2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Burda sezaryan cok kotu dogum sonrasi size koca bir yarik ve koca koca delik dikis izleri kaliyor oyle berbat ki bakmaya iciniz el vermez resmen ceset diker gibi kesip dikiyolr oyuzden dua edinde normal dogurayim..

aneeeey anlatışa bak ben bile korktum şu an 😳
ama tatlım benim çok yakın bi arkadaşım oldu sezeryan,1 sene oldu (şu an benim gittiğim hastanede hemde) ve doğumdan yaklaşık 4-5 ay sonraydı sanırım bana geldiğinde izine bakmak istedim,gösterdi ve hiçte öyle anlattığın gibi korkunç değildi..hatta ince ufak bi çizik gibiydi..kişiden kişiye değişiyorda olabilir bilmiyorum ama ben sezeryancıyım

Hurma tavsiye ederim sanirim beni hurma yapti böyle;-) sanci felan

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Burda sezaryan cok kotu dogum sonrasi size koca bir yarik ve koca koca delik dikis izleri kaliyor oyle berbat ki bakmaya iciniz el vermez resmen ceset diker gibi kesip dikiyolr oyuzden dua edinde normal dogurayim..

neden öyle içim çok kötü oldu ay.
ben korkuyorum sezeryandan böylesini duymadım hiç neresi orası.
türkiye de sezeryandan sonra çok rahat oluyor insanlar artık.
inşallah doğumun normal olur canım.

neden öyle içim çok kötü oldu ay.
ben korkuyorum sezeryandan böylesini duymadım hiç neresi orası.
türkiye de sezeryandan sonra çok rahat oluyor insanlar artık.
inşallah doğumun normal olur canım.

Almanya felan olabilir valla burda aynen anlattigi gibi bende merak ediyorum neresi oldugunu. En cok korktugum seydir benimde sezeryan gecen dogumplanlamasi icin gorusmemde söyledim
Hayati tehlike olmadan sezeryan asla diye;-) bide toparlanamiyorsun uzun bi zaman. Arkadasim 11 sene olmus dogum yapali hala usutunce karnima dogum sancisi giriyor diyo sonrada uyusuyormus. Cok cekiliyormus yani.

Son düzenleme:
bu arada benım minik elını ya da ayağını karnımdan çıkarıvercek dıye korkuyorum.
delicek sanki maşallah nasıl bastırıyorsa.

hurmayı duymuştm bn de ama daha hiç yemedim..kızım dönmedi de benim daha ya bu saatten sonra da döner mi bilmiyorum. o yüzden sezeryan gözüküyor şimdilik malesef cnm...senin döndü mü bebişin? kızn mı oğluşn mu var?

Benimki 24. haftadan beri basi asagida hic degistirmedi sükür ama sporlada alakasi varmis spor cok yapiyordum ve bir hareket varmis o sekilde yapinca donuyormus bebek bilmeden yapmisim bende faydasi olmusmudur bilmiyorum ama cok hareketli bir bebek olmasina ragmen pozisyonunu hic degistirmedi cok sükür
Ve oglusum olcak insallah seninki ne?

Son düzenleme:

Benimde basi asagida 34.haftada dondu ama ben zorunlu sezeryan olucagim icin basi asagida olmasi die ne yurumeye ciktim ne spor yaptim bence bebekle alakali bisey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba tatlı annişler..biz bugun kontrole gittik 2.500 gr olmusuz gayet iyiydik.ama ben bi kac haftadir.ellerimde aci hissediyodum.htta sanki parmaklarima sopayla vurmuslar gibi bukemiyodum bile ayaklarda odem onemli degil ama eldeki tansiyondan dolayidir dedi iyi bisi degil dedi bende kendimce kalsiyumum eksikmi diye dusunmustum.icinizde benim gibi ellerinde agri acı hisseden varmi dusuk dozlu tansiyon ilacı başlayalim dedi alfamet diye.ama simdi evde olcuyorum 8/4 yuksek degilki o ilaci icsem hepten tansiyonum sifirlanacak sanirim.kafam takildi sizinle paylasmak istedim..

Canım bendede şişlik oldu parmaklarım inanılmaz ağırıyor elimi yumamıyorum özelliklede sabahları ama bana doktor magnezyum verdi ondan sonra biraz daha iyim

Son düzenleme:

maşallah canım bebeğine
tansıyonun düşük benım gibi.
ilacı tansiyonu düşürmek için mi verecekmiş.

Herkese merhabalar umarim herkesler iyidir rahatsiz olanlara Allah acil sifalar versin;

Gecendede sormustum cevap alamadim ama tekrarlamak istiyorum
Gobek deligimin alti lop lop yumusakken gobek deligimin sag ve sol tarafi ve yukarisi cok sert acaba bu neden kaynakli olabilir herhangi bilgisi olan cevap verebilirmi ?

Son düzenleme:
kızlar bebek bezi alcm da prima premium care ile aktif bebek arasındaki fark ne?hangisini alcgmı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…