canım ben de iş konusuyla ilgili bişey soracaktım.senin yol çok uzakmış ya.ben bazen vicdan azabı çekiyorum.ağır dosyaları raflardan indirmek koymak zorunda kalıyorum. o kadar korkuyorum kı bebeğime bişey olur diye. ağır kaldıranlarınız var mı ya da yükseğe uzanmak tehlikeli mi ki acaba
Merhaba, Herkesin sanırım son ayda sorunları aynı, Puf puf'da aynı şeylerden şikayetçi.
Benim yaşım 38 acaba diyorum yaşlamı alakalı, bu hamilelik bana o kadar ağır geldiki anlatamam. Sürekli bebeğe birşey olucak korkusu, sabahlara kadar kalkıp kalkıp hareketlerini duymaya çalışıyorum. Biliyorum takmamam gerekiyor ama çok takıyorum işte.
Ben halen çalışıyorum doğumum ALLAH NASİP ederse Haziranın 2.haftası fakat 30 mayıs'a kadar çalışacağım. eve gittiğim zaman o kadar yorgun oluyorumki 6 yaşında kızımda var , oda kreşe gidiyor onunla ilgilenmek de zor geliyor. hergün 3 saat yol gidip geliyorum . 1,5 saat git 1,5 saat gel. eve gittiğim zaman ayaklarım davul gibi oluyor. Sabah kalktığımda dinlenmiş olarak kalkmam gerekirken sopa yemiş gibi kalkıyorum. Gerçekten şu son 1 ay hayırlısı ile bitseydi.Başka birşey istemiycem. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMICI OLSUN.
Canim ben bi ana kucagi aldim fisherprice.internetten almistim.titresimli.
Canim baya oldu alali yuzelli civariydi heralde inan tam hatirlamiyorum gecmis sayflarda var resmi..valla kurunca cok seker oldu bide kullanisli gibi gorunuyor.sonucta nere gitsen tasiyabilirsin yaninda canim..yani yolda vs degilde mutfaga gidince yada baskasinin evine gittiginde bile kullanabilirsin
Ne kadara aldın sence kullanışlımı
aneeeey anlatışa bak ben bile korktum şu an 😳
ama tatlım benim çok yakın bi arkadaşım oldu sezeryan,1 sene oldu (şu an benim gittiğim hastanede hemde) ve doğumdan yaklaşık 4-5 ay sonraydı sanırım bana geldiğinde izine bakmak istedim,gösterdi ve hiçte öyle anlattığın gibi korkunç değildi..hatta ince ufak bi çizik gibiydi..kişiden kişiye değişiyorda olabilir bilmiyorum ama ben sezeryancıyım
DEvlet hastanesindemi doğum yapacak arkadaş. Devlet hasttanesinde evet bencede kötü dikerler , zaten devlet hastanesinde insana değermi veriyorlar.
Paran yoksa bu ülkede ölmeye mahkumsun şu son soma faciasından da anlaşılacağı gibi.
Bende 6 asene önce ssezaryanla doğum yaptım , kesinlikle belli değil dikiş izlerim , vallahi normal doğum yapanlar kendileri bilir tabii. ama ben sezaryandan yanayım o an ne zaman gelecek diye beklemerten zaten kalpten giderim doğurmadan, o yüzden benim tercihimde sezaryandan yana.
Normal doğum yapanlara ALLAH yardım etsin.
[sıze=3]
rusya'daymış arkadaş..öyle söyledi..orda öyle demek ki 😳
bende sezeryancıyım taaaa en başından beri..hatta beni normal doğuma döndürmeye çalışan çok arkadaş oldu ama cıkkkssss yok anacımGenel anestezi/sezeryan ohhhh mis..
Allah kolay şekilde ağrısız sızısız nasip etsin inşallah.
[/sıze]
Bende hazırlamadım. canım. Daha çamtayı. Ya ben yıkamayı düşünmüyorum.
Kızlar kaç kilo aldınız ben bu sabah yan tarafında ufak bı morarma gıbı bışey gördüm çatlak oylemı oluşuyo
Kızlar ya son 6 gün ve benı heycandan uyku tutmuyor artıkkk
Kızlar kaç kilo aldınız ben bu sabah yan tarafında ufak bı morarma gıbı bışey gördüm çatlak oylemı oluşuyo
sizlere özel mesaj attım canım 2 dk bakabilir misiniz mesajlarınıza acaba?
Merhaba, sen izmirde erken doğum riski olan ve o dönem ev taşıyacak olan arkadaşsın değil mi? Uzun süredir seni buralarda göremedim ve merak ettim. Neyseki bebeğin dayanmış :) Şimdiden hayırlı, vakitli doğumlar.
Canım benim 34 hafta bitti 35 e giriyorum bugün ve yaklaşık 10 kilo aldım. Ama üzülüyorum, son haftalarda hiç kilo alamadım ve daha çok almalıydım diye, ya bebeğimde almadıysa merak ediyorum. Haftaya salı kontrolüm var. İnşallah bebeğim gelişiyordur.
Canım mesaj attım. Düzeltildimi diye daha sonra kontrol ederim.
Merhaba, sen izmirde erken doğum riski olan ve o dönem ev taşıyacak olan arkadaşsın değil mi? Uzun süredir seni buralarda göremedim ve merak ettim. Neyseki bebeğin dayanmış :) Şimdiden hayırlı, vakitli doğumlar.
Canım benim 34 hafta bitti 35 e giriyorum bugün ve yaklaşık 10 kilo aldım. Ama üzülüyorum, son haftalarda hiç kilo alamadım ve daha çok almalıydım diye, ya bebeğimde almadıysa merak ediyorum. Haftaya salı kontrolüm var. İnşallah bebeğim gelişiyordur.
Canım sıkma sen canını son haftalarda sen almasan bile bebişler alıyo ben son kontrolde 500 gr vermişim bileama bebişim 200 gr almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?