Canım bugun 37 bitti elhamdülillah bende preeklampsi çıktı o yüzden 38 de alacak doktorum. Tabi normal yada sezeryan oluşuna yarın karar verecek yani cuma günü son kontrol saat itibariyle bugun oluyor çatı muayenesi yapacak ona göre hem doğum şekli hem tarihi belli olacak. Dün akşam birden dişim iltihaplandı ağrıdan uyuyamıyorum. Bide heyecan var. İnşalah herşey yolunda gider. Zor bir ay geçirdim sonu güzel olur inşallah. Oğluşuma kavuşmama az kaldı inşallah seninde iyi olmana sevindim.
Kizlar kusma mide bulantisi devam eden varmi ben 9 aydir kusuyorum hergunn (( ne olacak bnm bu halim bnmle ayni sikintiyi yasayan var mi ((
Merhaba tatlı annişler..biz bugun kontrole gittik 2.500 gr olmusuz gayet iyiydik.ama ben bi kac haftadir.ellerimde aci hissediyodum.htta sanki parmaklarima sopayla vurmuslar gibi bukemiyodum bile ayaklarda odem onemli degil ama eldeki tansiyondan dolayidir dedi iyi bisi degil dedi bende kendimce kalsiyumum eksikmi diye dusunmustum.icinizde benim gibi ellerinde agri acı hisseden varmi dusuk dozlu tansiyon ilacı başlayalim dedi alfamet diye.ama simdi evde olcuyorum 8/4 yuksek degilki o ilaci icsem hepten tansiyonum sifirlanacak sanirim.kafam takildi sizinle paylasmak istedim..
Kızlar ya son 6 gün ve benı heycandan uyku tutmuyor artıkkk
Face de nerde toplaşılıyor, kadınlar kulübündeyse ben de beğendim o grubu ama pek aktif bakamıyorum gruba ...
Kızlar bu arada benim dün gece hafif pembe bir lekelenmem olmuştu, hemen dr a bildirdim. Bugün kontrole çağırdı tekrar ve gittim...
NST iyi, ultrason bulguları da normaldi, sadece kafası iyice aşağıya doğru inmiş, çok baskı yapıyordur dedi. Karın ultrason ile rahim ağzını göremedi o kadar inmiş kafası aşağı, malum diğer türlü baktı rahim ağzına ve dedi ki; rahim ağzı iki aşamalı diye düşünün ilki dışa yakın olan ve diğeri bebeğin doğuma başlayacağı içte kalan. Dı
Şa yakın olan kısımda açılma olmuş hafif dedi. İç tarafta daha o açılma yok, doğum başlamamış yani ama bu hafta artık sancılanmalarınız olur. Sanırım 38 haftayı bitirmeden gelecek bu küçük hanım dedi.
Sadece mümkünse bu hafta sonu acele etmesin yarın ben göğsümdeki kist nedeniyle ameliyat olacağım, p.tesi itibariyle yine iş başında olurum, beklesin hanım efendi dedi.
Ben de dedim o kadar erken gelecek gibi mi tablomuz? Yok ama ben hanım efendiyi uyarayım da dedi. :)
Kilomuz 2500 u geçti endişelenmeyin istiyorsa gelebilir haftaya, sadece stres olmayın artık şansımız yüksek dedi.
Kısmet yani ...
Babam ve eşi de yurttdışından geldiler çok şükür,babam yetiştim bak akıllı kızım beni bekledi, 1 hafta daha sabreder annesi sen korkma dedi :) Anne de çok değerli ama kız çocuğu için baba başka yahu kendimden biliyorum :) Bu sıpa kızım da babaya düşkün olacak sanırım, kıskanmamaya çalışacağım. Sen 9 ay karnında taşı, koru, endişelen, yemeni içmeni uykunu ona göre ayarla. O doğsun gitsin babaya düşkün olsun, bana ne yaaaaa :)
Hepinize sağlıklı güzel bir haftasonu diliyorum şimdiden. Babamlar geldiği için artık ben onunla biraz daha fazla vakit geçirmeye özen gösterdiğimden buralara gündüzleri pek sık gelemem sanırım. Ama gelişme olursa yazmaya çalışıyorum
Sevgiler..
Geçmişe pek göz gezdiremedim ama aklımdayken 15 05 2014 yani artık dün doğum yapacak bir arkadaşımız vardı, ondan haber var mı ? Umuyorum sağlıkla gelmiştir ve analı-babalı büyür inşallah...
Kızlar bu arada benim dün gece hafif pembe bir lekelenmem olmuştu, hemen dr a bildirdim. Bugün kontrole çağırdı tekrar ve gittim...
NST iyi, ultrason bulguları da normaldi, sadece kafası iyice aşağıya doğru inmiş, çok baskı yapıyordur dedi. Karın ultrason ile rahim ağzını göremedi o kadar inmiş kafası aşağı, malum diğer türlü baktı rahim ağzına ve dedi ki; rahim ağzı iki aşamalı diye düşünün ilki dışa yakın olan ve diğeri bebeğin doğuma başlayacağı içte kalan. Dı
Şa yakın olan kısımda açılma olmuş hafif dedi. İç tarafta daha o açılma yok, doğum başlamamış yani ama bu hafta artık sancılanmalarınız olur. Sanırım 38 haftayı bitirmeden gelecek bu küçük hanım dedi.
Sadece mümkünse bu hafta sonu acele etmesin yarın ben göğsümdeki kist nedeniyle ameliyat olacağım, p.tesi itibariyle yine iş başında olurum, beklesin hanım efendi dedi.
Ben de dedim o kadar erken gelecek gibi mi tablomuz? Yok ama ben hanım efendiyi uyarayım da dedi. :)
Kilomuz 2500 u geçti endişelenmeyin istiyorsa gelebilir haftaya, sadece stres olmayın artık şansımız yüksek dedi.
Kısmet yani ...
Babam ve eşi de yurttdışından geldiler çok şükür,babam yetiştim bak akıllı kızım beni bekledi, 1 hafta daha sabreder annesi sen korkma dedi :) Anne de çok değerli ama kız çocuğu için baba başka yahu kendimden biliyorum :) Bu sıpa kızım da babaya düşkün olacak sanırım, kıskanmamaya çalışacağım. Sen 9 ay karnında taşı, koru, endişelen, yemeni içmeni uykunu ona göre ayarla. O doğsun gitsin babaya düşkün olsun, bana ne yaaaaa :)
Hepinize sağlıklı güzel bir haftasonu diliyorum şimdiden. Babamlar geldiği için artık ben onunla biraz daha fazla vakit geçirmeye özen gösterdiğimden buralara gündüzleri pek sık gelemem sanırım. Ama gelişme olursa yazmaya çalışıyorum
Sevgiler..
Canım bugun 37 bitti elhamdülillah bende preeklampsi çıktı o yüzden 38 de alacak doktorum. Tabi normal yada sezeryan oluşuna yarın karar verecek yani cuma günü son kontrol saat itibariyle bugun oluyor çatı muayenesi yapacak ona göre hem doğum şekli hem tarihi belli olacak. Dün akşam birden dişim iltihaplandı ağrıdan uyuyamıyorum. Bide heyecan var. İnşalah herşey yolunda gider. Zor bir ay geçirdim sonu güzel olur inşallah. Oğluşuma kavuşmama az kaldı inşallah seninde iyi olmana sevindim.
buradaki nicki Elif135 olan bir arkadaşımız dün ikiz bebişlerini kucağına aldıçok şükür iyiler...
sana da hayırlı doğumlar canım, erken sayılmaz artık,kocaman olmuş prenses maşallah
senden tek farkım,tansiyon problemim yok şu an şükür..
yoksa bende yüzükleri çıkaralı çoooook oldu,37 numara giyiyorum ben ama şu an olmuyor..zorlasam giriyor ayakkabı ama 10-15 dk sonra acımaya sıkmaya başlıyo,babet aldım hep onu giyorum artık..
aynı şekilde bende dışarı çıkmamaya çalışıyorum,evdeyim..hapis gibi çok bunaldım.,
ve gün içinde hep uyuşuk ellerim (orta ve yüzük parmağı sadece) bazen çok fazla oluyo hissetmiyorum gibi..
oooyyyy Allah yardımcımız olsun cidden..!
Canim benimde sag taraf sol tarafa gore daha sert. Ultrasonda bebegin kafasi asagida sirti sag tarafta ve ayaklari sola dogru toplanmis vaziyette. Pozisyonuyla alakali yani benim durumum. Seninki de oyle olabilir mi, belki pozisyonundan dolayi yumusaktir alt kisimlar
Hımmm ne güzel...bakalım sıra bize ne zaman gelecek... :97:
bir yanım gelsin artık diyor bir yanım haziran ayı girsin en azından diyor,benim
puffpufum ve bizler gibi eve kapananlar; 35-37 aralığında çok yürüme , 37ye girince ise bol bol yürü dedi doktorum... bir hafta daha evde takılıp sonra yollara atıcam kendimi... kolay doğum için çok yürümeliymiş son 3 hafta... bu arada sezaryen için de geçerli bu
Ama ben biraz fazla yürüyünce hemen karnım ağrıyor sonrada canım acıdığı için yürüyemiyorum...zaten ağır vasıtayım aheste aheste...
günaydın hayırlı cumalar saülıklar sıhhatler herkese
elif arkadaşımıza gözün aydın diyorum güle güle büyütsün bebişini
bende 10:30da kontrole gidicem artık ne zaman çıkabilirsem hastane kalabalıgından
dün akşamdan beri ayaklarım bacaklarım şiş ve ağrıyor birde karnımın bi tarafını sivriltip çıkacakmıs gibi hareketler var ağrı yapıo bugun bi konusacam bakalım doktorla öpüyorum bebişleri ve sizleri
hepimiz ağırıznormal insan yürümesi değil tabiki...
bende sen gibiyim, ayağım ağrıyor ve kasılma başlıyor ama 37 den sonra bunlara rağmen yürüyün ki doğum süreci başlaması kolay olsun diyorlar...
kızlar günaydın:)34+1 deyz bugün ve karnım asagıda ya normalmi acaba?birkac gündür böyle asagıya kaydı:)
kaç gündür yazıyorum..bu konuda öyle zor ve kötü durumdayım ki,ellerimle başım dertte ve senin şu yazdığının 2 katını yaşıyorum en az.. Orta ve yüzük parmağım gün içinde hep uyuşuk mesela,hiç geçmiyor + özellikle sabah uyandığımda sol elim parmaklar ve bileğim sanki üstünde tonlarca yük var gibi,sanki bir fil oturuyor gibi yada damarları 2 yandan farklı yöne ve aynı anda çekiyolar gibi öyle acıyor öyle canımı yakıyor ki anlatamam..kaç defa ağlattı hatta bu beni ve nerdeyse istisnasız her sabah çekiyorum 😢 bugünde 6.30'da uyandım ve bu saate dek 5 dk dal sonra acıyla uyan konumundayım.
Geçen kontrolümde bu kadar acı verici değildi durum (2 hafta önce) ama doktor normal dedi hatta dahada artabilir dedi ve arttı da cidden..yinede kontrol için test yaptı hem kan hem 24 saatlik idrar..gebelik zehirlenmesi veya protein kaçağı varmı diye..ama şükürki çıkmadı..tuzu karbonhidratı hamurişini kes dedi mümkün olduğunca kestim ama daha bi değişiklik yok sanırım doğuma dek çekicem bunu..isyan etmiyorum sma sabahları çok zor uyanıyorum acıyla 😔 günde 2 defada hergün tansiyonu ölçüp yazıyorum kontrol et dedi doktor..13-14 ü görürsen hemen ara dedi ama şu an sıkıntı yok tansiyonda..
oooyyyy ne güzel yaaaa çok ama çok az kaldııııııııı...
yok canım orası değil...
yaaaaa çok girmemezlik yapıp ihmal etme burayı 😔😔 kızcam ama haaaa! 😡 haber alamayınca merak ediyoruz yahu,bak gereğidüşünüldü'den hâlâ ses yok...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?