2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Öfff yaa bir tek benim doktorum mu önermiyor epidural normal doğumu

Canım kilosu çok iyi maşallah, neresi az geldi sana :)

Epidural kalici bas ve bel agrisi yapar ondn dolayi onermemistir her doktor onermez ztn cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Epidural kalici bas ve bel agrisi yapar ondn dolayi onermemistir her doktor onermez ztn cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana, doğuma tam anlamıyla katılmayı engellediğini, bir de zaten tüm sancıyı çektikten sonra iğne yapıldığı için anlamsız olduğunu söyledi. Gebelik kursunda da önermediklerini söylediler. Ama bakıyorum öneren dr da çok. Kafam karıştı

Son düzenleme:
Kızlar çok şükür hastaneden çıktık.Bilenleriniz vardır 5 Mayıs' ta gebelik şekerinden ötürü doktorum hastaneye yatırmıştı.Tedavimizi olduk,insülin dozlarım tekrardan ayarlandı değerlerim normale döndü hatta artık hiperglisemi değil hipoglisemi yaşıyorum.Neyse şekerim düşünce atıyorum kesme şekeri yarım saate düzeliyorum.Kızımın hastanede hergün kalp atışlarına bakıldı,2 kez nst ye ve 2 kez de ayrıntılı ultrasonda bakıldı kızıma.Çok şükür yüksek şekerimden etkilenmemiş sağlıklıymış bebeğim.Hepinizi çok özledim eve banyo için izinli geldiğim günlerde sadece 10 dak.göz atabildim foruma.Azerkızı bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Gereğidüşünüldüden haber yok sanırım.
Pufpufum en son tahlil yaptıracaktın idrar topluyodun şükür iyi çıkmış sonuçların sevindim.Dünde kontrolün varmış güzel haberler getirmişsin.Maşallah bebişine.
Huzeyfee canım arkadaşım hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum sana.
Cann2014 hiç unuturmuyum burayı ve sizleri,hepiniz aklımdaydınız sürekli ama hastanede interneti şifreliydi vermediler bana.
Kızlar bu arada kilodan bahsedenler olmuş bende toplamda 9 kilo aldım ve sabitledim kollarım,bacaklarım çöp gibi oldular yüzüm zayıfladı iyice.Ama insülin kullandığım içinmiş.Neyse aldığım az gramları da bebişim alıyormuş.Kilolu değil haftasına göre alt sınırda ama doktorum normal diyor bende sorun etmiyorum.Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum.Güzel ve sağlıkla dolu bir haftasonu diliyorum.

öncellikle geçmiş olsun bende de gebelik şekeri var ve insilğn kullanıyorum bir haftadır hiç ölmçmedim şekerimi çünkü çok sinir bozucu bir durum bende kilo almadım toplamda 9-10 kg aldım.Seni şeker kaça karar yükseliyordu?

Bebegime kavusmama 4 gun kaldi, dun gece uyuyamadim dusunmekten
sezeryani kendim sectigim icin pisman olmaktan korkuyorum offff allahim yardim insallah kolay bi dogum olur da pisman olmam

Gunaydin gobekli hatunlar. Bgn randevumuz var insallah oglumu gorcem bu yuzden uyku fln tutmadi benii
Bizimde randevumuz var hemde AZ SONRA...

günaydın hamişler ve yavruşları güzel haftasonları

günaydın annecikleer...
Gunaydin fistiklar.

Cok sevindim canim iyi olmana. Bebeginin de sekerden etkilenmemis olmasi cok guzel. Hayirlisiyla dogurursunda kurtulursun insallah sikintilarindan Bende kontrole gidiyorum bugun. Insallah guzel haberlerle dönerim

Benim şeker sabahları 180-190 larda geziyordu öğlen ve akşam tokluklarım ise 140-150-160 oluyordu insüline rağmen.Hastaneye gidince ilk 5 gün insülini kestiler.Sonra tekrar başlattılar bir hatamı öğrenmiş oldum aslında dahiliye doktoru ve eczacının hatası diyebilirim.Çünkü bana insülini yemekten 20 dak yarım saat önce yap demişlerdi bende öyle uygulamıştım.1. saat tokluklarım artan insülin dozajına rağmen giderek yükseliyordu iyice sinirlerim altüst olmuştu.Hastanede ise yemeğin hazır halde masada olacak ve hemen insülini vuracaksın dediler ve bu uygulama sonucu gerçekten değerlerim daha düşük çıktı.aklında bulunsun arkadaşım.

Hadi bakalım güzel hayırlı haberlerle gel inşallah.

günaydın hanımlar doğum tarihleriniz yavaş yavaş belli olmaya başlamış ne güzel yaa ben normal istediğim için hangi gün olucak allah bilir:)bende durumlar şiş vaziyette parmak uçlarım uyuşuk ayaklarım feci halde şiş ne ayakkabı ne terlik zorla oluo toplam alınan kilo ise 18 son ay gerçekten zormuş buzaman kadar güzel geldik ama son ay zahmetli

Daha iyiym canm salı randevum
Var 37 nin içindeyim şükür sanırm Dr sezeryan tarihi vercek büyük ihiymall cnkü
BZm tosun biliyosn iri ben minyon Dr bile tırsyıo normal isticm diye

iyi bari en azından yaramazlık yapmıyo aferin ona

Kizlar bizim dugunumuz var bir kac gun giremeyebilirim. Ama yok dayanamam firsat buldukca goz atarim goz atarim
Yarinda kontrolumuz var. Yazarim donuste

haberlerini getir yaz öyle çok ihmal etme sende canımcım..

Gunaydin gobekli hatunlar. Bgn randevumuz var insallah oglumu gorcem bu yuzden uyku fln tutmadi benii

hadi bakalım iyi haberlerle gel..artık son randevular

maşallah arkadaşım..çok merak ediyoruz nasıl bişeye benzicekler nasıl olcaklar

sezeryani kendim sectigim icin pisman olmaktan korkuyorum offff allahim yardim insallah kolay bi dogum olur da pisman olmam

herşeyin güzel olacaına inan arkadaşım öyle şeyler düşünme..bak ne güzel 4 gün kalmış çok heyecanlı

Öfff yaa bir tek benim doktorum mu önermiyor epidural normal doğumu

Canım kilosu çok iyi maşallah, neresi az geldi sana :)

Banada önerdiler kabul etmedim annem bana dogumunda epudiral olmus ve bel agrisi nedeniyle kamburluk cekiyor;-(( bi tanidigimizda epudiralle dogum yaparken felc kaldi Allah korusun. Esimi annemi siki siki tembihledim yalvarsamda yaptirmayin o igneyi diye o an can tatlidir bellimi olur o kadar sanci cektikten sonra yapmayi versinler. Yan etkileri cok fazla.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

Ne zaman olucak doğum benımde randavum 22 mayıs çok heycanlı aynen bende hiç uyuyamıyorum gecelerı ve sabah gözumu açtıgımda hemen gün sayıyorum hayırlısıyla atlatalım şu günleri bebişlerimizi sağlıklı bı şekilde kucagımıza alalım

Ben de sezeryan icin 21 mayisa gun aldim, arka arkaya dogurucaz heralde sen de kendin mi tercih ettin sezeryani yoksa zorunluluktan mi oyle oldu

Hadi bakalım güzel hayırlı haberlerle gel inşallah.

Ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm
34. haftamizi geride biraktik. Bugun itibariyle 35. haftamizdayiz. Oglusum haftasiyla uyumlu 2300gr olmus Nstye baglandik. Hersey normal sanci falan yok. Suyumuz azmis biraz.Normal dogum yapabilir miyim dedim. Sezaryenin ustunden en az 4 yil gecmesi gerekiyormus. Benim 3.5 yil oldu. Riske atmaya gerek yok gir sezaryenini ol cik dedi. Gun vermek icinde daha erken. Su anda bir sikinti yok 38. haftada belirleriz dedi. Dugunumuz var dedim halay cekme uyarisi aldim nasil duracam ayol kudururum ben .
Bu arada 3 haftada 0 kg ben bu isten bisey anlamadim. Gecen gittigimde 3 haftada 3 kg almistim yada 4 muydu tam hatirlamiyorum. Ayni ben ayni istah ve bu sefer 0 kg cok ilginc :44:

Ben de sezeryan icin 21 mayisa gun aldim, arka arkaya dogurucaz heralde sen de kendin mi tercih ettin sezeryani yoksa zorunluluktan mi oyle oldu

Ben çok kararsızdım normalede alıştırmıştım kendımı ama bebişin kilosu ve kafa ölçümü haftasına göre önde çıktı doktorumda çok zorlar senı sezeryana dönebılır dedı bende riske atmak istemedim epudural mi olucak senın genel mi

aynen canım benımde normal istediğim için tarih belli değil küçük bey ne zaman teşrif ederse artık :) eller ayaklar davul özelikle iki gündür işyerinde sor duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…