2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim benimde oyle..yukarisi ve sagsol cok sert..niyr bilmiyorum ama acikcasi. Ama onemli bisey degildir diye dusunuyorum insallah oyle degildir..

Canim benimde sag taraf sol tarafa gore daha sert. Ultrasonda bebegin kafasi asagida sirti sag tarafta ve ayaklari sola dogru toplanmis vaziyette. Pozisyonuyla alakali yani benim durumum. Seninki de oyle olabilir mi, belki pozisyonundan dolayi yumusaktir alt kisimlar

kızlar bebek bezi alcm da prima premium care ile aktif bebek arasındaki fark ne?hangisini alcgmı bilemedim

Premium al bence bi yakinim çok övdü incecik çok emici ve kremliymiş bebeğim hiç pişik olmadi dedi aktif bebeği bebeğimiz hareketlenince 5-6aylik falan olunca kullanalim

maşalallah bebişinecanım tansiyon ilacı sadece tansiyonu düşürmek için değil ki canım dengede tutmak için doktorda yüksek mi çıkmıştı

canım beimkide öyle bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım süreklimi öyle seninki

İçerde yolu tıkayan kemik de varda onunda etkisiyle biraz ağrılı geçti ameliyat sonrası ama sadece polip kısa basit bi ameliyat zaten bayılttıkları için bi şey anlamadım sonrasında doktor minik bi poşet getirdi bana baktımki içinde bildiğin et parçaları var... ağrı kesici alerji hapları vs bi haftada toparlamıştım bu sefer okadar uzun sürmez kemiğe dokunmayacakları için... Nefes alamak çok kötü neyemek yiyebiliyorsun ne uyuyabiliyorsun hatta ben konuşurken bile tıkanırdım... Endişe edicek bi şey değil canım için rahat olsun sonradan iyiki yapmışım diyeceksin en azından benim için durum böyleydi.. Tuzlu suyuda marketten deniz tuzu aldım onu bi bardak temiz suya bi tatlı kaşığı şeklinde koyuyorumavucumla abdest alır gibi burnuma çekiyorum tabi çok yakıyor ama iyi geliyor gerçi şunuda söyliyim poliplerini yok etmez ama rahatlatır...[/QUOTE]

Anladim canim.18 yasindayken kemik ameliyatida olmistum.kemik cok daha zor oluyomus.ama polip ilk geldi basima.kac aydir agizdan soluyorum.konusurken tikaniyorum. Kaniyo surekli birde nezle oldum daha yeni geciyo hastaligim.anliycagin hamileligimin son aylari cok zor geciyo benim icin.yalniz cesitli polipler varmis sen icine su cekebiliomussun.fakat benimki kocaman dev gibi burnumun ucuna kada geldi yanlara buyudu burnumda nokta kadar yer kalmadi asla icine su cekemem yani.onumuzdeki carsambayada suni sanciyla dogum yapip kisa surede de ameliyat olcam insaallah.tek carem bu kaldi.allah hepimize yardimci olsun insaallah.

benimkide aynı durumda göbek deliği etrafında poposu olduğu içindir diye düşünüyorum kafası aşşağıda daha iç tarafta gibi,benimde koltukaltlarım çok fazla kararmış çok çirkin duruyor böyle bişey yaşayan varmı

bende olmadı ben hiç kendime hiç dikkatli bakmıyorum şimdi bişi grürümde moralim bozulur diye:)

cnm benımde öyle ama nedenını bılemıyorum.
alt taraf yumuşak dedığın gibi.

benım doktoruma ozel sormadım bu konuyu ama oncekı dogumlarından bılıyorum, başka arkadaslarımın gıttıgı doktorlardanda ole bılıyorum ( ozel hast )
sızınkı cok ınceymıs - duyarlıymıs ama kendısı ne kadar gelmek ıstesede dıger ekıptekılerde ole hepsı toplanıp gelıcek mı ? o zaman çok şanlısınız valla:) hangı hastaneye gıdıyorsunuz ??

ne guzel canım o zaman , şanlısınız, o zaman hastanenı degıstırmessın ,
burda ıst da cogunlukta ozelde dedıgım gıbı yapıyorlarya, kendımınkıne ben dırek sormadım ama oncekı dogumlarından bılıyorum, başka arkadaslarımında gıttıgı ozel hast dede ole yaptılar. sızler şanslısınız ne guzel :)

maşalallah bebişinecanım tansiyon ilacı sadece tansiyonu düşürmek için değil ki canım dengede tutmak için doktorda yüksek mi çıkmıştı

yok tatlım yüksek çıkmadı orda hatta yürüyüp geldim die baz almadı onu bile ama elimdeki ödemi ona bağladı.ayaktaki ödemler değilde eldeki tansiyona bağlı dedi şimdi düzenli ölçüyorum 8/4 7/5 zaten oldukça düşük bende korktum ilaç çünkü tansiyonu dengeleyip düşürmek için ya iyice düşermi diye.. yarın arayıp konuşayım bari bi..teşekkür ederiz teyzoşu sana ve bebeğinede maşallah <3

Canım bendede şişlik oldu parmaklarım inanılmaz ağırıyor elimi yumamıyorum özelliklede sabahları ama bana doktor magnezyum verdi ondan sonra biraz daha iyim

evet canım benimde öyle ellerim kapanmıo bile magnezyum bende içeyim kramplar için vermişti ama çok içme böbrek taşı yapıyor 2-3 günde bir al diye bende süt içiyodum falan kullanmıyodum ama belki bende rahatlarım..

maşallah canım bebeğine
tansıyonun düşük benım gibi.
ilacı tansiyonu düşürmek için mi verecekmiş.

evet canım düşürmek için verdi,ama yeterince düşük bu akşam saat başı ölçtüm hep düşük bende sizlere sormak istedim ellerinizde bi sorun varmı tansiyonunuz ne alemde die..el ödemi iyi değilmiş ama inşallah hepimiz sağ salim sıkıntısız minnaklara kavuşuruz.ilgilenip cvb verdiğiniz içinde çok çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız.

bursa esentepe hastanesi.
çok ilgili bir doktor. kendısı açıkça söyledi böyle.

konuş canım bencede tansiyon önemli çünkü ellerinin ve ayağının altına bişi koy yüksekte tut biraz sarkıtma belki işe yarar bolda su iç tabiki

neden olduğunu bilmiyorum ama benim de aynen dediğin gibi... bebek dönmeden önce böyle bir şey farketmemiştim, belki doğum pozisyonu almasıyla alakalıdır... baş aşağıda,popiş sağda... o yüzden o kısım boş mu kalıyor kii...senin bebiş döndü mü peki ....

:
Ayyy evet yaaa... koltuk altı gögüs çevresi gerçi doktor doğumdan sonra geçer dedi ama...

Son düzenleme:
Canlar sut artimi icin bol bol su icin.ayrica rezene anason ve isirgan cayi da co k etkiliyomus...

canim masaalah herseyin cok guzel.saglicakla kullanin insaallh.bu arada balikesirde mi oturoyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…