2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
O 4 kilo bendim canim 35 e girdik;-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

gözüm görmesin sizi uleeeeen yakıcam burayıııı 2-4 kilolardan bhsediyolar...😡

sagolasin pufpufum dualarin icin ama 2 ameliyat degil sadece burnumdan ameliyat olucam :) dogum suni sanciyla basliycak

heeee pardon o zaman ben bian sezeryan gibi düşündüm..kendim sezeryancıyım ya herkesi öyle görüyorum galiba

Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum olur da rahat rahat öbür ameliyatida atlatirsin

en son 4 kilo aldım diyeni duyup şok geçirmiştim ki hâlâ anlayabilmiş değişim sen 2 diyorsun ooyyyyy anam ben nerelere gidem böyle bi bünye neden bende yok ki 😁

canım benim ben zaten obez bir anneyim 90 kiloyla hamile kaldım. daha fazla almamak için uğraşmak zorunda kaldım. iş temposuda bayağı yoğundu nöbet usülü çalışıyordum ayda 8-9 nöbet uykusuzluk sürekli ayakta falan derken almadım. ve malesef hala kusmalarım devam ediyor. bugüne kadar bir gün bile yediğim kahvaltıyı sindiremedim hep çıkardım. hamilelikte alınan kiloları takma bence. kuzenim gebelik boyunca 32 kilo aldı. doğum yapalı 2 ay geçti sadece 8 kilo fazlası kaldı. su gibi akıp gidiyo

Aynen kardesim zayifti hamile kaldi 35 kilo aldi simdi cita gibi ayni. Ben zayif hamile kaldim demekki ondan 4 kilo aldim;-))) daha doguma kadar alirim kesin. Ama bendede bulanti var ve iki tane köpegim var cok hareketli gecirdim hamileligimi ve yedikleriminde cogunu sindiremiyorum. Evim disinda bir yerdede yemek yiyemiyorum midem almiyor önceden böyle degildim yasarken oldum;-)))

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

zayıf hamile kalıp almamak başarı işi tebrik ederim.

Suni sanci cok aci verici bisey cnm acilma olmazsa sezeryana alinican o aciyida bosuna cekicen illaki denicem diyorsanda tavsiyem en fazla 4 saat sanci ye olmazsa vazgec cunku kuzenim 10 saat cekti 4 cm acildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen emınmısın canım ucret odemedıgıne yada ozel hastaneye gıttıgıne???
her ozel hastanede kan ıdrar vs dıger tahlıller ıcın hep ekstra ucret odenır, odemeyen yoktur ama az ama cok,
ben ılk zamanalrımda bıde sson 1 ay once tam kan ,ıdrar vs bır cok tahlıl yapıldı 400 tl yı buluyordu , muayene ucretı ayrı tabıkı .
detyalı ultrason, seker yuklemelerı vs onların fıyatları dahada ucuk tu tabıkı:
şaşırdım vallaa senın durumuna...

benımkı canım ıst - medıcal park- muayene 100 ( ozel sıgorta ıle anlasmalı , normalde 150 cıvarındaymıs ) nts 200 tl . benımkı yenı 36. haftada basladı ılk defa . dogum ıcınde 3000-4000 tl arası normal sezaryan degısıyormus. senın hastane uygunmus bayag canım

canım geçmiş olsun
bol bol su iç muz ye yine geçmezse dr na söyle allah korusun su kaybı olabilir

geçmiş olsun canım.. be de 1 ay önce olmuştum. mideni sıcak tut ben mideme havlu koymuştum hatta yatarken bile.. sıcak su içtim, soğuk su içmedimve bols ıvı gıda tüketerek bir kaç güne geçmişti

selam annişler biz haziran anneleri sanırım okumayı yazmaktan daha çok seviyoruz....sayfamız pek ilerlemiyor da ...... siz ne dersiniz

Sgk anlaşması yoksa ondan o kadar yüksektir fiyatları bende ozele gidiyorum 57 tl muayene kan idrar tahlile ödeme yapmıyorum 2li 3lu tarama da bi de detayli ultrasona 50 tl verdim o kadar

Valla benimki istemiyor ultrasondan bakti kalp atisini falan ölçtü o yeterli sanirim anlamadim bi sikayetim yok sanci falan belki ondandir sormadim da hersey normal diyo bende tamam diyorum o kadar :)

Benim erken doğum riskim olduğundan başta sadece sancılara bakıyorlardı 20 li haftalarda, 28 haftadan sonra hem kalp arışı hem sancı hem de bebek hareketlerine bakıyorlar :) bizim kız hiç sevmiyor da cihazları tekmeleyip altından hemen kaçıp yer değiştiriyor :)

ah kızlar vah kızlar başııma gelenler.bilginiz olsun diye yazıyorum. neredeyse 4 gün hastanede yattım.gebelik zeirlenmesi yani preeklemsi var bende. bebeğimin doğmasına bir ay var ama ben diğer hamileliğimdede geçirdiğim gibi bundada aynını yaşıyorum.azcık tansiyonum yükseldi,hiç ihmal etmedim hemen gittim.yatış verdiler tabi.tahliller falan filan derken preeklemsi çıktı.şimdi iki günde bir takip,iş yapmıycam sürekli dinlenicem ve o tansiyon denen şey hiç yükselmeyecek.34. haftayıda bi devirelim bebeği alırız dediler.daha çok minik. ciğerleri gelişsin diye iğnelerde yaptılar bana.bakalım neler olacak.kızlar dua edin bana.hatta kendinizede dua edin eğer sorunsuz bi hamilelik geçiriyosanız neler var ne hikayeler var.bunada şükürr

Aferin güzel kızına

sende bendensin işte anacım..bende öyle,zaten kilolu hamile kaldım şimdi aldımda aldım valla..inşallah dediğin gibi olurda kolay gider doğumdan sonra..

2 hafta önce bendede bakıldı öyle bi durum var mı diye..24 saatlik idrar ve kan tahlili olarak ama çıkmadı öyle bişey şükür ki..yinede hergün tansiyonu kontrol ediyorum bende 2 kez,13-14 ü görürsen ara hemen dedi doktor ama normal ilerliyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…