Canım sıkma sen canını son haftalarda sen almasan bile bebişler alıyo ben son kontrolde 500 gr vermişim bileama bebişim 200 gr almış
izmirin neresindendin hangi hastaneye gidiyosun bende izmirdeyim
Benim anladığım o sancı oluyor canım çünkü nst de ne zaman öyle bişey olsa grafikte hep sancı çizgisi oluşuyordu...
Karşıyakadayım şifa ya gıdıyorum sen
Evet canım maalesef çatlak öyle oluyor. Morarıyo ilk önce. Tecrübeyle sabit
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim senin dedigin sanitim biraz dahaluks hastanelerde acibadem de filan senin dedigin gibi bebekler hastanenin ismi yazan tulumlar giydirilmis oluyo hatta yanlis hatirlamiyosam yani
yoksa normal ozel hastane dedigimiz hastaneler oyle degilsen goturuyosun en son yeni bi duxenlemeyle annelere dogumcantasini hastane vereceketi ama o da devlet hastanesinde mi gecerli sadece bilemiyorum
benimki sonzamanda hep midemde surekli midemin oldugu. yer sis dr a sordum poposu o dedi demekki hala inmemis di mi aniden dogurmaktan korkuyorum da
Bu haftalarda inmesi normal yani.haftasonu tasincm erken dogumdan korkuyorum ya.yarin kontrolumz var sorcm doktora.sancim falan yok ama cok fena sirt agrim var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba, sen izmirde erken doğum riski olan ve o dönem ev taşıyacak olan arkadaşsın değil mi? Uzun süredir seni buralarda göremedim ve merak ettim. Neyseki bebeğin dayanmış :) Şimdiden hayırlı, vakitli doğumlar.
Canım benim 34 hafta bitti 35 e giriyorum bugün ve yaklaşık 10 kilo aldım. Ama üzülüyorum, son haftalarda hiç kilo alamadım ve daha çok almalıydım diye, ya bebeğimde almadıysa merak ediyorum. Haftaya salı kontrolüm var. İnşallah bebeğim gelişiyordur.
Canım mesaj attım. Düzeltildimi diye daha sonra kontrol ederim.
Evet yıkıyorlarda zaten o giysiler hepsi paketli temiz bence yıkanınca hemen bozulacaklar sağı solu çekecek sünecek. Mesela sadece iç atletlerini yıkabilirsin. Bence şart değlAma herkes yıkıyor. Yıkayıp ütülenecekmiş. Ben de haftaya yaptırmaya karar verdim. 34. Haftada hazırlanmış olur kontrolüm de 35. Haftada duruma göre hazır olmuş olur diye düşündüm canım :)
görümcem ve yengem yıkmaadılar ordanda biliyorumAma herkes yıkıyor. Yıkayıp ütülenecekmiş. Ben de haftaya yaptırmaya karar verdim. 34. Haftada hazırlanmış olur kontrolüm de 35. Haftada duruma göre hazır olmuş olur diye düşündüm canım :)
ben çeşmedeyim egepol hast gidiyorum ilk bende şifaya gitmiştim ama bana basmane yakın olduğu için ve çok kalabalık olduğu için orası burayı tercih ettim
Evet kalabalık bıraz doktorların hepsı çok yoğun egepol de bı arkadaşım doğum yapmıştı memnundu iyi bı hast dıye duydum ama bıraz paracılar sanırım doğum fiyatlarını falan ıyıce konuş sonra behlemedıgın şeylerle karşılaşma
35+5 im bugun ve tam 17 kilo almisim.biraz fazla ama catlak hic yok.Kızlar kaç kilo aldınız ben bu sabah yan tarafında ufak bı morarma gıbı bışey gördüm çatlak oylemı oluşuyo
Kızlar bişey daha sorucam arada gögsümden sıvı geliyo benım az damla şeklinde sizde böyle bişey oluyo mu
Kizlarrr bisey sorucam bende...dr.bana 35te gel dedi..hafta ici 34+ larda olcak yani 35.hafta oluyo dimi yani 35.haftanin ici...yoksa obur hafta35+ lardami gitmeliyim
selam arkadaşlar muayenemiz bitti çok şükür bebeğimde bende gayet iyiyiz nstmizde güzel çıktı
iki hafta sonra bi daha ki randevumuz zaten izne ayrılma tarıhımde ozman çalışamaz raporumu vereceklermiş doktordan
bebeğim yine şişko yine önden önden iri yapılı bir bebek dedi
en çokda iki hafta önce öksürük problemi ile gittiğimdeki acilde dr sölediklerinin çıkmamasına sevindim o zaman salak adam kafası su toplamıs seker hastası bu bebek diye bi sürü canımı sıkmıstı kendi doktorum bugun tekrar baktı inceledi saçmalamıs sadece biraz kafası buyuk doğumun zor olabilir ama bi sorunu yok bebek gayet güzel dedi
şükürler olsun içimiz ferahladı aktif hareketli dombili koca kafalı bi oğluşum var anlaşılan hepimize sağlıklı dogumlar inşallah
Haklisin canim ona gore randevumu aliyimmm benn35+5 im bugun ve tam 17 kilo almisim.biraz fazla ama catlak hic yok.
Benim bayadir geliyo canim.bu aralarda ozellikle yikanirken resmen sut geliyo
Bence 34+larda gitmelisin cunku 34 bitmis 35in icinde oluyosun
Masallah canim bebegine.boyle sorunsuz devam eder umarim
konuştuk 1350 miş sezeryan normal farketmiyor hoş ben pek memnun değilim ama hast güzel kendi doktorun girmiyo falan ne anladım ben o işten çoğu hast böylemiş ama bence kendi doktorun olmalı diye düşünüyorum onun için de muayenehaneye gitmek lazım o zmaanda muayene ücreti 200--300 falan oluyo
eşimin kuzeni gidiyodu kendi doktoru girdi ama her gidişi 250 lira muayene doğum için doktor 2500 gibi bi rakam istedi ayrıca 500-600 falan hastane aldı bi de çok erken geldi bebişi 2 hafta küvezde kaldı bir de karataş hast düşündüm ama ordada yoğun bakım falan yok şimdilik çok şükür bir problem yok ama ya lazım olursa diye de düşünmeden edemiyo insan
konuştuk 1350 miş sezeryan normal farketmiyor hoş ben pek memnun değilim ama hast güzel kendi doktorun girmiyo falan ne anladım ben o işten çoğu hast böylemiş ama bence kendi doktorun olmalı diye düşünüyorum onun için de muayenehaneye gitmek lazım o zmaanda muayene ücreti 200--300 falan oluyo
eşimin kuzeni gidiyodu kendi doktoru girdi ama her gidişi 250 lira muayene doğum için doktor 2500 gibi bi rakam istedi ayrıca 500-600 falan hastane aldı bi de çok erken geldi bebişi 2 hafta küvezde kaldı bir de karataş hast düşündüm ama ordada yoğun bakım falan yok şimdilik çok şükür bir problem yok ama ya lazım olursa diye de düşünmeden edemiyo insan
35+5 im bugun ve tam 17 kilo almisim.biraz fazla ama catlak hic yok.
Benim bayadir geliyo canim.bu aralarda ozellikle yikanirken resmen sut geliyo
Bence 34+larda gitmelisin cunku 34 bitmis 35in icinde oluyosun
Masallah canim bebegine.boyle sorunsuz devam eder umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?