Belkide dediğin gibi yapmalıyım doktorum hala normalden yana ama doğumun zor olabileceği dünceside korkutuyor beni gerçi doktoruma göre sonradan gelişim duraksiyabiliyor yada sürekli aynı gitmeye bilir dedi bakalım 38e bi gelelim ozaman belli olur durumumuz...
6gün sonra kavuşma fikri kulağa çok hoş geliyor senin yerinde kim olsa heyecan yapar canım...
bursa esentepe hastanesi.
çok ilgili bir doktor. kendısı açıkça söyledi böyle.
Anladim canim.18 yasindayken kemik ameliyatida olmistum.kemik cok daha zor oluyomus.ama polip ilk geldi basima.kac aydir agizdan soluyorum.konusurken tikaniyorum. Kaniyo surekli birde nezle oldum daha yeni geciyo hastaligim.anliycagin hamileligimin son aylari cok zor geciyo benim icin.yalniz cesitli polipler varmis sen icine su cekebiliomussun.fakat benimki kocaman dev gibi burnumun ucuna kada geldi yanlara buyudu burnumda nokta kadar yer kalmadi asla icine su cekemem yani.onumuzdeki carsambayada suni sanciyla dogum yapip kisa surede de ameliyat olcam insaallah.tek carem bu kaldi.allah hepimize yardimci olsun insaallah.
canim nen balikesirdeydim de pencereden disarisi oyle gbi geldi gozume :) oturdugum yerdeki evlere cok benzettim yapilari acaba mi ki dedimteşekkür ederim canım hayır samsunda oturuyorum balıkesir de nerden çıktı :)
[/ATTACH]Eki Görüntüle 1115046 Eki Görüntüle 1115045 Eki Görüntüle 1115051 kızlar çantamı hazırladık annemle :) dogumhaneye verilcekleri keseye koydum.göğüs pedim eksikmiş arkadaşlar söledi sağolsun unutmuştum ben onu.terliklerimi henüz süslemediğim için koyamadım bir de tülbent seçicem şimdi bile farketttim hala eksik varmış yabir de siz bakın bakalım ne eksiğim var
ne guzel canım hazırlamısınız, ben hala o kadar tembellık yapıyorum kı hazırlayamadım, yıkadık ettık ama utulenmeyı beklıyorlar :):)
dogumhaneye verıklerını keseye koydum demısınde canım, ne verıceksınız dogumhaneye?? senden mı ıstedıler , bana kımse bır sey demedı hastanede??
yok hastane cıkısı , yada normal alt ust vs var hepsıde, hanı dogumhaneye verıldıgını bılmıyordum ole. kımı hastanelerde kendılerı gıydırıyorlarmıs, hazır gelıyormus cocuk :44:Canım ben yengemdem tecrübeliyim.dogum başlayınca bebeğin kıyafetlerini.istitorlar dogumhaeden giydirmek.için.alt üst takım eldiven şapka battaniye bi de iç.zıbını.alt üst takımın altı patikli.olanından koy canım.hastane çıkışı setini komple vermiyoruz gerekenleri.veriyoruz dogumhaneyebu arada hazırlasan iy olır zaman gerçekten daralıdı
yok hastane cıkısı , yada normal alt ust vs var hepsıde, hanı dogumhaneye verıldıgını bılmıyordum ole. kımı hastanelerde kendılerı gıydırıyorlarmıs, hazır gelıyormus cocuk :44:
bızımkısınde nasıl kı accaba ? sızınkı ozelde mı olcak devlettemı ?
arkadaşlar kordon bankası konusuyla ilgili araştırma yapan bilgisi olan var mı bu konuda düşünceleriniz neler..geçen doktorun odasında broşürünü gördüm de
yok canım kendılerı gıydırıyor derken yanlıs mı ıfade ettım , ılk kıyafetlerını hastane kendısı sağlıyor, kendılerı kıyafetlerını gıydırıp sana hazır getırıyorlar. hanı ılk kıyafetı senden ıstemıyorlar,vermıyosun.Özelde olucak.inşallah canım.zatrn kendileri.giydiriyorlar ama.dogunca bebek içerde giydirdikleri.için isteniyor kıyafetleri dogumhaneye
yok canım kendılerı gıydırıyor derken yanlıs mı ıfade ettım , ılk kıyafetlerını hastane kendısı sağlıyor, kendılerı kıyafetlerını gıydırıp sana hazır getırıyorlar. hanı ılk kıyafetı senden ıstemıyorlar,vermıyosun.
o yuzden sordum sana kım soyledı, hastanemı talep ettı dıye ?
yok canım onu kastetmıyorum, dahası o dogumcantası nedır bılmıyorum bıle devlet ole bır yardım mı yapıyormus, hıc haberım yok ?Dediğim.gibi yengem dogum yaptıgıında özelde isyemişlerdi ama epey oluyor.senn bu dediğinden haberim yok.yeni uygulamayı mı diyosun acaba.hani devlet artık hastane çantası veriyor dogum yapan kadınlara onumu kastediyosun.
Huzeyfeeeeemmm masallah dogum tarihin belli oldu ha, kavusacaksin yavruna. Ne guzel darisi bize. Sezaryen mi olacak canim 37. Haftandasin. Oglustu dimi senin bebis. Ben 34. Haftamdayim c.tesi kontrolum var konusacagim insallah doktorumla.
Bacilar kafayi yemek uzereyim..
Sarilik degerimiz artmis yine sinirlerim bozuldu...
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur ...
bütün bebeklerde olan bişey canım bu..öyle değil mi?o yüzden çok dert etme,zaten doktorlar çok ilgileniyorlardır..
evet yaaa doğru söylüyorsun 😔 ayrıca o saydığın arkadaşların çoğu face'de aktif 😡
Kizlar kusma mide bulantisi devam eden varmi ben 9 aydir kusuyorum hergunn (( ne olacak bnm bu halim bnmle ayni sikintiyi yasayan var mi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?