Cooook tesekkur ederim tatlim
Donmeye basladilar bile
Evet feyzacim burasi bizim ilk goz agrimiz. Daha dogum hikayelerimizi bebislerimizin gazini uykusunu emmesini vs konusacagiz burda insallah. Bu arada sen nasilsin. Senin bebis seni diken ustune koydu ama haftan ilerledi masallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Ozletiyorsunuz kendinizi yaabende tlfdan giriyorum hatta bataryam oldu bu yuzden ama hic şikayetçi degilim
Esin nasil oldu. Hafifledi mi biraz yukun. Iside yariya dusurmussun.
Yok link mink. Unutun faceyi
Cok iyi oldu yazdigin. Pufpufum sende ekler misin bunlari listeye. Hadi gariii senlensin topik
Huzeyfeeeeemmm masallah dogum tarihin belli oldu ha, kavusacaksin yavruna. Ne guzel darisi bize. Sezaryen mi olacak canim 37. Haftandasin. Oglustu dimi senin bebis. Ben 34. Haftamdayim c.tesi kontrolum var konusacagim insallah doktorumla.Canım yaaaa ben burayı zor takip ediyorum telefondan girmek çok zor ama senin bu mesajın için dönüyorum geriye. İnşallah iyisindir. Benim doğum bu hafta inşallah. Gelişmeleri yazarım senden ne var ne yok.
Bak bak baaaaaakk.. Simdi daha cok sinirlendim
bütün bebeklerde olan bişey canım bu..öyle değil mi?o yüzden çok dert etme,zaten doktorlar çok ilgileniyorlardır..
evet yaaa doğru söylüyorsun 😔 ayrıca o saydığın arkadaşların çoğu face'de aktif 😡
evet canım....iyileşti cuma işbaşı yapacak bakalım....annem kayınvalidem sağolsun çok yardımcı oldular..bende şimdi öyle bir çalışıp bir çalışmıyorum :) 29 günüm kaldı...Asyam Meleğim 2508 gr 47 cm olmuş...büyüyor teyzesi :) benide büyütüyor beraberinde...26 sında çatı muayenesi olacağız sonra müsaitse çatı ....bekleyeceğiz yok müsait değilse 5 haziran sezeryan dedi :) senin kuzu nasıl senin kas ağrıalrın çok artmadı dimi
ama yok gercekten ole, her ozelde ole, aksam yada haftasonu olursa doktor gelmıyor kı, sezeryan olucaksa o ayrı,
normal dogumda ise doktor orda olsada kendı yaptırmıyor, ebeler hemsıreler yaptırıyor doktor arada kontrol edıyor. ama sezeryansa zaten saatı gunu bellı tabıkı kendı doktorun gırıyor. bende ole bılgı aldım kı arkadaslarımda dogum yaptı hepsı aynı seyı soyluyorlar. devlettede ole zaten normal dogumda ebeler yaptırıyor. sız bılırsınız tabı ama doktordan memnunsanız son haftalarda 600 tl ıcın degıstırmeyın derım kı sızın ozel olmasına ragmen fıyatı cok cok uygun. bızım hastanede normal dogum 3 500 tl.
Bak bak baaaaaakk.. Simdi daha cok sinirlendimyerim uleyn facenizi
Masallah Asyamiza. Benim doktorun agzindan cimbizla aliyorum kac haftalik oldugunu bile. O yuzden terkediyorum bu hafta onuohh olsun.
Agrilar idare edebilecek duzeyde henüz. Bir sekilde bitirecegiz bu son haftalari Allahin izniyle. Tek korkum dogumdan sonra eski rahatsizligimin hortlamasi. Insallah iyi olurum ve iyi oluruz hepimiz. Bu arada esinin iyi olmasina da sevindim canim.
Başka doktoramı gideceksin canım şimdi...hayırlısı olur inşallah....inşallah o ağrılar başlamaz tekrar....ilkinde yaşamıştın bayağıda zor diye anlatmıştın..inşallah bu sefer olmaz...çok çok iyi olursun inşallah canım..
cnm ciğer gelişteirme iğnesinin zamanı ne zaman kadarmış dediler mi? ben de 35 haftalık oldum doktorum yeni verdi de.bnm de geçmiş mi oluyor yani?
Nerdeeee bizim eski, hizina yetisemedigimiz haziran topigi. Bircok arkadasi artik goremiyorum ve merak ediyorum. Huzeyfe, cileksurat, emleb, deterjan, esmersirine, mujjum, babygel, neslihanbursa, kadraj, zeynelim ve suan da nicki aklima gelmeyen bircok arkadasim... (hafizami zorluyorum ama adi aklima gelmeyen arkadaslarim kusura bakmayin)
Burdan seslenmek istiyorum, baska sosyal aglardan iletisim daha kolay oluyor diye burayi yalniz birakmayin lütfen. Haziran anneleri topigi burasi. Merak ediyoruz sizleri. Eski sohbet yok artik.. hani ayrilmak yoktu hani bebislerimiz dogduktan sonrada birakmayacaktik burayi...
Yuvaniza donun artik uleeeeeeeyyyyyynnnnn
biraz sonra bende dr a gidicem bakalım neler söyliycek. şu ciğer geliştirmeyi bende bi sorayım merak ettim
Bak bak baaaaaakk.. Simdi daha cok sinirlendimyerim uleyn facenizi
.
cannimm sen cagirirsin da gelmez miyiz? Ben hala girip ara ara okuyorum. Bazen de yaziyorum. Ama girip selam verdiğimde hic cevap alamıyorum nerdeyse demekki konustugum insanlar obur taraftaymis diyip obur tarafa ağırlık verdim. Oyle iste.burasi ilk goz agrim orası ayri tabi. Aklimdasin ama hep bilesin.daha sık girerim
bu arada babygel doğum yaptı canım
Evet bir arkadas yazmis dogum yapanlari. Az once tekrar inceledim de listeyi, cigerim ciz etti bazi bebislere. Insallah saglicakla kocaman olurlar yavrucuklar.
Sizde benim hep aklimdasiniz merak ediyorum özlüyorum... ama isyan bayragini actigim iyi olduhasret giderdik, bi haber alma firsati bulduk sizden kacaklar
Hahahaaaa... kizdirmayin muhtarimizi ben de destekcisiyim ona gore
Bu arada birkac arkadasa daha seslenmek istiyorum lorena, Ciceeek, plebisit, blackgirl, raziyerkan, hediyeler, zemrush, lahesis, gurbet, agonca ve digerleri... sizde cikin ortaya
Hayirli haberlerle donersin ins.
Kayinvalidem bebek dogar dogmaz gaz olmasin hic diye 1 cay kasigi nar suyu vericekmis bebegime, sarilik olmasin diye de serum diye bisey vericekmis
aranizda boyle bisey duyan var mi
kardesinin bebegine vemisler ne sarilik olmus ne de gazi olmus bebegin
şimdi de bi arkadaş oldum
Nar suyunu duymadim ama sarilik icin bizde serum vericez annem banada ablamada kullanmış
Isyan ciktigi iyi olmus senlenmis ortalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?