- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Bacilar kafayi yemek uzereyim..
Sarilik degerimiz artmis yine sinirlerim bozuldu...
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur ...
Kayinvalidem bebek dogar dogmaz gaz olmasin hic diye 1 cay kasigi nar suyu vericekmis bebegime, sarilik olmasin diye de serum diye bisey vericekmis
aranizda boyle bisey duyan var mi
kardesinin bebegine vemisler ne sarilik olmus ne de gazi olmus bebegin
Benim dr.um 35te gel dedi galiba ozaman nst ye alcakMerhaba arkadaşlar 34 haftalik olduk ama hala ntsye girmedim. Hangi haftada ntsye girmeye başladıniz
sarılık değil de gaz olmasın diye nar suyunu duymuştum. lakin 1 çay kaşığı çok değil mi bir iki damla yetmez mi? zaten bir bilye kadar midesi olacak :44:
Merhaba arkadaşlar 34 haftalik olduk ama hala ntsye girmedim. Hangi haftada ntsye girmeye başladıniz
Bilmiyorum ki bisey de diyemiyorum saygimdan ben gormeden verin dedim artik kayinvalideme
Merhaba arkadaşlar 34 haftalik olduk ama hala ntsye girmedim. Hangi haftada ntsye girmeye başladıniz
Benim bu ikinci gebeligim. Ilkinde yaptirdigim icin 1 doz asim kalmisti. Onu da nisan ayinda yaptirmam gerekiyordu ve hala yaptiramadim. Kafama takilmiyo degil yaptirmak istiyorum ama gecmi kaldim acaba:44:Kizlar aranizda tetanos asisi yaptirmayan var mi?saglik ocagi beni cok gec bilgilendirdi asi konusunda doktoruma sordum cok onemli degl icine sinmiyosa yaptir dedi sonraki dozlari da dogumdan sonra yaptirabilirmisim.ama gunumuz sartlarinda cok dusuk bi ihtimalmis yenidogan tetanosu evde dogum yaparsan tehlikeli olur dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yapilmadigi zaman bi sikinti oluyor mu, bir bilgin var mi? Bende yaptirmadim ama kafama takiliyor.Ben yaptirmadim ve hic aklima takilmiyor.
Kayinvalidem bebek dogar dogmaz gaz olmasin hic diye 1 cay kasigi nar suyu vericekmis bebegime, sarilik olmasin diye de serum diye bisey vericekmis
aranizda boyle bisey duyan var mi
kardesinin bebegine vemisler ne sarilik olmus ne de gazi olmus bebegin
Nerdeeee bizim eski, hizina yetisemedigimiz haziran topigi. Bircok arkadasi artik goremiyorum ve merak ediyorum. Huzeyfe, cileksurat, emleb, deterjan, esmersirine, mujjum, babygel, neslihanbursa, kadraj, zeynelim ve suan da nicki aklima gelmeyen bircok arkadasim... (hafizami zorluyorum ama adi aklima gelmeyen arkadaslarim kusura bakmayin)
Burdan seslenmek istiyorum, baska sosyal aglardan iletisim daha kolay oluyor diye burayi yalniz birakmayin lütfen. Haziran anneleri topigi burasi. Merak ediyoruz sizleri. Eski sohbet yok artik.. hani ayrilmak yoktu hani bebislerimiz dogduktan sonrada birakmayacaktik burayi...
Yuvaniza donun artik uleeeeeeeyyyyyynnnnn
Ben gec katildim araniza ama buranin muhtari gibiyim. Geleni geceni yazani kolluyorum. Face girmeyerek direniyorum. Gelenekci yapimi bozmuyorum. Beni cizgimden cikartmayin geri donun bak 😝
Nerdeeee bizim eski, hizina yetisemedigimiz haziran topigi. Bircok arkadasi artik goremiyorum ve merak ediyorum. Huzeyfe, cileksurat, emleb, deterjan, esmersirine, mujjum, babygel, neslihanbursa, kadraj, zeynelim ve suan da nicki aklima gelmeyen bircok arkadasim... (hafizami zorluyorum ama adi aklima gelmeyen arkadaslarim kusura bakmayin)
Burdan seslenmek istiyorum, baska sosyal aglardan iletisim daha kolay oluyor diye burayi yalniz birakmayin lütfen. Haziran anneleri topigi burasi. Merak ediyoruz sizleri. Eski sohbet yok artik.. hani ayrilmak yoktu hani bebislerimiz dogduktan sonrada birakmayacaktik burayi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?