- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
'Doğuma tam anlamıyla katılmayı engellediğini, bir de zaten tüm sancıyı çektikten sonra iğne yapıldığı için anlamsız olduğunu söyledi canım dr. Gebelik kursunda da önermediklerini söylediler.
Bebişin kilosu da kişiden kişiye değişiyor, hiç karşılaştırma bile başkalarınkiyle. Sağlıklı olduğunu bil yeter
Kiloyu bu haftalarda bebiş alıyor ya artık ondan herhalde annişler siz kilo almadınızMaşallah bebişlerimize
Sağol Canım evet şükür iyi haberler :)
sezeryan için bir türlü tarih belirleyemedik bakalım. Sanırım mayıs sonunu ya bulur ya bulmaz. Herkes plan programını kızımın doğumuna göre ayarlamak istiyor ama gün veremiyoruz bir türlü :) gelen kızım beni bekle deyip duruyor :) babannesi ve büyükbabası memlekete gittiler, 21 inde döneceklermiş, teyzesi 31 mayısta gelme diyor. Dedim valla bilemem sağlıkla hayırlısıyla gelsin de ne zaman isterse buyursun, baskı yapmayın kızıma diyorum :) Ama şimdiden benim burnuma kokusu geliyor sanki ara ara :) doğum yaklaşıyor sanırım :)
Herkese sevgiler bizden
zaman azaldıkça daha zor geçiyor. ne evde durabiliyorum ne dışarı çıkınca gezebiliyorum. menopoza girmiş gibi bir sıcak basması bir bunalma aman amaaan... uykular haram oldu 1 saat derin bir uyku olsa şöyleee doya doya uyusam.. canım oğluşumu düşüdükçe içim pırpır ediyor.
zaman azaldıkça daha zor geçiyor. ne evde durabiliyorum ne dışarı çıkınca gezebiliyorum. menopoza girmiş gibi bir sıcak basması bir bunalma aman amaaan... uykular haram oldu 1 saat derin bir uyku olsa şöyleee doya doya uyusam.. canım oğluşumu düşüdükçe içim pırpır ediyor.
Bebegimin kilo almasi icin neler yiyebilirim doguma 3 bucuk hafta kaldi suan 2500 kilo tombik olsun istiyorum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahaa al benden de o kadar...
gerçi benim uyku sorunum,el ve bileklerimin acısı ağrısı ve uyuşma..kendiliğinden kaçan uyku sorunu olmasını tercih ederdim
Dr bana taze sıkılmış meyva suyu önerdi, bir de muz
hemoroid sorunu....
arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum;ben feci şekilde hemoroid oldum,ne ayağa kalkabiliyorum ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum.zonklaya bir ağrım var. oturduğum yerden kalkmak ölüm gibi...prot.. diye bir krem kullanıyorum.. bir işe yaramıyor.dr hap vermedi...ne yapacağımı bilmiyorum, böyle bir sorun yaşayan varmı lütfen cevap yazsın
Merhaba bayanlar,
Bebeğimle ilgili bir durum var paylaşmak istiyorum. Doktorum şu ana kadar her şey normal güzel derken bugün birden 1 hafta geri, küçük bir bebek olacak dedi. Kilosu 2.2kg çıktı ve 2.7 civarı doğar tahmini dedi. Ne yapabilirim ne yiyebilirim dedim, neler yiyeceğimi söyledi ama pek de etki etmez bazı bebekler küçük doğar genetik bir durum bu dedi. Şu an tam 35+0 günlüğüm, 31 mayısta gidicem eğer bebek gelişmemişse dışarda gelişmesi için alabiliriz hazırlıklı ol gibi bir şey söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı, ne gibi sıkıntılarla karşı karşıyayım, bebeğim düşük kilolu olursa bu sağlığında sorun yaratır mı?
Gunaydin guzel tontonlaaarr
hemoroid sorunu....
arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum;ben feci şekilde hemoroid oldum,ne ayağa kalkabiliyorum ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum.zonklaya bir ağrım var. oturduğum yerden kalkmak ölüm gibi...prot.. diye bir krem kullanıyorum.. bir işe yaramıyor.dr hap vermedi...ne yapacağımı bilmiyorum, böyle bir sorun yaşayan varmı lütfen cevap yazsın
Merhaba bayanlar,
Bebeğimle ilgili bir durum var paylaşmak istiyorum. Doktorum şu ana kadar her şey normal güzel derken bugün birden 1 hafta geri, küçük bir bebek olacak dedi. Kilosu 2.2kg çıktı ve 2.7 civarı doğar tahmini dedi. Ne yapabilirim ne yiyebilirim dedim, neler yiyeceğimi söyledi ama pek de etki etmez bazı bebekler küçük doğar genetik bir durum bu dedi. Şu an tam 35+0 günlüğüm, 31 mayısta gidicem eğer bebek gelişmemişse dışarda gelişmesi için alabiliriz hazırlıklı ol gibi bir şey söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı, ne gibi sıkıntılarla karşı karşıyayım, bebeğim düşük kilolu olursa bu sağlığında sorun yaratır mı?
Güzel anne yesso geçmiş olsunnn. Birşey sorucam kaçıncı haftandasın bnm daha tuvalet sorunun olmadı. Acaba daha erken mi ilerde olabilirmiyim diye merak ediyorum da :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bnm de aynı şekilde oldu cnm.şu an 35+5 iz. 35+0da 2160 gr dedi bana da. 2600 civarı anca doğar dedi.bn de plesantada yaşlanma başlamış dedi.kilo alımı devam ettikçe durur, haftaya yine gel kilo alımı durmuşsa alırız dedi.bide ciğer geliştirici iğne vurdu her ihitimale karşı küveze girmesin diye.ama yediklerine birz dha yüklenmelisin dedi. hergün 1 yumurta, haftada 2 defa yeşiil mercimek, 2 defa balık, hergün 2 bardak süt ve an az 3 litre su fln bi sürü şey söyledi.ceviz fındık pekmez bal hepsinden günlük tüketmeye çalış.bide ben humana süt çayına başladım erkn olursa problem olmasın sezeryanda diye..aklıma gelenler bunlar..bundan sonra sıkıntı olmaz ama küveze girmedikten sonra doğunca alır kilosunu dert etme cnm
canım arkadaşım Dumadumadum! bir daha bu topiğe girecekmisin bunu okuyabilcekmisin bilmiyorum ama dün akşam haberini aldığımdan beri aklımda sen varsın..seni görmeyi yanında olmayı sana sarılmayı acını paylaşmayı o kadar çok isterdimki..burda seninle çok şey paylaştık..hatta en son bebeklerimizin harektlerinin azaldığından konuşmuşuz bana teselli vermişsin..ama ben sana teselli vericek cümleleri kelimleri toparlayamıyorum beynimde..biliyoruzki ahirette seni bekleyen ve inşallah şefaatçi olacak bir kızın var..Rabbim seni en yakın zamanda hayırlısıyla tekrar anne yapsın..seni görmesemde tanımasamda çok sevdiğimizi bil..Allah'a emanet ol...
sizlerde dua adin kızlar onun için nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?