Canim benimde oyle..yukarisi ve sagsol cok sert..niyr bilmiyorum ama acikcasi. Ama onemli bisey degildir diye dusunuyorum insallah oyle degildir..Herkese merhabalar umarim herkesler iyidir rahatsiz olanlara Allah acil sifalar versin;
Gecendede sormustum cevap alamadim ama tekrarlamak istiyorum
Gobek deligimin alti lop lop yumusakken gobek deligimin sag ve sol tarafi ve yukarisi cok sert acaba bu neden kaynakli olabilir herhangi bilgisi olan cevap verebilirmi ?
Herkese merhabalar umarim herkesler iyidir rahatsiz olanlara Allah acil sifalar versin;
Gobek deligimin alti lop lop yumusakken gobek deligimin sag ve sol tarafi ve yukarisi cok sert acaba bu neden kaynakli olabilir herhangi bilgisi olan cevap verebilirmi ?
kızlar bebek bezi alcm da prima premium care ile aktif bebek arasındaki fark ne?hangisini alcgmı bilemedim
Merhaba tatlı annişler..biz bugun kontrole gittik 2.500 gr olmusuz gayet iyiydik.ama ben bi kac haftadir.ellerimde aci hissediyodum.htta sanki parmaklarima sopayla vurmuslar gibi bukemiyodum bile ayaklarda odem onemli degil ama eldeki tansiyondan dolayidir dedi iyi bisi degil dedi bende kendimce kalsiyumum eksikmi diye dusunmustum.icinizde benim gibi ellerinde agri acı hisseden varmi dusuk dozlu tansiyon ilacı başlayalim dedi alfamet diye.ama simdi evde olcuyorum 8/4 yuksek degilki o ilaci icsem hepten tansiyonum sifirlanacak sanirim.kafam takildi sizinle paylasmak istedim..
Herkese merhabalar umarim herkesler iyidir rahatsiz olanlara Allah acil sifalar versin;
benimkide aynı durumda göbek deliği etrafında poposu olduğu içindir diye düşünüyorum kafası aşşağıda daha iç tarafta gibi,benimde koltukaltlarım çok fazla kararmış çok çirkin duruyor böyle bişey yaşayan varmı
benım doktoruma ozel sormadım bu konuyu ama oncekı dogumlarından bılıyorum, başka arkadaslarımın gıttıgı doktorlardanda ole bılıyorum ( ozel hast )canım ben de özele gidiyorum bence bu dr la alakalı, ilgili bir doktor sa hastasını bırakmıyor.
ben de doktoruma sordum gece saat kaç olursa olsun ekıbı toplayıp gelıyorum kesınlıkle ben gırıyorum doğuma ve doğumuda ben yaptırıyorum ebe değil kesinlikle diye vurguladı çok rahatladım.
ancak izin tarıhıme denk gelırse gıremıyorum hazıranda da izinli değilmiş çok şükür. ben gelmesemde yine bır uzman dr gırecek doğumuna hiç endişen olmasın dedı.
ne guzel canım o zaman , şanlısınız, o zaman hastanenı degıstırmessın ,canım ben de özele gidiyorum ilk muayene de sormustum doktora normal doğumu siz mi yaptırıyosunuz diye evet demisti.ben mardindeym hastane diyarbakırda birbucuk saatlik mesafe var aramızda sancıların baslayınca ara haftaici-haftasonu gece -gündüz farktmez gelirim ben dedi.devlet hastanelerinde ebeler veya nöbetçi dr yaptırıyor ama ben ne zaman olursa olsun geliyorum dedi içimi rahatlattı:)doğum öncesi kontrolleri her yerde ebeler yapıyomus zaten
maşalallah bebişinecanım tansiyon ilacı sadece tansiyonu düşürmek için değil ki canım dengede tutmak için doktorda yüksek mi çıkmıştı
Canım bendede şişlik oldu parmaklarım inanılmaz ağırıyor elimi yumamıyorum özelliklede sabahları ama bana doktor magnezyum verdi ondan sonra biraz daha iyim
maşallah canım bebeğine
tansıyonun düşük benım gibi.
ilacı tansiyonu düşürmek için mi verecekmiş.
benım doktoruma ozel sormadım bu konuyu ama oncekı dogumlarından bılıyorum, başka arkadaslarımın gıttıgı doktorlardanda ole bılıyorum ( ozel hast )
sızınkı cok ınceymıs - duyarlıymıs ama kendısı ne kadar gelmek ıstesede dıger ekıptekılerde ole hepsı toplanıp gelıcek mı ? o zaman çok şanlısınız valla:) hangı hastaneye gıdıyorsunuz ??
yok tatlım yüksek çıkmadı orda hatta yürüyüp geldim die baz almadı onu bile ama elimdeki ödemi ona bağladı.ayaktaki ödemler değilde eldeki tansiyona bağlı dedi şimdi düzenli ölçüyorum 8/4 7/5 zaten oldukça düşük bende korktum ilaç çünkü tansiyonu dengeleyip düşürmek için ya iyice düşermi diye..yarın arayıp konuşayım bari bi..teşekkür ederiz teyzoşu sana ve bebeğinede maşallah <3
evet canım benimde öyle ellerim kapanmıo bile magnezyum bende içeyim kramplar için vermişti ama çok içme böbrek taşı yapıyor 2-3 günde bir al diye bende süt içiyodum falan kullanmıyodum ama belki bende rahatlarım..
evet canım düşürmek için verdi,ama yeterince düşük bu akşam saat başı ölçtüm hep düşük bende sizlere sormak istedim ellerinizde bi sorun varmı tansiyonunuz ne alemde die..el ödemi iyi değilmiş ama inşallah hepimiz sağ salim sıkıntısız minnaklara kavuşuruz.ilgilenip cvb verdiğiniz içinde çok çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız.
konuş canım bencede tansiyon önemli çünkü ellerinin ve ayağının altına bişi koy yüksekte tut biraz sarkıtma belki işe yarar bolda su iç tabiki
benimkide aynı durumda göbek deliği etrafında poposu olduğu içindir diye düşünüyorum kafası aşşağıda daha iç tarafta gibi,benimde koltukaltlarım çok fazla kararmış çok çirkin duruyor böyle bişey yaşayan varmı
tamam canım deneyim bari inşallah geçerde ilaç falan kullanmak zorunda kalmam çok teşekkür ederim..<3
canim masaalah herseyin cok guzel.saglicakla kullanin insaallh.bu arada balikesirde mi oturoyosun??[/ATTACH]Eki Görüntüle 1115046 Eki Görüntüle 1115045 Eki Görüntüle 1115051 kızlar çantamı hazırladık annemle :) dogumhaneye verilcekleri keseye koydum.göğüs pedim eksikmiş arkadaşlar söledi sağolsun unutmuştum ben onu.terliklerimi henüz süslemediğim için koyamadım bir de tülbent seçicem şimdi bile farketttim hala eksik varmış yabir de siz bakın bakalım ne eksiğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?