2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar gun alanlari gorunce beni bi sicak basiyo bi ter basiyo bi heycanlaniyorum. Zaman yaklastikca bi tuhaf oluyorum. Ayyy hayirli olsun hepinizine ..

canım ben 1 pike takımı 1 uyku seti aldım yorgan diktiriyorum 1 nevresim takımı almayı düşünüyorum ama henuz acele etmıyorum.
fazla olmamış bence ideal olmuş senın de.
Yaz bebeği olcağı için pike kullanılır diye düşündüm ama bir yandanda bir yaşına kadar bebeği sadce uyku tulumunda uyutun diyorlar ay kafam çok karşık tam acemi anneyim yani

Kızlar bebeklerineize uyku seti ve pike aldınız mı ben bir pike takımı bir uyku seti takımı iki nevresim takımı ve birde pamuklu yorgan diktirdim çok mu oldu acaba?Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bende 1 tane pamuk yorgan yaptırdım
1 uyku seti aldım 2 nevresim takımı 1 tane de çarşaf diktirdim
penye battaniyeleri örtü olarak kullanıcam sonuçta yaz yani pike falan almadım ben

Canim hadi hayirlisi
Sezeryani senmi istedin neden erken aliyorlar dogum tarihinden once?ayy bende heycanlanirdim ya kesinn belli olsa

Sağlıkla, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Şimdiden Allah analı babalı büyütsün diyelim. 5 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer, hatta heyeceandan benim gözüme uyku girmezdi herhalde :)

Maşallah oğluşuna. Kilosu da haftasına göre normal, hafta hafta kilo takibi var çeşitli sitelerde, ordan kontrol edebilirsin.
Ben de haftaya temizlikçi alacağım. Ayakta çok duramıyorum belim ağrıyor, ablamı çağırayım en iyisi....

Seninde oğluşunu kucağına almaya az kalmış. Bugün haber getiren tüm bebeklerin de maşallahı var, maşallah maşallah :)

Yazın doğum yapan iki arkadaşıma sordum, ne giydireceğim diye. Gece ayaklı kollu tulum giydirdim, üstüne hiçbişey örtmedim, gündüzde kolsuz bacaksız zıbın giydirdim, ayağınada çorap giydirdim dediler. Ayakları terliyormuş dedi biri, biride üşüyor diye dedi, çorabı da çok alayım bari. İlk başlarda da yine gece olduğu gibi ayaklı kollu tulumlar giydirmişler. Ben de yeni anne olacağım için tulumdu zıbındı pek anlamıyorum :) kollu kolsuz, ayaklı bacaklı diye tarif ediyorum :) Yani ince kundak örtüleri dışında yazın pike, yorgan kullanmayız herhalde.

oh maşllah tosuna da snada canımm son haftalarda güzel haberler okuyunca seviniomm

maşallah canım sana da oğluna da. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

oyy ne güzel haberler maşallah ne güzel beslemişsin bebeğini annesi sağlıkla kucağına al inşallah Efe tam ismi gibi efe geliyor bellki <3

Ne guzel canim tosuncuk geliyo demek:)ben de yarn gitcm umarm yediklerm ise yaramistir:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevindim canım senin köfte tombul olacak anlaşılan... eee sanada sezeryan yolları....

hepiciğinize teşekkür ederiz Efe'ciğim ile birlikte...Sağolun

evet canım son 1 ay...
gerçi bana hâlâ geçmiyor ya zaman,neyse

feyza'cım sen nasıl oldun peki?ufaklık nasıl?

Daha iyiym canm salı randevum
Var 37 nin içindeyim şükür sanırm Dr sezeryan tarihi vercek büyük ihiymall cnkü
BZm tosun biliyosn iri ben minyon Dr bile tırsyıo normal isticm diye

Mutlu sona yaklastik canim kucagina alcaksin daha guzel iste icini ferah tut buarada kacinci haftandadin bana daha tarih vermedi cunku normal dogum denicez

Ayyyhh oku oku ancak bitirdim
Evet canim okudum, biliyorum. Simdi daha iyisindir umarim.

Masallah pufpufum koftene de sanada bizimde kontrolumuz yarin.

Ne kadar heyecanlisinizdir kizlar. Hayirlisiyla alirsiniz insallah yavrularinizi kucaginiza

Kizlar bizim dugunumuz var bir kac gun giremeyebilirim. Ama yok dayanamam firsat buldukca goz atarim goz atarim
Yarinda kontrolumuz var. Yazarim donuste

38+3 te dogum yapmis olucam insallah, ama dogum sekline karar vermek cok zormus sezeryani sectim diye pisman olmaktan cok korkuyorum inan bunlari dusunmekten bebegime kavusma animi bile hayal edemiyorum su an

Canim bu islerden pek anlamiyorum arti birde telefondan giriyorum ama senin yonlendirdigin sekilde yapip yardimci olmaya calisacagim tabiki yalniz 343. Sayfa demissin ama yanlis oldu galiba. Alinti sayfasini tekrar yazabilir misin zahmet olmazsa. Benim telefondan bulmam cok zor olur cünkü

fıyatını bızde bılmıyoruz sormadık canım, dedıgım gıbı 2 hastanede yapılıyormus kı fıyatını bızım gıttınımz hastanede bılmıyor olabılır. doktor bu sekılde aktardı o yuzden bende ole dedım

Son düzenleme:

Canim benim de kasilmalarim var baya doktor bugun cati muayenesi yaptiginda bebek baya asagi inmis dedi, sen dogum sancisi cekmeye baslamissindir dedi ama nst de hicbisey cikmiyo bisey anlamadim

Kizlar bende kontrole gittim ama cati muayenesini yapmadi 25 mayista yapicam dedi 36+1 de bebisim 2970 gr di 47 cm di sizce nasil normalmi bana az gibi geldi az kaldi doguma sizce kac kg dogar buarada epidural normal dogumu da doktorum onerdi bi fikri olan varmi

Canim benim de kasilmalarim var baya doktor bugun cati muayenesi yaptiginda bebek baya asagi inmis dedi, sen dogum sancisi cekmeye baslamissindir dedi ama nst de hicbisey cikmiyo bisey anlamadim

Bende nst de iki gun önce sanci cikti canim. Ama bu simdi yalanci kasilmami gercekmi anlayamiyor. Yuzum ates gibi yaniyor sanki

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

kızlar doktor randevum vardı bugün.bebeğim 2 hafta önce yani 35. haftada 2650 gr yani haftasına göre fazlaydı.giderken korka korka gittim çok kilo aldımı acaba diye çünkü normal dogum istiyorum.sadece 150 gr lmış kızım 2800 olmuş.doktor böyle olamsı çok iyi geçen sefer endişelenmştim hızla kilo alsa normal doguramazdın 4 kioyu bulurdu dedi..onun dışında bşey söylemedi herşey yolunda allaha şükür sağlığı yerinde.dogum pozisyonunu almış fakat kanala girmemiş daha... 10 gün sonra alttan muayene için çağırdı :18: korkmuyorum da çok çekiniyorum ya pfff böyle işte benden bu kadar.fotosunu da yüklim kızımın.doktor çok güzl bebek koca yanak diyor :) ağzını yalıyodu allahım izlemek hareketlerini öyle zevkli ki...

Herseyin yolunda olduguna sevindim.canim hic cekinmene tirsmana gerek yok cati muaynesi icin hatta doguma hazirlik konusunda iyi bile oluyor bence sonucta dogumda herkes ayri ayri el atcak;-) ben her muaynede cati muaynesi oluyorum burda böyle.ilk zaman korktum yaptirmadim felan cunku bende vajinismus var. Ama korkcak bise yokmus aslinda dr sakin davranmasini söylersin cekindigini felan ona göre dikkatli davranir. Kasmadigin surece aci duymazsin dicem ama insam tabi ister istemez kasiyor. Bu istem disi oluyor ama inan aci sizi yok bence sadece rahatsiz edici o kadar.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…