2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım dün akşam aklımdan geçiyordun epeydir göremedim seni.allah kolaylıkv ersin muayenedeen gelince haber et bende muayenye gidicem 9.30 da

kızlar özel hastanede doğum düşünüyorum bugün fiyat sordum sezeryan 450 normal doğum 400 dediler Çok şaşırdım ikisi arasında nerdeyse fark Yok. Ağrıda özel hastanede normal doğumda sadece giriş ücreti(12 tl) sezeryanda ise 700 ödeniyordu.

kaç gündür yazıyorum..bu konuda öyle zor ve kötü durumdayım ki,ellerimle başım dertte ve senin şu yazdığının 2 katını yaşıyorum en az.. Orta ve yüzük parmağım gün içinde hep uyuşuk mesela,hiç geçmiyor + özellikle sabah uyandığımda sol elim parmaklar ve bileğim sanki üstünde tonlarca yük var gibi,sanki bir fil oturuyor gibi yada damarları 2 yandan farklı yöne ve aynı anda çekiyolar gibi öyle acıyor öyle canımı yakıyor ki anlatamam..kaç defa ağlattı hatta bu beni ve nerdeyse istisnasız her sabah çekiyorum 😢 bugünde 6.30'da uyandım ve bu saate dek 5 dk dal sonra acıyla uyan konumundayım.

Geçen kontrolümde bu kadar acı verici değildi durum (2 hafta önce) ama doktor normal dedi hatta dahada artabilir dedi ve arttı da cidden..yinede kontrol için test yaptı hem kan hem 24 saatlik idrar..gebelik zehirlenmesi veya protein kaçağı varmı diye..ama şükürki çıkmadı..tuzu karbonhidratı hamurişini kes dedi mümkün olduğunca kestim ama daha bi değişiklik yok sanırım doğuma dek çekicem bunu..isyan etmiyorum sma sabahları çok zor uyanıyorum acıyla 😔 günde 2 defada hergün tansiyonu ölçüp yazıyorum kontrol et dedi doktor..13-14 ü görürsen hemen ara dedi ama şu an sıkıntı yok tansiyonda..

Kızlar ya son 6 gün ve benı heycandan uyku tutmuyor artıkkk

oooyyyy ne güzel yaaaa çok ama çok az kaldııııııııı...

Face de nerde toplaşılıyor, kadınlar kulübündeyse ben de beğendim o grubu ama pek aktif bakamıyorum gruba ...

yok canım orası değil...

yaaaaa çok girmemezlik yapıp ihmal etme burayı 😔😔 kızcam ama haaaa! 😡 haber alamayınca merak ediyoruz yahu,bak gereğidüşünüldü'den hâlâ ses yok...!

Geçmişe pek göz gezdiremedim ama aklımdayken 15 05 2014 yani artık dün doğum yapacak bir arkadaşımız vardı, ondan haber var mı ? Umuyorum sağlıkla gelmiştir ve analı-babalı büyür inşallah...

buradaki nicki Elif135 olan bir arkadaşımız dün ikiz bebişlerini kucağına aldı çok şükür iyiler...

sana da hayırlı doğumlar canım, erken sayılmaz artık,kocaman olmuş prenses maşallah

Herkeslere günaydın... Uyku saatlerimiz bozuldu iyice bi gün geç kalkıyorum bi gün erken ama normal herhalde... Gerçi bu sefer Allahım ne yesem diyerek kalktım hamilelik böyle bişey işte uyurken bile yemek düşünebiliyor insan...

Hayırlısı olsun canım... vaktini doldurur da gelirse daha iyi tabi... Sana babacığınla iyi vakitler....:)

Tarihin belli olmuş canım hayırlı olsun... problemsiz sıkıntısız kavuşursun İnşallah bebişine...:) Dişin içinde geçmiş olsun canım...

buradaki nicki Elif135 olan bir arkadaşımız dün ikiz bebişlerini kucağına aldı çok şükür iyiler...

sana da hayırlı doğumlar canım, erken sayılmaz artık,kocaman olmuş prenses maşallah

Hımmm ne güzel... bakalım sıra bize ne zaman gelecek... :97:

ben de yüzük kullanmıyorum artık. Ayakkabı olarak da 1 ay önce özel tabanlı bi şey aldık onu giyiyorum ama neden bilmem ayaklarımın altı çok acıyor hiç yürüyemiyorum bu ağrılardan.

kızzz burayı unuttuk mu sandın. Ben sürekli takip ediyorum burayı ama kendimce sıkıntılarım vardı belki biliyorsundur yazmak içimden hiç gelmiyordu

Hımmm ne güzel... bakalım sıra bize ne zaman gelecek... :97:

bir yanım gelsin artık diyor bir yanım haziran ayı girsin en azından diyor,benim

puffpufum ve bizler gibi eve kapananlar; 35-37 aralığında çok yürüme , 37ye girince ise bol bol yürü dedi doktorum... bir hafta daha evde takılıp sonra yollara atıcam kendimi... kolay doğum için çok yürümeliymiş son 3 hafta... bu arada sezaryen için de geçerli bu

Ama ben biraz fazla yürüyünce hemen karnım ağrıyor sonrada canım acıdığı için yürüyemiyorum... zaten ağır vasıtayım aheste aheste...

günaydın hayırlı cumalar saülıklar sıhhatler herkese
elif arkadaşımıza gözün aydın diyorum güle güle büyütsün bebişini
bende 10:30da kontrole gidicem artık ne zaman çıkabilirsem hastane kalabalıgından
dün akşamdan beri ayaklarım bacaklarım şiş ve ağrıyor birde karnımın bi tarafını sivriltip çıkacakmıs gibi hareketler var ağrı yapıo bugun bi konusacam bakalım doktorla öpüyorum bebişleri ve sizleri

Ama ben biraz fazla yürüyünce hemen karnım ağrıyor sonrada canım acıdığı için yürüyemiyorum... zaten ağır vasıtayım aheste aheste...

hepimiz ağırız normal insan yürümesi değil tabiki...

bende sen gibiyim, ayağım ağrıyor ve kasılma başlıyor ama 37 den sonra bunlara rağmen yürüyün ki doğum süreci başlaması kolay olsun diyorlar...

Benim anladığım o sancı oluyor canım çünkü nst de ne zaman öyle bişey olsa grafikte hep sancı çizgisi oluşuyordu...

Kısa mesafe olur tabi...

kızlar günaydın:)34+1 deyz bugün ve karnım asagıda ya normalmi acaba?birkac gündür böyle asagıya kaydı:)

Canım elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum zaten. Bugün karşıdaki hastanede öğleden sonrası içşn randevum var.
Bir saat kadar sonra anneme gideceğim, oğluşumu da göreyim. Oradan babama giderim burada olduğu süre içerisinde görebildiğim kadar göreyim, çok özlüyorum babamı. Bir de bu sene ağır bir rahatsızlık geçirdi ve ben yanına yurtdışına gidemedim. Artık hep yanında olmak istiyorum haliyle. Doğumumdan sonra da yazlığa geçecekler, o yüzden nur yüzünü göreyim görebildiğimce. Doğumdan sonra kolay kolay yazlığa yanına gidemeyiz çünkü.
Ama söz sizi de ihmal etmemeye çalışacağım :)
Gereğidüşünüldüden hala haber gelmemesine ben de fena takıldım, inşallah hayırlı haberlerle en yakın zamanda bizi müjdeler.
Face de nerede haberleşiyor insanlar en azından orayı da takip edebilirim. Bu sitenin Bendeki mobil uygulaması sürekli eksik ve karışık, en azından evde olmazsam ve ya tablet yanımda olmazsa face den haber iletebilirşm.
Herkese sevgiler...

El ayak şişmesi için tuzu kesmek işe yaramıştı arkadaşımda, bir de beim çok olmasada sabah bende de oluyor soğuk suyla yıkayınca ve biraz serinleyince iniyor şişler ve parmak ağrılarım azalıyor doğrusu. Romatşzmal olabilirmi acaba ?

Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum Canım, inşallah geçer diş ağrın da.
Şükür haftası iyi gelmiş, benim arkadaşımda da gebelik zehirlenmesi olmuştu, 35+4 de doğum yaptı, şimdi 2 aylık oldu bile cadı :)
Tebrikler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…