2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ya aynen canim biz hamileler bol bol dua edelim.
Allah yardimcilari olsun ins. İcerde kalanlar sag salim kurtulur...

aminn canım bende dünden beri çok kötüyüm insan böyle durumda kim olursa olsun çok kötü oluyor. vefat edenlere Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versin. zor hemde çok zor bir durumm

Ya aynen canim biz hamileler bol bol dua edelim.
Allah yardimcilari olsun ins. İcerde kalanlar sag salim kurtulur...

ben de aynı durumdayım. Sabah fotolara baktım haberleri okudum ağladım da. Sonra kapattım çok etkilendim. Bakma sen de...
Allahtan rahmet dilemekten başka elden bişey gelmez...

Amin arkadaşlar. gerçekten çok üzücü durumlar Allah geride kalanlara sabır versın. çok fazla bakamıyorum ben de zaten. kötü oluyorum.

erken canım tabiki. Sancıdan sonra mı baktılar senin açılmana çatı muayenen yapıldı yani.

çok geçmiş olsun canım dualarım senınle.
bebeğin inşallh sağlığına kavuşur en kısa zamanda.

erken canım tabiki. Sancıdan sonra mı baktılar senin açılmana çatı muayenen yapıldı yani.

Canim ben yurtdisinda yasiyorum burda cati muaynesi her zaman her kontrolde yapiliyor. Nst de 26.haftada basladilar bakmaya her muaynede.burda karindan ultrasonla pek bakmazlar hamilelik boyunca sadece uc yada dort kez bakiyolar hersey catiyla oluyor yani;-(((((Yani rutin kontrolum vardi bugun de bakti acilmayi gördü nst de sanciyi gördü ilk hamileligim ve sabahtan beri acayip sinir bozucu bi mide bulantim var. Dr gayet rahatti hic dinlen yada erken olrsa söyle olur yok böyle olmasi lazim felan bisede demedi adam gayet normal karsiladi agrin olursa yine hastaneye git dedi o kadarcik;-(( gecenki sancim dayanilcak gibi degildi ama öyle ayak agrisi derlermis ya öyle bise sandim gitmedim dogum sancisiymis meger onuda ucundan tatmIs oldum hicte fena degildi;-)))

doğru dürüst bi lokma bile yiyemedim
maden kazasında ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.
yas içindeyim. aklımdan çıkmıyorlar. bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi.

ki ona bile dayanılacak gibi değildi diyorsun DD... allah yardımcımız olsun... Çatı muayenesi nasıl yapılıyor canım benim bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta kesin yapar dr. tırsıyorum. gerçi daha önce alttan muayene oldum ama bu daha değişik oluyor sanırım

30'lu haftalar artık öyle çok az değil canım korkma..duanıda eksik etme bi yandanda..grubumuzda 6-7 kişi var erken doğum yapan,yanlış olmasın 32-33.haftasında olan bile vardı..bebişler küvezde kaldı falan ama en azından iyi ve sağlıklılar..o yüzden Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin..durduğu kadar durur inşallah karnında..

canım yaptıran bi arkadaş anlattı eldiveni giyer doktor,bolca jel sürer veeeee ya Allah bismillah aynen bu cümlelerle anlatmıştı..yani elle alttan kontrol yapılıyor ve genel anlamda canın acıyormuş..
ama sezeryan olacağı kesin olanlar bunu yaptırmıyor diye biliyorum ve bu yüzden rahatım..umarım öyledir

Insallah canim sagol bari bi on gun daha duraydi iyidi yatcam bol bol artil fazla hareket etmemeye caliscam bakalim ise yarar belki

Aynen öyle yapiliyor ama sadece elle degil kucuk uclu uzun bi kameraylada bakiyolar burda rahmin icini goruyolar ultrason cihazi gibi ic görünüyor. Bende vajinismus var yinede yavas yavas azda olsa yendim aslinda bence hic acimiyor ama insan ister istemez kasiyor kendini maalesef agrisi yok bence

Insallah canim sagol bari bi on gun daha duraydi iyidi yatcam bol bol artil fazla hareket etmemeye caliscam bakalim ise yarar belki

sen elinden geleni yap,gerisi Allah'ın işi...

canim evet oyleymis ama burnumu bi gorsen resmen iki kati buyudu kac aydr agzimdan nefes aliyorum.gece uyurken burnum kaniyo genzim kan doluyo.suni sanci vercekleri gun de 39. Haftam bitmis olacak.son 1 hafta kalcak yani.sezeryan asla istemiyorum.ama burnumda gun be gun buyuyo yana boyuna buyuyo iceeideki kese.kuzenin neden suni sanciyla dogum yapti birde kacinci haaftasiydi canim.doktor bana bebek baya inmis asagi dogumun guzel gecicek dio.burnumu goren sok oluyo:2:

Allah ne verdiye hee... Ya ben geçen haftalarda kasığımdaki ağrıdan dolayı gitmiştim. ddiğin gibi acilde dr. eldiceni geçirdik parmakladıda parmakaldı suuym gelmişmi falan diye jelledimi bilmiyom ama elcn taktı. Çatıda sanırım iki parmağını açıyormuş ölçmek için o acıtıyormuş

Bakarsın uzmez bebisin seni geliverir gerek kalmaz suni sanciya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…