Burda sezaryan cok kotu dogum sonrasi size koca bir yarik ve koca koca delik dikis izleri kaliyor oyle berbat ki bakmaya iciniz el vermez resmen ceset diker gibi kesip dikiyolr oyuzden dua edinde normal dogurayim..
ya ben bugun 35+2 oldum.dün ve önceki gün oldum iğneleri de.2 tane özel doktora birden gidiyorum aslında ama biri gerek görmedi ztn 34 bitince gelişiyor dedi.diğeri her ihtimale karşı vuralım küveze girmesin dedi.inşallah bi sorun olmazplesanta yaşlanması var diye 38 i beklemeyebilir diyor doktorlar.sancım da yok hiç daha..
Hurma tavsiye ederim sanirim beni hurma yapti böyle;-) sanci felan icin suni sanci verilmemesi icin bide dogum kolaylastiriyor diye yedim ben sancilandim
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Burda sezaryan cok kotu dogum sonrasi size koca bir yarik ve koca koca delik dikis izleri kaliyor oyle berbat ki bakmaya iciniz el vermez resmen ceset diker gibi kesip dikiyolr oyuzden dua edinde normal dogurayim..
neden öyle içim çok kötü oldu ay.
ben korkuyorum sezeryandan böylesini duymadım hiç neresi orası.
türkiye de sezeryandan sonra çok rahat oluyor insanlar artık.
inşallah doğumun normal olur canım.
hurmayı duymuştm bn de ama daha hiç yemedim..kızım dönmedi de benim daha ya bu saatten sonra da döner mi bilmiyorum. o yüzden sezeryan gözüküyor şimdilik malesef cnm...senin döndü mü bebişin? kızn mı oğluşn mu var?
Benimki 24. haftadan beri basi asagida hic degistirmedi sükür ama sporlada alakasi varmis spor cok yapiyordum ve bir hareket varmis o sekilde yapinca donuyormus bebek bilmeden yapmisim bende faydasi olmusmudur bilmiyorum ama cok hareketli bir bebek olmasina ragmen pozisyonunu hic degistirmedi cok sükür
Benimki 24. haftadan beri basi asagida hic degistirmedi sükür ama sporlada alakasi varmis spor cok yapiyordum ve bir hareket varmis o sekilde yapinca donuyormus bebek bilmeden yapmisim bende faydasi olmusmudur bilmiyorum ama cok hareketli bir bebek olmasina ragmen pozisyonunu hic degistirmedi cok sükür
Ve oglusum olcak insallah seninki ne?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü[/QUOsiTE]
Kizim oluck bnm de insallah.bnmki de tam tersi basi hep yukardaydi hic asagi donmedidoktr bol su ic doner belki dedi ama bundan sonra pek sanmiyrm..bn de hic spor yapmadim ama hangi hareket iyi geliyormus ki?
Merhaba tatlı annişler..biz bugun kontrole gittik 2.500 gr olmusuz gayet iyiydik.ama ben bi kac haftadir.ellerimde aci hissediyodum.htta sanki parmaklarima sopayla vurmuslar gibi bukemiyodum bile ayaklarda odem onemli degil ama eldeki tansiyondan dolayidir dedi iyi bisi degil dedi bende kendimce kalsiyumum eksikmi diye dusunmustum.icinizde benim gibi ellerinde agri acı hisseden varmi dusuk dozlu tansiyon ilacı başlayalim dedi alfamet diye.ama simdi evde olcuyorum 8/4 yuksek degilki o ilaci icsem hepten tansiyonum sifirlanacak sanirim.kafam takildi sizinle paylasmak istedim..
Ve oglusum olcak insallah seninki ne?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü[/QUOsiTE]
Kizim oluck bnm de insallah.bnmki de tam tersi basi hep yukardaydi hic asagi donmedidoktr bol su ic doner belki dedi ama bundan sonra pek sanmiyrm..bn de hic spor yapmadim ama hangi hareket iyi geliyormus ki?
Aaa bak su diyince aklima geldi 32. haftaya kadar bende bebegin suyuda fazlaydi sonra normale döndü. Ama bunun annenin ictigi suyla alakasi yok yani senin icecegin suyla dönecegini sanmam.Düzustu eller yerde oturuyorsun yani atcilik oynar gibi;-) ayagini teker teker arkaya dogru itiyorsun normal bi spor hareketi yani. Ama dönebilirde senin daha 37 ye kadar zamani var sonrasinda zor olur Yer kalmica icin
Merhaba tatlı annişler..biz bugun kontrole gittik 2.500 gr olmusuz gayet iyiydik.ama ben bi kac haftadir.ellerimde aci hissediyodum.htta sanki parmaklarima sopayla vurmuslar gibi bukemiyodum bile ayaklarda odem onemli degil ama eldeki tansiyondan dolayidir dedi iyi bisi degil dedi bende kendimce kalsiyumum eksikmi diye dusunmustum.icinizde benim gibi ellerinde agri acı hisseden varmi dusuk dozlu tansiyon ilacı başlayalim dedi alfamet diye.ama simdi evde olcuyorum 8/4 yuksek degilki o ilaci icsem hepten tansiyonum sifirlanacak sanirim.kafam takildi sizinle paylasmak istedim..
atcilik oynar gibi guzl benzetme olmus cnm:) anladm dedign hareketi.denemekten zarar gelmz bakalm yapayim.donse bnde normal olsn istiyorm cunku.hayirlisi artk.bnde alakasi yok diye okumstm netten icilen su ile ama her doktr baska sey soyluyo ya insan sasiriyo hangisini yapacagini..Aaa bak su diyince aklima geldi 32. haftaya kadar bende bebegin suyuda fazlaydi sonra normale döndü. Ama bunun annenin ictigi suyla alakasi yok yani senin icecegin suyla dönecegini sanmam.Düzustu eller yerde oturuyorsun yani atcilik oynar gibi;-) ayagini teker teker arkaya dogru itiyorsun normal bi spor hareketi yani. Ama dönebilirde senin daha 37 ye kadar zamani var sonrasinda zor olur Yer kalmica icin
atcilik oynar gibi guzl benzetme olmus cnm:) anladm dedign hareketi.denemekten zarar gelmz bakalm yapayim.donse bnde normal olsn istiyorm cunku.hayirlisi artk.bnde alakasi yok diye okumstm netten icilen su ile ama her doktr baska sey soyluyo ya insan sasiriyo hangisini yapacagini..
Aynen herkes farkli söyluyor insan kime inancani anlamiyor.ben suyum fazla olunca sormustum az sumu icim diyede dr senin ictigin suyla alakasi yok demisti.ordan biliyorum.her ictigimizi yedigimizi bebek alsa oooooooooo ne olurduk acaba;-) ay bebegimi özledim ya gecmiyor günler diye sarki varya onu dinlicem;-)))
Aynen herkes farkli söyluyor insan kime inancani anlamiyor.ben suyum fazla olunca sormustum az sumu icim diyede dr senin ictigin suyla alakasi yok demisti.ordan biliyorum.her ictigimizi yedigimizi bebek alsa oooooooooo ne olurduk acaba;-) ay bebegimi özledim ya gecmiyor günler diye sarki varya onu dinlicem;-)))
evt bn de bi yandan diyorm gününe kdr beklesin ama bi yandan da artk kucağıma almk istiyorm bazen göbeğimi sıkıveresim geliyo sarılırken :)
evt bn de bi yandan diyorm gününe kdr beklesin ama bi yandan da artk kucağıma almk istiyorm bazen göbeğimi sıkıveresim geliyo sarılırken :)
Esim benden beter bide bugun demezmi 10 gun dursunda gelisimi tmmlansin 10 gun yat ama on gun sonra gezmeye devam et gelsin gününü beklemesin diye o benden sabirsiz..7 sene bekledim yeter artik bezdim diyo..adamda hakli tabi;-)))
Diyorum dogsun onu cicili cicili giydircem saat bari emzircem koklicam sürekli felan.. Ayyyy özledimmm bak yazinca gene;-)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?