- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
sagolasin pufpufum dualarin icin ama 2 ameliyat degil sadece burnumdan ameliyat olucam :) dogum suni sanciyla basliycakooooy 2 hafta içinde 2 ameliyat.. Aah arkadaşım Allah yardımcın olsun,sorunsuz kolayca atlat inşallah
O 4 kilo bendim canim 35 e girdik;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
sagolasin pufpufum dualarin icin ama 2 ameliyat degil sadece burnumdan ameliyat olucam :) dogum suni sanciyla basliycak
gözüm görmesin sizi uleeeeen yakıcam burayıııı 2-4 kilolardan bhsediyolar...😡
Haha;-))))) kapa gözünü bakim
2 kilo alan arkadas nasil vasarmis iki kilo almayi acaba ya;-(((
Arkadaslar merhaba
benim burnhmdaki polip cok buyudu ve ara sira kaniyo.doktorlar onumuzdeki carsambaya suni sanciyla doguma alicaklar dogumdan 1 hafta sonra falan da burnumdan ameliyat olucam.yani 39. Haftam bitmisken tam suni sanciyla dogum yapicam.sonra ameliyat ne olur benim icin dua edin dogumum da ameliyatimda iyi gecsin.insaallah hepimizin dogumu cok kolay gecsin.
ooooy 2 hafta içinde 2 ameliyat.. Aah arkadaşım Allah yardımcın olsun,sorunsuz kolayca atlat inşallah
en son 4 kilo aldım diyeni duyup şok geçirmiştim ki hâlâ anlayabilmiş değişim sen 2 diyorsun ooyyyyy anam ben nerelere gidem böyle bi bünye neden bende yok ki 😁
canım benim ben zaten obez bir anneyim90 kiloyla hamile kaldım. daha fazla almamak için uğraşmak zorunda kaldım. iş temposuda bayağı yoğundu nöbet usülü çalışıyordum ayda 8-9 nöbet uykusuzluk sürekli ayakta falan derken almadım. ve malesef hala kusmalarım devam ediyor. bugüne kadar bir gün bile yediğim kahvaltıyı sindiremedim hep çıkardım. hamilelikte alınan kiloları takma bence. kuzenim gebelik boyunca 32 kilo aldı. doğum yapalı 2 ay geçti sadece 8 kilo fazlası kaldı. su gibi akıp gidiyo
Aynen kardesim zayifti hamile kaldi 35 kilo aldi simdi cita gibi ayni. Ben zayif hamile kaldim demekki ondan 4 kilo aldim;-))) daha doguma kadar alirim kesin. Ama bendede bulanti var ve iki tane köpegim var cok hareketli gecirdim hamileligimi ve yedikleriminde cogunu sindiremiyorum. Evim disinda bir yerdede yemek yiyemiyorum midem almiyor önceden böyle degildim yasarken oldum;-)))
zayıf hamile kalıp almamak başarı işi tebrik ederim.
Arkadaslar merhaba
benim burnhmdaki polip cok buyudu ve ara sira kaniyo.doktorlar onumuzdeki carsambaya suni sanciyla doguma alicaklar dogumdan 1 hafta sonra falan da burnumdan ameliyat olucam.yani 39. Haftam bitmisken tam suni sanciyla dogum yapicam.sonra ameliyat ne olur benim icin dua edin dogumum da ameliyatimda iyi gecsin.insaallah hepimizin dogumu cok kolay gecsin.
sen emınmısın canım ucret odemedıgıne yada ozel hastaneye gıttıgıne???ben de özele gidiyorum nst için ayrı para mı alıyorlar çok şaşırdım. benim yaşadığım şehirde 2 tane özel var sadece. çok lüks değil ama devletten iyi yine . kan ve İdrarda ayrı ücret ödemiyorum
O 4 kilo bendim canim 35 e girdik;-)
benımkı canım ıst - medıcal park- muayene 100 ( ozel sıgorta ıle anlasmalı , normalde 150 cıvarındaymıs ) nts 200 tl . benımkı yenı 36. haftada basladı ılk defa . dogum ıcınde 3000-4000 tl arası normal sezaryan degısıyormus. senın hastane uygunmus bayag canımcanım ben diyarbakırda memorial e gidiyorum.32. haaftada nst ye basladık 9 tl ödedim sadece:)ben de netten arastırmıstm 180-200 tl arası yazıyodu cok sasırdım.güya çok pahalı bir hastane orası ama muayeneye de 70 tl veriyorum doğum için de 1000-1500 tl arası dedi doktor
canım geçmiş olsun
bol bol su iç muz ye yine geçmezse dr na söyle allah korusun su kaybı olabilir
sen emınmısın canım ucret odemedıgıne yada ozel hastaneye gıttıgıne???
her ozel hastanede kan ıdrar vs dıger tahlıller ıcın hep ekstra ucret odenır, odemeyen yoktur ama az ama cok,
ben ılk zamanalrımda bıde sson 1 ay once tam kan ,ıdrar vs bır cok tahlıl yapıldı 400 tl yı buluyordu , muayene ucretı ayrı tabıkı .
detyalı ultrason, seker yuklemelerı vs onların fıyatları dahada ucuk tu tabıkı:
şaşırdım vallaa senın durumuna...
benımkı canım ıst - medıcal park- muayene 100 ( ozel sıgorta ıle anlasmalı , normalde 150 cıvarındaymıs ) nts 200 tl . benımkı yenı 36. haftada basladı ılk defa . dogum ıcınde 3000-4000 tl arası normal sezaryan degısıyormus. senın hastane uygunmus bayag canım
Valla benimki istemiyor ultrasondan bakti kalp atisini falan ölçtü o yeterli sanirim anlamadim bi sikayetim yok sanci falan belki ondandir sormadim da hersey normal diyo bende tamam diyorum o kadar :)
Benim erken doğum riskim olduğundan başta sadece sancılara bakıyorlardı 20 li haftalarda, 28 haftadan sonra hem kalp arışı hem sancı hem de bebek hareketlerine bakıyorlar :) bizim kız hiç sevmiyor da cihazları tekmeleyip altından hemen kaçıp yer değiştiriyor :)
canım benim ben zaten obez bir anneyim90 kiloyla hamile kaldım. daha fazla almamak için uğraşmak zorunda kaldım. iş temposuda bayağı yoğundu nöbet usülü çalışıyordum ayda 8-9 nöbet uykusuzluk sürekli ayakta falan derken almadım. ve malesef hala kusmalarım devam ediyor. bugüne kadar bir gün bile yediğim kahvaltıyı sindiremedim hep çıkardım. hamilelikte alınan kiloları takma bence. kuzenim gebelik boyunca 32 kilo aldı. doğum yapalı 2 ay geçti sadece 8 kilo fazlası kaldı. su gibi akıp gidiyo
ah kızlar vah kızlar başııma gelenler.bilginiz olsun diye yazıyorum. neredeyse 4 gün hastanede yattım.gebelik zeirlenmesi yani preeklemsi var bende. bebeğimin doğmasına bir ay var ama ben diğer hamileliğimdede geçirdiğim gibi bundada aynını yaşıyorum.azcık tansiyonum yükseldi,hiç ihmal etmedim hemen gittim.yatış verdiler tabi.tahliller falan filan derken preeklemsi çıktı.şimdi iki günde bir takip,iş yapmıycam sürekli dinlenicem ve o tansiyon denen şey hiç yükselmeyecek.34. haftayıda bi devirelim bebeği alırız dediler.daha çok minik. ciğerleri gelişsin diye iğnelerde yaptılar bana.bakalım neler olacak.kızlar dua edin bana.hatta kendinizede dua edin eğer sorunsuz bi hamilelik geçiriyosanız neler var ne hikayeler var.bunada şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?