selam arkadaşım, bak aşağıya ödemle ilgili bende olanları yazdım.. Alıntılayıp ekledim,oku ordansenden daha beter durumda gibiyim yani ama Allah'tan bende de protein kaçağı çıkmadı.. Önlem amaçlı hergün 2 defa tansiyonumu ölçüp yazıyorum bende..
yok canım benden daha kötü durumda değilsin ben ilaç kullanıyorum tansiyon için günde defa ödem+albümin başladı alyansımı çıkaralı 3.5 ay oldu şişliklerimden ayaklarımsa bi yere ayakkabılarımla gidiyorum ya terlikle dönüyorum yada üstüne basmak zorunda kalıyorum her an tetikte erken doğum için bekliyorum muz yemeni tavsiye ederim potasyum tansiyon tehlikesine karşı önlem sıcağa çıkma dedi doktorum ayaklarını sarkıtma dedi umarım sağ salim geçer bu süreç hepimiz için...
beni iyice unutmuşsunuzcanım iş yerinde yerimi teslim ediyorum ve iş öğretiyorum ondan bilgisayardan buraya giremiyorum.. telefondan da burası çok zor oluyor.. akşamları da evde de netim yok sadece sosyal medyayı takip edebiliyorum hatta onu bile takip edemiyorum çok fazla.. ama boş bulduğumda burayı okuyup haberleri alıp yazamadan kaçıyorum.. kusuruma bakmayın.. öperim hepiniziii
ikinizinde haberleri güzel,maşallah kızlar
aaaah canım benim 😔 canının nasıl yandığı belli sözlerinden ama napıcaksın,senin kaderinde böyle yazılmış..herkes farklı bişey çekiyor..benim derdimde ödem ve onun verdiği acı..uyumak uyanmak işkence bana..Allah yardımcımız olsun
hiçbişey
yani şimdiden süt olsun falan diyede bişeyler yemeye kalkarsam doktor beni keserzaten çok kilo aldım.. Bide ayrıca zaten öyle şekerli suymuş şerbetli bişeyleri o bu falan hikaye deniyor,tek çaresi bol su içmek iş süt için.. Hee hâlâ da olmuyorsa o zaman kısmet..herkeste olcak diye bi kaide yok çünkü..
Herkeze tesekkurler biktim artik kasik agrisindan yanmadan kusmaktan bugun kontrole gittim cok kusmam oldugu icinmis kan kusmalarim bogazlarim cok aciyo cok.. 9 kilo ciktik bugun tartida mezure olcumune 3200 ultrasyonda ise 3300 cikti kilosu 36. Haftadayiz bebegim sisko biraz yanaklari yuzu tombis uzun olacagini soyledi 4 kilo dogarmus zaten doktorda guldu ne cigniyo bu dedi bildiginiz yemek yiyordu sisko cok komikti)) karnimi gorseniz demezsiniz ki orda kocaman bebek var)) ne yediniz derseniz oglen aksam hergun et tavuk yedim cunku sebze cok pahali burda) az kaldi rabbim hepimize sabirlar versin bu son zamanlar kolaylikla.bitsin alalim bebislerimizi elimize rabbim bir nefeste kurtarsin...
Vala pufpufum bu isin hic alakasi yok cok yemekle bnm masallh 3 aydr geliyor sutum deli gibi yemek falan yemiyorum yeseydim zaten almazdim 9 kilo oyuzden sen normal ye bol sivi tuket olacaksa oluyor zaten bebekte kilosunu alacaksa alio istiosan dunyalari ye normal beslen bol sivi ve rezene cayi faydaliymis diyorlar denemedim ama sutumde masallah var simdiden yani gelecekse gelirr hic yeme bosuna dunyalari..
Vala pufpufum bu isin hic alakasi yok cok yemekle bnm masallh 3 aydr geliyor sutum deli gibi yemek falan yemiyorum yeseydim zaten almazdim 9 kilo oyuzden sen normal ye bol sivi tuket olacaksa oluyor zaten bebekte kilosunu alacaksa alio istiosan dunyalari ye normal beslen bol sivi ve rezene cayi faydaliymis diyorlar denemedim ama sutumde masallah var simdiden yani gelecekse gelirr hic yeme bosuna dunyalari..
Arkadas degilmisin kızşimdi de bi arkadaş oldum
Unutur muyuz hic seni rapunzelimbeni iyice unutmuşsunuzcanım iş yerinde yerimi teslim ediyorum ve iş öğretiyorum ondan bilgisayardan buraya giremiyorum.. telefondan da burası çok zor oluyor.. akşamları da evde de netim yok sadece sosyal medyayı takip edebiliyorum hatta onu bile takip edemiyorum çok fazla.. ama boş bulduğumda burayı okuyup haberleri alıp yazamadan kaçıyorum.. kusuruma bakmayın.. öperim hepiniziii
Hahahaaa.. hos geldin alangucum. Kacmak yok ama.selam güzel annişler uzun zamandır girmiyordum bi ziyaret edeyim dedim :) bizi özleyenler olmuştur belki
cann2014'ün çağrısı işe yaradı mı ne
Merak etme sekerim bosver. Burasi daha guzel.bu arada face grubunu pek merak etmeye başladım bana da link gönderebılır mısınız acaba hanımlar
Bulgur pilavi sogan pekmez yesillik ve bol bol suuuuu. Tabi dogumdan sonraKizlar sütünüz olsun diye neler yiyip iciyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[/ATTACH]Eki Görüntüle 1115046 Eki Görüntüle 1115045 Eki Görüntüle 1115051 kızlar çantamı hazırladık annemle :) dogumhaneye verilcekleri keseye koydum.göğüs pedim eksikmiş arkadaşlar söledi sağolsun unutmuştum ben onu.terliklerimi henüz süslemediğim için koyamadım bir de tülbent seçicem şimdi bile farketttim hala eksik varmış yabir de siz bakın bakalım ne eksiğim var
maşallah ufaklığa o zaman annesi..iyi beslemişsin demekki onu
Ben diyeyim direk sezeryanVala ne yedim beslendi anlamadim birden kocaman oldu 9 aydir sabah aksam kusuyorum ne bulduda oldu ki 3300)) benim korkum dogum 4 kilo nasil dogurucam 40. Haftayi beklerse 4200 4300 u gorurmuss cokkkk korkuyorummmm nasil doguracam bennn))))
Vala ne yedim beslendi anlamadim birden kocaman oldu 9 aydir sabah aksam kusuyorum ne bulduda oldu ki 3300)) benim korkum dogum 4 kilo nasil dogurucam 40. Haftayi beklerse 4200 4300 u gorurmuss cokkkk korkuyorummmm nasil doguracam bennn))))
Ben diyeyim direk sezeryan
cann2014'ün çağrısı işe yaradı mı ne
[/ATTACH]Eki Görüntüle 1115046 Eki Görüntüle 1115045 Eki Görüntüle 1115051 kızlar çantamı hazırladık annemle :) dogumhaneye verilcekleri keseye koydum.göğüs pedim eksikmiş arkadaşlar söledi sağolsun unutmuştum ben onu.terliklerimi henüz süslemediğim için koyamadım bir de tülbent seçicem şimdi bile farketttim hala eksik varmış yabir de siz bakın bakalım ne eksiğim var
evet hayatım zaten çağrı üzerine geldim yoksa daha hiiç gelesim yoktu
Ben hissettim hatta biraz önce yine vurdu ama simdi gecti aradim hastaneyi sordum ne yapilabilinir diye maalesef buraya göre ciger gelistirme ignesinin zamanini gecirmisim ve sanci geciktirme yapilabilinirdo oda gecikmis 34 haftaya kadar oluyormus hepsi sadece ve 48 saat geciktirilebilinirmis yani öyle yada böyle sanci olunca dogum gozukuyormus. Bende gitmedim
Hastaneye felan bebegimde cok hareketli bugun parmaklarini bayagi asagida hissediyorum piyano calar gibi resmen;-) artik Allah tan hayirlisi sancim gelirse tekrar dayanamazsam giderim biraz evde cekerim ama zaten dogumdan baska yapcak biseyleri kalmamis prosedür olarak.
Ha bide aklima ne geldi arkadaslar bakin ben iki hafta önce hurma aldim tunus hurmasi,hurmayi cok cok severim cerez kutum var masa ustunde icine doktum hergun bi tanede olsa Yedim iri iri;-) simdi dusunuyorumda hurma dogumu kolaylastirip acilma yapiyor belkide iki hafta yedikten sonra hergun bi tane o yuzden sanci ve acilma olmusta ilabilir bende. Sizinde bilginiz olsun diye söyluyorum demekki daha erkenmis yemek icin;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
heeeeh cvp verilmiş bak cuk oturmuş hemde
ben bugün devlet hastanesine gittim kontrole doktor sancıya felan baktı normale dönmüş dedi. sordum yürüyebilirmiyim evet herşey normal yapabilirsin dedi. ben bugün başlıyorum yürümeye ve hurmalara günde 3-5 yemeyi planlıyorum.. açılsında koay çıksın bebişko.. ama bebeğimi göstermedi c.tesi günü özele kendi doktoruma gidecem bakalaım nasılmış bnm küçüğüm
Burda sezaryan cok kotu dogum sonrasi size koca bir yarik ve koca koca delik dikis izleri kaliyor oyle berbat ki bakmaya iciniz el vermez resmen ceset diker gibi kesip dikiyolr oyuzden dua edinde normal dogurayim..
Burda yurtdisinda 34 hafta bitimine kadarmis canim ya bende 35 icindeyim. Bide ilac varmis samci geciktirmek icin ama oda 34 bitimine kadarmis :-((( sen yyinede orda baska bi dr a daha sor istersen.nettende arastirdim ben dr dedigile uyumlu cikti.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?