Maşallah canm oğluna iyi hadi bir ayın kalmş:)
İşte buda bizim kontrol günü dönüş hikayemiz...😍
EFE'cim sata göre 34 ultrasona göre 35.haftada ve 2700 gr/47 cm 😘
Rahim ağzı kapalı, suyumuz iyi ve standart herşey normal...🙏
17'si sezeryan muhtemelen diye 17'si bir kez daha teyit edildi, yinede 1 hafta kala netleştiririz dedi + "böyle giderse sen istemesende sezeryan olcak zaten" dedi (önde gidiyor ya benimkisi) aaay ben bi sevin,bi sevin 😆😁
kontrol 1 haftaya düştü nihayet ve bidahaki gidişte nst başlıyor..
Asıl bomba ise : 2 haftada gram bile kilo almamışım şok oldum, hatta doktorda şaşırdı ama tebrik etti tuzu kesmek ve azcık dikkat etmek bile bu kadar etkiledi demek.. Eli hep yüzündeydi yine köftemin... Heee bide doktor "böyle giderse 4 kiloyu geçecek" dedi hehehehe.. Maşallah köfteme
İşte buda bizim kontrol günü dönüş hikayemiz...
EFE'cim sata göre 34 ultrasona göre 35.haftada ve 2700 gr/47 cm
Rahim ağzı kapalı, suyumuz iyi ve standart herşey normal...
17'si sezeryan muhtemelen diye 17'si bir kez daha teyit edildi, yinede 1 hafta kala netleştiririz dedi + "böyle giderse sen istemesende sezeryan olcak zaten" dedi (önde gidiyor ya benimkisi) aaay ben bi sevin,bi sevin
Asıl bomba ise : 2 haftada gram bile kilo almamışım şok oldum, hatta doktorda şaşırdı ama tebrik etti tuzu kesmek ve azcık dikkat etmek bile bu kadar etkiledi demek.. Eli hep yüzündeydi yine köftemin... Heee bide doktor "böyle giderse 4 kiloyu geçecek" dedi hehehehe.. Maşallah köfteme
Ne bileyim ya zayif dogcak die endise ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
17'si sezeryan muhtemelen diye 17'si bir kez daha teyit edildi, yinede 1 hafta kala netleştiririz dedi + "böyle giderse sen istemesende sezeryan olcak zaten" dedi (önde gidiyor ya benimkisi) aaay ben bi sevin,bi sevin 😆😁
Oooo... tarihlerde netleşiyor artık ne güzel....merhaba güzel annelerrr bizimde tarihimiz belli olduuuuu..... 2 haziranda kavuşuyorum meleğimeeeeeeeee..... :)
35 haftaligim bugun kontrole gittim bebisim 2500 kg olmus boyuda 47 cm bana az geldi ama doktor iyi dedi sizce normalmi 39.haftamda sezeryana giricem ne kadar dogarki bundan sonraki kontrollerim haftada bir olucakmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun doktorda randevumuz vardi haftaya carsamba yani 21 mayisa sezeryan icin gun aldik cok heyecan yaptim 5 gun sonra bebegime kavusuyorum nasipse
doktor cati muayenesi yapti catin musait normal yapabilirsin dedi ama ben son anda yan cizdim ve sezeryan istedim allah pisman ettirmesin insallah
bu arada cati muayenesini gozunuzda buyutmeyin anlik bisey zaten hafif bi aci hissettim 2 saniye kadar o kadarcik
Kizlar bugun doktorda randevumuz vardi haftaya carsamba yani 21 mayisa sezeryan icin gun aldik cok heyecan yaptim 5 gun sonra bebegime kavusuyorum nasipse
doktor cati muayenesi yapti catin musait normal yapabilirsin dedi ama ben son anda yan cizdim ve sezeryan istedim allah pisman ettirmesin insallah
bu arada cati muayenesini gozunuzda buyutmeyin anlik bisey zaten hafif bi aci hissettim 2 saniye kadar o kadarcik
Kızlar benim hazırlıklarım devam ediyor. Size de birşey sormak istiyorum. Biz bebek arabası almak istiyoruz. Ama hem travel sistem olsun hem de kapanınca az yer kaplasın hafif olsun istiyoruz. sizlerin tavsiye edebileceği marka model var mı?
canım kasılmalar normal bu dönemde ama herzaman kı gibi değil daha fazlaysa yakınlarda hastane ya da aile hekımlığı varsa nstye gir istersen.Arkadaslar bende demimden beri acayip bi kasilma var karnimda yururkemde otururkende.annem
Burdaydi korktu sen dogurcan galiba diyip durdu.karnimin altinda arada yanma hissediyorum.agrim sizim yok ama karnimda cok fena sertlesme var yemek yiyince daha cok bastirdi asagi mecburen cikardim. Tualete cikamiyorum kasilmaktan resmen. Aranizda tecrübesi olan varmi dogum belirtisi olabilirmi bu 35. haftadayim.;-(((
Kızlar bebeklerineize uyku seti ve pike aldınız mı ben bir pike takımı bir uyku seti takımı iki nevresim takımı ve birde pamuklu yorgan diktirdim çok mu oldu acaba?Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Cancanlar biz bugün kontroldeydik vee doğum tarihimiz belli oldu.Allah nasip ederse 29 mayıs sabah 7:30'da hastanede hazır olacağız..Bu arada Poyraz kuşum 2909 gram olmuşşimdilik herşey yolunda tarihimiz kesinleşince de biz biraz heyecan yaptık sankii ve oğlumu benden alacaklar diye hafiften bir duygusallık mı desem artık ööle değişik bir duygu oldu neyse bizden haberler bu kadar umarım siz de iyisinizdir.Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?