2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Allah yardımcın olsun canım inşallah bi an önce iyileşir

Sabahtan hatta dün aksamdan beri öyle kötüyüm ki.Maden ocağındaki facia. Allahım nolur bu canları kurtarsın cocuklar babasız analar babalar yavrusuz kalmasız çok ocak söndü çok ciğer yandı. benimde ciğerim yandı. hiçbirşey yapamamak sadece dua etmek. çok zor gerçekten. cok daraldım. Allahım onlara yardım etsin dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar insallah hala sağ olanlar vardır.

kocamla konuştum da o da zehirlenmiş bi kere ölümden dönmüş, kurtulan olmaz artık diyor. Çökük olsa eyvallah ama karbonmonoksit var duman var, ordaki problem oksijensiz kalmak zaten. Allah geride kalanlara sabır versin çok zor.

Eşim de şimdi bursa da limanda, gemiiden tehlikeli gaz içeren bi makine indirilecekmiş ve o makineden numune alıp gelecek konyaya. O kadar tehlikeliymiş ki mabulans ve itfaiye çağırmışlar şuan hazır bekliyormuş. Güvenlik olarak alabildikleri tek şey bu, özel bi kıyafet filan yok. Ben de burda çaresiz bekliyorum

Ne hoş... :18: çekicez artık yada kendi adıma söyleyeyim çekicem artık...

ben de normal doğum istiyorum. Allah verir bi kolaylık inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim Allah sifa versin insalah..

insan biliyo ama bi umut belki bi evin ocağı daha sönmez diye dua edıyoruz elimizden baska ne gelir ki? böyle durumlardan aşırı etkilenen biriyim o yüzden yazma ihtiyacı hissettim. içim acıyo...

insan biliyo ama bi umut belki bi evin ocağı daha sönmez diye dua edıyoruz elimizden baska ne gelir ki? böyle durumlardan aşırı etkilenen biriyim o yüzden yazma ihtiyacı hissettim. içim acıyo...

ben de aynı durumdayım. Sabah fotolara baktım haberleri okudum ağladım da. Sonra kapattım çok etkilendim. Bakma sen de...
Allahtan rahmet dilemekten başka elden bişey gelmez...

Son düzenleyen: Moderatör:

canım arkadaşım tüm kalbimle diliyorum ki,inşallah bir an önce toparlanır ve yanınıza gelir..ve birdaha böyle şeylere gerek bile kalmaz..dualarımızdasın

canım cok gecmis olsun dualarım bebeginle...hemen atlatır insallah

ben de senin gibiyim. Başım çatlıyor uykusuzluktan. İşe ite kaka geliyorum daha haftam var bırakmak için
Bende uyuyamiyorum. Gecenin ikisinde balkonlardaydim kedi gibi en kotusude nefes alamamak
Rabbim sifa versin canim arkadasim. Ama uzme kendini. Iyilesecek insallah yasinimiz.

aminn canım bende dünden beri çok kötüyüm insan böyle durumda kim olursa olsun çok kötü oluyor. vefat edenlere Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versin. zor hemde çok zor bir durumm

canım uzulme benim kızımda sarılık olmustu cok uzulmustum ama ınan bızden daha ıyı bakıcaklar sonucta bu onun ıyılıgı ıcın ayrı kalmak zor gelıyor ama kızım 3 gun yattı hastanede ıyılestı sen saglıgını dusun kendını yıpratma

Bende bu c.tesi gideceğim. Dr. soracağım ne zaman kullanmalıyım diye

Canim cok gecmis olsun seni cok iyi anlarim.ilk bebegimde sarilik olmustu aslinda emiyodu aa ufak dogdu ve kilo kaybetti.
Bi kac gun bizde yatmistik hastanede.ama duzeliyo canim illaki rabbiminde izniyle hic merak etme.hastaneden cikinca kizim okadar cok emdiki ta 2.5yasina kadar sonra fazla hasta olmadan 7 yasina kadar geldi canim
dualarim seninle.....

Demin dr dan geldim kontrolden nst de sanci cikti 1 cm acilmam varmis. Gecen gunku agrilarim dogum sancilariymis yani sanirim erken olcak dogum.tekrsr sancilanirsan hemen hastaneye git dedi. Gecen gitseydim kesin yatirirlarmis. Burda hastane beni 24.5 den önce almiyor cunku cok erken oldugu icin de 10 gun umarim dayanirsin dedi korktum. Yoksa baska hastaneye gitmem gerekicek uzak kaliyor biraz ama daha güvenli.Ne yat dinlen dedi nede baska birsey benide korkutmak istemedi sanirim. Su an 35 haftanin icindeyiz umarim iki hafta dayanirim ya. Bari tam toparlasaydi kendini bebegim.bugunde sabahtan beri feci mide bulantilarim ve istahsizligim var. Bugun sonunda bana demir vitamini yazdi ilk kez kullanicam depom bosalmis heralde sonunda. Korkuyorum sanci gelcek diye daha cok erken degilmi yaa;-((

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…