benim hamile kaldığım kiloya bile gelmemişsin dahao yüzdende az bana göre...
selam annişler biz haziran anneleri sanırım okumayı yazmaktan daha çok seviyoruz....sayfamız pek ilerlemiyor da ...... siz ne dersiniz
selam annişler biz haziran anneleri sanırım okumayı yazmaktan daha çok seviyoruz....sayfamız pek ilerlemiyor da ...... siz ne dersiniz
ah kızlar vah kızlar başııma gelenler.bilginiz olsun diye yazıyorum. neredeyse 4 gün hastanede yattım.gebelik zeirlenmesi yani preeklemsi var bende. bebeğimin doğmasına bir ay var ama ben diğer hamileliğimdede geçirdiğim gibi bundada aynını yaşıyorum.azcık tansiyonum yükseldi,hiç ihmal etmedim hemen gittim.yatış verdiler tabi.tahliller falan filan derken preeklemsi çıktı.şimdi iki günde bir takip,iş yapmıycam sürekli dinlenicem ve o tansiyon denen şey hiç yükselmeyecek.34. haftayıda bi devirelim bebeği alırız dediler.daha çok minik. ciğerleri gelişsin diye iğnelerde yaptılar bana.bakalım neler olacak.kızlar dua edin bana.hatta kendinizede dua edin eğer sorunsuz bi hamilelik geçiriyosanız neler var ne hikayeler var.bunada şükürr
senınkı hangı hastane canım ? acıkcası sasırdım, cevremde bır kac kısıde var hamıle kımı ozel sıgortalı kımı normal sgk lı , devlet hastanesınde hıc bır para odenmıyor ama ozelde hepsını ayrı ayrı oduyorlar ( bende dahıl tabıkı ) benım hastanem sgk ıle anlasmalı artı dedıgım gıbı benım ozel sıgortam var yanı sozde bana verılen fıayatlar anlaşmalı ucuz fıyatlar,
Günaydın günün baykuşu benim
bi tuvalete kalktım gitti uyku yarım saattir tik yok :26:
Valla ben geçen kontrolümüzü yazdım ama hiçkimse bişey yazmadı banaaranıza sonradan geldiğim için olabilir tabi bu. ondan dolayı yazmayıp okuyorum artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet,bi süredir yavaş ilerliyor sayfalar gerçekten..😠😡 hiç hoş değil 😠😡 umarım bebişler doğduktan sonrada böyle olmaz..burayı terketmek yok!! 😠😡
geçmiş olsun dostum o zaman ne diyeyim. doktor için gidiyormussun yapacak bişi yok. ama hakkaten abartmıslar yanı...
1 hafta olcak nerdeyse son haber aldığımız zamandan bu yana..
bilmiyorum hayra alamet mi ama hiç ses çıkmaz mı yaaa noldu acaba,.
bende çok merak ediyorum valla gereğidüşünüldü'yü... :18:
Bizde seni ve aysenazini cok seviyoruuuuuzzSlm canim
aynen bende bazen saatlerce okurum hatta eskileri bile goz gezdiririm.
Ama benim bi sebebim var telefondan giriyorum alinti yapmak bi zulùm.
Sayfalari ojurken bile cok yavas catliyorum.ama bekliyorum ve okuyorum hepinizi yakindan taniyorum sanki.
Veeeee sizleri cok seviyorum,bazen sorularima cvp alamasamda.......
Cok mu duygusal oldu:)))
günaydın anneler
Çok uykum var. Bıraksalar hiç aralıksız 24 saat uyurum. Ben de mi bir tuhaflık var herkes mi böyle bilemedim şimdi:)
günaydın anneler
Çok uykum var. Bıraksalar hiç aralıksız 24 saat uyurum. Ben de mi bir tuhaflık var herkes mi böyle bilemedim şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?