maşallah canım sana da köfte nede
inşallah canım maşallah güzel haberlerle gelmişsin
çok yorma kendini
ne güzel canım yavruna kavuşmana çok az kalmış bence sevinmelisin artık kucağına alacaksın koklayacaksın bundan daha güzel bişey olur mu
çok tatlı maşallah canım rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
geçmiş olsun canım çok şükür iyileşmişsiniz rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım hergun yumurtanı cevizini kahvaltıda mutlaka lor ye mesela yumurtanı yerken yanında Cvitamini al mesela biber falan ye yumurtadaki demiri daha çok alabılıyosun bıde kaju fıstıgı çok önemli bende şeker çıktı yıyemıyorum ama doktorum söylemişti yogurt bal ve muz karışımı
Cnm benim bdt 28 haziran ve 34+0. Bende bugun doktordan geldim ve 2300 gr dedi ama yuvarlak hesap. Yoksa 2200 küsürmüş seninki gibi. Hic de geride veya az degil gayet normal icini ferah tut. Daha 40 gunumuz var bu arada 3 kg rahatlikla bulurlar insallah. Onemli olan saglikli olmalari ve sonra da bol bol anne sütü almalari
İşte buda bizim kontrol günü dönüş hikayemiz...😍
EFE'cim sata göre 34 ultrasona göre 35.haftada ve 2700 gr/47 cm 😘
Rahim ağzı kapalı, suyumuz iyi ve standart herşey normal...🙏
17'si sezeryan muhtemelen diye 17'si bir kez daha teyit edildi, yinede 1 hafta kala netleştiririz dedi + "böyle giderse sen istemesende sezeryan olcak zaten" dedi (önde gidiyor ya benimkisi) aaay ben bi sevin,bi sevin 😆😁
kontrol 1 haftaya düştü nihayet ve bidahaki gidişte nst başlıyor..
Asıl bomba ise : 2 haftada gram bile kilo almamışım şok oldum, hatta doktorda şaşırdı ama tebrik etti tuzu kesmek ve azcık dikkat etmek bile bu kadar etkiledi demek.. Eli hep yüzündeydi yine köftemin... Heee bide doktor "böyle giderse 4 kiloyu geçecek" dedi hehehehe.. Maşallah köfteme
Maşallah canım bebişine...kızlar doktor randevum vardı bugün.bebeğim 2 hafta önce yani 35. haftada 2650 gr yani haftasına göre fazlaydı.giderken korka korka gittim çok kilo aldımı acaba diye çünkü normal dogum istiyorum.sadece 150 gr lmış kızım 2800 olmuş.doktor böyle olamsı çok iyi geçen sefer endişelenmştim hızla kilo alsa normal doguramazdın 4 kioyu bulurdu dedi..onun dışında bşey söylemedi herşey yolunda allaha şükür sağlığı yerinde.dogum pozisyonunu almış fakat kanala girmemiş daha... 10 gün sonra alttan muayene için çağırdı :18: korkmuyorum da çok çekiniyorum ya pfffböyle işte benden bu kadar.fotosunu da yüklim kızımın.doktor çok güzl bebek koca yanak diyor :) ağzını yalıyodu allahım izlemek hareketlerini öyle zevkli ki...Eki Görüntüle 1117297
Okadar sancıyı çektikten sonra yapılmasının anlamı ne... :44:Bana, doğuma tam anlamıyla katılmayı engellediğini, bir de zaten tüm sancıyı çektikten sonra iğne yapıldığı için anlamsız olduğunu söyledi. Gebelik kursunda da önermediklerini söylediler. Ama bakıyorum öneren dr da çok. Kafam karıştı
Ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm
34. haftamizi geride biraktik. Bugun itibariyle 35. haftamizdayiz. Oglusum haftasiyla uyumlu 2300gr olmusNstye baglandik. Hersey normal sanci falan yok. Suyumuz azmis biraz.Normal dogum yapabilir miyim dedim. Sezaryenin ustunden en az 4 yil gecmesi gerekiyormus. Benim 3.5 yil oldu. Riske atmaya gerek yok gir sezaryenini ol cik dedi. Gun vermek icinde daha erken. Su anda bir sikinti yok 38. haftada belirleriz dedi. Dugunumuz var dedim halay cekme uyarisi aldim nasil duracam ayol kudururum ben .
Bu arada 3 haftada 0 kgben bu isten bisey anlamadim. Gecen gittigimde 3 haftada 3 kg almistim yada 4 muydu tam hatirlamiyorum. Ayni ben ayni istah ve bu sefer 0 kg cok ilginc :44:
Kızlar çok şükür hastaneden çıktık.Bilenleriniz vardır 5 Mayıs' ta gebelik şekerinden ötürü doktorum hastaneye yatırmıştı.Tedavimizi olduk,insülin dozlarım tekrardan ayarlandı değerlerim normale döndü hatta artık hiperglisemi değil hipoglisemi yaşıyorum.Neyse şekerim düşünce atıyorum kesme şekeri yarım saate düzeliyorum.Kızımın hastanede hergün kalp atışlarına bakıldı,2 kez nst ye ve 2 kez de ayrıntılı ultrasonda bakıldı kızıma.Çok şükür yüksek şekerimden etkilenmemiş sağlıklıymış bebeğim.Hepinizi çok özledim eve banyo için izinli geldiğim günlerde sadece 10 dak.göz atabildim foruma.Azerkızı bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Gereğidüşünüldüden haber yok sanırım.
Pufpufum en son tahlil yaptıracaktın idrar topluyodun şükür iyi çıkmış sonuçların sevindim.Dünde kontrolün varmış güzel haberler getirmişsin.Maşallah bebişine.
Huzeyfee canım arkadaşım hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum sana.
Cann2014 hiç unuturmuyum burayı ve sizleri,hepiniz aklımdaydınız sürekli ama hastanede interneti şifreliydi vermediler bana.
Kızlar bu arada kilodan bahsedenler olmuş bende toplamda 9 kilo aldım ve sabitledim kollarım,bacaklarım çöp gibi oldular yüzüm zayıfladı iyice.Ama insülin kullandığım içinmiş.Neyse aldığım az gramları da bebişim alıyormuş.Kilolu değil haftasına göre alt sınırda ama doktorum normal diyor bende sorun etmiyorum.Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum.Güzel ve sağlıkla dolu bir haftasonu diliyorum.
Ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm
34. haftamizi geride biraktik. Bugun itibariyle 35. haftamizdayiz. Oglusum haftasiyla uyumlu 2300gr olmusNstye baglandik. Hersey normal sanci falan yok. Suyumuz azmis biraz.Normal dogum yapabilir miyim dedim. Sezaryenin ustunden en az 4 yil gecmesi gerekiyormus. Benim 3.5 yil oldu. Riske atmaya gerek yok gir sezaryenini ol cik dedi. Gun vermek icinde daha erken. Su anda bir sikinti yok 38. haftada belirleriz dedi. Dugunumuz var dedim halay cekme uyarisi aldim nasil duracam ayol kudururum ben .
Bu arada 3 haftada 0 kgben bu isten bisey anlamadim. Gecen gittigimde 3 haftada 3 kg almistim yada 4 muydu tam hatirlamiyorum. Ayni ben ayni istah ve bu sefer 0 kg cok ilginc :44:
Merhaba,
Dün dr randevumuz fena değildi şükür.
Sıvı malt sayesinde artmış görünüyor, malt içmeye devam dedi dr, haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı. Kilo boy vs bakmadı, sadece beyin damarının doplerine baktı, iyi dedi. Eğer kendi erken gelmeye karar vermezse haftaya tekrar kontrol var işte.
Şükür ve sevgiler.
Kızlar çok şükür hastaneden çıktık.Bilenleriniz vardır 5 Mayıs' ta gebelik şekerinden ötürü doktorum hastaneye yatırmıştı.Tedavimizi olduk,insülin dozlarım tekrardan ayarlandı değerlerim normale döndü hatta artık hiperglisemi değil hipoglisemi yaşıyorum.Neyse şekerim düşünce atıyorum kesme şekeri yarım saate düzeliyorum.Kızımın hastanede hergün kalp atışlarına bakıldı,2 kez nst ye ve 2 kez de ayrıntılı ultrasonda bakıldı kızıma.Çok şükür yüksek şekerimden etkilenmemiş sağlıklıymış bebeğim.Hepinizi çok özledim eve banyo için izinli geldiğim günlerde sadece 10 dak.göz atabildim foruma.Azerkızı bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Gereğidüşünüldüden haber yok sanırım.
Pufpufum en son tahlil yaptıracaktın idrar topluyodun şükür iyi çıkmış sonuçların sevindim.Dünde kontrolün varmış güzel haberler getirmişsin.Maşallah bebişine.
Huzeyfee canım arkadaşım hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum sana.
Cann2014 hiç unuturmuyum burayı ve sizleri,hepiniz aklımdaydınız sürekli ama hastanede interneti şifreliydi vermediler bana.
Kızlar bu arada kilodan bahsedenler olmuş bende toplamda 9 kilo aldım ve sabitledim kollarım,bacaklarım çöp gibi oldular yüzüm zayıfladı iyice.Ama insülin kullandığım içinmiş.Neyse aldığım az gramları da bebişim alıyormuş.Kilolu değil haftasına göre alt sınırda ama doktorum normal diyor bende sorun etmiyorum.Bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum.Güzel ve sağlıkla dolu bir haftasonu diliyorum.
teşekkür ederim tatlım sağolasın
senden de haberler güzel,harika 👏 Allah sonunuda böyle iyi güzel ve sağlıklı getirmeyi nasip etsin dilerim ki...
Artık bu tip şeyler pek olmaz herhalde, tıp gelişti. Sonuçta sezaryenler de belden iğne ile yapılıyor. Ama doktorum önermeyince ben de vazgeçtim. Yoksa istiyordum vallaBanada önerdiler kabul etmedim annem bana dogumunda epudiral olmus ve bel agrisi nedeniyle kamburluk cekiyor;-(( bi tanidigimizda epudiralle dogum yaparken felc kaldi Allah korusun. Esimi annemi siki siki tembihledim yalvarsamda yaptirmayin o igneyi diye o an can tatlidir bellimi olur o kadar sanci cektikten sonra yapmayi versinler. Yan etkileri cok fazla.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Okadar sancıyı çektikten sonra yapılmasının anlamı ne... :44:
Neden onermiyo canim bi aciklama yaptimi ne bilim benle ayni olanlarin daha fazlada acaba azmi dedim acemi anneyim ben:-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
17'si sezeryan muhtemelen diye 17'si bir kez daha teyit edildi, yinede 1 hafta kala netleştiririz dedi + "böyle giderse sen istemesende sezeryan olcak zaten" dedi (önde gidiyor ya benimkisi) aaay ben bi sevin,bi sevin 😆😁
Asıl bomba ise : 2 haftada gram bile kilo almamışım şok oldum, hatta doktorda şaşırdı ama tebrik etti tuzu kesmek ve azcık dikkat etmek bile bu kadar etkiledi demek.. Eli hep yüzündeydi yine köftemin... Heee bide doktor "böyle giderse 4 kiloyu geçecek" dedi hehehehe.. Maşallah köfteme
dün kontrole gittiğimde aynı şoku bende yaşadım...2 haftada hiç kilo almamışımama çokta sevindim... Ayrıca şekerim dinle doktoru bak,düğünde falan doğurursun mazallah..
maşallah arkadaşım haberlerin iyi...
Çookkk geçmiş olsun canım... İnşallah sorunsuz tamamlarsın gebeliğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?