Kizlar bende kontrole gittim ama cati muayenesini yapmadi 25 mayista yapicam dedi 36+1 de bebisim 2970 gr di 47 cm di sizce nasil normalmi bana az gibi geldi az kaldi doguma sizce kac kg dogar buarada epidural normal dogumu da doktorum onerdi bi fikri olan varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Epidural kalici bas ve bel agrisi yapar ondn dolayi onermemistir her doktor onermez ztn cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar çok şükür hastaneden çıktık.Bilenleriniz vardır 5 Mayıs' ta gebelik şekerinden ötürü doktorum hastaneye yatırmıştı.Tedavimizi olduk,insülin dozlarım tekrardan ayarlandı değerlerim normale döndü hatta artık hiperglisemi değil hipoglisemi yaşıyorum.Neyse şekerim düşünce atıyorum kesme şekeri yarım saate düzeliyorum.Kızımın hastanede hergün kalp atışlarına bakıldı,2 kez nst ye ve 2 kez de ayrıntılı ultrasonda bakıldı kızıma.Çok şükür yüksek şekerimden etkilenmemiş sağlıklıymış bebeğim.Hepinizi çok özledim eve banyo için izinli geldiğim günlerde sadece 10 dak.göz atabildim foruma.Azerkızı bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Gereğidüşünüldüden haber yok sanırım.
Pufpufum en son tahlil yaptıracaktın idrar topluyodun şükür iyi çıkmış sonuçların sevindim.Dünde kontrolün varmış güzel haberler getirmişsin.Maşallah bebişine.
Huzeyfee canım arkadaşım hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum sana.
Cann2014 hiç unuturmuyum burayı ve sizleri,hepiniz aklımdaydınız sürekli ama hastanede interneti şifreliydi vermediler bana.
Kızlar bu arada kilodan bahsedenler olmuş bende toplamda 9 kilo aldım ve sabitledim kollarım,bacaklarım çöp gibi oldular yüzüm zayıfladı iyice.Ama insülin kullandığım içinmiş.Neyse aldığım az gramları da bebişim alıyormuş.Kilolu değil haftasına göre alt sınırda ama doktorum normal diyor bende sorun etmiyorum.Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum.Güzel ve sağlıkla dolu bir haftasonu diliyorum.
Bizimde randevumuz var hemde AZ SONRA...Gunaydin gobekli hatunlar. Bgn randevumuz var insallah oglumu gorcem bu yuzden uyku fln tutmadi benii
günaydın hamişler ve yavruşları güzel haftasonları
Gunaydin fistiklar.günaydın annecikleer...
Kızlar çok şükür hastaneden çıktık.Bilenleriniz vardır 5 Mayıs' ta gebelik şekerinden ötürü doktorum hastaneye yatırmıştı.Tedavimizi olduk,insülin dozlarım tekrardan ayarlandı değerlerim normale döndü hatta artık hiperglisemi değil hipoglisemi yaşıyorum.Neyse şekerim düşünce atıyorum kesme şekeri yarım saate düzeliyorum.Kızımın hastanede hergün kalp atışlarına bakıldı,2 kez nst ye ve 2 kez de ayrıntılı ultrasonda bakıldı kızıma.Çok şükür yüksek şekerimden etkilenmemiş sağlıklıymış bebeğim.Hepinizi çok özledim eve banyo için izinli geldiğim günlerde sadece 10 dak.göz atabildim foruma.Azerkızı bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Gereğidüşünüldüden haber yok sanırım.
Pufpufum en son tahlil yaptıracaktın idrar topluyodun şükür iyi çıkmış sonuçların sevindim.Dünde kontrolün varmış güzel haberler getirmişsin.Maşallah bebişine.
Huzeyfee canım arkadaşım hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum sana.
Cann2014 hiç unuturmuyum burayı ve sizleri,hepiniz aklımdaydınız sürekli ama hastanede interneti şifreliydi vermediler bana.
Kızlar bu arada kilodan bahsedenler olmuş bende toplamda 9 kilo aldım ve sabitledim kollarım,bacaklarım çöp gibi oldular yüzüm zayıfladı iyice.Ama insülin kullandığım içinmiş.Neyse aldığım az gramları da bebişim alıyormuş.Kilolu değil haftasına göre alt sınırda ama doktorum normal diyor bende sorun etmiyorum.Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum.Güzel ve sağlıkla dolu bir haftasonu diliyorum.
öncellikle geçmiş olsun bende de gebelik şekeri var ve insilğn kullanıyorum bir haftadır hiç ölmçmedim şekerimi çünkü çok sinir bozucu bir durum bende kilo almadım toplamda 9-10 kg aldım.Seni şeker kaça karar yükseliyordu?
Bizimde randevumuz var hemde AZ SONRA...
Gunaydin fistiklar.
Cok sevindim canim iyi olmana. Bebeginin de sekerden etkilenmemis olmasi cok guzel. Hayirlisiyla dogurursunda kurtulursun insallah sikintilarindanBende kontrole gidiyorum bugun. Insallah guzel haberlerle dönerim
Daha iyiym canm salı randevum
Var 37 nin içindeyim şükür sanırm Dr sezeryan tarihi vercek büyük ihiymall cnkü
BZm tosun biliyosn iri ben minyon Dr bile tırsyıo normal isticm diye
Kizlar bizim dugunumuz var bir kac gun giremeyebilirim. Ama yok dayanamam firsat buldukca goz atarim goz atarim
Yarinda kontrolumuz var. Yazarim donuste
Gunaydin gobekli hatunlar. Bgn randevumuz var insallah oglumu gorcem bu yuzden uyku fln tutmadi benii
kızlar doktor randevum vardı bugün.bebeğim 2 hafta önce yani 35. haftada 2650 gr yani haftasına göre fazlaydı.giderken korka korka gittim çok kilo aldımı acaba diye çünkü normal dogum istiyorum.sadece 150 gr lmış kızım 2800 olmuş.doktor böyle olamsı çok iyi geçen sefer endişelenmştim hızla kilo alsa normal doguramazdın 4 kioyu bulurdu dedi..onun dışında bşey söylemedi herşey yolunda allaha şükür sağlığı yerinde.dogum pozisyonunu almış fakat kanala girmemiş daha... 10 gün sonra alttan muayene için çağırdı :18: korkmuyorum da çok çekiniyorum ya pfffböyle işte benden bu kadar.fotosunu da yüklim kızımın.doktor çok güzl bebek koca yanak diyor :) ağzını yalıyodu allahım izlemek hareketlerini öyle zevkli ki...Eki Görüntüle 1117297
Bebegime kavusmama 4 gun kaldi, dun gece uyuyamadim dusunmekten
sezeryani kendim sectigim icin pisman olmaktan korkuyorum offff allahim yardim insallah kolay bi dogum olur da pisman olmam
Öfff yaa bir tek benim doktorum mu önermiyor epidural normal doğumu
Canım kilosu çok iyi maşallah, neresi az geldi sana :)
Bebegime kavusmama 4 gun kaldi, dun gece uyuyamadim dusunmekten
sezeryani kendim sectigim icin pisman olmaktan korkuyorum offff allahim yardim insallah kolay bi dogum olur da pisman olmam
Ne zaman olucak doğum benımde randavum 22 mayıs çok heycanlı aynen bende hiç uyuyamıyorum gecelerı ve sabah gözumu açtıgımda hemen gün sayıyorum hayırlısıyla atlatalım şu günleri bebişlerimizi sağlıklı bı şekilde kucagımıza alalım
Hadi bakalım güzel hayırlı haberlerle gel inşallah.
iyi bari en azından yaramazlık yapmıyo aferin ona
haberlerini getir yaz öyle çok ihmal etme sende canımcım..
hadi bakalım iyi haberlerle gel..artık son randevular
maşallah arkadaşım..çok merak ediyoruz nasıl bişeye benzicekler nasıl olcaklar
herşeyin güzel olacaına inan arkadaşım öyle şeyler düşünme..bak ne güzel 4 gün kalmış çok heyecanlı
Ben de sezeryan icin 21 mayisa gun aldim, arka arkaya dogurucaz heralde sen de kendin mi tercih ettin sezeryani yoksa zorunluluktan mi oyle oldu
günaydın hanımlardoğum tarihleriniz yavaş yavaş belli olmaya başlamış ne güzel yaa ben normal istediğim için hangi gün olucak allah bilir:)bende durumlar şiş vaziyette parmak uçlarım uyuşuk ayaklarım feci halde şiş ne ayakkabı ne terlik zorla oluo toplam alınan kilo ise 18 son ay gerçekten zormuş buzaman kadar güzel geldik ama son ay zahmetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?