2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

evet canım....iyileşti cuma işbaşı yapacak bakalım....annem kayınvalidem sağolsun çok yardımcı oldular..bende şimdi öyle bir çalışıp bir çalışmıyorum :) 29 günüm kaldı...Asyam Meleğim 2508 gr 47 cm olmuş...büyüyor teyzesi :) benide büyütüyor beraberinde...26 sında çatı muayenesi olacağız sonra müsaitse çatı ....bekleyeceğiz yok müsait değilse 5 haziran sezeryan dedi :) senin kuzu nasıl senin kas ağrıalrın çok artmadı dimi

Canım yaaaa ben burayı zor takip ediyorum telefondan girmek çok zor ama senin bu mesajın için dönüyorum geriye. İnşallah iyisindir. Benim doğum bu hafta inşallah. Gelişmeleri yazarım senden ne var ne yok.
Huzeyfeeeeemmm masallah dogum tarihin belli oldu ha, kavusacaksin yavruna. Ne guzel darisi bize. Sezaryen mi olacak canim 37. Haftandasin. Oglustu dimi senin bebis. Ben 34. Haftamdayim c.tesi kontrolum var konusacagim insallah doktorumla.

Bak bak baaaaaakk.. Simdi daha cok sinirlendim yerim uleyn facenizi

Masallah Asyamiza. Benim doktorun agzindan cimbizla aliyorum kac haftalik oldugunu bile. O yuzden terkediyorum bu hafta onu ohh olsun.
Agrilar idare edebilecek duzeyde henüz. Bir sekilde bitirecegiz bu son haftalari Allahin izniyle. Tek korkum dogumdan sonra eski rahatsizligimin hortlamasi. Insallah iyi olurum ve iyi oluruz hepimiz. Bu arada esinin iyi olmasina da sevindim canim.

canım ben de özele gidiyorum ilk muayene de sormustum doktora normal doğumu siz mi yaptırıyosunuz diye evet demisti.ben mardindeym hastane diyarbakırda birbucuk saatlik mesafe var aramızda sancıların baslayınca ara haftaici-haftasonu gece -gündüz farktmez gelirim ben dedi.devlet hastanelerinde ebeler veya nöbetçi dr yaptırıyor ama ben ne zaman olursa olsun geliyorum dedi içimi rahatlattı:)doğum öncesi kontrolleri her yerde ebeler yapıyomus zaten

Başka doktoramı gideceksin canım şimdi...hayırlısı olur inşallah....inşallah o ağrılar başlamaz tekrar....ilkinde yaşamıştın bayağıda zor diye anlatmıştın..inşallah bu sefer olmaz...çok çok iyi olursun inşallah canım..

biraz sonra bende dr a gidicem bakalım neler söyliycek. şu ciğer geliştirmeyi bende bi sorayım merak ettim

Insallah cilegim, saglik sikintilarimiz olmazda guzel guzel ilgileniriz miniklerimizle insallah.
Doktorumu degisiyorum zaten bu fikir ilk gunden beri vardi aklimda. Kizimda dogumuma giren doktoruma gidecegim son kontrolde, tekrar ayni doktorun girmesini istiyorum sezaryene canim

cnm ciğer gelişteirme iğnesinin zamanı ne zaman kadarmış dediler mi? ben de 35 haftalık oldum doktorum yeni verdi de.bnm de geçmiş mi oluyor yani?

Burda yurtdisinda 34 hafta bitimine kadarmis canim ya bende 35 icindeyim. Bide ilac varmis samci geciktirmek icin ama oda 34 bitimine kadarmis :-((( sen yyinede orda baska bi dr a daha sor istersen.nettende arastirdim ben dr dedigile uyumlu cikti.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

cannimm sen cagirirsin da gelmez miyiz? Ben hala girip ara ara okuyorum. Bazen de yaziyorum. Ama girip selam verdiğimde hic cevap alamıyorum nerdeyse demekki konustugum insanlar obur taraftaymis diyip obur tarafa ağırlık verdim. Oyle iste.burasi ilk goz agrim orası ayri tabi. Aklimdasin ama hep bilesin.daha sık girerim

Sizde benim hep aklimdasiniz merak ediyorum özlüyorum... ama isyan bayragini actigim iyi oldu hasret giderdik, bi haber alma firsati bulduk sizden kacaklar

beni iyice unutmuşsunuz canım iş yerinde yerimi teslim ediyorum ve iş öğretiyorum ondan bilgisayardan buraya giremiyorum.. telefondan da burası çok zor oluyor.. akşamları da evde de netim yok sadece sosyal medyayı takip edebiliyorum hatta onu bile takip edemiyorum çok fazla.. ama boş bulduğumda burayı okuyup haberleri alıp yazamadan kaçıyorum.. kusuruma bakmayın.. öperim hepiniziii

Nar suyunu duymadim ama sarilik icin bizde serum vericez annem banada ablamada kullanmış

Isyan ciktigi iyi olmus senlenmis ortalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…