ama yok gercekten ole, her ozelde ole, aksam yada haftasonu olursa doktor gelmıyor kı, sezeryan olucaksa o ayrı,
normal dogumda ise doktor orda olsada kendı yaptırmıyor, ebeler hemsıreler yaptırıyor doktor arada kontrol edıyor. ama sezeryansa zaten saatı gunu bellı tabıkı kendı doktorun gırıyor. bende ole bılgı aldım kı arkadaslarımda dogum yaptı hepsı aynı seyı soyluyorlar. devlettede ole zaten normal dogumda ebeler yaptırıyor. sız bılırsınız tabı ama doktordan memnunsanız son haftalarda 600 tl ıcın degıstırmeyın derım kı sızın ozel olmasına ragmen fıyatı cok cok uygun. bızım hastanede normal dogum 3 500 tl.
selam güzel annişler uzun zamandır girmiyordum bi ziyaret edeyim dedim :) bizi özleyenler olmuştur belki
serum nedir bana da anlatır mısın anlamadım.:26::26:
[/ATTACH]Eki Görüntüle 1115046 Eki Görüntüle 1115045 Eki Görüntüle 1115046 Eki Görüntüle 1115047 kızlar çantamı hazırladık annemle :) dogumhaneye verilcekleri keseye koydum.göğüs pedim eksikmiş arkadaşlar söledi sağolsun unutmuştum ben onu.terliklerimi henüz süslemediğim için koyamadım bir de tülbent seçicem şimdi bile farketttim hala eksik varmış yabir de siz bakın bakalım ne eksiğim var
Kizlar sütünüz olsun diye neler yiyip iciyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[/ATTACH]Eki Görüntüle 1115046 Eki Görüntüle 1115045 Eki Görüntüle 1115051 kızlar çantamı hazırladık annemle :) dogumhaneye verilcekleri keseye koydum.göğüs pedim eksikmiş arkadaşlar söledi sağolsun unutmuştum ben onu.terliklerimi henüz süslemediğim için koyamadım bir de tülbent seçicem şimdi bile farketttim hala eksik varmış yabir de siz bakın bakalım ne eksiğim var
Benimkilerde hazirda bekliyor..cok sirin olmus pembis pembis yaaa burda hic yok öyle güzel seyler..cok guzel gorunuyorlsr güle güle kullanmak nasip olsun insallah[/ATTACH]Eki Görüntüle 1115046 Eki Görüntüle 1115045 Eki Görüntüle 1115051 kızlar çantamı hazırladık annemle :) dogumhaneye verilcekleri keseye koydum.göğüs pedim eksikmiş arkadaşlar söledi sağolsun unutmuştum ben onu.terliklerimi henüz süslemediğim için koyamadım bir de tülbent seçicem şimdi bile farketttim hala eksik varmış yabir de siz bakın bakalım ne eksiğim var
hiçbişey
yani şimdiden süt olsun falan diyede bişeyler yemeye kalkarsam doktor beni keserzaten çok kilo aldım.. Bide ayrıca zaten öyle şekerli suymuş şerbetli bişeyleri o bu falan hikaye deniyor,tek çaresi bol su içmek iş süt için.. Hee hâlâ da olmuyorsa o zaman kısmet..herkeste olcak diye bi kaide yok çünkü..
[/ATTACH]Eki Görüntüle 1115046 Eki Görüntüle 1115045 Eki Görüntüle 1115051 kızlar çantamı hazırladık annemle :) dogumhaneye verilcekleri keseye koydum.göğüs pedim eksikmiş arkadaşlar söledi sağolsun unutmuştum ben onu.terliklerimi henüz süslemediğim için koyamadım bir de tülbent seçicem şimdi bile farketttim hala eksik varmış yabir de siz bakın bakalım ne eksiğim var
Cok guzeller ya bayildim geceliklere bayildim nerden sldiniz acaba bn hsla aramaktayim
Teşekkür ederim canım.kırmızılı ve pembeli takımı relax mode dan aldım kesinlikle tavsiye ederim.malları bir harika.ben sezon sonu indirimli.almıştım pek kalmamış olabilir mağazasında ama internet sitesinden online alışveriş yapılabiliyor orda var hala.kuşlu takımda miss cleire dan aldım
Cok iyi oldu yazdigin. Pufpufum sende ekler misin bunlari listeye. Hadi gariii senlensin topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?