2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben de faceyi takip ediyorm ama hiç yazmadım oraya sadece buraya yazdm ve yazarm ne de olsa ilk göz ağrım

Canım yaaaa ben burayı zor takip ediyorum telefondan girmek çok zor ama senin bu mesajın için dönüyorum geriye. İnşallah iyisindir. Benim doğum bu hafta inşallah. Gelişmeleri yazarım senden ne var ne yok.

Yaa doguranlar mi var bebislerinizi Allah size bagislasin bizim gibi bekleyenleri de vakitlice hayirlisiyla kavustursun insallahhh

cancanımmmm :) haklısın valla çok mahçup oldum ve utandım :) hergün bakıyorum ama yazmıyorum.... şimdi ben 3 gün evde 4 gün çalışıyorum ya ..3 gün doğrudüzgün nete bile giremiyorum...özür dilerimmmm senden hepinizden.....tabletten KKya girmek sıkıntı....bir bakıyorum sanki her yazılanı ben yamzmışım gibi gösteriyor alıntılar garip...ama bunlar geçerli sebep değil....ama okuyorum ne var ne yok diye..mesela dün gece girdim...gereği düşünüldü ne yaptı diye hala haber göremeyince tek tek sayfaları okudum...yinede bulamadım....tamam söz yazıcam sadece okuyup geçmicem.cancanımmmm benim....

Yaa doguranlar mi var bebislerinizi Allah size bagislasin bizim gibi bekleyenleri de vakitlice hayirlisiyla kavustursun insallahhh

Yaren 26. haftada Sezeryan ile 19.03.14 saat 11:00'da 1.070gr doğdu
Miraç 27. haftada Sezeryan ile 22.03.14 saat 23:00'da doğdu
nurmur87 Emir Asaf 36+0. haftada Sezeryan ile 04.05.14 saat 14:30'da 2.520gr doğdu
Ateş Efe 34+4. haftada Sezeryan ile 08.05.14 saat 00:25'te 2.450gr doğdu
Babygel Gel babygelgel Elif Su 36+1. haftada Sezeryan ile 12.05.14 saat 9:35'de 1800gr doğdu
Hakan Mert 35+2. haftada Sezeryan ile 13.05.14 saat 10:00'da 2.460gr doğdu
balbadem34 Tuğkan Ates ....... haftada Sezeryan ile 14.05.14 saat .........da ..........gr doğdu
elif135 Mustafa ve Necipefe ........ haftada Sezeryan ile 15.05.14 saat .........da .......gr doğdu

doğum yapan arkadaşlarımız canım... haziran annelerinde...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende genellikle okuyarak takip ediyorum gerçekten artık kimse yazmıyor gibi facedeki gruba nerden bakıcam nerden giricem bilmiyorum link verirmisiniz?

aslında kasık değil de karnımın en alt tarafı sol kısım batma var sabahtan beri

huzurum...düzenlimi dakikaları sayıyormusun...5 dakikada 1 defa giriyor ve 1 dakikamı sürüyor yoksa düzensizmi...geçmiş olsun canım yalancı sancı olabilir..birde herkesin farklıymış sancısı..kiminin belden kiminin sağ kasık solkasık..tam bir tarifi yok aslında...

Eskiden geçmişi okuduğumda o kadar çok zaman geçiyordu ki cevap yazamadan çıkıyordum. Şimdi bakıyorumda 3-4 sayfada oldukça geriye gidilebiliyor.

Bacilar kafayi yemek uzereyim..
Sarilik degerimiz artmis yine sinirlerim bozuldu...
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur ...

Çok geçmiş olsun Ali YAsin'e, inşallah kısa bir süre içinde atlatır, evine ve annesinin kolllarına geri döner. Ama canını sıkma, bu sorunu yaşayan çok çocuk oluyormuş, hastanedeki ışın tedavisi ve anne sütü eminim tedavi edecektir.

Süt dışıda su vermeye bile çekinirken ekşi narsuyunu vermeye cesaret edemem herhalde. İnşallah gaza çözüm oluyordur, yine de bi araştırayım. Yeğenlerim 6 ay gaz sancısı çektiler çünkü.

Hurmaya ben de başlayayım diyordum ama acele etmeyeyim öyleyse. Meryem suresinin mealinde doğum esnasında hurma yenmesi ile ilgili ayetler vardı.

Merhaba arkadaşlar 34 haftalik olduk ama hala ntsye girmedim. Hangi haftada ntsye girmeye başladıniz

32 bitince girdim ama bişey çıkmadı. Bebek hareketli değil diye hemşire browni verdi. Eşime de meyve suyu aldırdım. Ancak, oğluşum eve gelince hareketlendi :) O nedenle girmeden tatlı yemekte fayda var.

Kizlarr oluyorum artik ben kusmaktan kilom 9 -10 arasi gidiyor kan kusuyorum artik az bir kanda degil bogazlarim tahris oldu cok cnm yaniyor yuruyemuyorum artik kasik agrisindann sanirim ben dogurmadan olecegim kusmaktan biktimmm (((

Çok geçmiş olsun.

Maşallah bebeklerimize. Allah analı-babalı büyütsün....

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında kasık değil de karnımın en alt tarafı sol kısım batma var sabahtan beri

benimde var bu tür şikayetlerim bir kaç haftadan beri pazartesi doktora gitmiştim idrar testi yaptılar 6-7 lökosit,amorf sülfat kristali yani kum geçiriyrm ve bol bakteri çıktı ama doktorum gerek görmüyor bu kadar için ilaç vermeyi bol su için diyor normal artık batmalar diyor

ama yok gercekten ole, her ozelde ole, aksam yada haftasonu olursa doktor gelmıyor kı, sezeryan olucaksa o ayrı,
normal dogumda ise doktor orda olsada kendı yaptırmıyor, ebeler hemsıreler yaptırıyor doktor arada kontrol edıyor. ama sezeryansa zaten saatı gunu bellı tabıkı kendı doktorun gırıyor. bende ole bılgı aldım kı arkadaslarımda dogum yaptı hepsı aynı seyı soyluyorlar. devlettede ole zaten normal dogumda ebeler yaptırıyor. sız bılırsınız tabı ama doktordan memnunsanız son haftalarda 600 tl ıcın degıstırmeyın derım kı sızın ozel olmasına ragmen fıyatı cok cok uygun. bızım hastanede normal dogum 3 500 tl.

Hayırlısı olsun da özelde ve dr un sana saat aralığı mı veriyor ? Yok artık ayıp ama.
Hangi hastane o yahu?

Hakkınızda hayırlısı olsun Canım ...

teşekkür ederim canım kısmet artık hayırlısı olsun hepimiz içn

cnm ciğer gelişteirme iğnesinin zamanı ne zaman kadarmış dediler mi? ben de 35 haftalık oldum doktorum yeni verdi de.bnm de geçmiş mi oluyor yani?

Son düzenleme:

doktorumdan memnunum canım ama doktor bana doğumda gerek böyle durumlarda para en son düşünülecek şey biliyorum ama doğum hastanesiyle aynı şartlarda doğum olacaksa değmez diye düşünüyürum.

Bacilar kafayi yemek uzereyim..
Sarilik degerimiz artmis yine sinirlerim bozuldu...
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur ...

bütün bebeklerde olan bişey canım bu..öyle değil mi?o yüzden çok dert etme,zaten doktorlar çok ilgileniyorlardır..

evet yaaa doğru söylüyorsun 😔 ayrıca o saydığın arkadaşların çoğu face'de aktif 😡

yazdıklarını aynen kopyaladım canım face deki gruba bi gelirler herhalde babygell doğum yaptı ikisinin de durumu iyi çok şükür...
Cooook tesekkur ederim tatlim

bende aranıza geç katıldım cann cım ama o saydıklarını takipteyken okuodum üye oldum şimdi kimsecikler yok facete kullanmıorum burda dertleşiorduk ne güzel neyse dönerler inşallah
Donmeye basladilar bile

Ben de faceyi takip ediyorm ama hiç yazmadım oraya sadece buraya yazdm ve yazarm ne de olsa ilk göz ağrım
Evet feyzacim burasi bizim ilk goz agrimiz. Daha dogum hikayelerimizi bebislerimizin gazini uykusunu emmesini vs konusacagiz burda insallah. Bu arada sen nasilsin. Senin bebis seni diken ustune koydu ama haftan ilerledi masallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

Ozletiyorsunuz kendinizi yaa bende tlfdan giriyorum hatta bataryam oldu bu yuzden ama hic şikayetçi degilim
Esin nasil oldu. Hafifledi mi biraz yukun. Iside yariya dusurmussun.

bende genellikle okuyarak takip ediyorum gerçekten artık kimse yazmıyor gibi facedeki gruba nerden bakıcam nerden giricem bilmiyorum link verirmisiniz?
Yok link mink. Unutun faceyi

Cok iyi oldu yazdigin. Pufpufum sende ekler misin bunlari listeye. Hadi gariii senlensin topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…