2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bu grup malesef cok duragan agir aksak ilerliyor. Diger gruplari takip ediyoruz muhtemelen cogumuz. burasi ve burdaki anneler candir.

Kızlar siz buranın hızına aşağı yukarı bir ay öncesine kadar yetisemezdiniz. Geçmiş sayfaları eğer okuduysanız herkesin serzenişi sayfaların çok hızlı ilerlemesi ve kimsenin okuyamamasıydı. Ama birkaç arkadaşımız 28. Haftada doğum yaptılar ve uzun süre habersiz kalınca çok telaslandık, merak ettik. Başka şekilde haberleşme yöntemleri bulmaya çalıştık. Bulduk da. Şimdi oralardan daha çok haberleşiyoruz hızlı olduğu için. Çünkü artık son haftalardayız hepimiz. Birbirimize çok düşkün bir grubuz biz. Açıklama yapma gereği duydum bu sebepten.

Canım benim kendini nolur üzme. Ali Yasin'imiz en kısa zamanda iyi olacak sen hiç merak etme. Hep ihtiyacı olan annelerimiz dualarımızda. Allah yardımcınız olsun

size katılıyorum:)calısınca vakit ne cabuk geciyomus ya izne ayrılınca anladım.haftasonu tasıncm bide kontrolüm var cok yogun olcm.bebisten dolayı ise de yüklenemiyorum evi topladm oturuyorum:)

e tabi,evde her gün herşey aynı...monoton...ama hamileyken çalışmak bana zor gelmişti açıkçası...

size katılıyorum:)calısınca vakit ne cabuk geciyomus ya izne ayrılınca anladım.haftasonu tasıncm bide kontrolüm var cok yogun olcm.bebisten dolayı ise de yüklenemiyorum evi topladm oturuyorum:)

ayy sende bendensin bende taşıncam inş hala bekliyorum taşıncağım ev boşalmadı 25inde diyolar boyası temizliği taşınması ay başını bulcak doğurmazsam o zamana kadar iyidir

Kaçıncı haftadasın sen? Telefondan girdiğim için haftanı göremiyorum. Ama burada bikaç arkadaş hastaneye yattı sancı ve 1-2 cm açılmayla. Serum, ilaç ve iğnelerle bebeğin erken gelmesini engellediler. Anneler de hastaneden 1-2 cm açılmayla çıktılar. Senin bebegin de inşallah birkaç hafta daha sabreder. Hiç stres olma ve ilaçlarını içmeye devam et
Benimki de hala çok yukarıda. Haftanı göremiyorum telden girdiğim için, ben 35.haftadayım şu anda. Sen kaçıncı haftadasın?

arkadaşlarım hepinize hayırlı günler diliyorum ben yarın sabah 9 - 9:30 gibi sezeryanla bebeklerime kavuşcam Rabbimin izniyle 36+4 olmuş olucaz.kilolarını bilmiyorum doktor 2 hafta geriden diye hesap etmişti en son. dualarınızı bekliyorum

Ilac kullanmiyorum canim dr cok rahatti dinlen bile demedi ve bise olursa hastaneye git dedi. Bende senle ayni haftadayim. Hatta dr dedimki erken oldugundan burdaki hastane almaz beno 24.5 ten sonra alirlarmia digerine hangisine gidim dedim doktorda resmen umarim 10 gun dayanirsin dedi yani hic böle geciltirmek gibi niyetleri felan yok ya zaten 37 haftalik olunca otuzyedi haftalik olunca normal karsilaniyor dogmasi ya o yuzden heralde rahatti adam dinlen bile demedi bende anlamadim gitti. Kendi doktorlarimiz dogurtmuyot bizi muaynehanede muayne olunuyor sonra iste gereken hastaneye gidip doguruyorsun karnenle orda hersey yaziOr zaten. Tanimadigimiz doktor ve ebelere emanet oluyoruz yani hakkimizda hayirlisi olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Slm kizlar nasilsiniz arada belime adet sancilari gibi agrilr giriyor cok zor geciyor su son haftalar uyku zaten yok rahatsiz oluyorum bu arda saglik ocagindn aradilr haftaya kan tahlili yapcklrmis sekerde bkc dedi sizdede bkldi mi

hayırlısı olsun inş habersiz bırakmayın bizlerii

Merhaba arkadaşlar..Geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun yapacaklara da Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin...Benim kontrolüm de cuma günü,sezeryan için gün verecek doktorum..Ama benim hiiç keyfim yokk dünden beri içim acıyor resmen kahroluyorum.Bebeğim için unutmaya çalışıyorum ama olmuyor aklımdan çıkmıyor.Allah'ım Soma'da hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerine sabır versin..İnsan hayatının bu kadar ucuz olması çok acı verici..Bu ülkede çocuk doğurmak ne kadar doğru bilmiyorum..Allah hepimizin ailesine,çocuklarımıza uzun ömürler versin inşallah...

nasılsınız kızlar?biz şükür iyiyiz..bugün kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik annemle yerleştirdik doğum çantamıda hazırladım ne olur ne olmaz diye.malum topik olarak bebişlerimiz kurtlu erken doğan doğana..inşallah hepiniz iyisinizdir minnaklarınızla birlikte.hepinizi öpüyorum..dilerim erken doğum yapan anneciklerde bebeklerine sağlıkla kavuşmuşlardır.vee hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsuuuuun <3<3<3<3<3

tüm dualarım seninle canım..en kısa zamanda geçip gidecek bu günler ve sen kuzucuğunu göğsüne yatırıp mutlu mutlu bize yazacaksın..<3

amin arkadaşım amin &#128591;
inşallah yaşanan hiçbir acının benzeri olmaz tekrar..trt dün akşamdan beri canlı yayın yapıyo,bende sabahtır izliyorum..çok kötü &#128542; giderekte artıyor kayıplar..Allah yardımcıları olsun..

bu arada benimde kontrolüm bu cuma,bende heyecanla bekliyorum..başından beri bana 17 haziran dendi sezeryan için ama hâlâ hastaneye kayıt edilmedi tarih,tam bi netleşse...unutmazsam sorucam bende cuma günü

Slm kizlar nasilsiniz arada belime adet sancilari gibi agrilr giriyor cok zor geciyor su son haftalar uyku zaten yok rahatsiz oluyorum bu arda saglik ocagindn aradilr haftaya kan tahlili yapcklrmis sekerde bkc dedi sizdede bkldi mi

sağlık ocağı beni arayıp bilgi almak dışında hiç bişey yapmadı çağırmadı hatta ben tetenozları bile özel hastanede yaptırdım..

Ben de 35+5 teyim canım

elif arkadaşım allah kolaylık versin.. sen de inş kavuşacaksın yavruna yarın...
sağlıcakla bitir bu süreci inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlısı olsun canım,evet netleşince insanın kafası daha bi rahatlar diye tahmin ediyorum..belirsizlik kalkar en azından.tabi minik yaramazlar sürpriz de yapabiliyor,Allah'ım hayırlısını versin..

ayy sende bendensin bende taşıncam inş hala bekliyorum taşıncağım ev boşalmadı 25inde diyolar boyası temizliği taşınması ay başını bulcak doğurmazsam o zamana kadar iyidir

Zor olck bizim icin ya bizimkinin de ufak isleri kaldi sadece ama korkuyorum erken dogum olur dye bir an once yerlesmek istiyorum.yerlesmem hazirani bulur sonra da gelsin pasam:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e tabi,evde her gün herşey aynı...monoton...ama hamileyken çalışmak bana zor gelmişti açıkçası...

Ben de zorlanmya baslamstm havalar isinmaya baslaynca mardindeym ben bi de bu tarafin sicaklari malum...37.haftada ayrilmayi dusunuyodm ama 32 de biraktm:)

Kizlar aranizda tetanos asisi yaptirmayan var mi?saglik ocagi beni cok gec bilgilendirdi asi konusunda doktoruma sordum cok onemli degl icine sinmiyosa yaptir dedi sonraki dozlari da dogumdan sonra yaptirabilirmisim.ama gunumuz sartlarinda cok dusuk bi ihtimalmis yenidogan tetanosu evde dogum yaparsan tehlikeli olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…