- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
kasığında ağrı değil de batma yaşayan var mı
canim masaalah herseyin cok guzel.saglicakla kullanin insaallh.bu arada balikesirde mi oturoyosun??
Benimkilerde hazirda bekliyor..cok sirin olmus pembis pembis yaaa burda hic yok öyle güzel seyler..cok guzel gorunuyorlsr güle güle kullanmak nasip olsun insallah
BB
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
arkadaşlar kordon bankası konusuyla ilgili araştırma yapan bilgisi olan var mı bu konuda düşünceleriniz neler..geçen doktorun odasında broşürünü gördüm de
Herkese merhabalar umarim herkesler iyidir rahatsiz olanlara Allah acil sifalar versin;
Gecendede sormustum cevap alamadim ama tekrarlamak istiyorum
Gobek deligimin alti lop lop yumusakken gobek deligimin sag ve sol tarafi ve yukarisi cok sert acaba bu neden kaynakli olabilir herhangi bilgisi olan cevap verebilirmi ?
Merhaba tatlı annişler..biz bugun kontrole gittik 2.500 gr olmusuz gayet iyiydik.ama ben bi kac haftadir.ellerimde aci hissediyodum.htta sanki parmaklarima sopayla vurmuslar gibi bukemiyodum bile ayaklarda odem onemli degil ama eldeki tansiyondan dolayidir dedi iyi bisi degil dedi bende kendimce kalsiyumum eksikmi diye dusunmustum.icinizde benim gibi ellerinde agri acı hisseden varmi dusuk dozlu tansiyon ilacı başlayalim dedi alfamet diye.ama simdi evde olcuyorum 8/4 yuksek degilki o ilaci icsem hepten tansiyonum sifirlanacak sanirim.kafam takildi sizinle paylasmak istedim..
[/ATTACH]Eki Görüntüle 1115046 Eki Görüntüle 1115045 Eki Görüntüle 1115051 kızlar çantamı hazırladık annemle :) dogumhaneye verilcekleri keseye koydum.göğüs pedim eksikmiş arkadaşlar söledi sağolsun unutmuştum ben onu.terliklerimi henüz süslemediğim için koyamadım bir de tülbent seçicem şimdi bile farketttim hala eksik varmış yabir de siz bakın bakalım ne eksiğim var
canım eksik var mı bilmiyorum ama çok cici olmuş valla,çok hoş görünüyor... 👏
Arkadas degilmisin kız
'Can yoldaş' oldu mu.. sen aglama yeter ki
Unutur muyuz hic seni rapunzelimbizde seni opuyoruz. Firsat buldukca bebisimizden guzel haberlerini bekliyoruz ama
Hahahaaa.. hos geldin alangucum. Kacmak yok ama.
Merak etme sekerim bosver. Burasi daha guzel.
Bulgur pilavi sogan pekmez yesillik ve bol bol suuuuu. Tabi dogumdan sonra
Cok guzel gorunuyor hersey
eksiğin yok galiba cok güzel görünüyolar:)
Benimde sağ elimde şişlik oluyor ama ben doktora sorduğumda ta siyondan bahsetmedi bebeğin ya i rabmin ana damarlara baskı yaptığını söyledi...
Hepsi çok güzeller canım...
Masallah canim senin sezaryen olacagina neden karar verildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İçerde yolu tıkayan kemik de varda onunda etkisiyle biraz ağrılı geçti ameliyat sonrası ama sadece polip kısa basit bi ameliyat zaten bayılttıkları için bi şey anlamadım sonrasında doktor minik bi poşet getirdi bana baktımki içinde bildiğin et parçaları var... ağrı kesici alerji hapları vs bi haftada toparlamıştım bu sefer okadar uzun sürmez kemiğe dokunmayacakları için... Nefes alamak çok kötü neyemek yiyebiliyorsun ne uyuyabiliyorsun hatta ben konuşurken bile tıkanırdım... Endişe edicek bi şey değil canım için rahat olsun sonradan iyiki yapmışım diyeceksin en azından benim için durum böyleydi.. Tuzlu suyuda marketten deniz tuzu aldım onu bi bardak temiz suya bi tatlı kaşığı şeklinde koyuyorumavucumla abdest alır gibi burnuma çekiyorum tabi çok yakıyor ama iyi geliyor gerçi şunuda söyliyim poliplerini yok etmez ama rahatlatır...
Canım benım bebışın kafası bıraz buyuk doktor normalde zorlar dedı risk almak istemedım
neden olduğunu bilmiyorum ama benim de aynen dediğin gibi... bebek dönmeden önce böyle bir şey farketmemiştim, belki doğum pozisyonu almasıyla alakalıdır... baş aşağıda,popiş sağda... o yüzden o kısım boş mu kalıyor kii...senin bebiş döndü mü peki ....
cnm benımde öyle ama nedenını bılemıyorum.
alt taraf yumuşak dedığın gibi.
benimkide aynı durumda göbek deliği etrafında poposu olduğu içindir diye düşünüyorum kafası aşşağıda daha iç tarafta gibi,benimde koltukaltlarım çok fazla kararmış çok çirkin duruyor böyle bişey yaşayan varmı
canım beimkide öyle bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım süreklimi öyle seninki
Canim benimde oyle..yukarisi ve sagsol cok sert..niyr bilmiyorum ama acikcasi. Ama onemli bisey degildir diye dusunuyorum insallah oyle degildir..
Canim benimde sag taraf sol tarafa gore daha sert. Ultrasonda bebegin kafasi asagida sirti sag tarafta ve ayaklari sola dogru toplanmis vaziyette. Pozisyonuyla alakali yani benim durumum. Seninki de oyle olabilir mi, belki pozisyonundan dolayi yumusaktir alt kisimlar
bnm de öyle bence bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyr
Tamam bende dün bunu sordum ama kimsecikler cevap vermedi... benim iki hafta önden gidiyor acaba senindemi öyle...
Tamam bende dün bunu sordum ama kimsecikler cevap vermedi... benim iki hafta önden gidiyor acaba senindemi öyle...
Evet canım hatta dün kontrole gıttım 37+2 yımdım bebışım kafası 40+3 çıktı dojtoruma sordum neden boyle dıye çoğu kişinin böyleymiş korkulcak bişey yok dedı hatta ben bu açıklamayı günde en az 5-7 kez yapıyorum dedı
Bi sağlik sorununun olmaması güzelde ben kendimi normale endekslemiştim şimdi mecburi sezeryan olurmuyum acaba diye düşünüyorum...
Bırde canım bu son haftalara doğru gelişen biley sanırım çünkü öncelerı hep haftasıyla uyumlu çıkıyodu bebışım son 3 haftadır falan kafasıda kılosuda önde çıkmaya başladı
Kızlar ya son 6 gün ve benı heycandan uyku tutmuyor artıkkk
Bence doktoruna güvenıyosan ona bırak ben öyle yaptım senın için ve bebişin için hangısı haıylısı olucaksa o olsun kendını şartlandırma bence
aneeeey anlatışa bak ben bile korktum şu an 😳
ama tatlım benim çok yakın bi arkadaşım oldu sezeryan,1 sene oldu (şu an benim gittiğim hastanede hemde) ve doğumdan yaklaşık 4-5 ay sonraydı sanırım bana geldiğinde izine bakmak istedim,gösterdi ve hiçte öyle anlattığın gibi korkunç değildi..hatta ince ufak bi çizik gibiydi..kişiden kişiye değişiyorda olabilir bilmiyorum ama ben sezeryancıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?