2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlarrr bisey sorucam bende...dr.bana 35te gel dedi..hafta ici 34+ larda olcak yani 35.hafta oluyo dimi yani 35.haftanin ici...yoksa obur hafta35+ lardami gitmeliyim

selam arkadaşlar muayenemiz bitti çok şükür bebeğimde bende gayet iyiyiz nstmizde güzel çıktı
iki hafta sonra bi daha ki randevumuz zaten izne ayrılma tarıhımde ozman çalışamaz raporumu vereceklermiş doktordan
bebeğim yine şişko yine önden önden iri yapılı bir bebek dedi
en çokda iki hafta önce öksürük problemi ile gittiğimdeki acilde dr sölediklerinin çıkmamasına sevindim o zaman salak adam kafası su toplamıs seker hastası bu bebek diye bi sürü canımı sıkmıstı kendi doktorum bugun tekrar baktı inceledi saçmalamıs sadece biraz kafası buyuk doğumun zor olabilir ama bi sorunu yok bebek gayet güzel dedi
şükürler olsun içimiz ferahladı aktif hareketli dombili koca kafalı bi oğluşum var anlaşılan hepimize sağlıklı dogumlar inşallah

Evet canım maalesef çatlak öyle oluyor. Morarıyo ilk önce. Tecrübeyle sabit

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende gerilme damarlari oldu karnimda yanlardan gorunuyor ama damar morarmasi yani dogumdan sonra o yerler catlakmi oluyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

Poposu oradaysa muhtemelen en azından aşağıya dönmüş. Benimkinin kafası orada Yok tatlım merak etme aniden doğurmazsın

Bu haftalarda inmesi normal yani.haftasonu tasincm erken dogumdan korkuyorum ya.yarin kontrolumz var sorcm doktora.sancim falan yok ama cok fena sirt agrim var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet tatlım dönmesi gerekiyo bu haftalarda. Benimki hala dönmedi ama

canım seninki düzelmiş teşekkür ederim tekrar...

Evet yıkıyorlarda zaten o giysiler hepsi paketli temiz bence yıkanınca hemen bozulacaklar sağı solu çekecek sünecek. Mesela sadece iç atletlerini yıkabilirsin. Bence şart değl

görümcem ve yengem yıkmaadılar ordanda biliyorum

ben çeşmedeyim egepol hast gidiyorum ilk bende şifaya gitmiştim ama bana basmane yakın olduğu için ve çok kalabalık olduğu için orası burayı tercih ettim

Evet kalabalık bıraz doktorların hepsı çok yoğun egepol de bı arkadaşım doğum yapmıştı memnundu iyi bı hast dıye duydum ama bıraz paracılar sanırım doğum fiyatlarını falan ıyıce konuş sonra behlemedıgın şeylerle karşılaşma

konuştuk 1350 miş sezeryan normal farketmiyor hoş ben pek memnun değilim ama hast güzel kendi doktorun girmiyo falan ne anladım ben o işten çoğu hast böylemiş ama bence kendi doktorun olmalı diye düşünüyorum onun için de muayenehaneye gitmek lazım o zmaanda muayene ücreti 200--300 falan oluyo
eşimin kuzeni gidiyodu kendi doktoru girdi ama her gidişi 250 lira muayene doğum için doktor 2500 gibi bi rakam istedi ayrıca 500-600 falan hastane aldı bi de çok erken geldi bebişi 2 hafta küvezde kaldı bir de karataş hast düşündüm ama ordada yoğun bakım falan yok şimdilik çok şükür bir problem yok ama ya lazım olursa diye de düşünmeden edemiyo insan

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar kaç kilo aldınız ben bu sabah yan tarafında ufak bı morarma gıbı bışey gördüm çatlak oylemı oluşuyo
35+5 im bugun ve tam 17 kilo almisim.biraz fazla ama catlak hic yok.

Kızlar bişey daha sorucam arada gögsümden sıvı geliyo benım az damla şeklinde sizde böyle bişey oluyo mu

Benim bayadir geliyo canim.bu aralarda ozellikle yikanirken resmen sut geliyo

Kizlarrr bisey sorucam bende...dr.bana 35te gel dedi..hafta ici 34+ larda olcak yani 35.hafta oluyo dimi yani 35.haftanin ici...yoksa obur hafta35+ lardami gitmeliyim

Bence 34+larda gitmelisin cunku 34 bitmis 35in icinde oluyosun

Masallah canim bebegine.boyle sorunsuz devam eder umarim

Haklisin canim ona gore randevumu aliyimmm benn

Pramatüre servisi önemli allah korusun ama gerektiğinde bulmak zor oluyo bıde anne başka hast bebek başka hastanesi çok rezillik oluyo bence doğum yapıcagın hastanede en önemlisi pramatüre servisinin olmaı ve herdaim çocuk doktorunun bulunması

Şifada sgk lı normal doğum 1200 sezeryan 1500 tl

Canım benim 34 hafta bitti 35 e giriyorum bugün ve yaklaşık 10 kilo aldım. Ama üzülüyorum, son haftalarda hiç kilo alamadım ve daha çok almalıydım diye, ya bebeğimde almadıysa merak ediyorum. Haftaya salı kontrolüm var. İnşallah bebeğim gelişiyordur.

canım ben 37, haftadayım toplamda 10 kg aldım. 34+ 2 deyken kontrole gittim geçen aya göre hiç kilo almamıştım bebek 700 gr almıştı. yani merak etme bebek almıştır diye tahmin ediyorum.geçen haftadan bu haftayada hiç kilo almadım bebek 200 gr almış. Doktoruma sordum kilo almıyorum sorun olur mu diye ben senin almanı istemiyorum bebek zaten alıyor dedi.sen gönlünü ferah tut bebek için faydalı şeyleri ye yeter o bi şekilde biüyür.

Bende 37+4 bugun toplam 15 kilo aldım çatlagım hiç yoktu takı bu sabaha kadar karnımın yanında hafıf morarma gordum çatlak oluyomuş onlar allahtan çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…