2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
arkadaşlar kordon bankası konusuyla ilgili araştırma yapan bilgisi olan var mı bu konuda düşünceleriniz neler..geçen doktorun odasında broşürünü gördüm de

Benimkilerde hazirda bekliyor..cok sirin olmus pembis pembis yaaa burda hic yok öyle güzel seyler..cok guzel gorunuyorlsr güle güle kullanmak nasip olsun insallah
BB

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

amin canm teşekkür ederim :)

bnm de öyle bence bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyr

Benimde sağ elimde şişlik oluyor ama ben doktora sorduğumda ta siyondan bahsetmedi bebeğin yani rahmin ana damarlara baskı yaptığını söyledi...

Hepsi çok güzeller canım...

Son düzenleme:
canım eksik var mı bilmiyorum ama çok cici olmuş valla,çok hoş görünüyor... 👏

eksiğin yok galiba cok güzel görünüyolar:)

Benimde sağ elimde şişlik oluyor ama ben doktora sorduğumda ta siyondan bahsetmedi bebeğin ya i rabmin ana damarlara baskı yaptığını söyledi...

Hepsi çok güzeller canım...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim :)

Anladim canim.18 yasindayken kemik ameliyatida olmistum.kemik cok daha zor oluyomus.ama polip ilk geldi basima.kac aydir agizdan soluyorum.konusurken tikaniyorum. Kaniyo surekli birde nezle oldum daha yeni geciyo hastaligim.anliycagin hamileligimin son aylari cok zor geciyo benim icin.yalniz cesitli polipler varmis sen icine su cekebiliomussun.fakat benimki kocaman dev gibi burnumun ucuna kada geldi yanlara buyudu burnumda nokta kadar yer kalmadi asla icine su cekemem yani.onumuzdeki carsambayada suni sanciyla dogum yapip kisa surede de ameliyat olcam insaallah.tek carem bu kaldi.allah hepimize yardimci olsun insaallah.[/QUOTE]

Ilk ameliyattan önce bendede yer yoktu şimdi tekrarladı hamilelikten dolyı ama ilki gibi büyük değiller... Hayırlısıyla ikisini de kolay atlatırsın inşallah canım...

Son düzenleme:

En son gittigimde basi sag kasiga dogru govde sag yaninda ayaklar mideye dogru ay seklinde duruyo dedi ama sag taraf kasigima dogruda bi sertlik yok suan sanki gobegiminrda midemi cevrelemis yarim ay seklinde gibi anlamadim ya cunku ust taraf bide sag sol tarflar sert...

cnm benımde öyle ama nedenını bılemıyorum.
alt taraf yumuşak dedığın gibi.

canım beimkide öyle bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım süreklimi öyle seninki

Canim benimde oyle..yukarisi ve sagsol cok sert..niyr bilmiyorum ama acikcasi. Ama onemli bisey degildir diye dusunuyorum insallah oyle degildir..

bnm de öyle bence bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyr

Herkese cok tesekkur ederim. Genel olarak demekki pozisyondan kaynakli gibi bi sonuc cikiyo haftaya kontrole gitcem bakalim yeni doktorumuz ne dicek eger benden once kontrole gidecek olursa rica etsem sorabilirmisiniz ? Benim yaklasik 2 haftadir boyle

Tamam bende dün bunu sordum ama kimsecikler cevap vermedi... benim iki hafta önden gidiyor acaba senindemi öyle...

Evet canım hatta dün kontrole gıttım 37+2 yımdım bebışım kafası 40+3 çıktı dojtoruma sordum neden boyle dıye çoğu kişinin böyleymiş korkulcak bişey yok dedı hatta ben bu açıklamayı günde en az 5-7 kez yapıyorum dedı

Tamam bende dün bunu sordum ama kimsecikler cevap vermedi... benim iki hafta önden gidiyor acaba senindemi öyle...

Bırde canım bu son haftalara doğru gelişen biley sanırım çünkü öncelerı hep haftasıyla uyumlu çıkıyodu bebışım son 3 haftadır falan kafasıda kılosuda önde çıkmaya başladı

Bi sağlik sorununun olmaması güzelde ben kendimi normale endekslemiştim şimdi mecburi sezeryan olurmuyum acaba diye düşünüyorum...

Bi sağlik sorununun olmaması güzelde ben kendimi normale endekslemiştim şimdi mecburi sezeryan olurmuyum acaba diye düşünüyorum...

Bence doktoruna güvenıyosan ona bırak ben öyle yaptım senın için ve bebişin için hangısı haıylısı olucaksa o olsun kendını şartlandırma bence

Bırde canım bu son haftalara doğru gelişen biley sanırım çünkü öncelerı hep haftasıyla uyumlu çıkıyodu bebışım son 3 haftadır falan kafasıda kılosuda önde çıkmaya başladı

Kızlar ya son 6 gün ve benı heycandan uyku tutmuyor artıkkk

Bence doktoruna güvenıyosan ona bırak ben öyle yaptım senın için ve bebişin için hangısı haıylısı olucaksa o olsun kendını şartlandırma bence

Belkide dediğin gibi yapmalıyım doktorum hala normalden yana ama doğumun zor olabileceği dünceside korkutuyor beni gerçi doktoruma göre sonradan gelişim duraksiyabiliyor yada sürekli aynı gitmeye bilir dedi bakalım 38e bi gelelim ozaman belli olur durumumuz...
6gün sonra kavuşma fikri kulağa çok hoş geliyor senin yerinde kim olsa heyecan yapar canım...

O turkiyede oyle evet hatta tr de dikmiyolar bile yapistiryolar rusyada yasiyorum ben burda insani mahvediyorlar sezaryandan sonra estetik ameliyati bile cok zor budakine okdar berbat turkiyede oyle degil kucuk bir cizgi oda bir iki seneye ip gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…