2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

valla cok sasırdım, ne guzel ama sızınkıler,
bız herhalde sureklı kazıklanmaya alısmısız kı ınanamıyoruzzz :

4 günde 12 şişe her biri 1000 ml galiba verdiler

4 günde 12 şişe her biri 1000 ml galiba verdiler

Offf ya o ne...ben en iyisi bi 10 gun yatip kalkmim yerimden serumlar cekilmez igne fobim var benim cabasi ya panik atak oluyor bende.yok yok kalkmim ben yerimden.
Sanciyi durdurnak icinmi veriyolar serumu? Cokmu sancin vardi?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Slm kizlar bugun randevum vardi doktoruma benim doğumuma siz gireceksiniz değil mi diye sordum o da gündüz olursa evet gece olursa nöbetçi kimse o olur dedi bende şarteller atti ama çaktirmadim doktora sonra eşime yukari çikalim da kalacağim odaya bi bakalim dedim çiktik görevli hemşireye kismetse burada doğum yapacağim odalara bakabilir miyim boşsa dedim tek kişilik boş oda yok şuanda 3 kişilk odalarimizdan göstereyim demesin mi ne yani ben tek kişilik odada kalmayacak miyim gece olursa doktorum da doğuma girmiycekmiş ne anladim ben özelde doğum yapmaktan dedim o zamanki yoğunluğa bağli dedi sonra sağlik ocağina gittim ordaki hemşireme durumu anlattim hepsinde öyle doğumevini tavsiye ederim dedi enazindan deneyimli ordaki çalişanlar odalar da iki kişilik dedi ben de galiba fikrimi değiştirdim doğumevibde doğum yapacağim inşallah 600 de cebimize kalir

Kızlar;
bugün central da kontrolüm vardı, gittim dr kızımın kilosunu 2700 gördü, ama suyu artmış dedi. Cuma da avrupa yakasındaki hastanede kontrolüm var. Bakalım orada ne diyecekler.
Buradaki dr malt içeceğini tiyo olarak aldı benden. Sanırım malt suyu arttırdı dedi, markasını ve nerede bulabileceklerini söyledim, inşallah faydası oluyordur çünkü tadı hiç çekilecek gibi değil. Bir de mayalı olduğundan sanırım migrenimi tetikledi
Dün akşamdan beri migren atağım gelişti, gözüm çıkacak gibi ağrıyor
Umarım herkes iyidir. Geçmişi çok okuyamiyorum, gözüm ağrıyor ve tabletin ışığı rahatsız ediyor.
Hepinize sevgi ve selamlar...

arkadaşlar birşey soracağım sizlere.. bu akşam sağ ayağım çok şiş ama solda öyle birşey yok. birde sağ bileğimin altında bir nokta varki yürürken batıyor ve acıyor.otururken hafif dokunuyorum yine o nokta ağrıyor.. sağ ayakta şişme ne anlama geliyor bilen varsa nolur yazsın.....
allahım hergün yeni birşey çıkıyor walla ben artık vücudumu tanıyamıyorum artık(ne diyeyim allahın gücüne gitmesin bunada şükür.....)

Nedenini bilmiyorum ama buz koy biraz istersen iyi gelir damar falan sıkışmış olabilir belki

ewt galiba serumlar sancı içindi.sancımı kendm hissetmiyrdm çok fazla ama yüksekmş. 80-90 civarıydı ve aralıksızdı. öyle devam etse açıklığım iyice artardı.

kızlar herkese iyi geceler. yarın doğuma girecek arkadaşım Allah kolaylık versin.
somada can veren kardeşlerimize Allah rahmet versin.
Ali yasin bebeğimiz de bir an önce annesine kavuşur inşallah.
evde otur otur zaman durdu sanki...:26:

ewt galiba serumlar sancı içindi.sancımı kendm hissetmiyrdm çok fazla ama yüksekmş. 80-90 civarıydı ve aralıksızdı. öyle devam etse açıklığım iyice artardı.

Ben hissettim hatta biraz önce yine vurdu ama simdi gecti aradim hastaneyi sordum ne yapilabilinir diye maalesef buraya göre ciger gelistirme ignesinin zamanini gecirmisim ve sanci geciktirme yapilabilinirdo oda gecikmis 34 haftaya kadar oluyormus hepsi sadece ve 48 saat geciktirilebilinirmis yani öyle yada böyle sanci olunca dogum gozukuyormus. Bende gitmedim
Hastaneye felan bebegimde cok hareketli bugun parmaklarini bayagi asagida hissediyorum piyano calar gibi resmen;-) artik Allah tan hayirlisi sancim gelirse tekrar dayanamazsam giderim biraz evde cekerim ama zaten dogumdan baska yapcak biseyleri kalmamis prosedür olarak.

Ha bide aklima ne geldi arkadaslar bakin ben iki hafta önce hurma aldim tunus hurmasi,hurmayi cok cok severim cerez kutum var masa ustunde icine doktum hergun bi tanede olsa Yedim iri iri;-) simdi dusunuyorumda hurma dogumu kolaylastirip acilma yapiyor belkide iki hafta yedikten sonra hergun bi tane o yuzden sanci ve acilma olmusta ilabilir bende. Sizinde bilginiz olsun diye söyluyorum demekki daha erkenmis yemek icin;-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Kizlarr oluyorum artik ben kusmaktan kilom 9 -10 arasi gidiyor kan kusuyorum artik az bir kanda degil bogazlarim tahris oldu cok cnm yaniyor yuruyemuyorum artik kasik agrisindann sanirim ben dogurmadan olecegim kusmaktan biktimmm (((

Kizlarr oluyorum artik ben kusmaktan kilom 9 -10 arasi gidiyor kan kusuyorum artik az bir kanda degil bogazlarim tahris oldu cok cnm yaniyor yuruyemuyorum artik kasik agrisindann sanirim ben dogurmadan olecegim kusmaktan biktimmm (((

Canım az kaldı sabret, bebeğini kucağına aldığında hepisini unutacaksın.

Dr un haberi var mı ? Eğer yoksa bir görün derim. Geçmiş olsun

Hayırlısı olsun da özelde ve dr un sana saat aralığı mı veriyor ? Yok artık ayıp ama.
Hangi hastane o yahu?

Hakkınızda hayırlısı olsun Canım ...

Canım sağ salim hayırlısıyla bebişlerini kucağınıza alın inşallah

ikinizinde haberleri güzel,maşallah kızlar

aaaah canım benim 😔 canının nasıl yandığı belli sözlerinden ama napıcaksın,senin kaderinde böyle yazılmış..herkes farklı bişey çekiyor..benim derdimde ödem ve onun verdiği acı..uyumak uyanmak işkence bana..Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…