2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gunaydin kizlar nst konusunu degistireym dedim:)hastane cantalariniz hazirmi?ben bebisinkini hazirladm ama kendi cantami hazirlamadm.bebek icin iki hastane cikisi ve iki takim alt ust yeterli olurmu acaba?dogum yapcgm hastanede normal dogum yaparsan 1 gece sezaryen olursa 2 gece kaliyomussun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eminim canım ücret ödemediğime özel hastane ile devleti de ayırt edebiliyorum zaten çok şaşırdın sanırım böyle bir soru sormuşsun. özel hastane ama dediğim gibi çok lüks değil ama özel sonuçta 50 tl muayene ücreti ama kan ve idrarda hiç ücret almadılar nst ye de

kızlar merhaba. temmuz annesiyim ama drumun söylediğine göre haziran sonu bekliyoruz. o yüzden arada okuyorum yazdıklarınızı.

bende son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. inş bi sıkıntı çıkmaz da çalışırım. bende kontrollerimi özel de yaptırıyorum. muayene ücreti 45 tl. idrar tahlili ücretsiz, kan ise 5 tl civarı. örneğin şeker yüklememi 8 tl ye yaptırdım. taramaların her biri 50 şer lira idi. her muayenemde nst ye ücretsiz giriyorum.sanırım bu durum hastaneden hastaneye değişiyorum. ama doğumu bi terslik olmazsa üniversite hastanesinde yapacağım. herkese hayırlı ağrısız kolay doğumlar diliyorum şimdiden.

Ah ahh... Ben hala hastanedeyim nst den çıktım doktor sezeryana girmiş bekledim tam odasına girdi şimdide bi hastasının doğumu başlamış koşturarak normal doğuma girdi... ben daha çok bekliyeceğim anlaşılan... birazda hastane dedikosu yapmış oldum galiba...

merhaba kadraj, dün bir derdim var sayfasında açtığın topik'i baştan sona okudum ve başından geçenler için çok üzgünüm orada bir şey yazmak istemedim en son anneler gününde yazmışsın zaten bugün baktım tekrar bir gelişme var mı durumda diye bir şey göremedim en son kayınvalideni bekliyordun, geldi mi anlattın mı başından geçenleri merak ettim. Ben sana şunu yap yapma diyemem kendimi senin yerine koydum ona rağmen bir cevap bulamadım böyle bir dönemde bu tarz tatsız şeylerle uğraşmak zorunda kaldığın için çok üzgünüm ama senin güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum sadece gelip giden duygularında daha istikrarlı olmaya çalış.sevgiler

Bacilarim sizlerden Allah (c.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum....
Ali Yasin imi simdi yogun bakima yatirdik...
Sariligimiz yine artarak devam etti ayrica emme yetenegimiz fazla yoktu o nedenle yatirdilar oglumu....
Uzulmemek icin elimden geleni yapacagim sutum etkilenmesin diye ama elimde olmayarak icim kan agliyo su an...
Hamilelerin dualari kabul olur derler ya siz hamile bacilarimdan dua bekliyorum bacilarim....
Saglicakla alin yavrularinizi ins.
Kendinize iyi bakin ....

Ben ikisinide hazırladım canım çünkü diğer topiclere bakıyorum da hepsi bir ay önceden doğurmaya başlıyor gözüm korktu doğrusu.... Ben bi tane set halinde hastane çıkışı koydum herşeyi var içinde yeter sanırım...

Canim Rabbim en kısa zamanda yavruna sağlık sıhhatle kucağına alıp evinize gitmeyi nasip etsin acil şifalar diliyorum

Dualarımız seninle ve minik bebeğin Ali Yasinle azeri kızı! sen bir annesin güçlü ol, allahta o gücü zaten verecektir merak etme, bebeğine yakında sağ salim kavuşusursun, benim çok yakın bir tanıdığım 6 aylık doğum yaptı ve bebek 4 ay hastanede kaldı sarılık dahil başka dertlerle de savaştı minnacık bebek ama sağlıkla ailesine kavuştu, senin de oğlun size kavuşacak merak etme, geçmiş olacak

Canım Allah tez zamanda şifa versin bebişine... toparlar İnşallah bir an önce...

Canim bence yetmez bebek kusar falan rezil olursun ben üç takim bide iki tane zibin takımı koydum kullanmasam da gitsin gelsin

canım inşallah en kısa sürede Ali Yasin evinde olacak ve bu günleri en az sıkıntıyla atlatırsınız inşallah.. dualarımız seninle ve Ali Yasinimizle canım... sütünün de etkilenmemesi için lütfen içini ferah tut.. Allah senin ve Ali Yasin in yar ve yardımcısı olsun canım...

Canim bence yetmez bebek kusar falan rezil olursun ben üç takim bide iki tane zibin takımı koydum kullanmasam da gitsin gelsin

Yok canım tam takım derken içinde zıbın takımları badileri tulumları iç zıbınları mendili göbek bağı vs bir sürü şey var..
Evde yakın zaten...

Gecmiş olsun, merak etme sarılık cabuk toparlanan bisey, en yakın zamanda toparlacaktır
ALLAH yar ve yardımcınız olsun

ahh kıyamam size yaa anneler güçlü olur Azerikızı sende güçlü ol ki sütüne bişe olmasın inşallah en kısa zamanda iyileşir kuzun

Yok canım tam takım derken içinde zıbın takımları badileri tulumları iç zıbınları mendili göbek bağı vs bir sürü şey var..
Evde yakın zaten...

Bende tam takım koydum yedeğini çok koydum bizim ev uzak ilçede oturuyorum doğumu da merkez de yapıcam o sebeple fazla koydum

Doktor geldi demekki 15 dak filan sürmüş normal doğum... Ahhh bide öncesi olmasa yukarda eşiyle konuşmuştum sabah 4.30 da gelmişler...

sağolasın canım. Kayınvalidem daha gelmedi ona detaylı anlatmaktan vazgeçtim durumu çıtlatıcam tekrarı olursa affetmem diycem o anlar zaten.
Eşim de bu krizi iyi yönetti pozitife çevirdi. Aramız düzeldi aslında kolay düzelmezdi ama o dönemde kasılmalarım çok oldu bebeği üzmek istemedim üstüne durmamayı tercih ettim. hafiyelik hallerim hala devam ediyor. Her şeyini kurcalıyorum.

Doktor geldi demekki 15 dak filan sürmüş normal doğum... Ahhh bide öncesi olmasa yukarda eşiyle konuşmuştum sabah 4.30 da gelmişler...

tatlım zaten doğum çok kısa sürermiş en fazla 3 ıkınmayla çıkıyormuş. Önemli olan o raddeye gelmek... Sancı süresi sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…