2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

benim hamile kaldığım kiloya bile gelmemişsin daha o yüzdende az bana göre...

Allah iyiliğini versin...:) Ne diyelim çok sütümüz olsunda bol bol emzirelim kilolar gitsin malum emzirmek anneye ciddi anlamda kalori yaktırıyor...:)

selam annişler biz haziran anneleri sanırım okumayı yazmaktan daha çok seviyoruz....sayfamız pek ilerlemiyor da ...... siz ne dersiniz

Valla ben geçen kontrolümüzü yazdım ama hiçkimse bişey yazmadı bana aranıza sonradan geldiğim için olabilir tabi bu. ondan dolayı yazmayıp okuyorum artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu grup malesef cok duragan agir aksak ilerliyor. Diger gruplari takip ediyoruz muhtemelen cogumuz. burasi ve burdaki anneler candir.

selam annişler biz haziran anneleri sanırım okumayı yazmaktan daha çok seviyoruz....sayfamız pek ilerlemiyor da ...... siz ne dersiniz

Sana katiliyorum canim pek durgunladti bura dogum yaklastikca sorulan sorulura eskisi gibi yanit alsmadigimdan ve muhabette karsilik bilamadigimdan artik bende sadece okuyorum genelde :-(

Çok gecmis olsun canim dikkat et aman kendine gerekirse yerinden kalkma

Hastaneden kaynaklı bişey bence ben izmirdeyim egepole gidiyorum burdada var uçuk hastanelerden :)

Günaydın günün baykuşu benim
bi tuvalete kalktım gitti uyku yarım saattir tik yok :26:

Bende bende sabah horozu;-)))

Kalktim butlari pirzoladim pisirdim.tavuk suyuna pilav salata ve bezelye kavurdum havuclu. Esim gececiydi demin geldi adam soklarda;-))) cekinerek ben yaticam dedi AAAA DEDIM NE KADAR AYIP BU SAATTE YATILIRMI diyo birine anlatsam bu halini ne der acaba dedim YARIN SOR BAKALIM IS ARKADASLARINA KIM SENIN YERINDE OLMAK ISTEMEZKI OH DEDIM GELDIN HERSEY HAZIR DAHA NE ISTIYORSUN ALMANLAR KOYCAKLAR SANA BI CORBA AL SANA ÖGLE YEMEGI YADA HASLAMa PATATES;-))) 5 hafta kaldi ben seni o zaman görcem diye diye cikti adam yukari yatmaya. ;-)))

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Herkese günaydınnnn... . nst için doğum hanenin önünde oturmuş cam kedileri gibi geleni geçeni izleyip sıra bekliyorum... Gözlem yapma fırsatı değerlendireyim dimi...

Son düzenleme:

Yanlıs düşünşüyorsun her zaman herkes görmüyor olabilir, sonradan gelmekle hiç alakası yok

Ayrıca face te takılan arkadslar var orada daha aktifler, onlara sesleniyorum lütfen dönün yuvanıza yoksa burası yakında durur

evet,bi süredir yavaş ilerliyor sayfalar gerçekten..😠😡 hiç hoş değil 😠😡 umarım bebişler doğduktan sonrada böyle olmaz..burayı terketmek yok!! 😠😡

ben de sürekli okuyorum ama yazmıyorum çünkü şu son günlerde en çok konuşulan konu nst ve fiyatları ben daha nst ye falan girmedim nedir ne değildir bilmiyorum o yüzden de yazacak bir şey bulamıyorum, kendi halimden de bahsetmeye kalksam çoğunuz gibiyim, adet sancısı gibi sancılarım oluyor arada ve bacaklarım ağrıyor çok, ayrıyetten benim huzusuz bacak sendromum var uyku uyumama en büyük engel eşimin de iş saatleri yüzünden sabaha kadar oturup aksama kadar yatıyorum, cok sıkıldım bunaldım bu monotonluktan, 20 gündür evde temizlikte yapamıyorum buarada sizlere Günaydın burada saat daha gece 2:20

geçmiş olsun dostum o zaman ne diyeyim. doktor için gidiyormussun yapacak bişi yok. ama hakkaten abartmıslar yanı...

herkese Günaydın

nst ye bende daha girmedim ama gecen kontrolde baska birine soylerken duydum 12 tl odeyeceksin dedi muayene ucreti sgk anlasmali 78 tl

ayrica kizlar sigortaniz olmasa bile hamile oldugumuz icin dogumdan sonraki 8 haftaya kadar analik hakkindan yararlanip sigortali hasta gibi daha az odeme yapılabilir eger sigortaniz yoksa giris yaparken analik hakkini hatirlatin

günaydın anneler

Çok uykum var. Bıraksalar hiç aralıksız 24 saat uyurum. Ben de mi bir tuhaflık var herkes mi böyle bilemedim şimdi:)

1 hafta olcak nerdeyse son haber aldığımız zamandan bu yana..
bilmiyorum hayra alamet mi ama hiç ses çıkmaz mı yaaa noldu acaba,.
bende çok merak ediyorum valla
gereğidüşünüldü'yü...
:18:

Bizde seni ve aysenazini cok seviyoruuuuuzz

günaydın anneler

Çok uykum var. Bıraksalar hiç aralıksız 24 saat uyurum. Ben de mi bir tuhaflık var herkes mi böyle bilemedim şimdi:)

çok uykusu olup da hiç bir tarafına rahatça yatıp uyuyamayan... evet o benim o benim nankörlük de etmiyeyim uyuyabildiğim kadar uyuyorum yine de oturduğum yerde bile uyuyabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…