Kızlar bebeklerineize uyku seti ve pike aldınız mı ben bir pike takımı bir uyku seti takımı iki nevresim takımı ve birde pamuklu yorgan diktirdim çok mu oldu acaba?Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Canim hadi hayirlisiCancanlar biz bugün kontroldeydik vee doğum tarihimiz belli oldu.Allah nasip ederse 29 mayıs sabah 7:30'da hastanede hazır olacağız..Bu arada Poyraz kuşum 2909 gram olmuşşimdilik herşey yolunda tarihimiz kesinleşince de biz biraz heyecan yaptık sankii ve oğlumu benden alacaklar diye hafiften bir duygusallık mı desem artık ööle değişik bir duygu oldu neyse bizden haberler bu kadar umarım siz de iyisinizdir.Öpüldünüz
Kizlar bugun doktorda randevumuz vardi haftaya carsamba yani 21 mayisa sezeryan icin gun aldik cok heyecan yaptim 5 gun sonra bebegime kavusuyorum nasipse
doktor cati muayenesi yapti catin musait normal yapabilirsin dedi ama ben son anda yan cizdim ve sezeryan istedim allah pisman ettirmesin insallah
bu arada cati muayenesini gozunuzda buyutmeyin anlik bisey zaten hafif bi aci hissettim 2 saniye kadar o kadarcik
arkadaşlar merhaba.....
ben de kontrolden geldim...doktorum oğluşun kilosuna 2770 dedi çok normal ama geçen hafta da yaklaşık bideğerdi. doktorum normal dedi....
suyumuz da normalmiş...
nst de ve tansiyon da iyi.......
sezeryan için gün vermedi henüz.....
ama bi de bana sorun kendimi taşıyamıyorum... çok ama çok yavaş yürüyebiliyorum ... bi de bugün yarım gün temizlikçi aldım yarı da alıcam .... önünde arkasında dolaşmaktan halim kalmadı...
allahım diyorum zamanında vaktinde sağlıcakla alalım yavruları kucağımıza.......
Cancanlar biz bugün kontroldeydik vee doğum tarihimiz belli oldu.Allah nasip ederse 29 mayıs sabah 7:30'da hastanede hazır olacağız..Bu arada Poyraz kuşum 2909 gram olmuşşimdilik herşey yolunda tarihimiz kesinleşince de biz biraz heyecan yaptık sankii ve oğlumu benden alacaklar diye hafiften bir duygusallık mı desem artık ööle değişik bir duygu oldu neyse bizden haberler bu kadar umarım siz de iyisinizdir.Öpüldünüz
canım ben 1 pike takımı 1 uyku seti aldım yorgan diktiriyorum 1 nevresim takımı almayı düşünüyorum ama henuz acele etmıyorum.
fazla olmamış bence ideal olmuş senın de.
Yaz bebeği olcağı için pike kullanılır diye düşündüm ama bir yandanda bir yaşına kadar bebeği sadce uyku tulumunda uyutun diyorlar ay kafam çok karşık tam acemi anneyim yani
oh maşllah tosuna da snada canımmson haftalarda güzel haberler okuyunca seviniomm
maşallah canım sana da oğluna da. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
oyy ne güzel haberler maşallah ne güzel beslemişsin bebeğini annesisağlıkla kucağına al inşallah Efe tam ismi gibi efe geliyor bellki <3
Ne guzel canim tosuncuk geliyo demek:)ben de yarn gitcm umarm yediklerm ise yaramistir:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevindim canım senin köfte tombul olacak anlaşılan...eee sanada sezeryan yolları....
evet canım son 1 ay...
gerçi bana hâlâ geçmiyor ya zaman,neyse
feyza'cım sen nasıl oldun peki?ufaklık nasıl?
Cancanlar biz bugün kontroldeydik vee doğum tarihimiz belli oldu.Allah nasip ederse 29 mayıs sabah 7:30'da hastanede hazır olacağız..Bu arada Poyraz kuşum 2909 gram olmuşşimdilik herşey yolunda tarihimiz kesinleşince de biz biraz heyecan yaptık sankii ve oğlumu benden alacaklar diye hafiften bir duygusallık mı desem artık ööle değişik bir duygu oldu neyse bizden haberler bu kadar umarım siz de iyisinizdir.Öpüldünüz
Evet canim okudum, biliyorum. Simdi daha iyisindir umarim.ben de yüzük kullanmıyorum artik. Ayakkabı olarak da 1 ay önce özel tabanlı bi şey aldık onu giyiyorum ama neden bilmem ayaklarımın altı çok acıyor hiç yürüyemiyorum bu ağrılardan.
kızzz burayı unuttuk mu sandın. Ben sürekli takip ediyorum burayı ama kendimce sıkıntılarım vardı belki biliyorsundur yazmak içimden hiç gelmiyordu
Masallah pufpufum koftene de sanadaİşte buda bizim kontrol günü dönüş hikayemiz...😍
EFE'cim sata göre 34 ultrasona göre 35.haftada ve 2700 gr/47 cm 😘
Rahim ağzı kapalı, suyumuz iyi ve standart herşey normal...🙏
17'si sezeryan muhtemelen diye 17'si bir kez daha teyit edildi, yinede 1 hafta kala netleştiririz dedi + "böyle giderse sen istemesende sezeryan olcak zaten" dedi (önde gidiyor ya benimkisi) aaay ben bi sevin,bi sevin 😆😁
kontrol 1 haftaya düştü nihayet ve bidahaki gidişte nst başlıyor..
Asıl bomba ise : 2 haftada gram bile kilo almamışım şok oldum, hatta doktorda şaşırdı ama tebrik etti tuzu kesmek ve azcık dikkat etmek bile bu kadar etkiledi demek.. Eli hep yüzündeydi yine köftemin... Heee bide doktor "böyle giderse 4 kiloyu geçecek" dedi hehehehe.. Maşallah köfteme
Kizlar bugun doktorda randevumuz vardi haftaya carsamba yani 21 mayisa sezeryan icin gun aldik cok heyecan yaptim 5 gun sonra bebegime kavusuyorum nasipse
doktor cati muayenesi yapti catin musait normal yapabilirsin dedi ama ben son anda yan cizdim ve sezeryan istedim allah pisman ettirmesin insallah
bu arada cati muayenesini gozunuzda buyutmeyin anlik bisey zaten hafif bi aci hissettim 2 saniye kadar o kadarcik
Aaayyy ne kadar güzel hadi hayırlısı. Sağlıklı rahat bir şekilde eline alırsın bebişini inşallahhh :) kaçıncı haftanda doğum yapıcaksın canım?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de doktoruma sormadım daha fiyat konusunda da bilgim yok ama brpşürde görünce yaptırılsa keşke dedim.biz de bir soralım bakalım ne kadar diyecekler ücrete.durumumuz kötü değil şükür de tabi belli limitimiz de var
Arkadaslar bende demimden beri acayip bi kasilma var karnimda yururkemde otururkende.annem
Burdaydi korktu sen dogurcan galiba diyip durdu.karnimin altinda arada yanma hissediyorum.agrim sizim yok ama karnimda cok fena sertlesme var yemek yiyince daha cok bastirdi asagi mecburen cikardim. Tualete cikamiyorum kasilmaktan resmen. Aranizda tecrübesi olan varmi dogum belirtisi olabilirmi bu 35. haftadayim.;-(((
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Doğumhneye birşey vermeye gerek yok kızlar. Onlar giydiriyor bebişi zaten
Canim benim de kasilmalarim var baya doktor bugun cati muayenesi yaptiginda bebek baya asagi inmis dedi, sen dogum sancisi cekmeye baslamissindir dedi ama nst de hicbisey cikmiyo bisey anlamadim
kızlar doktor randevum vardı bugün.bebeğim 2 hafta önce yani 35. haftada 2650 gr yani haftasına göre fazlaydı.giderken korka korka gittim çok kilo aldımı acaba diye çünkü normal dogum istiyorum.sadece 150 gr lmış kızım 2800 olmuş.doktor böyle olamsı çok iyi geçen sefer endişelenmştim hızla kilo alsa normal doguramazdın 4 kioyu bulurdu dedi..onun dışında bşey söylemedi herşey yolunda allaha şükür sağlığı yerinde.dogum pozisyonunu almış fakat kanala girmemiş daha... 10 gün sonra alttan muayene için çağırdı :18: korkmuyorum da çok çekiniyorum ya pfffböyle işte benden bu kadar.fotosunu da yüklim kızımın.doktor çok güzl bebek koca yanak diyor :) ağzını yalıyodu allahım izlemek hareketlerini öyle zevkli ki...Eki Görüntüle 1117297
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?