sen emınmısın canım ucret odemedıgıne yada ozel hastaneye gıttıgıne???
her ozel hastanede kan ıdrar vs dıger tahlıller ıcın hep ekstra ucret odenır, odemeyen yoktur ama az ama cok,
ben ılk zamanalrımda bıde sson 1 ay once tam kan ,ıdrar vs bır cok tahlıl yapıldı 400 tl yı buluyordu , muayene ucretı ayrı tabıkı .
detyalı ultrason, seker yuklemelerı vs onların fıyatları dahada ucuk tu tabıkı:
şaşırdım vallaa senın durumuna...
bugün kontrolüm vardı 34+5 2584 gr 46 cm
herşeyimiz yolunda çok şükür nst de bıraz kasılmam vardı ama mühim değil şimdilik.
yüzünü yandan gördük bu sefer fındık gibi burnu varcanım kızımın.
kartuş bitmişti renkli çıktı alamadık bu sefer.
göğüs ucu kremını konuşmuştuk istediğin zaman başla dedi.
haftaya perşembe yine kontrol var sıklaştı iyice çok zevklı
son 5 hafta zaman daralıyor hem heyecanlı hem stresli.
ben de özendim valla:)doğuma kadar 17-18 kilo alms olcm sanırım:))
ilk önce güzel haberlerle gelmişsiniz kızınla..size kocamaaaaaan maşallah canımama bende göğüs ucu kremini doktora sorsum geçen kontrolde,doğumdan önce başlamak yok dedi!o yüzden kullanmıyorum..bu arada kontrollerin sıklaşması,haftada 1 olmasını bende 4 gözle bekliyorum
teşekkür ederim cnm :)
ben doğumdan 2 hafta önce falan başlıcam ya herkes kullanıyo bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.
çok korkuyorum göğüs ucu yarasından dayanamam bılıyorum kendımı.
için nasıl rahat edecekse öyle yap canım istemiyorsan kullanma doğumdan sonra başlarsın hemen.
inşallah yara falan olmaz en zor şey o gelıyo bana çünkü.
bidaha ki kontrolunden sonra sıklaşır senınde artık bol bol görürsün köfteni
Cnm biz pilav ustu et kavurma yapicaz yaninda ayran, sarma,tatli herhalde baklava olur bide borek olucak buyuk ihtimalle sen neler yapmayi dusunuyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
malesef oyle , 198 tl faturayı cok dıkattlı bakıp ımzalıyorum her seferınde.
aynen bencede sankı nekı nts bır sey takıyorlar dınlıyor, kagıt cıkıyor bu kadar. zaten medıcal park tam bır soygun.
fazla kilodan kastım,aldığın toplam kilo değil normalde ulaştığın kiloönemli olan o...bide benimde ilk başladığı zaman bitek sağ elimdi,şimdi ikiside oldu ve durum fena,zor dayanıyorum bazen...inşallah ben kadar şiddetli olmaz seninkide...sende sor doktoruna ama normal diyecek,ona eminim
Günaydın kızlar ya şikayet gibi olmasın Allah affetsin ama artık yatmak istemyrm yattgm taraf kalça kemiklerim acayip agrıyor resmen kemik agrısı nedir biliyrm calsiyum süt de içiyrm ama ne fayda sizde durumlar nasıl yoksa bu anormallik Bende mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende poliplerimi aldırıcam ama ben bi altı ay bekliyim diyorum çünkü ilaç vs kullanmak gerekicek...Arkadaslar merhaba
benim burnhmdaki polip cok buyudu ve ara sira kaniyo.doktorlar onumuzdeki carsambaya suni sanciyla doguma alicaklar dogumdan 1 hafta sonra falan da burnumdan ameliyat olucam.yani 39. Haftam bitmisken tam suni sanciyla dogum yapicam.sonra ameliyat ne olur benim icin dua edin dogumum da ameliyatimda iyi gecsin.insaallah hepimizin dogumu cok kolay gecsin.
Bide siz nerden aldiniz hastahanede giyceginiz takimlari fiyatlar cok pahali en uygun gecelik sabahlik 60 tl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hımm toplama bakıcak olursak 79 oldum hiçte az değil yani...
..
ben kararsız kaldım o yüzden bir de size sorayım dedim internetten baktım biraz kimisi kuru pasta dağıtmış lohusa şerbetiyle beraber
Hımm toplama bakıcak olursak 79 oldum hiçte az değil yani...
Anormal bi durum değil bence hepimizde var... benim için uyku problem oldu zaten köfte gibi bi o taraf bi butaraf yoksa hem uyuşuyor hemde ağrı oluyor bide dönerken pubik kemiğim çok fena ağrıyor napalım az kaldı diye avutuyorum kendimi...
Bende poliplerimi aldırıcam ama ben bi altı ay bekliyim diyorum çünkü ilaç vs kullanmak gerekicek...
Lcwaikiki den pembe bi gecelik aldım ben hamileler için çok cicibi bak istersen... Digerlerinide relax mode dan aldım..
aynen katılıyorum...
doktor sorunlu görmedikten sonra kiloya boya bu kadar takılmayın bence arkadaşlar..iri bebek olsa nolcak zayıf olsa nolcak?önemli olan doğduktan sonrası zaten..
Bebek mevlütünde yiyecek olarak ne dagıtmayi düsünüyorsunuz
selam annişler biz haziran anneleri sanırım okumayı yazmaktan daha çok seviyoruz....sayfamız pek ilerlemiyor da ...... siz ne dersiniz
Sgk anlaşması yoksa ondan o kadar yüksektir fiyatları bende ozele gidiyorum 57 tl muayene kan idrar tahlile ödeme yapmıyorum 2li 3lu tarama da bi de detayli ultrasona 50 tl verdim o kadar
yarın yıne kontrolum var, bu sefer nts ucretı ödemıycem, kontrol suresı ıcınde oldugumdan.geçmiş olsun dostum o zaman ne diyeyim. doktor için gidiyormussun yapacak bişi yok. ama hakkaten abartmıslar yanı...
Canim bende ozele gidiyorum arkadasin dedigi gibi 57tl gibi bisey veriyorum tahliller vs hepsi dahil...ama nst ye girmedim hic daha o da dahilmi bilmiyorumsenınkı hangı hastane canım ? acıkcası sasırdım, cevremde bır kac kısıde var hamıle kımı ozel sıgortalı kımı normal sgk lı , devlet hastanesınde hıc bır para odenmıyor ama ozelde hepsını ayrı ayrı oduyorlar ( bende dahıl tabıkı ) benım hastanem sgk ıle anlasmalı artı dedıgım gıbı benım ozel sıgortam var yanı sozde bana verılen fıayatlar anlaşmalı ucuz fıyatlar,
alalhalalla sasırdım valla bende canım, dedıgım gıbı hanı benı kazıklıyorlar dıcem ama arkadaslarımında ozel sıgortası var ve hepsını ayrı ayrı oduyorlar. devlet hastenesıne gıdenler hıc odemıyor tabıde.. demek kı ozel sıgorta yapmak daha pahalıya denk gelıyor :):):):Canim bende ozele gidiyorum arkadasin dedigi gibi 57tl gibi bisey veriyorum tahliller vs hepsi dahil...ama nst ye girmedim hic daha o da dahilmi bilmiyorum
selam annişler biz haziran anneleri sanırım okumayı yazmaktan daha çok seviyoruz....sayfamız pek ilerlemiyor da ...... siz ne dersiniz
Slm canim
aynen bende bazen saatlerce okurum hatta eskileri bile goz gezdiririm.
Ama benim bi sebebim var telefondan giriyorum alinti yapmak bi zulùm.
Sayfalari ojurken bile cok yavas catliyorum.ama bekliyorum ve okuyorum hepinizi yakindan taniyorum sanki.
Veeeee sizleri cok seviyorum,bazen sorularima cvp alamasamda.......
Cok mu duygusal oldu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?