2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
21 mayısta kaç haftalık oluyosn

38+3 oluyorum dogum zamani, once genel dusunmustum ama sonra uyanma asamasi zorlu oluyo diye vazgectim
anestezi uzmaniyla baya uzun uzun konustuk eger com heyecan yaparsam beni hafif uyutun falan dedim o da tamam dedi ben yaninda olucam zaten eger grekli olursa uyuturum dedi
sen kac haftalik olmus olucaksin

ben endokrin uzmanına gittim o bana uzun süreli insülün verdi ilk etpta diyetle kontrol altına alını ama sonra yükselmeye başladı ben 180.i hiç göremdim ama sabah açlıklarım bir süre sonra 100 civarı oldu.Şu an sabah vakşam olmak üzere günde iki kez insilün yapıyorum kendime artı kan sulanrıcı da yapıyorum .Bende de yok yok yani neyese Allah beterinden korusun yinede.Az kaldı doğuma bir ay daha dişimizi sıkacaz sonra mutlu son:)

Benimde aynı 38+3 olucam bende epidrallı olucam bebişimizi ilk biz görücez nette okudugum yorumlar ve arkadaşlarımın tecrybesıyle epd çok rahat diyolar bıde hiç anlamıyosun 10 dk bıtıyo gıbı geliyo diyorlar senınde zorunlu sezeryan mı olucak sen mı istiyosun

Benimki zorunlu degil kendi tercihim, inanilmaz kararsiz kaldim ben hatta hala oyleyim desem yeridir
pisman olmaktan cok korkuyorum, etrafimdakilerin biz sana demistik demesinden cok korkuyorum, her seyin hayirlisi yine de tabi ki
etrafimda sezeryan yapip memnun kalanlarin payi cok buyuk bu karari vermemde

38+3 te dogum yapmis olucam insallah, ama dogum sekline karar vermek cok zormus sezeryani sectim diye pisman olmaktan cok korkuyorum inan bunlari dusunmekten bebegime kavusma animi bile hayal edemiyorum su an

İçinden geçeni yap canım. Ben ağrı eşiğime göre karar verdim bi aksilik olmazsa normal istiyorum. Çünkü ilk hamileliğim nekadar acı çekiceğimi bilmiyorum. Hazır bilgim yokken öğreniyim dedim :) sezeryan olursa sonrasında yara ağrısı çekicem. Daha önce ameliyatlar yaşadım bir yerim kesilince canım çok acıyo. Uzun süre iyileşemiyorum. Normal olsun tez olsun istiyorum Allahın izniyle. İnşallah hepimiz bir çırpıda elimize alırız bebişkolarımıızı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence kötü şeyler düşünme içini rahat tut normal doğum yapıpta bısuru sorun yaşayanlarda var inşllh herşey yolunda gidicek bişey sorucam gögüsler için bişey kullanıyomusun

Kizlar doktordan geldim simdi 34+1 ve kilomuz 2282 gram.uc gun gerideymis.bu haftada sizin bebekleriniz nasldi ya kilo almyo benmki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar doktordan geldim simdi 34+1 ve kilomuz 2282 gram.uc gun gerideymis.bu haftada sizin bebekleriniz nasldi ya kilo almyo benmki

Canım hergun yumurtanı cevizini kahvaltıda mutlaka lor ye mesela yumurtanı yerken yanında Cvitamini al mesela biber falan ye yumurtadaki demiri daha çok alabılıyosun bıde kaju fıstıgı çok önemli bende şeker çıktı yıyemıyorum ama doktorum söylemişti yogurt bal ve muz karışımı

Canim hadi hayirlisi
Sezeryani senmi istedin neden erken aliyorlar dogum tarihinden once?ayy bende heycanlanirdim ya kesinn belli olsa

Mutlu sona yaklastik canim kucagina alcaksin daha guzel iste icini ferah tut buarada kacinci haftandadin bana daha tarih vermedi cunku normal dogum denicez

Saolun saolun cancanlar inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.Evet tarih kesinleşince heyecan tavan yaptı bende Bu arada sezeryanı ben istemedim ben 1 yıl önce miyom ameliyatı olduğumdan mecburi sezeryan yapıoruz ama öyle bişey olmasaydıda yine sezeryan isterdim sanırım şuan 35+6'dayım ama 2 hafta önden gidiormuşuz doktor amcamız bu çocuk olmuş artık dedi..37+4'te alacak minnakımı..Toptan cevapladım sorularınızı kıslarr öpüorum hepinizi

Maşallah maşallah Efe'ye Ayy ne kadar çok yaklaştık ööle ben çok heyecanlıyımmmmmm :18: çok ta mutluyumm, ama çok ta duygusalım bu aralar,,tuhaff hissediorumm çok tuhaf

Kizlar birsey soracagim. Simdi ben normal dogumla bebegimi bekleyecegim. Ama evde yalniz olacagim. Okuyorum, herkesin bir tanidigi son hafta yaninda kaliyormus. Yalniz beklesem evde sakincasi olur mu ? Yalniz beklemenin riski var mi, basima ne gelebilir ki? Bilenleriniz varsa yardimci olabilir mi ?

Merhaba,
Dün dr randevumuz fena değildi şükür.
Sıvı malt sayesinde artmış görünüyor, malt içmeye devam dedi dr, haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Kilo boy vs bakmadı, sadece beyin damarının doplerine baktı, iyi dedi. Eğer kendi erken gelmeye karar vermezse haftaya tekrar kontrol var işte.
Şükür ve sevgiler.

Aslinda iki dogum seklinden de memnun kalan ya da pisman olan var tabi onemli olan sag salim dogurmak, insallah saglikli dogar bebeklerimiz bizler de hic sikinti cekmeyiz insallah

Bence kötü şeyler düşünme içini rahat tut normal doğum yapıpta bısuru sorun yaşayanlarda var inşllh herşey yolunda gidicek bişey sorucam gögüsler için bişey kullanıyomusun

Ben lansinoh krem aldim gogsum icin ama kullanmaya baslamadim henuz, bir hafta once falan gogus uclarim sizlamaya falan baslamisti kahverengi yrleri kabuk bagliyodu ben de bepanthen krm surdum birkac kez kahverengi yerlerine o iyi geldi su an bisey surmuyorum ama dogumdan hemen sonra her emzirmeden sonra lansinoh kremi surmeyi planliyorum o cok ise yariyomus

Canım eğer bu konuda tecrübeliysen bir sakıncası yoktur heralde.ama sanırım ben hem panik olabileceğimden hem de doğum konusunda tecrübesiz olduğumdan tek başıma bekleyemezdim..

maşallah canım sana da köfte nede

inşallah canım maşallah güzel haberlerle gelmişsin
çok yorma kendini

ne güzel canım yavruna kavuşmana çok az kalmış bence sevinmelisin artık kucağına alacaksın koklayacaksın bundan daha güzel bişey olur mu

çok tatlı maşallah canım rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah

geçmiş olsun canım çok şükür iyileşmişsiniz rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canim bise olmaz bence bende normal dogumu bekliyorum ve erken dogum riskim var esim iste oluyor yalniz oluyorum evde bazen gece bazen gunduz degisiyor. Sancilandigin zaman ararsin birini bise olmaz. Hastane esimin is yerine yakin oldugundan hatta ben kendim
Gidip hastaneye haber vermeden bakmayi planliyorum eger dogum
Baslarsa cagirircam bosuna gelmesin diye cunku her sanci dogum
Sancisi olmuyor. Ben korkmuyorum acikcasi sanci gidip gelicek cunku ve sanci girer girmez bebek gelmiyor;-) rahat ol bence bende rahatim;-) öyle anneme kardesimede haber vermek istemiyorum biraz dayaniksizim ben ve o halde kimseyle ugrasamam;-) teselli amacli olsa bile batar bana hersey. Yalniz beklemek en guzeli daha cok cesaret oluyor bana.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Cnm benim bdt 28 haziran ve 34+0. Bende bugun doktordan geldim ve 2300 gr dedi ama yuvarlak hesap. Yoksa 2200 küsürmüş seninki gibi. Hic de geride veya az degil gayet normal icini ferah tut. Daha 40 gunumuz var bu arada 3 kg rahatlikla bulurlar insallah. Onemli olan saglikli olmalari ve sonra da bol bol anne sütü almalari

Öfff yaa bir tek benim doktorum mu önermiyor epidural normal doğumu

Canım kilosu çok iyi maşallah, neresi az geldi sana :)

Neden onermiyo canim bi aciklama yaptimi ne bilim benle ayni olanlarin daha fazlada acaba azmi dedim acemi anneyim ben:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…