2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Saol canim cevabin icin bide eger epiduralle istersem fiyata 200 tl eklenicekmis oyle dediler en iyisi yapabiliyosan normal dogum yoksada sezeryan bence
Kilo konusundada bilmiyorum burada konusulunca çok acaba azmi diye korktum gelisiminde problem olurmu sonra diye yaklasik bi 10 gune kadar gelir ins yavrum ozaman gorerek tatmin olurum sanirim;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saglicakla gelsinlerde varsin buyursun canlari nezaman isterse gelsinler canim bende artik ruyamda goruyorum miroşumu dogsun istiyorum sanirim anne olmak istiyoruuuum ayrica bende son 3 haftada hic kilo almamisim çok sasirdim gercekten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kızlar sizler çeşit çeşit doğum şekilleri sayıyorsunuz ben çok cahilim bu konuda galiba doktorlafa hiç konuşmadım ben ilk oğlumda sezeyanla ile doğum yaptım ve belimden aşağısını iğne vurarak uyuşturdular bu epidural mi oluyor yine sezeryan olacak ve sezeryanın kaç çeşiti var bilgisi olan bilgilendire bilir mi beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaman azaldıkça daha zor geçiyor. ne evde durabiliyorum ne dışarı çıkınca gezebiliyorum. menopoza girmiş gibi bir sıcak basması bir bunalma aman amaaan... uykular haram oldu 1 saat derin bir uyku olsa şöyleee doya doya uyusam.. canım oğluşumu düşüdükçe içim pırpır ediyor.

Aynen canm ben de otrdm doğım hikayeleri okuyrm netten sağlıkla sıhhatle kucagımza alsak da bi oh çeksek hem mutluluk hem endişe var:18::18:

ahaa al benden de o kadar...
gerçi benim uyku sorunum,el ve bileklerimin acısı ağrısı ve uyuşma..kendiliğinden kaçan uyku sorunu olmasını tercih ederdim

Merhaba bayanlar,
Bebeğimle ilgili bir durum var paylaşmak istiyorum. Doktorum şu ana kadar her şey normal güzel derken bugün birden 1 hafta geri, küçük bir bebek olacak dedi. Kilosu 2.2kg çıktı ve 2.7 civarı doğar tahmini dedi. Ne yapabilirim ne yiyebilirim dedim, neler yiyeceğimi söyledi ama pek de etki etmez bazı bebekler küçük doğar genetik bir durum bu dedi. Şu an tam 35+0 günlüğüm, 31 mayısta gidicem eğer bebek gelişmemişse dışarda gelişmesi için alabiliriz hazırlıklı ol gibi bir şey söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı, ne gibi sıkıntılarla karşı karşıyayım, bebeğim düşük kilolu olursa bu sağlığında sorun yaratır mı?

ahaa al benden de o kadar...
gerçi benim uyku sorunum,el ve bileklerimin acısı ağrısı ve uyuşma..kendiliğinden kaçan uyku sorunu olmasını tercih ederdim

Ben de öyleyim, ara ara ateş basıyor, cam açık uyuyorum artık o derece ... Dün dışarı çıktım biraz yürüdüm vs hemen belim ağrımaya başladı iki adım yürüyüp 10 dk oturuyorum ...

hemoroid sorunu....

arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum;ben feci şekilde hemoroid oldum,ne ayağa kalkabiliyorum ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum.zonklaya bir ağrım var. oturduğum yerden kalkmak ölüm gibi...prot.. diye bir krem kullanıyorum.. bir işe yaramıyor.dr hap vermedi...ne yapacağımı bilmiyorum, böyle bir sorun yaşayan varmı lütfen cevap yazsın

Geçmiş yazılarda vardı bir arkadaşın önerisi ama bulabilir misin bilemedim. Maydanozla ilgili bir tarif vermişti sanırım ama aklımda kalmamış ki ...
Geçmiş yazıları bir gözden geçir istersen
Geçmiş olsun...

canımcım diyelim ki varsın 2700 doğsun..buda öyle çok az bi kilo değilki..hatta erken doğum yapanların bebekleri küvezdeyken kilosunun 2500 ü geçmesi bekleniyor genelde küvezden çıkarmak için...hatta benim bi arkadaşım tüp bebekle ikiz doğurdu,bebeklerin bitanesi 1700 gr civarıydı ama şimdi gayet iyiler..yani sağlık açısından bi sorun oluşturacağını sanmıyorum

Gunaydin guzel tontonlaaarr

tonton şu anda tamda beni tarif ediyor hahahahah...günaydın canım

Güzel anne yesso geçmiş olsunnn. Birşey sorucam kaçıncı haftandasın bnm daha tuvalet sorunun olmadı. Acaba daha erken mi ilerde olabilirmiyim diye merak ediyorum da :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bnm de aynı şekilde oldu cnm.şu an 35+5 iz. 35+0da 2160 gr dedi bana da. 2600 civarı anca doğar dedi.bn de plesantada yaşlanma başlamış dedi.kilo alımı devam ettikçe durur, haftaya yine gel kilo alımı durmuşsa alırız dedi.bide ciğer geliştirici iğne vurdu her ihitimale karşı küveze girmesin diye.ama yediklerine birz dha yüklenmelisin dedi. hergün 1 yumurta, haftada 2 defa yeşiil mercimek, 2 defa balık, hergün 2 bardak süt ve an az 3 litre su fln bi sürü şey söyledi.ceviz fındık pekmez bal hepsinden günlük tüketmeye çalış.bide ben humana süt çayına başladım erkn olursa problem olmasın sezeryanda diye..aklıma gelenler bunlar..bundan sonra sıkıntı olmaz ama küveze girmedikten sonra doğunca alır kilosunu dert etme cnm

ben 36. haftadayım... hamileliğim boyunca yeni oldum.... bu arada benim hemoroidin sebebi kabız lık deği ishal çok wc ye çıktım ve şu an kötürüm gibiyim...ilk bebeğimde son hafta böyle olmuştu ve dr um gel sezeryanla alalım normal doğum yaparsan çok daha fena olursun demişti....ben de sez.. olmuştum... ilaç hap kullanamıyorum zaten... allahım kurtar beni bu illetten böyle bir acı yok sabaha kadar inledim.. ara ara sızıp uyumuşum....of of...

çok teşekkür ederim size ve yorum yapan diğer kişilere. doktorum çok da fark etmez dedi ama ben yinr dr başladım 2 haşlanmış yumurta sabah akiam ballo süt ceviz vs gidiyorum eşim haftada 2 defa balık alırız dedi bakalım ne fark edicek. birde benimde sütüm hala gelmedi sorun ediyorum açıkcası biraz hamilelikten önce 95 beden giyrn biriydim görümcem sürekli göğsü büyük olanın sütü çok olmaz diyor benimde sütüm hala gelmeyince gerildim. zayıf doğup birdr besleyemezsem ne yaparım bilmiyorum. humana süt çayı için bir arkadaşım erken doğumu tetikliyor demişti birde lohusa şerbeti için ama çok süt yapıyorlarmış siz doktorınuzla görüştünüz mü eğer böyle bit şey yaratmıyorsa bendr kullanmak istiyorum

canım arkadaşım Dumadumadum! bir daha bu topiğe girecekmisin bunu okuyabilcekmisin bilmiyorum ama dün akşam haberini aldığımdan beri aklımda sen varsın..seni görmeyi yanında olmayı sana sarılmayı acını paylaşmayı o kadar çok isterdimki..burda seninle çok şey paylaştık..hatta en son bebeklerimizin harektlerinin azaldığından konuşmuşuz bana teselli vermişsin..ama ben sana teselli vericek cümleleri kelimleri toparlayamıyorum beynimde..biliyoruzki ahirette seni bekleyen ve inşallah şefaatçi olacak bir kızın var..Rabbim seni en yakın zamanda hayırlısıyla tekrar anne yapsın..seni görmesemde tanımasamda çok sevdiğimizi bil..Allah'a emanet ol...

sizlerde dua adin kızlar onun için nolur...

resmen şok oldum face'de durumu okuyunca ve kaynar sular döküldü başımdan aşağıya...
çok üzüldüm..yıkıldım..tarifi bile yok..mümkün de değil..
tıkanıyor kelimelerim,toparlayamıyorum cümleleri..ne denmeli ne denir bilemiyorum..
"Hayırlısı böyle" demek bile gelmiyor içimden,Allah'ım affet..
ama hayırlısı böyleymiş bu da onun sınavıymış demek..
umarım çabuk toparlar kendini ve bu kutsal şeyi birkez daha yaşamak için çaba göstermekten vazgeçmez..umarım tekrar benzer azıcık acı bile yaşamaz..
tüm kalbimle dilerim...🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…