2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

yok canım benden daha kötü durumda değilsin ben ilaç kullanıyorum tansiyon için günde defa ödem+albümin başladı alyansımı çıkaralı 3.5 ay oldu şişliklerimden ayaklarımsa bi yere ayakkabılarımla gidiyorum ya terlikle dönüyorum yada üstüne basmak zorunda kalıyorum her an tetikte erken doğum için bekliyorum muz yemeni tavsiye ederim potasyum tansiyon tehlikesine karşı önlem sıcağa çıkma dedi doktorum ayaklarını sarkıtma dedi umarım sağ salim geçer bu süreç hepimiz için...

senden tek farkım,tansiyon problemim yok şu an şükür..
yoksa bende yüzükleri çıkaralı çoooook oldu,37 numara giyiyorum ben ama şu an olmuyor..zorlasam giriyor ayakkabı ama 10-15 dk sonra acımaya sıkmaya başlıyo,babet aldım hep onu giyorum artık..
aynı şekilde bende dışarı çıkmamaya çalışıyorum,evdeyim..hapis gibi çok bunaldım.,
ve gün içinde hep uyuşuk ellerim (orta ve yüzük parmağı sadece) bazen çok fazla oluyo hissetmiyorum gibi..
oooyyyy Allah yardımcımız olsun cidden..!

ahaaa buldum seni...!
bak ben bile her sayfayı es geçmeden takip etmeye çalıştığım halde gözümden kaçmış senin yazdığın...demek olabiliyor böyle gözden kaçmalar

Herkeze tesekkurler biktim artik kasik agrisindan yanmadan kusmaktan bugun kontrole gittim cok kusmam oldugu icinmis kan kusmalarim bogazlarim cok aciyo cok.. 9 kilo ciktik bugun tartida mezure olcumune 3200 ultrasyonda ise 3300 cikti kilosu 36. Haftadayiz bebegim sisko biraz yanaklari yuzu tombis uzun olacagini soyledi 4 kilo dogarmus zaten doktorda guldu ne cigniyo bu dedi bildiginiz yemek yiyordu sisko cok komikti)) karnimi gorseniz demezsiniz ki orda kocaman bebek var)) ne yediniz derseniz oglen aksam hergun et tavuk yedim cunku sebze cok pahali burda) az kaldi rabbim hepimize sabirlar versin bu son zamanlar kolaylikla.bitsin alalim bebislerimizi elimize rabbim bir nefeste kurtarsin...

Vala pufpufum bu isin hic alakasi yok cok yemekle bnm masallh 3 aydr geliyor sutum deli gibi yemek falan yemiyorum yeseydim zaten almazdim 9 kilo oyuzden sen normal ye bol sivi tuket olacaksa oluyor zaten bebekte kilosunu alacaksa alio istiosan dunyalari ye normal beslen bol sivi ve rezene cayi faydaliymis diyorlar denemedim ama sutumde masallah var simdiden yani gelecekse gelirr hic yeme bosuna dunyalari..

maşallah ufaklığa o zaman annesi..iyi beslemişsin demekki onu

yok kızzz ben sütü sormadım,başka bir arkadaş sormuş ne yapıyosunuz ne yiyip içiyosunuz diye ona hitaben yazdım bende senin gibi dşüncedeyim,aynı fikirdeyim..sadece bol su içmekmiş faydası zaten,öyle her deneni ye diye bişey yok

Aynen katiliyorum sana.bebek alacagini aliyor gercekten

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

şimdi de bi arkadaş oldum
Arkadas degilmisin kız
'Can yoldaş' oldu mu.. sen aglama yeter ki

Unutur muyuz hic seni rapunzelim bizde seni opuyoruz. Firsat buldukca bebisimizden guzel haberlerini bekliyoruz ama

selam güzel annişler uzun zamandır girmiyordum bi ziyaret edeyim dedim :) bizi özleyenler olmuştur belki
Hahahaaa.. hos geldin alangucum. Kacmak yok ama.

cann2014'ün çağrısı işe yaradı mı ne

bu arada face grubunu pek merak etmeye başladım bana da link gönderebılır mısınız acaba hanımlar
Merak etme sekerim bosver. Burasi daha guzel.
Kizlar sütünüz olsun diye neler yiyip iciyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bulgur pilavi sogan pekmez yesillik ve bol bol suuuuu. Tabi dogumdan sonra

Cok guzel gorunuyor hersey

maşallah ufaklığa o zaman annesi..iyi beslemişsin demekki onu

Vala ne yedim beslendi anlamadim birden kocaman oldu 9 aydir sabah aksam kusuyorum ne bulduda oldu ki 3300)) benim korkum dogum 4 kilo nasil dogurucam 40. Haftayi beklerse 4200 4300 u gorurmuss cokkkk korkuyorummmm nasil doguracam bennn))))

ben bugün devlet hastanesine gittim kontrole doktor sancıya felan baktı normale dönmüş dedi. sordum yürüyebilirmiyim evet herşey normal yapabilirsin dedi. ben bugün başlıyorum yürümeye ve hurmalara günde 3-5 yemeyi planlıyorum.. açılsında koay çıksın bebişko.. ama bebeğimi göstermedi c.tesi günü özele kendi doktoruma gidecem bakalaım nasılmış bnm küçüğüm

ay cok sevindim canim ya guzel bir haber almissin ama hurma ben bi tane yedim Yetti 3-5 fazla gibi sanki tabi yine sen bilirsin.

Burda sezaryan cok kotu dogum sonrasi size koca bir yarik ve koca koca delik dikis izleri kaliyor oyle berbat ki bakmaya iciniz el vermez resmen ceset diker gibi kesip dikiyolr oyuzden dua edinde normal dogurayim..

Burda dedigin neresi orasi canim??
Bende 4kilo dogmusum ilk bebek olarak Allah kolayligini verir ha bide ultrasonda rakamlar bi eksi bi arti oynuyor zaten. Insallah kolayca bi avazda kurtulursun

Son düzenleme:

ya ben bugun 35+2 oldum.dün ve önceki gün oldum iğneleri de.2 tane özel doktora birden gidiyorum aslında ama biri gerek görmedi ztn 34 bitince gelişiyor dedi.diğeri her ihtimale karşı vuralım küveze girmesin dedi.inşallah bi sorun olmaz plesanta yaşlanması var diye 38 i beklemeyebilir diyor doktorlar.sancım da yok hiç daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…