2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canim senin dedigin sanitim biraz dahaluks hastanelerde acibadem de filan senin dedigin gibi bebekler hastanenin ismi yazan tulumlar giydirilmis oluyo hatta yanlis hatirlamiyosam yani
yoksa normal ozel hastane dedigimiz hastaneler oyle degilsen goturuyosun en son yeni bi duxenlemeyle annelere dogumcantasini hastane vereceketi ama o da devlet hastanesinde mi gecerli sadece bilemiyorum

Günaydın canım. Bence gayet normal bi durum. Bebeğin de dönmüş demekki. Benim cadı hala yukarılarda geziyo
benimki sonzamanda hep midemde surekli midemin oldugu. yer sis dr a sordum poposu o dedi demekki hala inmemis di mi aniden dogurmaktan korkuyorum da

Günaydınlar kızımla babasına gidiyoruz 10 gündür annemdeydim haftasonu kalıp tekrar dönücem uzak değil aslında 45 dk yol ama otoban olduğu için korkuyorlar annem otobanda dogurcan diyo kızım ince ince baskilara başladı aşağı doğru daha 1 hafta var kontrole bakalım nolcak

ben de yüzük kullanmıyorum artık. Ayakkabı olarak da 1 ay önce özel tabanlı bi şey aldık onu giyiyorum ama neden bilmem ayaklarımın altı çok acıyor hiç yürüyemiyorum bu ağrılardan.

ayaklarımda şişti bende babet aldım onu giyorum ama asıl sorun ellerim ve bileklerimde..oyyy anam Allah yardımcımız olsun

tabi canım vakit geçir babişkonla ama burayıda çok boşlama dedim ben bu arada benim kontrolde bugün 1'de...

iyi gezmeler şekerim ama dikkat et kendine. Valla ben hiç binmedim otobüse falan 8 aydır, cesaret edemiyorum...

Günaydın canım. Bence gayet normal bi durum. Bebeğin de dönmüş demekki. Benim cadı hala yukarılarda geziyo

Bu haftalarda inmesi normal yani.haftasonu tasincm erken dogumdan korkuyorum ya.yarin kontrolumz var sorcm doktora.sancim falan yok ama cok fena sirt agrim var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seninki yine iyiymiş benim hastanede normal doğum sezaryendwm 100 tl daha fazla .. Ben de çok şaşırmıştım duyunca

Günaydın güzel anneciklerr. Bugün 33+5 olduk kıjımla. Rüyamda doğurduğumu gördüm hep gülen bir bebekti. Güne ben de tebessümle gözlerimi açtım. Allah'ım isteyen olmayan herkese versin inşallahh. Hastane çantamı daha hazırlamadım. Acaba geç mi kaldım haftaya hazırlamayı planlıyorum :) bebeğin kıyafetlerini de yıkamadım daha. Biraz üşeniyomuyum ne :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim doktorum öyle bişe söylemedi ben hergün bi tane içiyorum hatta son kontrole gittiğimde decaviti kesti sadece kan ilacı ve magnezyum kullan dedi

Beraber hayırlı haberlerle dönelim inşallah :)
Ben herhalde doğumu central hosp. da yapacağım. Bakalım :)

gunaydın kızlar nasılsınız ya bnm tansıyonum dusuyor sanırım basımı kaldırmıyom of ne zormus ya da kanım ıyıce dustu onndan boyle mıdem de bulanıyor

Son düzenleme:
Bende hazırlamadım. canım. Daha çamtayı. Ya ben yıkamayı düşünmüyorum.

Doğumhneye birşey vermeye gerek yok kızlar. Onlar giydiriyor bebişi zaten

canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zor. Allahtan doğuma yakın başlamış. Benim yengemden biliyorum yirmilik 2 dişi çürümüştü çektirmek zorunda kalmıştı falan baya zor bir dönem atlatmışyı hamileliğinde. ÇAtı muayenesi olursan haber et nasıul birşey bilelim.

Merhaba, Herkesin sanırım son ayda sorunları aynı, Puf puf'da aynı şeylerden şikayetçi.
Benim yaşım 38 acaba diyorum yaşlamı alakalı, bu hamilelik bana o kadar ağır geldiki anlatamam. Sürekli bebeğe birşey olucak korkusu, sabahlara kadar kalkıp kalkıp hareketlerini duymaya çalışıyorum. Biliyorum takmamam gerekiyor ama çok takıyorum işte.
Ben halen çalışıyorum doğumum ALLAH NASİP ederse Haziranın 2.haftası fakat 30 mayıs'a kadar çalışacağım. eve gittiğim zaman o kadar yorgun oluyorumki 6 yaşında kızımda var , oda kreşe gidiyor onunla ilgilenmek de zor geliyor. hergün 3 saat yol gidip geliyorum . 1,5 saat git 1,5 saat gel. eve gittiğim zaman ayaklarım davul gibi oluyor. Sabah kalktığımda dinlenmiş olarak kalkmam gerekirken sopa yemiş gibi kalkıyorum. Gerçekten şu son 1 ay hayırlısı ile bitseydi.Başka birşey istemiycem. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMICI OLSUN.

selamlar herkese bizim bugun kontrolumuz var bu aralar tansıyonum yuksek cıkıyor ara ara sancımda var ozellıkle gecelerı hıc rahat uyuyamıyorum ınsallah bır sıkıntı cıkmaz.Allah yardımcımız olsun

canım ben de iş konusuyla ilgili bişey soracaktım.senin yol çok uzakmış ya.ben bazen vicdan azabı çekiyorum.ağır dosyaları raflardan indirmek koymak zorunda kalıyorum. o kadar korkuyorum kı bebeğime bişey olur diye. ağır kaldıranlarınız var mı ya da yükseğe uzanmak tehlikeli mi ki acaba

Benim yolum çok uzak ama işim çok Rahat Allaha Şükür. Tüm gün ayaklarımı uzatıp oturuyorum ve masa başı çalışıyorum.
Tabiiki yükseğe uzanmak tehlikeli bir tanıdığım vardı. 9 aylıkken tül taktı bebeği kordon'dan ayrılmış ve bebeğini doğuma 1 hafta kala kaybetti.
çalışmak zorundaysan bile ağır iş yapma uzanma , ağır kaldırma koru kendini . Eskidenmiş o annelerimiz sürekli deli gibi çalışırlar bir sürü iş yaparlar , hatta doktora kontrole bile gitmezlermiş ama çocukları sapasağlam olurmuş. Şimdi öylemi iğne ipliği ile bağlı çocuklar bize. DİKKATLİ Ol bence.

Gece sirtima ve karnimin altina igneler bstiyor ve gece bebiste daha bi hareletleniyor sabah 5 e kadar nöbet tutuyorum resmen.galiba bir gece vakti gelicek;-) herkes ödemden sikayet ediyor benimde parmaklarin kopcak sanki minnacik kaldilar yuzuk felan düsüYo takamiyorum kollarim iskelete benzedi bacaklarim hep inceldi öne karnima cekti galiba rahatsiz oluyorum bu durumdan.daha dogrusu korkuyorum dogumdn sonra insallah topatlarim. Ve mide bulantilarim zaten oluyordu ama simdi daha bi farkli olmaya basladi özellikle sabahlari normalmi bu acaba? Karninda sanki biri tirnaklariyla tirmaliyormus gibi birsey hisseden varmi ben bayadir hissediyorum ama simdidide batmalar var bebek sanki tirnakliyor yirtiyor karnimi icten.dun yine hafif sancilandim ve acilma oldugunu hissediyorum ya bi 9 gün daha dayansaydikkk...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…