Nerdeeee bizim eski, hizina yetisemedigimiz haziran topigi. Bircok arkadasi artik goremiyorum ve merak ediyorum. Huzeyfe, cileksurat, emleb, deterjan, esmersirine, mujjum, babygel, neslihanbursa, kadraj, zeynelim ve suan da nicki aklima gelmeyen bircok arkadasim... (hafizami zorluyorum ama adi aklima gelmeyen arkadaslarim kusura bakmayin)
Burdan seslenmek istiyorum, baska sosyal aglardan iletisim daha kolay oluyor diye burayi yalniz birakmayin lütfen. Haziran anneleri topigi burasi. Merak ediyoruz sizleri. Eski sohbet yok artik.. hani ayrilmak yoktu hani bebislerimiz dogduktan sonrada birakmayacaktik burayi...
Yuvaniza donun artik uleeeeeeeyyyyyynnnnn
Nerdeeee bizim eski, hizina yetisemedigimiz haziran topigi. Bircok arkadasi artik goremiyorum ve merak ediyorum. Huzeyfe, cileksurat, emleb, deterjan, esmersirine, mujjum, babygel, neslihanbursa, kadraj, zeynelim ve suan da nicki aklima gelmeyen bircok arkadasim... (hafizami zorluyorum ama adi aklima gelmeyen arkadaslarim kusura bakmayin)
Burdan seslenmek istiyorum, baska sosyal aglardan iletisim daha kolay oluyor diye burayi yalniz birakmayin lütfen. Haziran anneleri topigi burasi. Merak ediyoruz sizleri. Eski sohbet yok artik.. hani ayrilmak yoktu hani bebislerimiz dogduktan sonrada birakmayacaktik burayi...
Yaa doguranlar mi var bebislerinizi Allah size bagislasin bizim gibi bekleyenleri de vakitlice hayirlisiyla kavustursun insallahhh
bende genellikle okuyarak takip ediyorum gerçekten artık kimse yazmıyor gibi facedeki gruba nerden bakıcam nerden giricem bilmiyorum link verirmisiniz?
aslında kasık değil de karnımın en alt tarafı sol kısım batma var sabahtan beri
Bacilar kafayi yemek uzereyim..
Sarilik degerimiz artmis yine sinirlerim bozuldu...
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur ...
Kayinvalidem bebek dogar dogmaz gaz olmasin hic diye 1 cay kasigi nar suyu vericekmis bebegime, sarilik olmasin diye de serum diye bisey vericekmis
aranizda boyle bisey duyan var mi
kardesinin bebegine vemisler ne sarilik olmus ne de gazi olmus bebegin
Ben hissettim hatta biraz önce yine vurdu ama simdi gecti aradim hastaneyi sordum ne yapilabilinir diye maalesef buraya göre ciger gelistirme ignesinin zamanini gecirmisim ve sanci geciktirme yapilabilinirdo oda gecikmis 34 haftaya kadar oluyormus hepsi sadece ve 48 saat geciktirilebilinirmis yani öyle yada böyle sanci olunca dogum gozukuyormus. Bende gitmedim
Hastaneye felan bebegimde cok hareketli bugun parmaklarini bayagi asagida hissediyorum piyano calar gibi resmen;-) artik Allah tan hayirlisi sancim gelirse tekrar dayanamazsam giderim biraz evde cekerim ama zaten dogumdan baska yapcak biseyleri kalmamis prosedür olarak.
Ha bide aklima ne geldi arkadaslar bakin ben iki hafta önce hurma aldim tunus hurmasi,hurmayi cok cok severim cerez kutum var masa ustunde icine doktum hergun bi tanede olsa Yedim iri iri;-) simdi dusunuyorumda hurma dogumu kolaylastirip acilma yapiyor belkide iki hafta yedikten sonra hergun bi tane o yuzden sanci ve acilma olmusta ilabilir bende. Sizinde bilginiz olsun diye söyluyorum demekki daha erkenmis yemek icin;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba arkadaşlar 34 haftalik olduk ama hala ntsye girmedim. Hangi haftada ntsye girmeye başladıniz
Kizlarr oluyorum artik ben kusmaktan kilom 9 -10 arasi gidiyor kan kusuyorum artik az bir kanda degil bogazlarim tahris oldu cok cnm yaniyor yuruyemuyorum artik kasik agrisindann sanirim ben dogurmadan olecegim kusmaktan biktimmm (((
Yaren 26. haftada Sezeryan ile 19.03.14 saat 11:00'da 1.070gr doğdu
Miraç 27. haftada Sezeryan ile 22.03.14 saat 23:00'da doğdu
nurmur87 Emir Asaf 36+0. haftada Sezeryan ile 04.05.14 saat 14:30'da 2.520gr doğdu
Ateş Efe 34+4. haftada Sezeryan ile 08.05.14 saat 00:25'te 2.450gr doğdu
Babygel Gel babygelgel Elif Su 36+1. haftada Sezeryan ile 12.05.14 saat 9:35'de 1800gr doğdu
Hakan Mert 35+2. haftada Sezeryan ile 13.05.14 saat 10:00'da 2.460gr doğdu
balbadem34 Tuğkan Ates ....... haftada Sezeryan ile 14.05.14 saat .........da ..........gr doğdu
elif135 Mustafa ve Necipefe ........ haftada Sezeryan ile 15.05.14 saat .........da .......gr doğdu
doğum yapan arkadaşlarımız canım... haziran annelerinde...
ama yok gercekten ole, her ozelde ole, aksam yada haftasonu olursa doktor gelmıyor kı, sezeryan olucaksa o ayrı,Slm kizlar bugun randevum vardi doktoruma benim doğumuma siz gireceksiniz değil mi diye sordum o da gündüz olursa evet gece olursa nöbetçi kimse o olur dedi bende şarteller atti ama çaktirmadim doktora sonra eşime yukari çikalim da kalacağim odaya bi bakalim dedim çiktik görevli hemşireye kismetse burada doğum yapacağim odalara bakabilir miyim boşsa dedim tek kişilik boş oda yok şuanda 3 kişilk odalarimizdan göstereyim demesin mi ne yani ben tek kişilik odada kalmayacak miyim gece olursa doktorum da doğuma girmiycekmiş ne anladim ben özelde doğum yapmaktan dedim o zamanki yoğunluğa bağli dedi sonra sağlik ocağina gittim ordaki hemşireme durumu anlattim hepsinde öyle doğumevini tavsiye ederim dedi enazindan deneyimli ordaki çalişanlar odalar da iki kişilik dedi ben de galiba fikrimi değiştirdim doğumevibde doğum yapacağim inşallah 600 de cebimize kalir
Hayırlısı olsun da özelde ve dr un sana saat aralığı mı veriyor ? Yok artık ayıp ama.
Hangi hastane o yahu?
Hakkınızda hayırlısı olsun Canım ...
cnm ciğer gelişteirme iğnesinin zamanı ne zaman kadarmış dediler mi? ben de 35 haftalık oldum doktorum yeni verdi de.bnm de geçmiş mi oluyor yani?Ben hissettim hatta biraz önce yine vurdu ama simdi gecti aradim hastaneyi sordum ne yapilabilinir diye maalesef buraya göre ciger gelistirme ignesinin zamanini gecirmisim ve sanci geciktirme yapilabilinirdo oda gecikmis 34 haftaya kadar oluyormus hepsi sadece ve 48 saat geciktirilebilinirmis yani öyle yada böyle sanci olunca dogum gozukuyormus. Bende gitmedim
Hastaneye felan bebegimde cok hareketli bugun parmaklarini bayagi asagida hissediyorum piyano calar gibi resmen;-) artik Allah tan hayirlisi sancim gelirse tekrar dayanamazsam giderim biraz evde cekerim ama zaten dogumdan baska yapcak biseyleri kalmamis prosedür olarak.
Ha bide aklima ne geldi arkadaslar bakin ben iki hafta önce hurma aldim tunus hurmasi,hurmayi cok cok severim cerez kutum var masa ustunde icine doktum hergun bi tanede olsa Yedim iri iri;-) simdi dusunuyorumda hurma dogumu kolaylastirip acilma yapiyor belkide iki hafta yedikten sonra hergun bi tane o yuzden sanci ve acilma olmusta ilabilir bende. Sizinde bilginiz olsun diye söyluyorum demekki daha erkenmis yemek icin;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
ama yok gercekten ole, her ozelde ole, aksam yada haftasonu olursa doktor gelmıyor kı, sezeryan olucaksa o ayrı,
normal dogumda ise doktor orda olsada kendı yaptırmıyor, ebeler hemsıreler yaptırıyor doktor arada kontrol edıyor. ama sezeryansa zaten saatı gunu bellı tabıkı kendı doktorun gırıyor. bende ole bılgı aldım kı arkadaslarımda dogum yaptı hepsı aynı seyı soyluyorlar. devlettede ole zaten normal dogumda ebeler yaptırıyor. sız bılırsınız tabı ama doktordan memnunsanız son haftalarda 600 tl ıcın degıstırmeyın derım kı sızın ozel olmasına ragmen fıyatı cok cok uygun. bızım hastanede normal dogum 3 500 tl.
Bacilar kafayi yemek uzereyim..
Sarilik degerimiz artmis yine sinirlerim bozuldu...
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur ...
Cooook tesekkur ederim tatlimyazdıklarını aynen kopyaladım canım face deki gruba bi gelirler herhaldebabygell doğum yaptı ikisinin de durumu iyi çok şükür...
Donmeye basladilar bilebende aranıza geç katıldım cann cım ama o saydıklarını takipteyken okuodum üye oldum şimdi kimsecikler yok facete kullanmıorum burda dertleşiorduk ne güzel neyse dönerler inşallah
Evet feyzacim burasi bizim ilk goz agrimiz. Daha dogum hikayelerimizi bebislerimizin gazini uykusunu emmesini vs konusacagiz burda insallah. Bu arada sen nasilsin. Senin bebis seni diken ustune koydu ama haftan ilerledi masallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Ben de faceyi takip ediyorm ama hiç yazmadım oraya sadece buraya yazdm ve yazarm ne de olsa ilk göz ağrım
Ozletiyorsunuz kendinizi yaa
cancanımmmm :) haklısın valla çok mahçup oldum ve utandım :) hergün bakıyorum ama yazmıyorum.... şimdi ben 3 gün evde 4 gün çalışıyorum ya ..3 gün doğrudüzgün nete bile giremiyorum...özür dilerimmmm senden hepinizden.....tabletten KKya girmek sıkıntı....bir bakıyorum sanki her yazılanı ben yamzmışım gibi gösteriyor alıntılar garip...ama bunlar geçerli sebep değil....ama okuyorum ne var ne yok diye..mesela dün gece girdim...gereği düşünüldü ne yaptı diye hala haber göremeyince tek tek sayfaları okudum...yinede bulamadım....tamam söz yazıcam sadece okuyup geçmicem.cancanımmmm benim....
Yok link mink. Unutun faceyibende genellikle okuyarak takip ediyorum gerçekten artık kimse yazmıyor gibi facedeki gruba nerden bakıcam nerden giricem bilmiyorum link verirmisiniz?
Bir Melodi Yaren 26. haftada Sezeryan ile 19.03.14 saat 11:00'da 1.070gr doğdu
Ebru Ulaş Topcu Miraç 27. haftada Sezeryan ile 22.03.14 saat 23:00'da doğdu
Nuray Yazıcı Öksüz nurmur87 Emir Asaf 36+0. haftada Sezeryan ile 04.05.14 saat 14:30'da 2.520gr doğdu
Meltem ÇaLışkan Ateş Efe 34+4. haftada Sezeryan ile 08.05.14 saat 00:25'te 2.450gr doğdu
Babygel Gel babygelgel Elif Su 36+1. haftada Sezeryan ile 12.05.14 saat 9:35'de 1800gr doğdu
Öznur Sema Koç Hakan Mert 35+2. haftada Sezeryan ile 13.05.14 saat 10:00'da 2.460gr doğdu
Yılmaz Sinem balbadem34 Tuğkan Ates ....... haftada Sezeryan ile 14.05.14 saat .........da ..........gr doğdu
Hedie Eren elif135 Mustafa ve Necipefe ........ haftada Sezeryan ile 15.05.14 saat .........da .......gr doğdu
doğum yapan arkadaşlarımız canım... haziran annelerinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?