2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Benım 26 haftadan itibaren erken doğum riskim vardı ve bebegım kafası aşagıdaydı şükürler olsun bu haftalara gelebıldık geçen kaftası kontrolde doktorum kafası doğum kanalına yerleşmiş ama kafası buyuk bıraz demişti ben yınede normal yapabılıcegımı düşünüyodum dune kadar inşllh bebişim 6 gun daha bekler acele etmez gelmek için

Kizlar nasil diktiklerinin resmini koyardim ama bosverin))) dua edin nolur bana doktorum normal dogurursun diyor ama ins bir terslik cikmazda normal dogururum 4.300 dogacak bnm paşa 40 haftayi doldurursa dua edin lutfen..

Kizlar kusma mide bulantisi devam eden varmi ben 9 aydir kusuyorum hergunn (( ne olacak bnm bu halim bnmle ayni sikintiyi yasayan var mi ((

bursa esentepe hastanesi.
çok ilgili bir doktor. kendısı açıkça söyledi böyle.

ne guzel , sanslısınız. dıyorum ya bızım burda ıst da bır cok ozelde ole arkadaslarımdan da bılıyorum.
burda hamılelerı pek adam yerıne koymuyorlar demek kı :):):)

Ilk ameliyattan önce bendede yer yoktu şimdi tekrarladı hamilelikten dolyı ama ilki gibi büyük değiller... Hayırlısıyla ikisini de kolay atlatırsın inşallah canım...[/QUOTE]
sagolasin canim.allah seninde yardimcin olsun insaallah.

teşekkür ederim canım hayır samsunda oturuyorum balıkesir de nerden çıktı :)
canim nen balikesirdeydim de pencereden disarisi oyle gbi geldi gozume :) oturdugum yerdeki evlere cok benzettim yapilari acaba mi ki dedim

ne guzel canım hazırlamısınız, ben hala o kadar tembellık yapıyorum kı hazırlayamadım, yıkadık ettık ama utulenmeyı beklıyorlar :):)
dogumhaneye verıklerını keseye koydum demısınde canım, ne verıceksınız dogumhaneye?? senden mı ıstedıler , bana kımse bır sey demedı hastanede??

Canım ben yengemdem tecrübeliyim.dogum başlayınca bebeğin kıyafetlerini.istitorlar dogumhaeden giydirmek.için.alt üst takım eldiven şapka battaniye bi de iç.zıbını.alt üst takımın altı patikli.olanından koy canım.hastane çıkışı setini komple vermiyoruz gerekenleri.veriyoruz dogumhaneye bu arada hazırlasan iy olır zaman gerçekten daralıdı

yok hastane cıkısı , yada normal alt ust vs var hepsıde, hanı dogumhaneye verıldıgını bılmıyordum ole. kımı hastanelerde kendılerı gıydırıyorlarmıs, hazır gelıyormus cocuk :44:
bızımkısınde nasıl kı accaba ? sızınkı ozelde mı olcak devlettemı ?

Özelde olucak.inşallah canım.zatrn kendileri.giydiriyorlar ama.dogunca bebek içerde giydirdikleri.için isteniyor kıyafetleri dogumhaneye

arkadaşlar kordon bankası konusuyla ilgili araştırma yapan bilgisi olan var mı bu konuda düşünceleriniz neler..geçen doktorun odasında broşürünü gördüm de

bız 1-2 ay once sormustuk doktorumuza, yasal nedenlerle ole her yerde yokmus turkıyede yalnızca ıkı hastanede saklanıyormus, ekstra ona ayıracak paranız varsa yaptırın ama yurtdısı gıbı deıl vs dedı. pahalı bır yontemmıs. durumunuz ıyıyse yaptırın tabı.

Özelde olucak.inşallah canım.zatrn kendileri.giydiriyorlar ama.dogunca bebek içerde giydirdikleri.için isteniyor kıyafetleri dogumhaneye
yok canım kendılerı gıydırıyor derken yanlıs mı ıfade ettım , ılk kıyafetlerını hastane kendısı sağlıyor, kendılerı kıyafetlerını gıydırıp sana hazır getırıyorlar. hanı ılk kıyafetı senden ıstemıyorlar,vermıyosun.
o yuzden sordum sana kım soyledı, hastanemı talep ettı dıye ?

Dediğim.gibi yengem dogum yaptıgıında özelde isyemişlerdi ama epey oluyor.senn bu dediğinden haberim yok.yeni uygulamayı mı diyosun acaba.hani devlet artık hastane çantası veriyor dogum yapan kadınlara onumu kastediyosun.

yok canım onu kastetmıyorum, dahası o dogumcantası nedır bılmıyorum bıle devlet ole bır yardım mı yapıyormus, hıc haberım yok ?
ben ozelden bahsıyorum 2 sene once yapmıstı arkadas o öle soyluyordu cocuk gıyınmıs hazır gelmıstı dıye. benımm dogum olmadan oncede ben sıgortaya sormustum fıayt konusu nedır ben ne odıycem vs dıye, onlarda bebege gıydırılen kıyafet bez vs bunlara karısmayız demıstı ordan bılıyorum bende yoksa bana hastanede falan kımse bır sey demedıı !

Huzeyfeeeeemmm masallah dogum tarihin belli oldu ha, kavusacaksin yavruna. Ne guzel darisi bize. Sezaryen mi olacak canim 37. Haftandasin. Oglustu dimi senin bebis. Ben 34. Haftamdayim c.tesi kontrolum var konusacagim insallah doktorumla.

Canım bugun 37 bitti elhamdülillah bende preeklampsi çıktı o yüzden 38 de alacak doktorum. Tabi normal yada sezeryan oluşuna yarın karar verecek yani cuma günü son kontrol saat itibariyle bugun oluyor çatı muayenesi yapacak ona göre hem doğum şekli hem tarihi belli olacak. Dün akşam birden dişim iltihaplandı ağrıdan uyuyamıyorum. Bide heyecan var. İnşalah herşey yolunda gider. Zor bir ay geçirdim sonu güzel olur inşallah. Oğluşuma kavuşmama az kaldı inşallah seninde iyi olmana sevindim.

Bacilar kafayi yemek uzereyim..
Sarilik degerimiz artmis yine sinirlerim bozuldu...
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur ...

Allah yardımcınız olsun Canım, acil şifalar diliyorum.
Fototerapi görüyor mu bebişin ?
Benim oğlum da sarılık düzeyi 17 küsürleri bulmuştu, 1 hafta fototerapide kalmıştı. Anca 1 hafta sonunda geçmişti.
Zor zamanlardı, seni anlıyorum.

Face de nerde toplaşılıyor, kadınlar kulübündeyse ben de beğendim o grubu ama pek aktif bakamıyorum gruba ...

Kızlar bu arada benim dün gece hafif pembe bir lekelenmem olmuştu, hemen dr a bildirdim. Bugün kontrole çağırdı tekrar ve gittim...
NST iyi, ultrason bulguları da normaldi, sadece kafası iyice aşağıya doğru inmiş, çok baskı yapıyordur dedi. Karın ultrason ile rahim ağzını göremedi o kadar inmiş kafası aşağı, malum diğer türlü baktı rahim ağzına ve dedi ki; rahim ağzı iki aşamalı diye düşünün ilki dışa yakın olan ve diğeri bebeğin doğuma başlayacağı içte kalan. Dı
Şa yakın olan kısımda açılma olmuş hafif dedi. İç tarafta daha o açılma yok, doğum başlamamış yani ama bu hafta artık sancılanmalarınız olur. Sanırım 38 haftayı bitirmeden gelecek bu küçük hanım dedi.
Sadece mümkünse bu hafta sonu acele etmesin yarın ben göğsümdeki kist nedeniyle ameliyat olacağım, p.tesi itibariyle yine iş başında olurum, beklesin hanım efendi dedi.
Ben de dedim o kadar erken gelecek gibi mi tablomuz? Yok ama ben hanım efendiyi uyarayım da dedi. :)
Kilomuz 2500 u geçti endişelenmeyin istiyorsa gelebilir haftaya, sadece stres olmayın artık şansımız yüksek dedi.
Kısmet yani ...
Babam ve eşi de yurttdışından geldiler çok şükür,babam yetiştim bak akıllı kızım beni bekledi, 1 hafta daha sabreder annesi sen korkma dedi :) Anne de çok değerli ama kız çocuğu için baba başka yahu kendimden biliyorum :) Bu sıpa kızım da babaya düşkün olacak sanırım, kıskanmamaya çalışacağım. Sen 9 ay karnında taşı, koru, endişelen, yemeni içmeni uykunu ona göre ayarla. O doğsun gitsin babaya düşkün olsun, bana ne yaaaaa :)

Hepinize sağlıklı güzel bir haftasonu diliyorum şimdiden. Babamlar geldiği için artık ben onunla biraz daha fazla vakit geçirmeye özen gösterdiğimden buralara gündüzleri pek sık gelemem sanırım. Ama gelişme olursa yazmaya çalışıyorum
Sevgiler..

Geçmişe pek göz gezdiremedim ama aklımdayken 15 05 2014 yani artık dün doğum yapacak bir arkadaşımız vardı, ondan haber var mı ? Umuyorum sağlıkla gelmiştir ve analı-babalı büyür inşallah...

Kizlar kusma mide bulantisi devam eden varmi ben 9 aydir kusuyorum hergunn (( ne olacak bnm bu halim bnmle ayni sikintiyi yasayan var mi ((

Ben yasiyorum canim midem herseyi kaldirmiyor ve özellikle sabahlari oluyor. Ekmek yada süt,dondurma rahatlatiyor beni

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…