2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bacilar kafayi yemek uzereyim..
Sarilik degerimiz artmis yine sinirlerim bozuldu...
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur ...

günaydın güzel anneler.. elif kardeşim rabbim yardımcın olsun
biz çalışmaya devam yarında bizim doktor kontrolumuz var son düzlükteyiz hep haydı hayırlısı

Kayinvalidem bebek dogar dogmaz gaz olmasin hic diye 1 cay kasigi nar suyu vericekmis bebegime, sarilik olmasin diye de serum diye bisey vericekmis
aranizda boyle bisey duyan var mi
kardesinin bebegine vemisler ne sarilik olmus ne de gazi olmus bebegin

sarılık değil de gaz olmasın diye nar suyunu duymuştum. lakin 1 çay kaşığı çok değil mi bir iki damla yetmez mi? zaten bir bilye kadar midesi olacak :44:

Benim bu ikinci gebeligim. Ilkinde yaptirdigim icin 1 doz asim kalmisti. Onu da nisan ayinda yaptirmam gerekiyordu ve hala yaptiramadim. Kafama takilmiyo degil yaptirmak istiyorum ama gecmi kaldim acaba:44:

Ben yaptirmadim ve hic aklima takilmiyor.
Yapilmadigi zaman bi sikinti oluyor mu, bir bilgin var mi? Bende yaptirmadim ama kafama takiliyor.

Bacilar kafayi yemek uzereyim..
Sarilik degerimiz artmis yine sinirlerim bozuldu...
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur ...

Canim doktorlar muhakka kki soylemistir ama ben yine soyleyeyim. Benim kizimda sarilik olmustu sik sik emzirmeye calistim ve mama hazirlayip cay kasigiyla karnini doyurdum. Biberon kullanmadim memeyi almaz diye. Cok sukur atlattik. Sende sutun varsa sik sik emzir yada sagip kasikla beslemeye calis. Iyi olacak insallah annesi uzme kendini.

Ben hic duymadim canim. Kayinvalidem su vermeye calisiyordu bende sinirden kuduruyordum yalnızca anne sutuyle beslemek istiyordum ilk alti ay. Bayagi direndim. Uc dort ay falan vermedim su.

Nerdeeee bizim eski, hizina yetisemedigimiz haziran topigi. Bircok arkadasi artik goremiyorum ve merak ediyorum. Huzeyfe, cileksurat, emleb, deterjan, esmersirine, mujjum, babygel, neslihanbursa, kadraj, zeynelim ve suan da nicki aklima gelmeyen bircok arkadasim... (hafizami zorluyorum ama adi aklima gelmeyen arkadaslarim kusura bakmayin)

Burdan seslenmek istiyorum, baska sosyal aglardan iletisim daha kolay oluyor diye burayi yalniz birakmayin lütfen. Haziran anneleri topigi burasi. Merak ediyoruz sizleri. Eski sohbet yok artik.. hani ayrilmak yoktu hani bebislerimiz dogduktan sonrada birakmayacaktik burayi...
Yuvaniza donun artik uleeeeeeeyyyyyynnnnn

Ben gec katildim araniza ama buranin muhtari gibiyim. Geleni geceni yazani kolluyorum. Face girmeyerek direniyorum. Gelenekci yapimi bozmuyorum. Beni cizgimden cikartmayin geri donun bak 😝

Ben gec katildim araniza ama buranin muhtari gibiyim. Geleni geceni yazani kolluyorum. Face girmeyerek direniyorum. Gelenekci yapimi bozmuyorum. Beni cizgimden cikartmayin geri donun bak 😝

Hahahaaaa... kizdirmayin muhtarimizi ben de destekcisiyim ona gore

Bu arada birkac arkadasa daha seslenmek istiyorum lorena, Ciceeek, plebisit, blackgirl, raziyerkan, hediyeler, zemrush, lahesis, gurbet, agonca ve digerleri... sizde cikin ortaya

yazdıklarını aynen kopyaladım canım face deki gruba bi gelirler herhalde babygell doğum yaptı ikisinin de durumu iyi çok şükür...

bende aranıza geç katıldım cann cım ama o saydıklarını takipteyken okuodum üye oldum şimdi kimsecikler yok facete kullanmıorum burda dertleşiorduk ne güzel neyse dönerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…