2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Yuksege uzanmak tehlikeli diye biliyorum cocuk memeden düser derler özellikle son aylarda ama agir kaldirma konusunda 5 kiloya kadar arada birsey olmaz diye okumustum canim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Slm canlar siz aktiviteli anakucağından aldınızmı aldıysanız hangi. Marka

Aynı yaştayız Canım benim de 16 yaşımda bir oğlum var. Ben de bu kızımın hamileliğinde çok evhamlı, endişeliyim. Tecrübenin endişesi mi, etraftan duyulanların endişesi mi, internetin alameti farikası mı bilemedim ama oğlumda hiç bu kadar endişeler yaşamamıştım. Yaşanmışlıkların acısı da var bende biraz ama daha bir üstüne düyorum bu hamileliğimin, çalışmıyor oluşumun da etkisi var kesin :)
Hayırlısıyla alsak evet bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza da içimiz ferahlasa inşallah :)

Ne kadara aldın sence kullanışlımı
Canim baya oldu alali yuzelli civariydi heralde inan tam hatirlamiyorum gecmis sayflarda var resmi..valla kurunca cok seker oldu bide kullanisli gibi gorunuyor.sonucta nere gitsen tasiyabilirsin yaninda canim..yani yolda vs degilde mutfaga gidince yada baskasinin evine gittiginde bile kullanabilirsin

DEvlet hastanesindemi doğum yapacak arkadaş. Devlet hasttanesinde evet bencede kötü dikerler , zaten devlet hastanesinde insana değermi veriyorlar.
Paran yoksa bu ülkede ölmeye mahkumsun şu son soma faciasından da anlaşılacağı gibi.
Bende 6 asene önce ssezaryanla doğum yaptım , kesinlikle belli değil dikiş izlerim , vallahi normal doğum yapanlar kendileri bilir tabii. ama ben sezaryandan yanayım o an ne zaman gelecek diye beklemerten zaten kalpten giderim doğurmadan, o yüzden benim tercihimde sezaryandan yana.
Normal doğum yapanlara ALLAH yardım etsin.

rusya'daymış arkadaş..öyle söyledi..orda öyle demek ki 😳
bende sezeryancıyım taaaa en başından beri..hatta beni normal doğuma döndürmeye çalışan çok arkadaş oldu ama cıkkkssss yok anacım genel anestezi/sezeryan ohhhh mis..
Allah kolay şekilde ağrısız sızısız nasip etsin inşallah.

aminnn arkadaşım bugün cuma herker herkese dua etsin,
sağlıklı , eli ayağı düzgün , hayırlı evlat olur inşallah hepsi.

Bende hazırlamadım. canım. Daha çamtayı. Ya ben yıkamayı düşünmüyorum.

Ama herkes yıkıyor. Yıkayıp ütülenecekmiş. Ben de haftaya yaptırmaya karar verdim. 34. Haftada hazırlanmış olur kontrolüm de 35. Haftada duruma göre hazır olmuş olur diye düşündüm canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya son 6 gün ve benı heycandan uyku tutmuyor artıkkk

Merhaba, sen izmirde erken doğum riski olan ve o dönem ev taşıyacak olan arkadaşsın değil mi? Uzun süredir seni buralarda göremedim ve merak ettim. Neyseki bebeğin dayanmış :) Şimdiden hayırlı, vakitli doğumlar.

Kızlar kaç kilo aldınız ben bu sabah yan tarafında ufak bı morarma gıbı bışey gördüm çatlak oylemı oluşuyo

Canım benim 34 hafta bitti 35 e giriyorum bugün ve yaklaşık 10 kilo aldım. Ama üzülüyorum, son haftalarda hiç kilo alamadım ve daha çok almalıydım diye, ya bebeğimde almadıysa merak ediyorum. Haftaya salı kontrolüm var. İnşallah bebeğim gelişiyordur.

sizlere özel mesaj attım canım 2 dk bakabilir misiniz mesajlarınıza acaba?

Canım mesaj attım. Düzeltildimi diye daha sonra kontrol ederim.

teşekkür ederim canım..

Evet canım şükürler olsun ki bu haftalara dayanabıldık hiçde kolay olmadı ama evimizide taşıdık uzun süre giremedmiltim forma

Canım sıkma sen canını son haftalarda sen almasan bile bebişler alıyo ben son kontrolde 500 gr vermişim bile ama bebişim 200 gr almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…