Valla ben geçen kontrolümüzü yazdım ama hiçkimse bişey yazmadı banaaranıza sonradan geldiğim için olabilir tabi bu. ondan dolayı yazmayıp okuyorum artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu grup malesef cok duragan agir aksak ilerliyor. Diger gruplari takip ediyoruz muhtemelen cogumuz. burasi ve burdaki anneler candir.
Sana katiliyorum canim pek durgunladti bura dogum yaklastikca sorulan sorulura eskisi gibi yanit alsmadigimdan ve muhabette karsilik bilamadigimdan artik bende sadece okuyorum genelde :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar siz buranın hızına aşağı yukarı bir ay öncesine kadar yetisemezdiniz. Geçmiş sayfaları eğer okuduysanız herkesin serzenişi sayfaların çok hızlı ilerlemesi ve kimsenin okuyamamasıydı. Ama birkaç arkadaşımız 28. Haftada doğum yaptılar ve uzun süre habersiz kalınca çok telaslandık, merak ettik. Başka şekilde haberleşme yöntemleri bulmaya çalıştık. Bulduk da. Şimdi oralardan daha çok haberleşiyoruz hızlı olduğu için. Çünkü artık son haftalardayız hepimiz. Birbirimize çok düşkün bir grubuz biz. Açıklama yapma gereği duydum bu sebepten.Yanlıs düşünşüyorsun her zaman herkes görmüyor olabilir, sonradan gelmekle hiç alakası yok
Ayrıca face te takılan arkadslar var orada daha aktifler, onlara sesleniyorum lütfen dönün yuvanıza yoksa burası yakında durur
Canım benim kendini nolur üzme. Ali Yasin'imiz en kısa zamanda iyi olacak sen hiç merak etme. Hep ihtiyacı olan annelerimiz dualarımızda. Allah yardımcınız olsunBacilarim sizlerden Allah (c.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum....
Ali Yasin imi simdi yogun bakima yatirdik...
Sariligimiz yine artarak devam etti ayrica emme yetenegimiz fazla yoktu o nedenle yatirdilar oglumu....
Uzulmemek icin elimden geleni yapacagim sutum etkilenmesin diye ama elimde olmayarak icim kan agliyo su an...
Hamilelerin dualari kabul olur derler ya siz hamile bacilarimdan dua bekliyorum bacilarim....
Saglicakla alin yavrularinizi ins.
Kendinize iyi bakin ....
Demin dr dan geldim kontrolden nst de sanci cikti 1 cm acilmam varmis. Gecen gunku agrilarim dogum sancilariymis yani sanirim erken olcak dogum.tekrsr sancilanirsan hemen hastaneye git dedi. Gecen gitseydim kesin yatirirlarmis. Burda hastane beni 24.5 den önce almiyor cunku cok erken oldugu icin de 10 gun umarim dayanirsin dedi korktum. Yoksa baska hastaneye gitmem gerekicek uzak kaliyor biraz ama daha güvenli.Ne yat dinlen dedi nede baska birsey benide korkutmak istemedi sanirim. Su an 35 haftanin icindeyiz umarim iki hafta dayanirim ya. Bari tam toparlasaydi kendini bebegim.bugunde sabahtan beri feci mide bulantilarim ve istahsizligim var. Bugun sonunda bana demir vitamini yazdi ilk kez kullanicam depom bosalmis heralde sonunda. Korkuyorum sanci gelcek diye daha cok
canim insallah bebegin bikac hafta daha bekler ama gelirse de cok problem olacagini zannetmiyorum icini ferah tut, dogum sancilariymis dedigin sancilar nasil sancilardi biraz tarif eder misin
gelirse nasil anlayabilirim diye soruyorum malum ben sona yaklastim 38. Haftamdayim
Adet sancisi herkeste azda olsa farkli olur. Ayni adet sancisini nasil hissediyorsan öyleydi.ben adet sancisi karnimda hissetmem sadece bacaklarim agrir yuruyemem ve kasilir sanki kemiklerim titrer ve ates basar sinir stres basar hatta o anlar bebegin karnimda oynamasi bile bana iskence geldi daha cok agri oldu o oynadikca. herkes karna bele bicak saplanir diye anlatirdi bende o yuzden dogum sancisi olacagini dusunmedim ama megerse dogum sancisiymis.ustten basliyor agri derler ya oda baskaymis herkeste dr kiminde ustten kiminde alttan kiminfe bacak yada belde baslar dedi. Bildigin adet sancisiydi bi kac saat surdu arada nefes aldirdi sadece sonra gene geldi gitti geldi en önemli belirginligi bu gidip gelmeleriymis saat tutmak gerekirmis yani. Ben önce bi iki saat araliksiz cekmistim sonr gidip gelme baslamisti iki gün sürdü.. Bir yandan diyorum anlamis oldum iste agrim olunca acilmam oluyormus ne guzel diyorum bazilarinfa sanci olur acilmaz yada acilma olur sanci olmaz ya. Kendimi görmüs oldum agriyinca aciliyorum oda iyimis diye avunuyorum iste;-) bi on gun daha dayanaydim iyidi sorun olmaz belki ama küveze koymalari üzer beni cok.allah hepimize bi avazda kurtarsin insallah. Sen cati muaynesi oldunmu rahim agzi kisalmasi acilma felan varmi sende?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
size katılıyorum:)calısınca vakit ne cabuk geciyomus ya izne ayrılınca anladım.haftasonu tasıncm bide kontrolüm var cok yogun olcm.bebisten dolayı ise de yüklenemiyorum evi topladm oturuyorum:)
size katılıyorum:)calısınca vakit ne cabuk geciyomus ya izne ayrılınca anladım.haftasonu tasıncm bide kontrolüm var cok yogun olcm.bebisten dolayı ise de yüklenemiyorum evi topladm oturuyorum:)
Kaçıncı haftadasın sen? Telefondan girdiğim için haftanı göremiyorum. Ama burada bikaç arkadaş hastaneye yattı sancı ve 1-2 cm açılmayla. Serum, ilaç ve iğnelerle bebeğin erken gelmesini engellediler. Anneler de hastaneden 1-2 cm açılmayla çıktılar. Senin bebegin de inşallah birkaç hafta daha sabreder. Hiç stres olma ve ilaçlarını içmeye devam etDemin dr dan geldim kontrolden nst de sanci cikti 1 cm acilmam varmis. Gecen gunku agrilarim dogum sancilariymis yani sanirim erken olcak dogum.tekrsr sancilanirsan hemen hastaneye git dedi. Gecen gitseydim kesin yatirirlarmis. Burda hastane beni 24.5 den önce almiyor cunku cok erken oldugu icin de 10 gun umarim dayanirsin dedi korktum. Yoksa baska hastaneye gitmem gerekicek uzak kaliyor biraz ama daha güvenli.Ne yat dinlen dedi nede baska birsey benide korkutmak istemedi sanirim. Su an 35 haftanin icindeyiz umarim iki hafta dayanirim ya. Bari tam toparlasaydi kendini bebegim.bugunde sabahtan beri feci mide bulantilarim ve istahsizligim var. Bugun sonunda bana demir vitamini yazdi ilk kez kullanicam depom bosalmis heralde sonunda. Korkuyorum sanci gelcek diye daha cok erken degilmi yaa;-((
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Benimki de hala çok yukarıda. Haftanı göremiyorum telden girdiğim için, ben 35.haftadayım şu anda. Sen kaçıncı haftadasın?Kızlar size birşey sormak istiyorum. Sizin karınlarınız ne durumda ? Benim karnım hala çok yukarda duruyor. Herhangi bir aşağıya inme söz konusu değil. sanırım benim neniş kafasını mideme yakın biryere koyuyor. Çok basınç yapıyor ve rahat hareket edemiyorum.
Kaçıncı haftadasın sen? Telefondan girdiğim için haftanı göremiyorum. Ama burada bikaç arkadaş hastaneye yattı sancı ve 1-2 cm açılmayla. Serum, ilaç ve iğnelerle bebeğin erken gelmesini engellediler. Anneler de hastaneden 1-2 cm açılmayla çıktılar. Senin bebegin de inşallah birkaç hafta daha sabreder. Hiç stres olma ve ilaçlarını içmeye devam et
Benimki de hala çok yukarıda. Haftanı göremiyorum telden girdiğim için, ben 35.haftadayım şu anda. Sen kaçıncı haftadasın?
arkadaşlarım hepinize hayırlı günler diliyorum ben yarın sabah 9 - 9:30 gibi sezeryanla bebeklerime kavuşcam Rabbimin izniyle 36+4 olmuş olucaz.kilolarını bilmiyorum doktor 2 hafta geriden diye hesap etmişti en son. dualarınızı bekliyorum
Bacilarim sizlerden Allah (c.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum....
Ali Yasin imi simdi yogun bakima yatirdik...
Sariligimiz yine artarak devam etti ayrica emme yetenegimiz fazla yoktu o nedenle yatirdilar oglumu....
Uzulmemek icin elimden geleni yapacagim sutum etkilenmesin diye ama elimde olmayarak icim kan agliyo su an...
Hamilelerin dualari kabul olur derler ya siz hamile bacilarimdan dua bekliyorum bacilarim....
Saglicakla alin yavrularinizi ins.
Kendinize iyi bakin ....
Merhaba arkadaşlar..Geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun yapacaklara da Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin...Benim kontrolüm de cuma günü,sezeryan için gün verecek doktorum..Ama benim hiiç keyfim yokk dünden beri içim acıyor resmen kahroluyorum.Bebeğim için unutmaya çalışıyorum ama olmuyor aklımdan çıkmıyor.Allah'ım Soma'da hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerine sabır versin..İnsan hayatının bu kadar ucuz olması çok acı verici..Bu ülkede çocuk doğurmak ne kadar doğru bilmiyorum..Allah hepimizin ailesine,çocuklarımıza uzun ömürler versin inşallah...
Slm kizlar nasilsiniz arada belime adet sancilari gibi agrilr giriyor cok zor geciyor su son haftalar uyku zaten yok rahatsiz oluyorum bu arda saglik ocagindn aradilr haftaya kan tahlili yapcklrmis sekerde bkc dedi sizdede bkldi mi
Kaçıncı haftadasın sen? Telefondan girdiğim için haftanı göremiyorum. Ama burada bikaç arkadaş hastaneye yattı sancı ve 1-2 cm açılmayla. Serum, ilaç ve iğnelerle bebeğin erken gelmesini engellediler. Anneler de hastaneden 1-2 cm açılmayla çıktılar. Senin bebegin de inşallah birkaç hafta daha sabreder. Hiç stres olma ve ilaçlarını içmeye devam et
Benimki de hala çok yukarıda. Haftanı göremiyorum telden girdiğim için, ben 35.haftadayım şu anda. Sen kaçıncı haftadasın?
amin arkadaşım amin 🙏
inşallah yaşanan hiçbir acının benzeri olmaz tekrar..trt dün akşamdan beri canlı yayın yapıyo,bende sabahtır izliyorum..çok kötü 😞 giderekte artıyor kayıplar..Allah yardımcıları olsun..
bu arada benimde kontrolüm bu cuma,bende heyecanla bekliyorum..başından beri bana 17 haziran dendi sezeryan için ama hâlâ hastaneye kayıt edilmedi tarih,tam bi netleşse...unutmazsam sorucam bende cuma günü
ayy sende bendensin bende taşıncam inş hala bekliyorum taşıncağım ev boşalmadı 25inde diyolar boyası temizliği taşınması ay başını bulcak doğurmazsam o zamana kadar iyidir
e tabi,evde her gün herşey aynı...monoton...ama hamileyken çalışmak bana zor gelmişti açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?