kaç gündür yazıyorum..bu konuda öyle zor ve kötü durumdayım ki,ellerimle başım dertte ve senin şu yazdığının 2 katını yaşıyorum en az.. Orta ve yüzük parmağım gün içinde hep uyuşuk mesela,hiç geçmiyor + özellikle sabah uyandığımda sol elim parmaklar ve bileğim sanki üstünde tonlarca yük var gibi,sanki bir fil oturuyor gibi yada damarları 2 yandan farklı yöne ve aynı anda çekiyolar gibi öyle acıyor öyle canımı yakıyor ki anlatamam..kaç defa ağlattı hatta bu beni ve nerdeyse istisnasız her sabah çekiyorum 😢 bugünde 6.30'da uyandım ve bu saate dek 5 dk dal sonra acıyla uyan konumundayım.
Geçen kontrolümde bu kadar acı verici değildi durum (2 hafta önce) ama doktor normal dedi hatta dahada artabilir dedi ve arttı da cidden..yinede kontrol için test yaptı hem kan hem 24 saatlik idrar..gebelik zehirlenmesi veya protein kaçağı varmı diye..ama şükürki çıkmadı..tuzu karbonhidratı hamurişini kes dedi mümkün olduğunca kestim ama daha bi değişiklik yok sanırım doğuma dek çekicem bunu..isyan etmiyorum sma sabahları çok zor uyanıyorum acıyla 😔 günde 2 defada hergün tansiyonu ölçüp yazıyorum kontrol et dedi doktor..13-14 ü görürsen hemen ara dedi ama şu an sıkıntı yok tansiyonda..
pufpufum bugün sabah tekrar konuştum doktorumla onu verme sebebim tamamen el ödeminin tansiyon belirtisi olması aynı zamandada o ilaç vücuttan idrar atımını kolaylaştırıyor dedi.vücut su tutmasa ellerin o halde olmaz dedi inan ben ilacımı bile kıramıyorum paketinde ama ilacı dün akşamdan beri alıyorum 3 tane almış oldum toplam sanki şuan daha bi iyi parmaklarım.bugün aile hekimine gitmiştim aklım takıldı onada sordum çok iyi yapmış o ilaç vücudundan idrarı atmana yardım eder hemde dengede tutmak için işe yarar dedi..tansiyonumuda ölçüyorum düzenli..benim normalde tansiyonum hep 8/4-9/5 dir kontrollere gittiğimdede öyleydi..aslında ideal tansiyon 12/8 derler ama kime göre o dedi senin tansiyonun hep 8/4 iken 10/8 çıkıosa bu yüksek emektir yükselio demektir dedi.ben bide dün bir arkadaşın tavsiyesi üzerine magnezyumda içeceğim doktor vermişti ama böbreklere taş yapıo çok sık içme kramp oldukça içersin demişti..benim doktorum biraz ilaçlara karşı benim 1 ay önce vitaminimi bile kesti sadece demir hapı kullanıyorum.bu tansiyon ilacını verdiğine göre var herhalde bi bildiği..topiktede hiç parmaklarından şikayeti olana rastlamayınca tuhaf oldum ama sende yaşıyormuşsun..Allah yardımcımız olsun arkadaşım az kaldı bebeişler çıkınca popuşlardan ısırıp intikamımızı alırız :)) <3
Canım benim 34 hafta bitti 35 e giriyorum bugün ve yaklaşık 10 kilo aldım. Ama üzülüyorum, son haftalarda hiç kilo alamadım ve daha çok almalıydım diye, ya bebeğimde almadıysa merak ediyorum. Haftaya salı kontrolüm var. İnşallah bebeğim gelişiyordur.
canım ben 37, haftadayım toplamda 10 kg aldım. 34+ 2 deyken kontrole gittim geçen aya göre hiç kilo almamıştım bebek 700 gr almıştı. yani merak etme bebek almıştır diye tahmin ediyorum.geçen haftadan bu haftayada hiç kilo almadım bebek 200 gr almış. Doktoruma sordum kilo almıyorum sorun olur mu diye ben senin almanı istemiyorum bebek zaten alıyor dedi.sen gönlünü ferah tut bebek için faydalı şeyleri ye yeter o bi şekilde biüyür.
canım ben de iş konusuyla ilgili bişey soracaktım.senin yol çok uzakmış ya.ben bazen vicdan azabı çekiyorum.ağır dosyaları raflardan indirmek koymak zorunda kalıyorum. o kadar korkuyorum kı bebeğime bişey olur diye. ağır kaldıranlarınız var mı ya da yükseğe uzanmak tehlikeli mi ki acaba
valla canım ben izne ayrıldım ama tasınıyorum bu hafta ve mecburen is güc yapıyorum koliler falandinlene dinlene yapıyorum ama vicdan azabı ceksem de yapck bisey yok elimden geldiği kadar yormamaya calısıyorum kendimi. sen de dikkat et kendine
Kizlarrr bisey sorucam bende...dr.bana 35te gel dedi..hafta ici 34+ larda olcak yani 35.hafta oluyo dimi yani 35.haftanin ici...yoksa obur hafta35+ lardami gitmeliyim
canım yapma ya dikkat et.yardım edecek kımse yok mu. yapma dıyorum ama çok zor yapmamak da
Kordon bankasi nedir?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Kordon bankasi nedir?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
bız 1-2 ay once sormustuk doktorumuza, yasal nedenlerle ole her yerde yokmus turkıyede yalnızca ıkı hastanede saklanıyormus, ekstra ona ayıracak paranız varsa yaptırın ama yurtdısı gıbı deıl vs dedı. pahalı bır yontemmıs. durumunuz ıyıyse yaptırın tabı.
İşte buda bizim kontrol günü dönüş hikayemiz...😍
EFE'cim sata göre 34 ultrasona göre 35.haftada ve 2700 gr/47 cm 😘
Rahim ağzı kapalı, suyumuz iyi ve standart herşey normal...🙏
17'si sezeryan muhtemelen diye 17'si bir kez daha teyit edildi, yinede 1 hafta kala netleştiririz dedi + "böyle giderse sen istemesende sezeryan olcak zaten" dedi (önde gidiyor ya benimkisi) aaay ben bi sevin,bi sevin 😆😁
kontrol 1 haftaya düştü nihayet ve bidahaki gidişte nst başlıyor..
Asıl bomba ise : 2 haftada gram bile kilo almamışım şok oldum, hatta doktorda şaşırdı ama tebrik etti tuzu kesmek ve azcık dikkat etmek bile bu kadar etkiledi demek.. Eli hep yüzündeydi yine köftemin... Heee bide doktor "böyle giderse 4 kiloyu geçecek" dedi hehehehe.. Maşallah köfteme
Canım benim 34 hafta bitti 35 e giriyorum bugün ve yaklaşık 10 kilo aldım. Ama üzülüyorum, son haftalarda hiç kilo alamadım ve daha çok almalıydım diye, ya bebeğimde almadıysa merak ediyorum. Haftaya salı kontrolüm var. İnşallah bebeğim gelişiyordur.
canım ben 37, haftadayım toplamda 10 kg aldım. 34+ 2 deyken kontrole gittim geçen aya göre hiç kilo almamıştım bebek 700 gr almıştı. yani merak etme bebek almıştır diye tahmin ediyorum.geçen haftadan bu haftayada hiç kilo almadım bebek 200 gr almış. Doktoruma sordum kilo almıyorum sorun olur mu diye ben senin almanı istemiyorum bebek zaten alıyor dedi.sen gönlünü ferah tut bebek için faydalı şeyleri ye yeter o bi şekilde biüyür.
35 haftaligim bugun kontrole gittim bebisim 2500 kg olmus boyuda 47 cm bana az geldi ama doktor iyi dedi sizce normalmi 39.haftamda sezeryana giricem ne kadar dogarki bundan sonraki kontrollerim haftada bir olucakmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İşte buda bizim kontrol günü dönüş hikayemiz...😍
17'si sezeryan muhtemelen diye 17'si bir kez daha teyit edildi, yinede 1 hafta kala netleştiririz dedi + "böyle giderse sen istemesende sezeryan olcak zaten" dedi (önde gidiyor ya benimkisi) aaay ben bi sevin,bi sevin 😆😁
Asıl bomba ise : 2 haftada gram bile kilo almamışım şok oldum, hatta doktorda şaşırdı ama tebrik etti tuzu kesmek ve azcık dikkat etmek bile bu kadar etkiledi demek.. Eli hep yüzündeydi yine köftemin... Heee bide doktor "böyle giderse 4 kiloyu geçecek" dedi hehehehe.. Maşallah köfteme
merhaba güzel annelerrr bizimde tarihimiz belli olduuuuu..... 2 haziranda kavuşuyorum meleğimeeeeeeeee..... :)
Maşallah Efe'ye ve sana da :)
merhaba güzel annelerrr bizimde tarihimiz belli olduuuuu..... 2 haziranda kavuşuyorum meleğimeeeeeeeee..... :)
maşallah canım ikinizede
oh tombiş tombiş doğcak senın kı desene
randevularında sıklaşmış gözün aydın
Maşallah canm oğluna iyi hadi bir ayın kalmş:)İşte buda bizim kontrol günü dönüş hikayemiz...😍
34+ larda gitmelisin canım cünkü 34 ü bitirmis 35 in icinde oluyosun.bana öyle demisti doktorum
haftalarımız aynı benım bebeğim 2584gr pek bı fark yok yanı
bence 3buçuğu bulur çünkü son haftalarda artık haftada en az 200-300 gr alıyorlar.
kılosuna çok takılma bence canım hem zaten gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?