sanciyla doguma alicaklar dogumdan 1 hafta sonra falan da burnumdan ameliyat olucam.yani 39. Haftam bitmisken tam suni sanciyla dogum yapicam.sonra ameliyat ne olur benim icin dua edin dogumum da ameliyatimda iyi gecsin.insaallah hepimizin dogumu cok kolay gecsin.

en son 4 kilo aldım diyeni duyup şok geçirmiştim ki hâlâ anlayabilmiş değişim sen 2 diyorsun ooyyyyy anam ben nerelere gidem böyle bi bünye neden bende yok ki 😁

ooooy 2 hafta içinde 2 ameliyat.. Aah arkadaşım Allah yardımcın olsun,sorunsuz kolayca atlat inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…