2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım ben de özele gidiyorum bence bu dr la alakalı, ilgili bir doktor sa hastasını bırakmıyor.
ben de doktoruma sordum gece saat kaç olursa olsun ekıbı toplayıp gelıyorum kesınlıkle ben gırıyorum doğuma ve doğumuda ben yaptırıyorum ebe değil kesinlikle diye vurguladı çok rahatladım.
ancak izin tarıhıme denk gelırse gıremıyorum hazıranda da izinli değilmiş çok şükür. ben gelmesemde yine bır uzman dr gırecek doğumuna hiç endişen olmasın dedı.

selam güzel annişler uzun zamandır girmiyordum bi ziyaret edeyim dedim :) bizi özleyenler olmuştur belki

Kizlar sütünüz olsun diye neler yiyip iciyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

serum nedir bana da anlatır mısın anlamadım.:26::26:

serum suyu vermişler o zamanlar ablam evde doğmuş ebe hemen aldırtmış babama vermişler
bende doğumevinde doğmuşum ordada koridorlarda takılıydı diyo annem 1 çay kaşığı sanırım yanlış hatırlamıyosam dedi 1 hafta falan verilirmiş netten baktım biraz gereksiz yanlış falan diyolar ama bilmiyorum

[/ATTACH] kızlar çantamı hazırladık annemle :) dogumhaneye verilcekleri keseye koydum.göğüs pedim eksikmiş arkadaşlar söledi sağolsun unutmuştum ben onu.terliklerimi henüz süslemediğim için koyamadım bir de tülbent seçicem şimdi bile farketttim hala eksik varmış ya bir de siz bakın bakalım ne eksiğim var

Eklentiler

• $DSC_0961.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:

canım eksik var mı bilmiyorum ama çok cici olmuş valla,çok hoş görünüyor... 👏

şimdiden süt artırıcı şeyler yiyip boş yere kilo almayın bence çünkü süt depolanan birşey değil zaten bebek emmeye başladığı anda süt üretimi olur emzirdikçe de artar. süt olsun diye yenen tatlı şekerli şeyler kompostolar falan gereksiz şeker alımından başka bişey değil. su su su her zaman olduğu gibi su burda da çok önemli.

hiçbişey
yani şimdiden süt olsun falan diyede bişeyler yemeye kalkarsam doktor beni keser zaten çok kilo aldım.. Bide ayrıca zaten öyle şekerli suymuş şerbetli bişeyleri o bu falan hikaye deniyor,tek çaresi bol su içmek iş süt için.. Hee hâlâ da olmuyorsa o zaman kısmet..herkeste olcak diye bi kaide yok çünkü..

Ben arada sevdigim icin rezene cayi iciyorum iki gunde bir felan ve simdiden fark gördüm gercekten. Gecen bitmisti bir hafta sonra alinca anladim farkini.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

herşey tamam gibi
cok cici olmuş hayırlı kolay bır doğum diliyorum cnm şimdiden.

Benimkilerde hazirda bekliyor..cok sirin olmus pembis pembis yaaa burda hic yok öyle güzel seyler..cok guzel gorunuyorlsr güle güle kullanmak nasip olsun insallah
BB

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

aynen canım keramet o içilen şekerli şeylerde yenılen tatlılarda değil demişti bi dr hararet yaptığından bol su içirtiyor keramet o su da demişti.

şu an değil ama bol su, şekersiz komposto, bol bol emzirmek ve pozitif düşünmek stressiz yaşam anne sütünü artırıyor ha bir de herkesin yanında emzirmemeye çalışın mümkün olduğunca. aman ne bol sütün var diyen teyzeler nazar eder maazallah

Cok guzeller ya bayildim geceliklere bayildim nerden sldiniz acaba bn hsla aramaktayim

Cok guzeller ya bayildim geceliklere bayildim nerden sldiniz acaba bn hsla aramaktayim

Teşekkür ederim canım.kırmızılı ve pembeli takımı relax mode dan aldım kesinlikle tavsiye ederim.malları bir harika.ben sezon sonu indirimli.almıştım pek kalmamış olabilir mağazasında ama internet sitesinden online alışveriş yapılabiliyor orda var hala.kuşlu takımda miss cleire dan aldım

Saol cnm bakicam hmn

Cok iyi oldu yazdigin. Pufpufum sende ekler misin bunlari listeye. Hadi gariii senlensin topik

müsait bi zamanda ekleyeceğim ama artık yazmaya yada 1-2 defa yazıp listeye adını yazdırıp sonra uğramayan olduğu için bu listeninde tam olarak dolmayıp boş kalacağını düşünüyorum ama neyse,bakalım..deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…