buradaki nicki Elif135 olan bir arkadaşımız dün ikiz bebişlerini kucağına aldıçok şükür iyiler...
sana da hayırlı doğumlar canım, erken sayılmaz artık,kocaman olmuş prenses maşallah
yok canım onu kastetmıyorum, dahası o dogumcantası nedır bılmıyorum bıle devlet ole bır yardım mı yapıyormus, hıc haberım yok ?
ben ozelden bahsıyorum 2 sene once yapmıstı arkadas o öle soyluyordu cocuk gıyınmıs hazır gelmıstı dıye. benımm dogum olmadan oncede ben sıgortaya sormustum fıayt konusu nedır ben ne odıycem vs dıye, onlarda bebege gıydırılen kıyafet bez vs bunlara karısmayız demıstı ordan bılıyorum bende yoksa bana hastanede falan kımse bır sey demedıı !
benimki sonzamanda hep midemde surekli midemin oldugu. yer sis dr a sordum poposu o dedi demekki hala inmemis di mi aniden dogurmaktan korkuyorum daGünaydın canım. Bence gayet normal bi durum. Bebeğin de dönmüş demekki. Benim cadı hala yukarılarda geziyo
ben de yüzük kullanmıyorum artık. Ayakkabı olarak da 1 ay önce özel tabanlı bi şey aldık onu giyiyorum ama neden bilmem ayaklarımın altı çok acıyor hiç yürüyemiyorum bu ağrılardan.
Canım elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum zaten. Bugün karşıdaki hastanede öğleden sonrası içşn randevum var.
Bir saat kadar sonra anneme gideceğim, oğluşumu da göreyim. Oradan babama giderim burada olduğu süre içerisinde görebildiğim kadar göreyim, çok özlüyorum babamı. Bir de bu sene ağır bir rahatsızlık geçirdi ve ben yanına yurtdışına gidemedim. Artık hep yanında olmak istiyorum haliyle. Doğumumdan sonra da yazlığa geçecekler, o yüzden nur yüzünü göreyim görebildiğimce. Doğumdan sonra kolay kolay yazlığa yanına gidemeyiz çünkü.
Ama söz sizi de ihmal etmemeye çalışacağım :)
Gereğidüşünüldüden hala haber gelmemesine ben de fena takıldım, inşallah hayırlı haberlerle en yakın zamanda bizi müjdeler.
Face de nerede haberleşiyor insanlar en azından orayı da takip edebilirim. Bu sitenin Bendeki mobil uygulaması sürekli eksik ve karışık, en azından evde olmazsam ve ya tablet yanımda olmazsa face den haber iletebilirşm.
Herkese sevgiler...
Günaydınlar kızımla babasına gidiyoruz 10 gündür annemdeydim haftasonu kalıp tekrar dönücem uzak değil aslında 45 dk yol ama otoban olduğu için korkuyorlar annem otobanda dogurcan diyo kızım ince ince baskilara başladı aşağı doğru daha 1 hafta var kontrole bakalım nolcak
Günaydın canım. Bence gayet normal bi durum. Bebeğin de dönmüş demekki. Benim cadı hala yukarılarda geziyo
kızlar özel hastanede doğum düşünüyorum bugün fiyat sordum sezeryan 450 normal doğum 400 dediler Çok şaşırdım ikisi arasında nerdeyse fark Yok. Ağrıda özel hastanede normal doğumda sadece giriş ücreti(12 tl) sezeryanda ise 700 ödeniyordu.
yok tatlım yüksek çıkmadı orda hatta yürüyüp geldim die baz almadı onu bile ama elimdeki ödemi ona bağladı.ayaktaki ödemler değilde eldeki tansiyona bağlı dedi şimdi düzenli ölçüyorum 8/4 7/5 zaten oldukça düşük bende korktum ilaç çünkü tansiyonu dengeleyip düşürmek için ya iyice düşermi diye..yarın arayıp konuşayım bari bi..teşekkür ederiz teyzoşu sana ve bebeğinede maşallah <3
evet canım benimde öyle ellerim kapanmıo bile magnezyum bende içeyim kramplar için vermişti ama çok içme böbrek taşı yapıyor 2-3 günde bir al diye bende süt içiyodum falan kullanmıyodum ama belki bende rahatlarım..
evet canım düşürmek için verdi,ama yeterince düşük bu akşam saat başı ölçtüm hep düşük bende sizlere sormak istedim ellerinizde bi sorun varmı tansiyonunuz ne alemde die..el ödemi iyi değilmiş ama inşallah hepimiz sağ salim sıkıntısız minnaklara kavuşuruz.ilgilenip cvb verdiğiniz içinde çok çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız.
ayaklarımda şişti bende babet aldım onu giyorum ama asıl sorun ellerim ve bileklerimde..oyyy anam Allah yardımcımız olsun
tabi canım vakit geçir babişkonla ama burayıda çok boşlama dedim benbu arada benim kontrolde bugün 1'de...
Bende hazırlamadım. canım. Daha çamtayı. Ya ben yıkamayı düşünmüyorum.Günaydın güzel anneciklerr. Bugün 33+5 olduk kıjımla. Rüyamda doğurduğumu gördüm hep gülen bir bebekti. Güne ben de tebessümle gözlerimi açtım. Allah'ım isteyen olmayan herkese versin inşallahh. Hastane çantamı daha hazırlamadım. Acaba geç mi kaldım haftaya hazırlamayı planlıyorum :) bebeğin kıyafetlerini de yıkamadım daha. Biraz üşeniyomuyum ne :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğumhneye birşey vermeye gerek yok kızlar. Onlar giydiriyor bebişi zatenne guzel canım hazırlamısınız, ben hala o kadar tembellık yapıyorum kı hazırlayamadım, yıkadık ettık ama utulenmeyı beklıyorlar :):)
dogumhaneye verıklerını keseye koydum demısınde canım, ne verıceksınız dogumhaneye?? senden mı ıstedıler , bana kımse bır sey demedı hastanede??
canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zor. Allahtan doğuma yakın başlamış. Benim yengemden biliyorum yirmilik 2 dişi çürümüştü çektirmek zorunda kalmıştı falan baya zor bir dönem atlatmışyı hamileliğinde. ÇAtı muayenesi olursan haber et nasıul birşey bilelim.Canım bugun 37 bitti elhamdülillah bende preeklampsi çıktı o yüzden 38 de alacak doktorum. Tabi normal yada sezeryan oluşuna yarın karar verecek yani cuma günü son kontrol saat itibariyle bugun oluyor çatı muayenesi yapacak ona göre hem doğum şekli hem tarihi belli olacak. Dün akşam birden dişim iltihaplandı ağrıdan uyuyamıyorum. Bide heyecan var. İnşalah herşey yolunda gider. Zor bir ay geçirdim sonu güzel olur inşallah. Oğluşuma kavuşmama az kaldı inşallah seninde iyi olmana sevindim.
kızlar günaydın:)34+1 deyz bugün ve karnım asagıda ya normalmi acaba?birkac gündür böyle asagıya kaydı:)
El ayak şişmesi için tuzu kesmek işe yaramıştı arkadaşımda, bir de beim çok olmasada sabah bende de oluyor soğuk suyla yıkayınca ve biraz serinleyince iniyor şişler ve parmak ağrılarım azalıyor doğrusu. Romatşzmal olabilirmi acaba ?
Merhaba, Herkesin sanırım son ayda sorunları aynı, Puf puf'da aynı şeylerden şikayetçi.
Benim yaşım 38 acaba diyorum yaşlamı alakalı, bu hamilelik bana o kadar ağır geldiki anlatamam. Sürekli bebeğe birşey olucak korkusu, sabahlara kadar kalkıp kalkıp hareketlerini duymaya çalışıyorum. Biliyorum takmamam gerekiyor ama çok takıyorum işte.
Ben halen çalışıyorum doğumum ALLAH NASİP ederse Haziranın 2.haftası fakat 30 mayıs'a kadar çalışacağım. eve gittiğim zaman o kadar yorgun oluyorumki 6 yaşında kızımda var , oda kreşe gidiyor onunla ilgilenmek de zor geliyor. hergün 3 saat yol gidip geliyorum . 1,5 saat git 1,5 saat gel. eve gittiğim zaman ayaklarım davul gibi oluyor. Sabah kalktığımda dinlenmiş olarak kalkmam gerekirken sopa yemiş gibi kalkıyorum. Gerçekten şu son 1 ay hayırlısı ile bitseydi.Başka birşey istemiycem. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMICI OLSUN.
canım ben de iş konusuyla ilgili bişey soracaktım.senin yol çok uzakmış ya.ben bazen vicdan azabı çekiyorum.ağır dosyaları raflardan indirmek koymak zorunda kalıyorum. o kadar korkuyorum kı bebeğime bişey olur diye. ağır kaldıranlarınız var mı ya da yükseğe uzanmak tehlikeli mi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?