2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bende yeni katildim . 34+5 haftalik hamileyim.23 haziran da 40 hafta dolcak ama ne zmn gelir bilmiyorum.bide ters pozisyondaydi en son bizimki☺donmezse sezaryan olucam ama donerse bebek zayifmis normal yapar dio doktorum. Buarada 14 kilo aldim cok aldim moralim bozuk ama elimde degil yiyorum 😣 bebeklerimiz icin olsun ama napalim veririz kilomuzu insallah. Hepimiz icin hayirlisi olur insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimkide zayifmis doktor dedi uclu koltuga yastik koy yat dinlen dedi dolanma cok dedi.

Sağol canım inşallah doğuma kadar şeker ile ilgli sıkıntı yaşamam ve bebeğimi sağlığıyla kucağıma alabilirim.

Saol canim deneyeyim bu hafta doktor uzulecek bisey yok dedi ama ben uzuldum yine de ya vicdan azabi cekiyorum bakamiyomuyum bebegime diye.haftaya bi daha gitcz bakalm artik

Saol canim ya doktor da uzuldugumu gorunce bayagi aciklama yapti endiselenecek bisey yok normal falan dedi ama ne bileyim

maşallah cnm

Maşallah canım bebişine...

Okadar sancıyı çektikten sonra yapılmasının anlamı ne... :44:

Ben iki yıl geçmesi yeterli diye biliyordum... Kilo almaman daha iyi canım bende en son gittiğimde yerimde sayıyordum ama bebeğim büyüş sevinmiştim bence sende sevin...:)

Son düzenleme:

Çookkk geçmiş olsun canım... İnşallah sorunsuz tamamlarsın gebeliğini...

dün kontrole gittiğimde aynı şoku bende yaşadım...2 haftada hiç kilo almamışım ama çokta sevindim... Ayrıca şekerim dinle doktoru bak,düğünde falan doğurursun mazallah..

maşallah arkadaşım haberlerin iyi...

teşekkür ederim tatlım sağolasın
senden de haberler güzel,harika 👏 Allah sonunuda böyle iyi güzel ve sağlıklı getirmeyi nasip etsin dilerim ki...

teşekkür ederim tatlım sağolasın
senden de haberler güzel,harika 👏 Allah sonunuda böyle iyi güzel ve sağlıklı getirmeyi nasip etsin dilerim ki...

Amin canım hepimize Rabbim güzel ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Artık bu tip şeyler pek olmaz herhalde, tıp gelişti. Sonuçta sezaryenler de belden iğne ile yapılıyor. Ama doktorum önermeyince ben de vazgeçtim. Yoksa istiyordum valla

Neden onermiyo canim bi aciklama yaptimi ne bilim benle ayni olanlarin daha fazlada acaba azmi dedim acemi anneyim ben:-(

'Doğuma tam anlamıyla katılmayı engellediğini, bir de zaten tüm sancıyı çektikten sonra iğne yapıldığı için anlamsız olduğunu söyledi canım dr. Gebelik kursunda da önermediklerini söylediler.

Bebişin kilosu da kişiden kişiye değişiyor, hiç karşılaştırma bile başkalarınkiyle. Sağlıklı olduğunu bil yeter

MaşAllah canım benim Allah nazarlardan saklasın

Maşallah maşallah maşallah

Kiloyu bu haftalarda bebiş alıyor ya artık ondan herhalde annişler siz kilo almadınız Maşallah bebişlerimize
Sağol Canım evet şükür iyi haberler :)

sezeryan için bir türlü tarih belirleyemedik bakalım. Sanırım mayıs sonunu ya bulur ya bulmaz. Herkes plan programını kızımın doğumuna göre ayarlamak istiyor ama gün veremiyoruz bir türlü :) gelen kızım beni bekle deyip duruyor :) babannesi ve büyükbabası memlekete gittiler, 21 inde döneceklermiş, teyzesi 31 mayısta gelme diyor. Dedim valla bilemem sağlıkla hayırlısıyla gelsin de ne zaman isterse buyursun, baskı yapmayın kızıma diyorum :) Ama şimdiden benim burnuma kokusu geliyor sanki ara ara :) doğum yaklaşıyor sanırım :)
Herkese sevgiler bizden

Bebegimin kilo almasi icin neler yiyebilirim doguma 3 bucuk hafta kaldi suan 2500 kilo tombik olsun istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…