- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Slm ben geldim nasilsiniz benim cok agrilarim var bebis dogum kanalina girmis sizce gununu beklemezmi
Demin dr dan geldim kontrolden nst de sanci cikti 1 cm acilmam varmis. Gecen gunku agrilarim dogum sancilariymis yani sanirim erken olcak dogum.tekrsr sancilanirsan hemen hastaneye git dedi. Gecen gitseydim kesin yatirirlarmis. Burda hastane beni 24.5 den önce almiyor cunku cok erken oldugu icin de 10 gun umarim dayanirsin dedi korktum. Yoksa baska hastaneye gitmem gerekicek uzak kaliyor biraz ama daha güvenli.Ne yat dinlen dedi nede baska birsey benide korkutmak istemedi sanirim. Su an 35 haftanin icindeyiz umarim iki hafta dayanirim ya. Bari tam toparlasaydi kendini bebegim.bugunde sabahtan beri feci mide bulantilarim ve istahsizligim var. Bugun sonunda bana demir vitamini yazdi ilk kez kullanicam depom bosalmis heralde sonunda. Korkuyorum sanci gelcek diye daha cok erken degilmi yaa;-((
Bide alttan muayne ediliyor ya oda dogumu tetikliyormus diye duymustum
Iyice paranoyaklastim
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Sabahtan hatta dün aksamdan beri öyle kötüyüm ki.Maden ocağındaki facia. Allahım nolur bu canları kurtarsın cocuklar babasız analar babalar yavrusuz kalmasız çok ocak söndü çok ciğer yandı. benimde ciğerim yandı. hiçbirşey yapamamak sadece dua etmek. çok zor gerçekten. cok daraldım. Allahım onlara yardım etsin dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar insallah hala sağ olanlar vardır.
aminn canım bende dünden beri çok kötüyüm insan böyle durumda kim olursa olsun çok kötü oluyor. vefat edenlere Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versin. zor hemde çok zor bir durumm
Ya aynen canim biz hamileler bol bol dua edelim.
Allah yardimcilari olsun ins. İcerde kalanlar sag salim kurtulur...
ben de aynı durumdayım. Sabah fotolara baktım haberleri okudum ağladım da. Sonra kapattım çok etkilendim. Bakma sen de...
Allahtan rahmet dilemekten başka elden bişey gelmez...
erken canım tabiki. Sancıdan sonra mı baktılar senin açılmana çatı muayenen yapıldı yani.Demin dr dan geldim kontrolden nst de sanci cikti 1 cm acilmam varmis. Gecen gunku agrilarim dogum sancilariymis yani sanirim erken olcak dogum.tekrsr sancilanirsan hemen hastaneye git dedi. Gecen gitseydim kesin yatirirlarmis. Burda hastane beni 24.5 den önce almiyor cunku cok erken oldugu icin de 10 gun umarim dayanirsin dedi korktum. Yoksa baska hastaneye gitmem gerekicek uzak kaliyor biraz ama daha güvenli.Ne yat dinlen dedi nede baska birsey benide korkutmak istemedi sanirim. Su an 35 haftanin icindeyiz umarim iki hafta dayanirim ya. Bari tam toparlasaydi kendini bebegim.bugunde sabahtan beri feci mide bulantilarim ve istahsizligim var. Bugun sonunda bana demir vitamini yazdi ilk kez kullanicam depom bosalmis heralde sonunda. Korkuyorum sanci gelcek diye daha cok erken degilmi yaa;-((
Bacilarim sizlerden Allah (c.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum....
Ali Yasin imi simdi yogun bakima yatirdik...
Sariligimiz yine artarak devam etti ayrica emme yetenegimiz fazla yoktu o nedenle yatirdilar oglumu....
Uzulmemek icin elimden geleni yapacagim sutum etkilenmesin diye ama elimde olmayarak icim kan agliyo su an...
Hamilelerin dualari kabul olur derler ya siz hamile bacilarimdan dua bekliyorum bacilarim....
Saglicakla alin yavrularinizi ins.
Kendinize iyi bakin ....
erken canım tabiki. Sancıdan sonra mı baktılar senin açılmana çatı muayenen yapıldı yani.
ki ona bile dayanılacak gibi değildi diyorsunCanim ben yurtdisinda yasiyorum burda cati muaynesi her zaman her kontrolde yapiliyor. Nst de 26.haftada basladilar bakmaya her muaynede.burda karindan ultrasonla pek bakmazlar hamilelik boyunca sadece uc yada dort kez bakiyolar hersey catiyla oluyor yani;-(((((Yani rutin kontrolum vardi bugun de bakti acilmayi gördü nst de sanciyi gördü ilk hamileligim ve sabahtan beri acayip sinir bozucu bi mide bulantim var. Dr gayet rahatti hic dinlen yada erken olrsa söyle olur yok böyle olmasi lazim felan bisede demedi adam gayet normal karsiladi agrin olursa yine hastaneye git dedi o kadarcik;-(( gecenki sancim dayanilcak gibi degildi ama öyle ayak agrisi derlermis ya öyle bise sandim gitmedim dogum sancisiymis meger onuda ucundan tatmIs oldum hicte fena degildi;-)))
Demin dr dan geldim kontrolden nst de sanci cikti 1 cm acilmam varmis. Gecen gunku agrilarim dogum sancilariymis yani sanirim erken olcak dogum.tekrsr sancilanirsan hemen hastaneye git dedi. Gecen gitseydim kesin yatirirlarmis. Burda hastane beni 24.5 den önce almiyor cunku cok erken oldugu icin de 10 gun umarim dayanirsin dedi korktum. Yoksa baska hastaneye gitmem gerekicek uzak kaliyor biraz ama daha güvenli.Ne yat dinlen dedi nede baska birsey benide korkutmak istemedi sanirim. Su an 35 haftanin icindeyiz umarim iki hafta dayanirim ya. Bari tam toparlasaydi kendini bebegim.bugunde sabahtan beri feci mide bulantilarim ve istahsizligim var. Bugun sonunda bana demir vitamini yazdi ilk kez kullanicam depom bosalmis heralde sonunda. Korkuyorum sanci gelcek diye daha cok erken degilmi yaa;-((
ki ona bile dayanılacak gibi değildi diyorsunDD... allah yardımcımız olsun... Çatı muayenesi nasıl yapılıyor canım benim bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta kesin yapar dr. tırsıyorum. gerçi daha önce alttan muayene oldum ama bu daha değişik oluyor sanırım
30'lu haftalar artık öyle çok az değil canım korkma..duanıda eksik etme bi yandanda..grubumuzda 6-7 kişi var erken doğum yapan,yanlış olmasın 32-33.haftasında olan bile vardı..bebişler küvezde kaldı falan ama en azından iyi ve sağlıklılar..o yüzden Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin..durduğu kadar durur inşallah karnında..
canım yaptıran bi arkadaş anlattıeldiveni giyer doktor,bolca jel sürer veeeee ya Allah bismillah aynen bu cümlelerle anlatmıştı..yani elle alttan kontrol yapılıyor ve genel anlamda canın acıyormuş..
ama sezeryan olacağı kesin olanlar bunu yaptırmıyor diye biliyorum ve bu yüzden rahatım..umarım öyledir
Insallah canim sagol bari bi on gun daha duraydi iyidi yatcam bol bol artil fazla hareket etmemeye caliscam bakalim ise yarar belki
sen elinden geleni yap,gerisi Allah'ın işi...
Yok canım tam takım derken içinde zıbın takımları badileri tulumları iç zıbınları mendili göbek bağı vs bir sürü şey var..
Evde yakın zaten...
canim evet oyleymis ama burnumu bi gorsen resmen iki kati buyudu kac aydr agzimdan nefes aliyorum.gece uyurken burnum kaniyo genzim kan doluyo.suni sanci vercekleri gun de 39. Haftam bitmis olacak.son 1 hafta kalcak yani.sezeryan asla istemiyorum.ama burnumda gun be gun buyuyo yana boyuna buyuyo iceeideki kese.kuzenin neden suni sanciyla dogum yapti birde kacinci haaftasiydi canim.doktor bana bebek baya inmis asagi dogumun guzel gecicek dio.burnumu goren sok oluyo:2:Suni sanci cok aci verici bisey cnm acilma olmazsa sezeryana alinican o aciyida bosuna cekicen illaki denicem diyorsanda tavsiyem en fazla 4 saat sanci ye olmazsa vazgec cunku kuzenim 10 saat cekti 4 cm acildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Demin dr dan geldim kontrolden nst de sanci cikti 1 cm acilmam varmis. Gecen gunku agrilarim dogum sancilariymis yani sanirim erken olcak dogum.tekrsr sancilanirsan hemen hastaneye git dedi. Gecen gitseydim kesin yatirirlarmis. Burda hastane beni 24.5 den önce almiyor cunku cok erken oldugu icin de 10 gun umarim dayanirsin dedi korktum. Yoksa baska hastaneye gitmem gerekicek uzak kaliyor biraz ama daha güvenli.Ne yat dinlen dedi nede baska birsey benide korkutmak istemedi sanirim. Su an 35 haftanin icindeyiz umarim iki hafta dayanirim ya. Bari tam toparlasaydi kendini bebegim.bugunde sabahtan beri feci mide bulantilarim ve istahsizligim var. Bugun sonunda bana demir vitamini yazdi ilk kez kullanicam depom bosalmis heralde sonunda. Korkuyorum sanci gelcek diye daha cok
canim insallah bebegin bikac hafta daha bekler ama gelirse de cok problem olacagini zannetmiyorum icini ferah tut, dogum sancilariymis dedigin sancilar nasil sancilardi biraz tarif eder misin
gelirse nasil anlayabilirim diye soruyorum malum ben sona yaklastim 38. Haftamdayim
Allah ne verdiye hee... Ya ben geçen haftalarda kasığımdaki ağrıdan dolayı gitmiştim. ddiğin gibi acilde dr. eldiceni geçirdik parmakladıda parmakaldı suuym gelmişmi falan diye jelledimi bilmiyom ama elcn taktı. Çatıda sanırım iki parmağını açıyormuş ölçmek için o acıtıyormuş
canım yaptıran bi arkadaş anlattıeldiveni giyer doktor,bolca jel sürer veeeee ya Allah bismillah aynen bu cümlelerle anlatmıştı..yani elle alttan kontrol yapılıyor ve genel anlamda canın acıyormuş..
ama sezeryan olacağı kesin olanlar bunu yaptırmıyor diye biliyorum ve bu yüzden rahatım..umarım öyledir
canim evet oyleymis ama burnumu bi gorsen resmen iki kati buyudu kac aydr agzimdan nefes aliyorum.gece uyurken burnum kaniyo genzim kan doluyo.suni sanci vercekleri gun de 39. Haftam bitmis olacak.son 1 hafta kalcak yani.sezeryan asla istemiyorum.ama burnumda gun be gun buyuyo yana boyuna buyuyo iceeideki kese.kuzenin neden suni sanciyla dogum yapti birde kacinci haaftasiydi canim.doktor bana bebek baya inmis asagi dogumun guzel gecicek dio.burnumu goren sok oluyo:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?