2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de yaptirmadm acikcasi ama aklima takilyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol canim allah razi olsun.

benim bugün kontrolüm vardı arkadaşlar ben nst ye girmiyorum doktorum gerek görmüyor ama sezeryanla doğum yapmak zorunda olduğumu başka seçeneğimin olmadığını söyledi yüksek tansiyon benim bütün dengemi bozdu doğumda erken olacak galiba benim kızım 2 kilo 720 gr 47 cm olmuş pazartesi günü tansiyonum yükseldi allahtan protein kaçağım yok ama çok fazla ödem oluştu umarım biraz daha bekleyebiliriz benimle aynı sorunu yaşayan varmı aranızda?bu arada ben her hafta kontrole gidiyorum bazen 3 günde bir gidiyorum..

Ayyy...:) Allah yardım etsin etsin canım sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileğiyle...:)
canim cok gecmis olsun.benim agrim oluyo ve agri kesici olarak paracetamol diye bi hap kullaniyorum.hamileler icin uygunmus.ise yariyo en azindan agri cekmemi azaltiyo.dislerime bile sanci vuruyo polip baski yapiyo.peki burnuna tizlu suyu nasil cekiyosun canim .ben kac aydir hep agzimdan nefes aliyorum.polibim kucukken burun bandi takip oyle nefes aliyodum ama simdi o ise yaramiyo polip burnumu tamamaen kapatti.hatta polip olmayan deligimde kuculdu.cunki sag taraftan baski yapiyo burnumun orta kemigi yamuldu..benim durumum boyle[/QUOTE]

Oegtls umarm mesajimi gorursun yine alinti olmamis anlamadim.canim birde polip ameliyati nasil bi ameliyat.cok mu zor.kac gunde iyilestin??

İçerde yolu tıkayan kemik de varda onunda etkisiyle biraz ağrılı geçti ameliyat sonrası ama sadece polip kısa basit bi ameliyat zaten bayılttıkları için bi şey anlamadım sonrasında doktor minik bi poşet getirdi bana baktımki içinde bildiğin et parçaları var... ağrı kesici alerji hapları vs bi haftada toparlamıştım bu sefer okadar uzun sürmez kemiğe dokunmayacakları için... Nefes alamak çok kötü neyemek yiyebiliyorsun ne uyuyabiliyorsun hatta ben konuşurken bile tıkanırdım... Endişe edicek bi şey değil canım için rahat olsun sonradan iyiki yapmışım diyeceksin en azından benim için durum böyleydi.. Tuzlu suyuda marketten deniz tuzu aldım onu bi bardak temiz suya bi tatlı kaşığı şeklinde koyuyorumavucumla abdest alır gibi burnuma çekiyorum tabi çok yakıyor ama iyi geliyor gerçi şunuda söyliyim poliplerini yok etmez ama rahatlatır...

Slm kizlar nasilsiniz arada belime adet sancilari gibi agrilr giriyor cok zor geciyor su son haftalar uyku zaten yok rahatsiz oluyorum bu arda saglik ocagindn aradilr haftaya kan tahlili yapcklrmis sekerde bkc dedi sizdede bkldi mi

ayni seyler bende de var bi aksam uyuyorum bi aksam uyuyamiyorum

sağlık ocagindan bana da kan tahlili yapalim dediler kan degerlerime ve sekere bakilacak cuma sabahi gidecem bende

allah yardimcin olsun hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah

Bu gün sordum doktora canım bebek damarlara baskı yapıyormuş sağ ve soldan farklı damarlar geçiyormuş bu yüzden tek taraflı olması olması normaldir dedi uyuşmada olur vs diye anlattı ki oluyor da zaten neyse içim rahatladı tek taraflı olmasını garipsemiştim çünkü her gittiğimde elime ayağıma bakıyor zaten ödem için o yüzden problem yok...

mrb canım senin durumunda bnm ki gb olmuş. bnm 32 den beri hafif sancım var. ve 35. haftada 80-90 ın altına inmeyen sancım ve 1 cm açıklığım vardı ve ben bilmeyerek öğrendim hem sancıyı hem açıklığı. beni hemen hastaneye aldılar. 4 gün serum ve iğne ilaç yedim. ciğer geliştirici iğne vurdular. sana vurmadılar mı. şimdi 37+ 2 olduk. hareket etmiyorum evden dışarı çok az çıkıyorum yürümek yasak. yarın kontrolüm var bakalım son durum ne olmuş. yüüdüğüm zaman kaılma oluyor bebek hareket ettikçede ağrı oluyor bu sancıymış ama ben sancıyı bilemiyorum işte..sanada çok geçmiş olsun. kendi doktorun varsa ona kesinlikle git... bana 35 de şu an bbeğin doğsa sorun olmaz ama kuvez ihtiyacı olabilir kuveze almak istemem dedi. 35 de doktor banada demişti 1 hafta 10 gün daha kalsın içerde demişti bnm bu sürem c.tesi doluyor... inşallah sende o günleri görürsün ayakta kalma yürüe ağır kaldırma

benim gün içinde devamlı uyuşuk ama o 2 parmağım bunda nasıl normal oluyo hâlâ anlayamıyorum ya neyse,istisnası bile yok sürekli uyuşuk hemde!! + onuda geçtim ağrısı acısı katlanılmaz boyutta oluyor özellikle sabahları..aaay Allah'ım yardımcımız olsun

Yok canim igne felan vurmadilar sadece bi dahaki agrida hastaneye git dedi kendi doktorum. Doktorlarin ilgilendikleri alan hep fatkli burda maalesef. Hemen hastaneyede yönlendirmedi agri olursa gidicem bakalim ne olcak. Serumdan korkuyorumda acikcasi ama napcaz katlancaz artik.cokmu serum verdiler?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

selam arkadaşım, bak aşağıya ödemle ilgili bende olanları yazdım.. Alıntılayıp ekledim,oku ordan senden daha beter durumda gibiyim yani ama Allah'tan bende de protein kaçağı çıkmadı.. Önlem amaçlı hergün 2 defa tansiyonumu ölçüp yazıyorum bende..

Bu ara daha önce bi arkadaş bebeğin kafa ölçümünün önde olduğunu söylemişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum....? Bizimde iki hafta önde bpd ölçümü tabi bu kalca vs ninde önde olduğunu gösteriyor böyle devam ederse sezeryan yapılıyor gibi şeyler okudum normal doğum zor olacağı için... bilgisi olan varmı acaba...

ben yaptırdım haftalarına uygun zamanda. çok geçmediyse yaptır bence.sadece küf olunca fln bulaşmıyormuş tetanoz.topraktan, hayvan gübresinden fln da bulaşabiliyormuş.5 doz yapınca da bi ömür etkisi oluyormuş ztn. 2 doz yaptırdım diğer 3 ü doğumdan sonra ztn .kendin bilirsin tabi yine de..

inşallah bebeklerini salıcakla kucağına alırsın canım.
kolaylıklar diliyorum sana.

Slm kizlar nasilsiniz arada belime adet sancilari gibi agrilr giriyor cok zor geciyor su son haftalar uyku zaten yok rahatsiz oluyorum bu arda saglik ocagindn aradilr haftaya kan tahlili yapcklrmis sekerde bkc dedi sizdede bkldi mi

21inde benımde bakılcak canım şeker kan idrar falan
her ay bakılıyor benım

canım ben yaptırdım 2 ay üst üste ama ne zmandı hatırlamıyorum.
dr sıkıntı yok dıyosa takma kafana dediği gibi günümüz şartlarında düşük bi ihtimal
ama yine de için rahat değilse bu ayda yapılıyorsa yaptır.

canım benim dualarımız sizinle tez zamanda iyleşip eve gelirsiniz inşallah

kızlar bugün kontrolümüz vardı malum erken doğum riskinden sonra bir haftadır evde yattım hiç kalkmadan
dr çok iyi dedi açılma ilerlememiş bebiş biraz yukarı çıkmış nst de sancı çıkmamaış bebeşimiz 2500 kilo 47 cm olmuş
son bir haftam var dikkat etmem gereken yine yatış
rabbim iyi haberler almayı nasip etsin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…