2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bende 35 teyim toplam 4 kilo aldim bir aydirda kilo almam cok yavasladi durdu nerdeyse gramlarla aliyorum resmen ama bebegim 900 gr almis ben almadigim halde. Bebek aliyor yani iciniz ferah olsun hanimlar ;-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

valla canım ben izne ayrıldım ama tasınıyorum bu hafta ve mecburen is güc yapıyorum koliler falan dinlene dinlene yapıyorum ama vicdan azabı ceksem de yapck bisey yok elimden geldiği kadar yormamaya calısıyorum kendimi. sen de dikkat et kendine

canım yapma ya dikkat et.yardım edecek kımse yok mu. yapma dıyorum ama çok zor yapmamak da

35 haftaligim bugun kontrole gittim bebisim 2500 kg olmus boyuda 47 cm bana az geldi ama doktor iyi dedi sizce normalmi 39.haftamda sezeryana giricem ne kadar dogarki bundan sonraki kontrollerim haftada bir olucakmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrr bisey sorucam bende...dr.bana 35te gel dedi..hafta ici 34+ larda olcak yani 35.hafta oluyo dimi yani 35.haftanin ici...yoksa obur hafta35+ lardami gitmeliyim

34+ larda gitmelisin canım cünkü 34 ü bitirmis 35 in icinde oluyosun.bana öyle demisti doktorum

Kordon bankasi nedir?

yeni doğunca kordondan kök hücre alıp saklanıyormuş ya bi çok hastalığa kansere fln bile ileride kullanılabiliyormuş. çevremde duymadım da hiç broşürde internette fln fln gördm cnm bn de.

Kordon bankasi nedir?

yeni doğunca kordondan kök hücre alıp saklanıyormuş ya bi çok hastalığa kansere fln bile ileride kullanılabiliyormuş. çevremde duymadım da hiç broşürde internette fln gördm cnm bn de.

ben de doktoruma sormadım daha fiyat konusunda da bilgim yok ama brpşürde görünce yaptırılsa keşke dedim.biz de bir soralım bakalım ne kadar diyecekler ücrete.durumumuz kötü değil şükür de tabi belli limitimiz de var

İşte buda bizim kontrol günü dönüş hikayemiz...😍

EFE'cim sata göre 34 ultrasona göre 35.haftada ve 2700 gr/47 cm 😘
Rahim ağzı kapalı, suyumuz iyi ve standart herşey normal...🙏

17'si sezeryan muhtemelen diye 17'si bir kez daha teyit edildi, yinede 1 hafta kala netleştiririz dedi + "böyle giderse sen istemesende sezeryan olcak zaten" dedi (önde gidiyor ya benimkisi) aaay ben bi sevin,bi sevin 😆😁

kontrol 1 haftaya düştü nihayet ve bidahaki gidişte nst başlıyor..
Asıl bomba ise : 2 haftada gram bile kilo almamışım şok oldum, hatta doktorda şaşırdı ama tebrik etti tuzu kesmek ve azcık dikkat etmek bile bu kadar etkiledi demek.. Eli hep yüzündeydi yine köftemin... Heee bide doktor "böyle giderse 4 kiloyu geçecek" dedi hehehehe.. Maşallah köfteme

Maşallah Efe'ye ve sana da :)

Sevindim. Yani biz almasak bile bebek kilo alabiliyor. İçim rahatladı.

merhaba güzel annelerrr bizimde tarihimiz belli olduuuuu..... 2 haziranda kavuşuyorum meleğimeeeeeeeee..... :)

haftalarımız aynı benım bebeğim 2584gr pek bı fark yok yanı
bence 3buçuğu bulur çünkü son haftalarda artık haftada en az 200-300 gr alıyorlar.
kılosuna çok takılma bence canım hem zaten gayet normal

Son düzenleme:

maşallah canım ikinizede
oh tombiş tombiş doğcak senın kı desene
randevularında sıklaşmış gözün aydın

Maşallah Efe'ye ve sana da :)

sağol tatlım...teşekkürler

merhaba güzel annelerrr bizimde tarihimiz belli olduuuuu..... 2 haziranda kavuşuyorum meleğimeeeeeeeee..... :)

vuuuuu geri sayım baya azaldı desene...

maşallah canım ikinizede
oh tombiş tombiş doğcak senın kı desene
randevularında sıklaşmış gözün aydın

iviiiittttt haftada bir olsun istiyordum zaten hehehehehehhe

Maşallah canm oğluna iyi hadi bir ayın kalmş:)

Ne bileyim ya zayif dogcak die endise ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…