2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
[/
RIGHT]
kizlar dun tahlil yaptirmistim.
Bugun sonuclarini alabildim idrarda enfeksiyon cikti.
Bide kanim 10 cikti dusuk dediler.kan hapi kullaniyorum
pekmezde iciyorum.
Kendi doktorumu aricam bakalim ne dicek.
Gecenlerde konustugumuz batmalardan vardi dunden beride sancim vardi
demekki enfeksiyondan cunku sanci yapiyomus.​

Bende poliplerimi aldırıcam ama ben bi altı ay bekliyim diyorum çünkü ilaç vs kullanmak gerekicek...
Canim merhaba sende de mi polip va.burnun ne durumda ne kadar buyudu.kaniyo mu.doktor ne diyo.cift tarafli mi benim sag burun deligimde var.hamilelikten dolayi cikti.ne durumdasin su anda nefes alabiliyo musun agrin acin var mi burnunda benim polibim 1 ay once 3 cm genisliginde 1.6 cm uzunlugundaydi.ki o gunden bu yana buyudu.lutfen cevap yaz canim bana.bu durum hamileleikte ender rastlaniyo galiba.doktorum hamile birinde daha once sadece 1 kiside gormus ve dogumdan sonra ameliyat etmisler.

oetgsl adli arkadasim yukaridaki mesajimi sana alintiyla cevaplamistim ama becerememisim galiba mesajimi gorursen lutfen cevapla tamm mi.cevabini bekliorum

Bakarsın uzmez bebisin seni geliverir gerek kalmaz suni sanciya
amiiin amin cnm benm.ben o kadar istiorm ki dogal dogumu ama su durumda mecbur gibi bi durumdayim..napcam bilemedim.40. Haftaya beklesemmi.gerci dgum olcagi gun 39. Haftam bitmis olck.burnum buyuyo gun

amiiin amin cnm benm.ben o kadar istiorm ki dogal dogumu ama su durumda mecbur gibi bi durumdayim..napcam bilemedim.40. Haftaya beklesemmi.gerci dgum olcagi gun 39. Haftam bitmis olck.burnum buyuyo gun

Gel bebis gel bebis :)
Konuş biraz ovala karnını gel artık de bakarsın ikna olur
Illa gününü beklemesin

ben de aynı durumdayım. Sabah fotolara baktım haberleri okudum ağladım da. Sonra kapattım çok etkilendim. Bakma sen de...
Allahtan rahmet dilemekten başka elden bişey gelmez...

Bende agladim icim titredi resmen asiri etkilenirim boyle seylerden o yuzden annem tv yi kapatti rabbim sabir versin ailelere allah rahmet eylesin:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allahım acımız büyük .... somadaki faciada yaşamlarını yitiren kardeşlerimie allahtan rahmet yakınlarına da bol sabır diliyorum..
tabiki ateş düştüğü yeri yakıyor bizler ancak onları anlamaya çalışıyoruz tabiii.

Onun bebegi yola girmemisti ondan suni sanciyla normal yapmaya calisti 42 haftasindaydi doguma girdiginde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba biz anca geldik eve uğramamız gereken yerler vardı... Böcüğüm gayet iyi ama benim yine sancılarım çıktı üstelik ağrım da vardı doktor ultrasonla baktı rahim ağzı uzunluğu iyi olduğu için alttan bakmaktan vazgeçti... Magnezyumu iki kere almamı ağrım olursa da dinlenmemi tembihledi bizden bu kadar kızlar...:)

Benimde bu gün sancım çıktı canım doktor ağrın olursa dinlen dedi... Mümkün olduğunca sende dinlen...

Hımmm ben bu durumu kürtaj olurken yaşamıştım suni sancı vermişlerdi tabi doktorda açılmaya alttan eliyle bakıyor ama acıtmıyor...

cnm göbek bağı dediğin ne oluyor ? ben öyle bişey almadım da merak ettim..

İç zıbınların kumaşı gibi ince uzun bi kumaş parçası bebeğin tam göbek bağının olduğu yere gelecek şekilde yerleştirip beline sarıyorsun canım...

Geçmiş olsun canım...

Ben daha önceden ameliyat olmuştum canım bu ikinci olacak gerçi doktorum uyarmıştı hamile kalırsan bu kadar şiddetli olmasa da tekrarlar diye çünkü alerjim var ve hamilelikte vücudun savunma sistemi normalden daha fazla çalışıyor... Benim çift taraflı ilkinde biraz alttan bakınca bile belli oluyorlardı ve sinüslerimin içine doğru büyümüşlerdi şimdi öyle değil ama sol tarafım daha kötü... Kanamada oluyor özellikle hapşırınca hamile olduğum için hiç bir şey kullanmama izinde vermiyorlar bende tuzlu suyla idare ediyorum ve bol temiz hava...​

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Sizin karınlarınız ne durumda ? Benim karnım hala çok yukarda duruyor. Herhangi bir aşağıya inme söz konusu değil. sanırım benim neniş kafasını mideme yakın biryere koyuyor. Çok basınç yapıyor ve rahat hareket edemiyorum.

benimde öyle..bazen bakıyorum,hâlâ yukarda gibi geliyor banada

Ben daha önceden ameliyat olmuştum canım bu ikinci olacak gerçi doktorum uyarmıştı hamile kalırsan bu kadar şiddetli olmasa da tekrarlar diye çünkü alerjim var ve hamilelikte vücudun savunma sistemi normalden daha fazla çalışıyor... Benim çift taraflı ilkinde biraz alttan bakınca bile belli oluyorlardı ve sinüslerimin içine doğru büyümüşlerdi şimdi öyle değil ama sol tarafım daha kötü... Kanamada oluyor özellikle hapşırınca hamile olduğum için hiç bir şey kullanmama izinde vermiyorlar bende tuzlu suyla idare ediyorum ve bol temiz hava...[/QUOTE]
canim cok gecmis olsun.benim agrim oluyo ve agri kesici olarak paracetamol diye bi hap kullaniyorum.hamileler icin uygunmus.ise yariyo en azindan agri cekmemi azaltiyo.dislerime bile sanci vuruyo polip baski yapiyo.peki burnuna tizlu suyu nasil cekiyosun canim .ben kac aydir hep agzimdan nefes aliyorum.polibim kucukken burun bandi takip oyle nefes aliyodum ama simdi o ise yaramiyo polip burnumu tamamaen kapatti.hatta polip olmayan deligimde kuculdu.cunki sag taraftan baski yapiyo burnumun orta kemigi yamuldu..benim durumum boyle

Son düzenleme:
aynı fikirdeyim 😒 😞 😣 😱 😤

size katılıyorum:)calısınca vakit ne cabuk geciyomus ya izne ayrılınca anladım.haftasonu tasıncm bide kontrolüm var cok yogun olcm.bebisten dolayı ise de yüklenemiyorum evi topladm oturuyorum:)

Oegtls umarm mesajimi gorursun yine alinti olmamis anlamadim.canim birde polip ameliyati nasil bi ameliyat.cok mu zor.kac gunde iyilestin??

Arkadaslar sizdede oluyormu ? Bu bebek içime sıgmıyor sanki... Aslında karnımın biraz aşağıya indiğini görüyorum ama bebek sanki yukarı cıkıyor :)
Miğdemin altında bi yere yerleşiyor, hem Nefes almak hemde hareket etmek bazen cok zor oluyor
Yatmalar daha da zor
Sizde durum nasıl ?

arkadaşlar benim bebiş de aynı şekilde mideme baskı yapıyor.dr a 5 gün önce gittiğimde de kafanın aşağıda olduğunu söylemişti .. demmekki diyorum bu baskı ayaklardan ileri geliyor....
ahhhhhhhhhhhhhh ah bi de zaman geçse.. öyle takvime bakıyorum.evde günlük bir takvimim var önünden geçerken ha bugün ayın14 ü herseferinde günde bilmem kaçke takvime takılıyor gözüm. sabahta hemen yaprağı koparıyorum sanli koparınca günler çabuk geçecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…